Hemma hos mig!

Hallå i stugan, just nu sitter jag hemma hos mig med min familj. ser på tv:en och äter godis och dricker Pepsi just nu med! :) ska kolla strax vem som åker ut ur Idol idag, känns som att det kommer bli Lars men det är ju inte säkert! men nu ska jag bege mig till tv:en igen så jag inte missar vem som åker ut! Hörs senare ikväll, Kiss!


/ S.

Godkväll!

Kom hem från jobbet för 45 minuter sen, då hade älsklingen vart och köpt kebabtallrik till oss. :) sen blev det mys i soffan och nu är han på väg till en kompis som han ska hjälpa att flytta. och jag ska när som helst åka iväg och jobba (städa) lite denna kväll för att sedan träffa en kompis, så jag har fullt upp denna kväll! :)

Vad ska ni göra denna fredagkväll? :)

/ S.


Dagens!



Nu ska jag iväg till jobbet, ha en bra fredag! Hörs ikväll, Puss!

/ S.

Fredag!

Godmorgon, idag är det fredag och shit va fort tiden går alltså! idag är det jobb 10.00- 18.00 som gäller, sedan efter det ska jag vara med älsklingen en liten stund. för sedan ska vi båda bort denna kväll! :) men nu ska jag äta upp min frulle, hörs innan jobbet! Puss!

/ S.

Hard music mania!

Godkväll där ute, just nu sitter jag och älsklingen och lyssnar på en ny skiva Hard music mania, en riktig festskiva! det gillar vi! :) :) Någon som lyssnat på den? :)

/ S.

Dagens!



Hörs ikväll! :)

/ S.

Thursday!

Godmorgon mina vänner, idag är det torsdag och jobb mellan 11.00- 16.00 som gäller. sen direkt efter jobbet blir det fika med en kompis, och sen efter det blir det massa mys med min älskling. :) kanske blir träning för mig med, men vet inte om jag orkar det. men nu ska jag kolla på tv lite innan jag hoppar in i duschen, Puss!

/ S.

Oskyldigt dömd!

Halvligger just nu under täcket i soffan med massa tända ljus omkring mig, och kollar på Oskyldigt dömd i 4:an. Kom tillbaka hit till lägenheten för en timma sen, då jag skjutsade älsklingen till träningen vid nio. så om en halvtimma kommer han hit och då blir det en massa mys! :)



Passa även på att säga God Natt för ikväll, så hörs vi imorrn! :)

/ S.


Hemma hos mig!

Just nu sitter vi hemma hos mig och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta kvällsmat snart, är sjukt hungriga! Sitter just nu och lyssnar på LadyGaga - Poker face, hade inte hört den förut. men tycker att den är ganska go faktiskt!

Gillar ni den?

/ S.


The Hills som gäller!





/ S.

Coca Cola!



Är så fruktansvärt sugen på Coca Cola just nu alltså, får nog köpa det tills ikväll! :)

/ S.

I soffan!

Jobbet är slut för dagen och jag sitter just nu och slöar framför tv:en i soffan. Kollar på Hogan know best på MTV, riktigt roligt ibland alltså! :) Snart kommer älsklingen hem och då ska vi som sagt hem till mig och umgås där med min familj ikväll!

Vad ska ni göra ikväll?


/ S.

Jobb!

   
S
å nu börjar jag bli klar för en jobbdag, pratade nyss med mamma i telefon med för jag och älsklingen ska dit när han kommit hem från jobbet! :) så där blir det kvällsmat och Oskyldigt dömd! :) men först väntar ju jobb 09.00- 16.00! Så nu måste jag göra mig helt klar, hörs strax efter fyra i eftermiddag! Ha en bra dag, vad ska ni göra förresten? Puss!

/ S.


Om Tisdagkväll!

Som ni märkte så kom jag hem ganske sent igår eftersom jag inte hann skriva. Direkt efter jobbet som slutade 18.00 så drack dom lite vin (jag cider) och åt lite chips i butiken med alla ( på jobbet + cheferna ). sen halv åtta var vi på plats på restaurangen där vi åt tre rätters god mat. allt var gott och vi hade trevligt så jag är nöjd med kvällen! :) efterrätten var nog godast BananaSplit som var så sjukt stor, men jag lyckades knöka i mig allt förutom lite grädde! :) längtade bara hem till älsklingen den sista timmen och självklart satt han uppe och väntade på mig där hemma! :) :) så det var min kväll sammanfattat kort! :)
så idag blir det en lugn eftermiddag och kväll med älsklingen, underbart! :) men nu ska jag ta på mig, hörs innan jag åker igen! Puss!


Godmorgon Godmorgon!

Nu undrar ni säkert varför jag är uppe såhär tidigt, jo för att vi ska börja tidigare med ett möte denna morgonen. så måste  vara på jobbet innan nio, jobbigt men värt pengarna! :) jag har nu precis ätit upp min frukost och kollar just nu på Vakna med the voice. Skriver i nästa inlägg om hur det var igår, Puss!

/ S.


Jobb plus mat!

Vet ni vad, idag jobbar jag 10.00- 18.00 och efter det ska vi till en fin restaurang här i stan och äta med jobbet! :) ska bli underbart med trerätters och god att dricka. så direkt efter ska vi dit så jag kommer inte träffa min älskling förren sent ikväll! :( tråkigt! men men, nu måste jag verkligen hoppa in i duschen. hörs innan jag åker till jobbet, Puss!


Lidköping! 

/ S.

Tisdag!

Godmorgon på er där ute, just nu sitter jag framför MTV och kikar. jag ska strax hoppa in i dushen, men först måste jag leta efter min hårborste för den är spårlöst försvunnen.. hade den igår innan duschen men efter duschen hittade jag den inte, konstigt! :P men nu måste jag gå och leta lite, skriver snart igen! Puss!

Update:
Nu äntligen hittade jag den! :)

/ S.

GodNatt!

Efter massa massa mys med älsklingen denna kväll så tänkte jag nu säga God Natt! Älsklingen sitter just nu bredvid mig och kollar på sporten och så fort det är slut blir det Tila Tequila på MTV! Hörs imorrn! Puss!

Nattiii, sössa söött!

/ S.

Megan Fox!

       

Världens vackraste kvinna enligt mig, sjukt vacker! :)

/ S.

The Hills!



Så bra är det, och jag måste köpa boxarna snart! :) :)
        
/ S.

Jobbat klart!

Nu har jag kommit tillbaka efter dagens jobb, skönt att sluta fyra! :) just nu sitter jag och kollar på Hogan knows best på MTV och väntar på att min älskling ska komma hem! :) men nu orkar jag inte skriva mer, hörs om ett tag igen! Puss!

Dagens!



Nu måste jag iväg till jobbet, hörs strax efter fyra då jag slutat! :)
Ha en bra dag, Puss!

Ny vecka!

Godmorgon på er, har nu varit vaken ett litet tag. och just nu står jag och steker pyttipanna, som jag ska ha till matlåda idag! :) och som ni kanske förstår då så ska jag ju självklart jobba idag, 11.00- 16.00. :) annars idag så ska jag bara vara med min älskling! :)
Förresten så ser ut att vara fint väder ute idag, underbart skönt! :) Men nu måste jag steka klart maten! Puss!



/ S.

16 Blocks!

Jag och älsklingen myser framför filmen 16 Blocks på 4:an just nu, den är bra faktiskt! Ätit godis och chips har vi med gjort! :) :) men nu ska jag lägga mig bredvid min älskling igen, så nu säger jag GodNatt så hörs vi imorrn! Puss!


/ S.

Godkväll!

Sitter just nu framför tv:en efter en lång dag, först var vi hos älsklingens föräldrar och åt middag och så. sen efter det åkte jag hem en sväng och sedan och jobbade (städade) i några timmar. sen efter det kom älsklingen och hämtade mig hemma, då åkte vi hit till lägenheten och gjorde varma mackor och kollade på Prison Break! :) och om en timma ska vi ha massa mys framför filmen på 4:an, funderar på att gå och köpa världens största godispåse till det! :) men nu ska jag kolla runt lite på datan här, hörs snart igen! :)

/ S.

H&M

Denna jackan vill jag ha, men grå eller cerise? Grå tror jag, problemet är ju att jag redan har för många vinterjackor! :(
       
/ S.


Sunday!

Hallå där, just nu sitter jag framför tv:en och kollar på Svensson Svensson. älsklingen är och kollar på en period i innebandy så han kommer snart tillbaka igen! :) idag har vi ju vridit tillbaka klockan en timma med, så klockan är ju inte halv tolv än ens. vilket är bra för då hinner man ju med mera! :) men nu ska jag kolla klart på tv:en!
Hörs snart igen, Puss! :)



/ S.


Rådjur!

Godkväll, sorry för att jag inte skrivt sen i förmiddags men har haft lite att göra. Först var jag och älsklingen på kalas hos hans kusin som fyllde år, och på vägen hem körde vi på ett rådjur! :( den bara sprang fram framför bilen och vi älsklingen hade inte en chans att stanna men som tur va träffade han rumpan så det åkte inte upp på motorhuven och så. och den led inte, vilken också kändes bra. det blev dock lite skador på bilen men det går ju att laga, och huvudsaken är ju att inte vi skadades vilket vi inte gjorde! :) tur vad det med att det inte var jag som körde för då vet jag att jag inte hade velat köra något mera! :( men nu gick det bra och det kunde vart värre så vi ska varra glada för det! :) :)

Sen när allt om det va fixat och kollat papper om försäkring och så, så myste jag och älsklingen framför tv:en och lite så. sen kom hans kompis hit för dom skulle gå och spela biljard sedan och då åkte jag sen till en kompis till mig, vi ar slappat och kollat på tv! och nyss körde jag hem mina föräldrar från stan och nu äntligen sitter jag här! :)

Någ om mig, vad har Ni gjort ikväll? :)

      

/ S.

Dagens!



Kom nyss från jobbet, har plockat iordning lite i lägenheten med nu!
Älsklingen kommer när som helst, han har vart och kollat på bandy!
Hörs senare, Puss! :)

/ S.


Klar för jobb!

Så nu är jag iordning och klar för jobbet, men innan jag åker ska jag krypa ner i sängen med älsklingen en stund! :) hörs efter jobbet sen, Puss så länge! :)

/ S.

Lördag!

Godmorgon där ute, just nu sitter jag i soffan och äter frulle medans älsklingen ligger kvar under det varma täcket.. vill också ligga kvar! :) Så idag är det lördag vilket innebär jobb mellan 10.00- 13.00 bara, skönt! :) sen så ska jag vara med älsklingen hela dagen för att sedan träffa en kompis ikväll! Så jag tror det kommer bli en lugn men rolig och mysig lördag, vilket jag gillar! :) men nu ska jag äta upp min frulle! Ska försöka hinna skriva innan jag åker sedan! Puss! :)

 
Just nu spelas Pink - So What! på MTV, ganska go tycker jag! :)

/ S.

Idol!

Just nu sitter jag och älsklingen hemma hos mina föräldrar och ska nu kolla på Idol. Vi har nyss ätit taco med, och nu blir det godis! men nu måste jag sprinag till tv:en till idol! Puss! :)



/ S.

Dagens!



Nu måste jag skynda mig till jobbet, börjar om en kvart! Hörs ikväll! :)

/ S.

Fredag!

Nu är det fredag.. igen! shit alltså, dagarna går fort som tusan! idag är det jobb 11.00- 18.00 som gäller, sedan ska jag bara vara med älsklingen resten av fredagen! :) Vad ska ni göra ikväll? Ne nu ska jag kolla lite på tv:en innan jag hoppar ini duschen! Puss! :)

/ S.

Läggdags!

Så nu har jag kollat på Lyxfällan och direkt efter det blev det Tila Teqila. :) och nu tänkte jag att jag skulle stänga av datan, gå och borsta tänderna och göra iordning mig för sängen! :) älsklingen kommer när som helst nu med, underbart! :) men nu ropar tandborsten!

Hörs imorrn! GOD NATT! Puss! :)


/ S.

Lyxfällan!

Kom nyss tillbaka till lägenheten, har som sagt vart med en kompis lite! :) och nu sitter jag under en filt framför Lyxfällan och önskar att min älskling ska komma hem från matchen snart. men problemet är att matchen inte började förrän åtta så den är inte slut på en halvtimma iaf plus att det tar nästan en timma att åka hem från där dom är och spelar! :( men jag vet att han skyndar sig! :)

Men nu ska jag kolla tv:en, hörs sen igen! Puss! :)

/ S.

Krångel!

Jobbet är över för denna dag, men idag när vi räknade kassan fattades det 1600 kr. vilket är vääldigt mycket i det fallet, men sen redde vi ut vad det var. praktikanten som är hos oss hade gjort helt fel så därför blev det som det blev. men det löste ju sig och det är ju det som är huvudsaken! :)

jag ska gå alldeles strax gå till en kompis, vi ska ut och gå tror jag eller slöa i soffan.. får se vilket det blir! :) förresten min älsklingen är och spelar borta match med innebandyn så han kommer inte hem förren sent ikväll! :( men nu måste jag verkligen gå, hörs senare ikväll! Puss! :)



/ S.


Dagens!



Så nu måste jag cykla iväg till jobbet, hörs vid halv sju! Puss! :)

/ S.


Kycklingpanna!



D
et här sitter jag och äter just nu, ser kanske inte så gott ut men det är det verkligen! :)

/ S.

Tillbaka i soffan!

Så nu är jag klar med det jag skulle göra nu på förmiddagen, skönt! :) ska strax kolla vad jag ska ha på mig denna dagen plus att jag sen ska laga mig lite mat, kycklingpanna blir det! någon som ätit det? :) själv tycker jag det är jätte gott, jag lägger i mer broccoli med då blir det ännu godare! mumms! :) ne men nu ska jag bege mig till garderoben! :)
Hörs snart igen, Puss! :)

/ S.

Torsdag!

Godmorgon på er! :)
Idag är jag lite trött känner jag, gick upp för en kvart sen och sitter nu i soffan och äter frukost. även idag jobbar jag 14.00- 18.00, men ska jobba(städa) lite innan med så jag måste åka iväg snart för att göra det första! hade gärna velat lägga mig och sova tre timmar till, men det går ju inte! men nu måste jag äta klart, hörs senare! Puss! :)

/ S.

Godkväll!

Sitter och myser i soffan med älsklingen framför Tila Tequila just nu! :) ikväll har vi ju vart och kollat på innebandy och där blev det klar seger! :) sen efter åkte vi direkt och handlade lite för att sedan sätta oss och mysa framför tv:en. :) Nu ska jag kolla vem som åker ut ikväll på tv:en, så vi hörs imorrn! :)
GOD NATT! :)

/ S.


Jobbat klart!

Nu är denna jobbdag över, och jag ska älsklingen ska iväg igen om en halvtimma för då ska vi åka och kolla på innebandy! :) sen senare ikväll måste vi handla lite och sedan ska vi såklart kolla på Tila Tequila! :)

Vad ska ni göra ikväll? :)

/ S.

Dagens!



Så nu ska jag cykla iväg, ska ta en snabb sväng på stan innan jag börjar med! :)
Hörs ikväll, ha en bra onsdag! :) Puss!

/ S.

Forever21

Ni får gärna köpa hem detta till mig från Forever21.com om ni vill! ;)

                     

/ S.

Onsdag!

Godmorgon på er där ute, som ni märkte så hade jag sovmorgon idag så jag vakna för en timma sen. men idag är jag faktikst inte ledig, men jag jobbar bara halvdag 14.00- 18.00. blir några timmar iaf. sen ikväll ska jag vara  med min älskling, vi ska åka och kolla på innebandy och lite så! :)

Vad ska ni göra denna onsdag? :)


Är så fruktansvärt godissugen! :P

/ S.

Tränat!

Sitter i soffan och kollar på Desperate Housewhifes, har nog aldrig sett på det tror jag! :P kom tillbaka till lägenheten för en halvtimma sedan, har vart och tränat! :) älsklingen är med och tränar så han kommer snart han med! :) men nu ska jag kolla å tv:en. Hörs imorrn! Puss!

/ S.

The Hills!

Nu är det The Hills som gäller, när som helst kommer älsklingen hem från jobbet med! :) Hörs ikväll, Puss!



/ S.

God Eftermiddag!

 

/ S.

CV!

Skulle sätta mig och skriva ett CV nu, men det är något konstigt med Word så den går inte att skriva något? Jag fattar inget? Har ringt älsklingen men han jobbar ju så hoppas att han kollar mobilen på någon rast snart! :) så typiskt nu när jag äntligen tog tag i det och skulle börja skriva så funkar det inte.. men jag kan ju ioförsig sätta mig ner och skriva på ett annat papperså länge. Nu ringde han, men han visste inte vad det va. men han skulle hjälpa mig efter jobbet! :) Så nu ska jag tänkta vad jag ska skriva med, hörs om ett tag! Puss!

/ S.

I want from Ellos!

                         

/ S.

Tisdag!

Godmorgon mina vänner, idag är jag återigen ledig så idag blev det sovmorgon till halv elva. :) men låg vaken lite i natt och kunde inte somna om, sen vakna jag ju när älsklingen skulle upp till jobbet! plus att jag vaknade klockan åtta för att dom körde med trimmer och klipper buskarna utanför fönstret, så då fick jag ta med täcket och kudden och lägga mig i soffan. och där somnade jag ju direkt så! :) annars idag händer inte mycket, ska städa lite här i lägenheten sen även gå till apoteket och köpa halstabletter till älsklingen! :)

Vad gör ni denna dagen? Tell me! :)


/ S.

Kvällen

Färjan är nu slut och vi sitter och åter igen kollar på innbandy, men som tur är så är den slut om fem minuter! ;) sen resten av kvällen blir det bara mys! :) och Tila Tequila såklart klockan tio! :) Så jag passar på att säga GodNatt, och sussa sött! Hörs imorrn, Puss!
 


/ S.

Färjan 20.00

Jag och min älskling ligger i soffan och myser framför innebandy på tv, jag tycker väl inte det är så kul men man får ju ställa upp! :) sen klockan åtta ska vi däremot kolla på Färjan, tycker det är intressant och roligt att se på! :) Någon mera än vi som ser det?
Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi, Puss!


Slappar

Just nu halvligger jag i soffan och kollar på MTV! :) Gud vilken sköndag det har varit idag alltså, och än är den inte slut! :) men jag har ju faktiskt tränat och tvättat med så lite nytta har jag allt gjort! :) Sen när älsklingen kommer hem från jobbet blir det mys hela kvällen framför tv:en! :) men nu ska jag sortera tvätten, hörs snart igen! :)

Vad har ni gjort denna Måndag? :)

/ S.

Stadium!

Detta är några av alla saker som jag vill ha från Stadium! :)

           

/ S.

Trött är bara förnamnet!

Shit va trött i kroppen jag är, helst sjukt. träningen var så jobbig idag.. men visst känns det skönt efteråt, men jag kom knappt upp för trapporna! :P Så nu ska jag ta en långdusch och sen om en timma ska jag tvätta. annars idag så ska jag bara ligga i soffan och mysa. :) hörs om ett tag, Puss!


Så sjukt söt bild! :)

/ S.

Ny dag, ny vecka!

Godmorgon på er, och shit vad fort tiden går just nu alltså.. helt sjukt! klockan är nu över nio och jag ska snart cykla iväg för att träna lite, men kan säga att jag inte är sugen.. hade hellre legat under täcket hela dagen, men det kan jag göra sen efter träningen. men nu ska jag ta på mig träningskläderna och pigga upp mig lite, hörs efter träningen! :)

/ S.


Söndagsfilm!

Ikväll blir det filmen i 4:an som gäller för oss, Bad Company! Ha en skön kväll, hörs imorrn! Puss!



/ S.


Hål i väggen!



Pratar med mamma i telefon just nu i soffan, älsklingen ligger bredvid och ser på sporten.
Vi har nyss kollat klart på Hål i väggen, roligt tycker vi! :) Ser ni på det? :)

/ S.

Måste sluta med..

Slöar just nu framför tv:en med älsklingen, mysigt! :) vi har precis ätit pizza, så jag har lite smått ångest eftersom det är andra gången denna veckan plus att jag åt Mc donalds mat igår.. plus hur mycket godis som helst i helgen! Usch, måste sluta med alla dessa onyttigheten alltså! skräpmaten skulle jag kunna dra ner på, men godis.. det är jag kass på eftersom jag älskar det! ;) men men, jag måste snart! Men nu ska jag kika runt lite, hörs senare! Puss!



/ S.


Idol plus T.I. & Rihanna!

Just nu sitter jag och kollar lite på idol, och samtidigt lyssnar jag såklart på favvolåten T.I. & Rihanna - Live Your Life! :) så härlig alltså! :) älsklingen cyklade precis iväg till innebandyn och jag ska snart åka hem till mig! :)
Vad ska ni göra denna Söndagen? :)



/ S.

Sunday!

Godmorgon på er, just nu halvligger jag och älsklingen i soffan framför tv:en. han äter frukost just nu, vilket jag precis har ätit upp så just nu sitter jag och knaprar på en Daim! ;) det är gött! :) idag ska han spela innebandymatch, så då ska jag passa på att åka och jobba (städa) så länge! annars idag blir det slappt och skönt! :)

Förresten igår hade jag myskväll med älsklingen, sen träffade jag även två kompisar någon timma med. sen hem till älsklingen för mys igen! men nu ska vi kolla tv:en, Hörs senare! :)

/ S.

Börjar med maten!

Godkväll, jag och älsklingen sitter och kollar på det sista på High School Musical 2 just nu! och har precis lagt in pommes frites i ugnen, för ikväll blir de hemmalagad kebabtallrik! :) gott! :) ikväll blir det mys och någon film eller något tv-programm. :)
Vad gör ni ikväll?



Hoppas ni får en underbar kväll, nu ska vi börja laga maten! :)
Puss!

/ S.


High School Musical!

Sitter hemma hos mig just nu, jag, älsklingen, mamma, pappa och lillasyster sitter och kollar på High School musical som går på tv:en just nu! nu går ettan, och direkt efter visas tvåan! :) dom är ganska bra tycker jag, lite fjantiga ibland men det finns inte så mycket annat att se på en dag som denna vid den här tiden! Vad tycker ni om filmen? :)
Hörs senare! Puss!


Lördag morgon!

Godmorgon, sitter just nu i soffan under täcket med älsklingen, mysigt! :) om en halvtimma ska jag åka iväg till jobbet, 10.00- 14.00 som gäller idag! Får se om det kanske bli klassfest ikväll, ingen kan ju planera något så vi får se!

Igår var jag och älsklingen lite på stan innan det stängde, köpte en jätte söt klänning men den va lite för liten så måste byta den idag. efter det så var vi hos mormor och morfar och åt kvällsmat och umgicks. mamma och pappa var också där, åkte därifrånvid elva. sen hem och kolla tv:en lite innan vi la oss. ja så såg fredagskvällen ut! :)

Hörs efter jobbet, Puss!

/ S.

Sjuuuukt bra! :)



T.I. & Rihanna - Live your life
Får inte nog av denna låten alltså, så överlägsen, så grymt goo! :)

/ S.

Dagens!



/ S.

Stan?

Jag hoppas att älsklingen kommer hem när som helst nu, och då ska jag försöka övertala honom att följa med mig på stan en sväng. letar fortfarande efter den snygga koftan på H&M, sen så finns det en jätte söt klänning där som jag vill ha med! :) om han vägrar, vilket jag tror han kommer göra så får jag väl springa dit imorrn efter jobbet istället! :) men nu tänkte jag ta kort på min outfit denna dag! Puss så länge! :)

/ S.

Nytt!



Denna två nya sjalar köpte jag igår på jobbet! Älskar färgerna! :)
Vilken gillar ni bäst? :) 

/ S.

Inredning från Ellos!

Här kommer lite saker som jag vill ha till den nya lägenheten! :)

              
                  

Bild 1 - Snygg och lite annorlunda sänggavel! :)
Bild 2 - Mysig matta! :)
Bild 3 - Fin taklampa! :)
Bild 4 - Kruka i form av en krona! :)
Bild 5 - Snygg taklampa! :)
Bild 6 - Svart toasits, hottar upp toaletten! :)

/ S.

I soffan igen!

Så nu har jag jobbat (städat) lite, ätit middag och duschat! och duschen var så skön idag asså, helt sjukt! så varmt och gött! :) och just nu sitter jag med ett glas mjölk framför mig och dagens metrotidning som jag tänkte bläddra igenom nu! :)



/ S.

Svett och Daim!

Puh, jag är trött och svettig! kom ju nyss hem från träningen, och jobbigt var det även idag! och jag har precis ätit upp en daim, måste ju få upp blodsockret lite nu efter! :P och nu tänkte jag att jag skulle hoppa in i duschen, och duscha läääänge. sen ska jag iväg och jobba (städa) lite med, men först är det duschen som sagt, underbart!!! :)

Förresten, vad ska ni göra denna fredagen? :)



/ S.

Äntligen helg!

Godmorgon på er! Sitter och äter frulle just nu, idag igen är jag ledig men har lite saker att göra. ska träna först klockan tio! :) Hörs efter det!:) Puss!



/ S.

Lyxfällan!

Just nu sitter jag och älsklingen och kollar på Lyxfällan, rätt intressant tycker jag! :) innan det åt jag faktiskt en pizza som jag och älsklingen cyklade och köpte till mig. ;) annars ikväll händer inte mycket, tänkte att vi ska lägga oss i tid ikväll. men nu ska jag kolla på tv:en igen, hörs imorrn! Puss!

/ S.

Typiskt! :(

Jag kom precis tillbaka från affären, åkte dit för att köpa så jag skulle göra hemmagjord kebabtallrik till älsklingen ju! och när jag precis har vart där ringer han och säger att han är på väg hem nu, och då sa jag att jag skulle laga mat. men då hade dom fått mat på jobbet, jobbigt! Kul när man hade planerat och skulle överraska.. men men, så blir det ju ibland. nu får jag väl äta macka själv istället då.. gott verkligen!! :(
Men nu ska jag kolla på vänner, då brukar man bli på bättre humör!


Är så jävla hungrig nu asså! :(
Ha en bra kväll allihopa! :)

/ S.

Vore underbart gott!

Funderar på om jag ska köpa med Kebabtallrik och Coca Cola till mig och älsklingen ikväll, då vet jag att han skulle bli jätte glad. för jag vet att han kommer vara jätte trött när han kommer hem efter han jobbat över! Så jag tror jag ska fixa det till han! :)



/ S.


Kvällen!

Godkväll, jobbade ju till 18.00 idag så jag kom hit för en kvar sen. och vet ni vad, det va mörkt när jag cyklade hem, sååå tråkigt är det! :( en annan sak som är lite tråkig är att älsklingen och dom har problem med något på jobbet så han jobbar över än. hoppas dom blir klara snart! :) ikväll blir det bara att slappa, tänkte träna men jag har huvudvärk som vägrar att försvinna och då känner jag inte för att träna! Men nu ska jag ringa mamma, hörs snart igen! :)

/ S.


Jobbet!

Nu ska jag cykla iväg till jobbet, ser faktiskt ut att vara ganska fin väder ute. :) eller det regnat inte iallafall, och som ni vet så hatar jag regn så jag är nöjd bara det inte regnar! Ha en bra dag så hörs vi ikväll, Puss!  :) :) :)

/ S.

Dagens!



Kläderna syns dock inte så bra, men ändå! :P Haha!

/ S.

Hoppa in!

Nu måste jag hoppa in snabbt i duschen, sen måste jag även äta snart. börjar bli skit hungrig, magen kurrar! fan, bara snart en timma kvar tills jag börjar jobba! :(

/ S.

Tillbaka i soffan!

Så nu har jag jobbat klart med det ena denna dagen, sen är ju bara 14.00- 18.00 som gäller på jobbet! Men innan det måste jag hinna med lite saker:
Ringa mormor och morfar
Duscha och göra iordning mig
Laga mat, om jag orkar. Annars blir det mackor!


A
nnars idag får jag se vad som händer, pratade nyss med älsklingen som var på jobbet. och dom hade dataproblem så antagligen blir det att jobba över för han då! jag funderar på om jag ska följa med mamma och gå på danspasset? Va skit länge sen jag var på det, men det bestämmer jag ikväll! Men nu ska jag slöa lite, hörs sen igen! :)



Bilden är tagen från köksfönstret hos oss precis nu! :)

/ S.

Torsdag!

Godmorgon där ute! :)
Idag är det torsdag och inte långt kvar tills helg igen, fattar inte hur fort tiden går just nu alltså! :) idag jobbar jag bara 14.00- 18.00, sen innan det ska jag iväg och jobba med annat några timmar innan. så jag ska bara äta upp min frukost och kolla lite på tv, sen ska jag cykla iväg dit!

S
å vi hörs igen efter det då, ha en trevlig morgon/förmiddag! :)

/ S.

Kolla in den nya!

Om en timma så ska jag och älsklingen iväg till den nya lägenheten som vi köpt (får nycklarna den 14 Nov.) och idag ska vi kolla igen lite praktiska grejer tills vi ska flytta in! :) :) och när som helst kommer älskingen hem så då blir det mys i soffan innan vi åker iväg dit! :)

Ha en underbar kväll, så hörs vi senare! Puss! :)

/ S.

Halleluja Moment! :)



Har precis lyssnat på Amanda Jensen när hon sjöng Halleluja i Idol förra året!
Och jag får fortfarande rysningar alltså, såå sjukt bra alltså! :)
Någon annan som älskar den? :)

/ S.

Klar med jobbet denna dagen!

Sitter i soffan igen, under duntäcket och det är underbart varmt och skönt! :) Höll på att frysa ihjäl när jag cyklade från jobbet, pissregn och mycket blåst! och som ni ser på bilden från förra inlägget så slog jag till och tog jeansjackan imorse, vilket inte var särskilt varmt på vägen hem! :P men men, det får jag skylla mig själv för!

Nu ska jag tända lite ljus här i lägenheten och fortsätta mysa under täcket och vänta på att min älskling ska komma hem! :)



/ S.

Dagens!



Så med denna bild på hur jag ser ut denna onsdag, sticker jag nu till jobbet! Kommer inte kunna skriva förrän ikväll så hoppas vi får en toppen dag! :)

/ S.

Godmorgon, Godmorgon!

Just nu halvligger jag i soffan under det varma duntäcket, underbart! :) sov gott i natt, det har iaf jag gjort. plus att det är underbart att älsklingen går upp och åker till jobbet vid halv åtta och då vet jag att jag kan sova lte till, det är så skönt! :) idag då, då är det jobb 11.00- 16.00 som gäller. efter det ska jag troligtvis träffa en kompis en stund, och sedan klockan sex ska jag och älsklingen gå och kolla en gång till på lägenheten vi har köpt. :) bara en månad kvar nu, längtar så! :) men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs innan jag åker! Puss!

Den 14 November får vi dom nya nycklarna, lääängtar sååå! :) :)

/ S.

Laga mat!

Tro det eller ej, nu ska jag gå ut i köket för att lagat köttbullar och makaroner. kul, neeej! men jag och älsklingen måste ju ha matlåda tills imorrn så det är bara att göra det!
Och snart blir det Tila Tequila för oss och mys! :)
Passar även på att säga God Natt nu, hoppas ni kommer sova gott! Hörs imorrn! :)



/ S.


Träningen avklarad!

Sjönk precis ner i soffan, så skönt! kom precis tillbaka från träningen, jobbigt var det idag med! men då känns det bra efteråt! :) när älsklingen kommer tillbaka från sin träning snart så blir det att duscha och sedan mysa framför Tila Tequila! Någon av er som också kollar på det? :)

      

/ S.

Vädret

Sitter och kollar på vädret just nu, kommer bli regn imorrn.. hatar det!! hur är vädret hemma hos er? :) om lite mer än en timma blir det gympa för mig och mamma. älsklingen ska med iväg och träna men han ska träna innebandy.

Så vad har ni gjort denna dagen då? Något kul att berätta? :)



/ S.

Hiss eller Diss?

Har Lindsay Lohan inte blivit lite för smal?
Och vad tycker ni om hennes brun utan sol vid benen?


Bild: Posh24

Så vad säger ni, Hiss eller Diss?

/ S.


Fram igen

Nu ringde josse precis, så jag ska möta henne om tjugo minuter så ska vi fika lite! så det blir att cykla tillbaka till stan för mig, men det är det ju värt så! :)
Sen när älsklingen kommer hem vid halv sex så ska jag självklart vara med han, sen blir det träning för oss klockan åtta. sen efter det blir det dusch och mys framför Tila Tequila för oss! :)

/ S.

Tillbaka från stan!

Sitter just nu i soffan och myser under en filt, varmt och skönt! :) jag kom precis hem från stan, har ju som sagt vart där ända sen klockan tio imorse. först blev det fika med mamma och mormor plus några till. sen blev det några ärenden med mamma, sen träffade jag Lisa. och henne har jag vart med tills nu, har suttit och pratat om en kul sak som vi förhoppningsvis ska åka på! :) sen så ska vi antagligen ha klassfest med gamla klassen på lördag, hoppas verkligen det blir av. för er som inte vet så gick lisa i min gamla klass, eller förresten har gått i samma klass som henne sedan lekis, trevligt tycker jag! :) så hoppas det blir av på lördag! :)

Här kommer en bild från Studenten 2008 på hela klassen, saknar er (vissa mer än andra) ! :(



/ S.

Dagens!



Jeans - Koola Anna
T-Shirt - Kizz
Tröja - Adidas

Så nu måste jag cykla iväg till stan, hörs senare. Ha en underbar dag! Puss!

/ S.

Tisdag!

Godmorgon där ute, alla sovit gott denna morgon? det har jag gjort men vill sova mer känner jag, men kände att jag behövde gå upp i tid och inte sova bort hela dagen! För idag har jag lite planerat, jag är ju ledig idag med som sagt!
10.00 Fika med mamma och mormor plus några mera.
12.30 Fika/ Luncha med Lisa.
16.00 Träffa Josse?

Senare i eftermiddag vara med min älskling såklart! :)
Men nu måste jag hoppa in i duschen, hörs innan jag måste åka! :)

/ S.

Sitter just nu hemma hos mig!

Här är fyra bilder på mig, som är tagna i början på detta året! :)

   
    

/ S.

Lasange!

Jag och älsklingen har precis ätit lasange, gott! :) och nu ska vi åka hem till min familj för att umgås och lite så! :) Tack för alla kommentarer, har inte hunnit svara. men svarar senare ikväll eller imorrn! :) ni är så söta! Puss så länge!

/ S.

Snälla någon hjälp mig!

Snälla vet någon hur man avregistrerar sig från GratisMakeUp.se!?!? Jag vill inte vara med längre, verkar vara något lurt med den sidan alltså! Snälla berätta för mig hur man gör!
Tack på förhand! :)

/ S.

Från Ikea!

Har suttit en bra stund framför Ikeas sortiment och kollat vad det är vi behöver till nya lägenheten och så! :) Här är lite av allt jag skulle vilja ha därifrån! :)

        
1. Skit snygg sittmöbel att ha i hallen.
2. Snygg fotölj att ha i vardagsrummet.
3. Nackkudde till fotöljen.
4. Fårskinn pläd till fotöljen.
5. Snyggt överkast till sängen.

/ S.


Tvättstugan!

Nu ska jag springa ner och slänga in en maskin till med tvätt! :) hittade denna snygga och enkla tvättkorg på Ikea, den ska iaf jag köpa till nya lägenheten. Får dock se vilken färg det blir! :) Bara 129 kronor, lagom pris med! :)

  
/ S.

Myskläder!



Nu har jag duschat och tagit på mig riktiga myskläder, inte så hett men såå skönt! :)
Strax ska jag gå ner till tvättstugan och börja tvätta, hörs snart igen! :)

/ S.

Utmattad och svettig!

Kom precis hem från träningen och shit va jobbigt! jag är helt slut efter tio minuter, så nu sitter jag här svettig och äcklig, ska hoppa in i duschen så fort jag duckit upp den goda juicen jag har framför mig. Ne men nu måste jag verkligen duscha.. läääänge lär det blir med. Hörs om en liten stund igen! :)



/ S.


Monday!

Godmorgon mina vänner där ute, sovit gott? det har iaf jag gjort, gick upp precis så har sovit många timmar i natt. men jag vaknade ju som vanligt när min älskling gick upp till jobbet, extra gullig va han imorse med! :) :) idag är jag ledig, men känner att jag hellre hade velat jobbat och tjänat pengar. eftersom jag är ledig så har jag lite saker jag ska hinna göra idag:

 * Gympa 10.00- 11.00
 Skriva ett CV
 * Komma på vart jag ska söka jobb
 * Tvättstugan 12.00- 16.00
 * Diska
 * Laga kvällsmat tills älsklingen kommer hem?

Men nu måste jag äta upp min frukost för att sedan ta på mig mina träningkläder! Hörs efter träningen! :)

/ S.


Hemma!

Just nu sitter jag hemma hos mig lite, kom precis tillbaka hit för jag har vart iväg och jobbat (städat) några timmar. och precis innan det åt jag och mamma pannkakor här hemma, det gillar vi! :) nu till något annat, älsklingen ringer nog strax för hans match är nog slut när som helst, men sen har dom ju en timmas bilresa innan dom äntligen är hemma igen! :) ikväll blir det nog mys framför någom film för oss, så brukar våra söndagar se ut. kan även bli en promenad på kvällen med, så mysigt! :)

M
en nu ska jag rätta lite binglotter åt mamma, men vi hörs senare! Puss! :)

/ S.


Om Lördagen!

Glömde skriva om vad vi gjorde igår så här kommer det:

Började dagen med som sagt med att jobba 10.00- 14.00, efter det åkte jag och älsklingen hem till hans föräldrar där vi åt middag och umgicks med dom en stund. efter det åkte vi hem till mig och umgick med dom hemma hos mig lite, sov en stund gjorde vi hemma hos mig med. älskar att sova lite på dagen så, så gött sover man då! :) sedan hem till hans föräldrar igen där dom bjöd på kvällsmat framför tv:en. sen senare åkte jag och älsklingen till lägenheten där vi kollade lite på fotbollen. sen kollade vi på Mamma Mia, det va bra tyckte vi en film som man måste se! :) sen blev det massa mys sen somnade vi så gott i den varma sängen! :) Ja, så såg min och älsklingens lördag ut! :)

Men nu måste jag åka hem till mig, hörs senare idag! :) Puss!



/ S.


Godmorgon!


J
ag och älsklingen har varit vakna i snart en timma nu, och älsklingen åkte precis nu. han ska nämligen åka och spela innebandy i herrljunga denna söndag, hoppas det går bra för dom. själv ska jag åka hem till mig snart, äta middag och sedan åka och städa en stund. sen efter det om inte älsklingen har kommit hem då så ska jag fortsätta att packa tills om en månad för då ska vi flytta! :) måste hitta ett bra nytt jobb innan det med, någon som vet något? :) men nu ska jag fortsätt att kolla på Tila Tequila! :)

/ S.

Jobbat klart!

Nu är jobbet klart och jag och älsklingen ska nu åka hem till hans föräldrar där det blir middag. sen har vi inte bestämt vad vi två ska göra hela kvällen, får se massa mys blir det iaf! :) men nu ska vi åka, hörs senare! Puss!

/ S.

Lördag!

Godmorgon på er, hoppas ni har sovit gott. det har iaf jag gjort, stensomna så fort jag la mig, sen vaknade av att mobilen ringde.. det var älsklingen som skulle säga att han var påväg. men jag somna om lika fort och stensov när han kom hem. :) och nu ligger han kvar i sängen själv medans jag springer runt här i lägenheten för att göra iordning mig. hoppas ni får en bra dag där ute så hörs vi efter jobbet någongång idag! :) :)

/ S.

GodNatt!

Halvligger just nu i soffan framför tv:en under det varma duntäcket i lägenheten, underbart varmt och skönt! Älsklingen är ute med några kompisar, pratade nyss med han! :) Får se när han kommer hem, brukar inte lyckas somna helt och riktigt förren han lagt sig bredvid mig, men känner att jag inte orkar sitta uppe längre så nu ska jag ta och lägga mig. imorrn är det jobb som gäller 10.00- 14.00 så vi hörs imorrn bitti! :) GodNatt på er, sov så gott allihopa! :)

/ S.


Ge mig!








Bilder: Posh24

Ge mig Lauren Conrads nya vrålåk, så jävla snygg! Helt sjukt! :)

Hemma hos mig!

Godkväll mina kära vänner! :)
Hoppas att ni mår bra, det gör iaf jag. sitter hemma hos mig just nu, har kollat idol med min lillasyster och nu lite rally från när pappa körde för ett tag sen, det kollar jag, lillasyster och pappa på nu! :) snart igen blir det ju idol för att se vem det är som åker ut denna kväll, kan det bli jesper tro? annars så slappar jag bara ikväll och äter daim, mamma är också på väg hem och hon skulle köpa med dig smågodis till oss! Underbart gott! :) men nu ska jag bege mig tillbaka till tv:en. Ha en fortsatt bra kväll! :)


/ S.

Mätt och belåten!

Just nu sitter jag och älsklingen i soffan under en varm filt, mys! :) vi har nyss ätit kinamat, biff med bambuskott. så gott! :) :) just nu på tv:en kollar vi på Berg flyttar in, tycker hon är härlig! :) Om en timma ska jag köra älsklingen till en kompis då jag ska åka hem till mig och umgås med min familj framför tv:en, förhoppningvis blir det massa godis också! :) men nu ska jag kolla på tv:en igen, hörs senare! :)

/ S.

Tack-kort, bättre sent än aldrig?

Kom på nu att jag inte har skickat ut några Tack-kort för Studenten än och jag kollade igenom studentkorten så tänkte om jag skulle komma på något fint som jag kan göra med dessa två kort! Får se vad jag kan komma på! :)

  

/ S.


Vill ha!

Är tillbaka från solningen, sjukt gött att sola. brukar alltid somna när det är så varmt och gött, men det gjorde jag inte idag faktiskt! ska strax hoppa in i duschen med, ska bara kolla klart på dom två sista låtarna på MVT:s Euro Top 20!

Kikade in på Haléns innan jag åkte och sola med och hittade denna snygga skinväska. Den vill jag ha! Riktigt snygg eller hur?! :) För 499 kronor blir den din! :)
        
       

/ S.


Femtiokronor


N
u har jag bestämt mig att jag ska orka cykla iväg och sola, även fast det ser ut att vara sjukt kallt ute. så nu ska jag cykla iväg för annars blir det inte gjort! :P Hörs sen när jag kommer tillbaka! :) Hej så länge! :)

/ S.

CG

Framför mig har ju nu två mackor med leverpastej på, ett glas underbart god juice och ett glas med god youghurt! :) det får bli min middag denna dag, sen lär det bli äpple och några daim med om jag känner mig rätt. :) pratade med älsklingen i telefon precis med. :)



F
öresten, läste Carolina Gynnings blogg lite precis och kan bara säga att jag älskar henne. så klockren och så härlig och rolig, kan inte annat än att skratta! :) :)

/ S.

Tillbaka i soffan!

Så nu är jag tillbaka efter några timmars jobb, skönt att det är gjort. och just nu halvligger jag under en varm filt i soffan och kollar på datan och tv:en samtidigt! :P funderar på vad jag ska äta till middag denna dag? sen så funderar jag på om jag ska orka cykla och sola, är ju så skönt efteråt när man har gjort det och man känner sig genast lite fräschare. men först nu ska jag kolla om jag kan hitta något att äta, förutom dom tjugo daim som ligger och frästar mig i kylskåpet. Hörs snart igen! :)

/ S.

Fredag igen, underbart!

Godmorgon, Godmorgon!
Fredag igen, och shit va fort dagarna går alltså.. helt sjukt fort! idag är jag ledig från butiken, sköny! :) men helledig kan jag inte säga att jag är för jag har annat att jobba med i fem timmar denna fredag. så strax ska jag cykla iväg och börja så jag inte blir klar så sent! annars idag ska jag bara slappa och ta det lugnt, och så fort älsklingen jobbat klart ska jag ju vara med han. men det blir bara några timmar för sedan ska han iväg till några kompisar, och jag har inte bestämmt vad  jag ska göra då måste färga håret iaf. men nu ska jag ta på mig och borsta tänderna för att sedan cykla iväg, hörs senare när jag är klar! :)



/ S.

Godkväll!

Sitter just nu framför datan hemma hos mig själv och lyssnar på massa hög musik, just nu spelas T.I. & Rihanna - Live your life, ääälskar den! :):) älsklingen, pappa och lillebror är ute i garaget och kollar med älsklingens nya vinterdäck, så dom kommer när som helst in igen! :)
förresten fick med mig massa bra flyttlådor från jobbet idag, så jag har börjat att packa lite smått denna kväll. och som sagt jag har ju aldrig flyttat så jag tycker det är skit kul att greja med det just nu! :) men nu ska jag kolla om det finns något bra på tv:en ikväll,
 hörs senare eller imorrn!


T.I & Rihanna - Live your Life!

/ S.


Torsdag!

Godmorgon! :)
Just nu sitter jag i soffan i morgonrock under täcket, underbart varmt och skönt! :) Känner att jag vill ligga här hela dagen men det går inte eftersom jag jobbar 10.00- 18.00 denna dagen! sen direkt efter jobbet ska jag och älsklingen åka hem till mig och umgås lite, mamma måste även hjälpa mig att färga håret! :) men nu ska jag njuta lite av täcket innan jag skrax måste upp ur soffan för att göra iordning mig. Ha en bra dag! :) :)



/ S.

Tillbaka!

Så nu är jag tillbaka i lägenheten, och nu kom älsklingen. så alldeles strax ska vi hoppa in i duschen, mysigt! :) så nu säger jag God Natt, ha en mysig natt allihopa! Pusssisar!

/ S.

Hemma hos mig!

Godkväll där ute, just nu sitter jag hemma hos mig. har nyss ätit en skål med glass och kollat lite i ikeakatalogen och ska om några minuter kolla på Oskyldigt dömd i 4:an, riktigt bra tycker jag! :) min älskling är och tränar just nu så då passade jag på att åka hem och umgås lite! :) men nu ska jag gå till tv:en så jag inte missar början! ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi! :) :)


Kollar just nu på The Hills!


And I love it! :)

Jobbet klart för denna dagen!

Satte mig precis i soffan, för direkt efter jobbet (slutade fyra) så gick jag ner med en omgång tvätt som tvättas nere i tvättstugan just nu! :) tänkte sitta här och slappa tills maskinerna är klara så jag ska flytta över det till torktumlaren istället, sen efter det kanske jag ska ta tag i disken med för det är så skönt när det är klart. och älsklingen skulle bli väldigt glad om jag hade gjort det innan han kom hem från jobbet, fast direkt efter jobbet ska han åka och köpa vinterdäck till nya bilen! På tal om trollen nu ringde han och frågade om jag ville med och hämta däcken, men jag kom på att det är bättre om jag tar hand om tvätten då. men det tar ju bara några minuter för han så! :) Hörs snart igen! :)


Megan Fox, världens vackraste kvinna enligt mig! :)


Onsdag!

Godmorgon på er, just nu sitter jag och äter frukost i soffan framför mtv och strax ska jag ta och hoppa in i duschen. idag jobbar jag 11.00- 16.00 vilket är väldigt skönt. :) annars idag är det inte alls lika fint väder som det var igår, fy! sen efter jobbet denna dag så har jag och älsklingen tvättstugan, så ikväll blir det tvätt. hoppas även att vi får besked från killen som var här och kollade på lägenheten igår med, hoppas verkligen han vill ha den! :) men nu måste jag äta klart! Här kommer en underbar Höstbild! :)



/ S.

Träningen avklarad!

Nu har jag vart och tränat med mamma, gick dock inte så bra eftersom jag har såå sjukt mycket träningsvärk från igår! haha! :P direkt efter träningen cyklade jag och handlade lite med, så nu medans jag väntar på att älsklingen ska komma hem från sin träning så ska jag börja laga mat så den är klar tills han kommer hem. :) ha en mysig natt allihopa så hörs vi imorrn när jag vaknat! :)

/ S.

Väntar!

Just nu sitter jag och älsklingen och väntar på att killen som ska kolla på lägenheten ska komma. och medans vi väntar kollar vi självklart på Las Vegas, en riktigt bra serie! Men vi hörs senare, ha en bra kväll! :)

/ S.

Klar för stan!

Så nu har jag städat klart lägenheten plus att jag har hunnit äta middag med, och just nu sitter jag och äter ett äpple. :) alldeles strax tänkte jag ha och gå till stan och kolla en lite sväng. hälsa på mamma på jobbet, och kolla om hon vill fika klockan tre då hon slutar. sen kolla lite på stan, har sett en jätte snygg kofta från H&M som skulle komma ut i butik denna vecka, så gick och letade efter den igår men då fanns den inte. hoppas att den kommit in idag för jag tycker den är riktigt snygg. :) hittar ingen bild på den just nu, men om ni går in på elin klings blogg så har hon den på bild där. sååå snygg är den! :) :)

F
örresten senare i eftermiddag, direkt efter älsklingens jobb ska vi åka och hämta hans nya bil, sen blir det direkt hit för att det ska komma en kille och kolla på denna lägenheten som ska säljas, hoppas han vill ha den! Sen klockan åtta blir det träning, så händer att jag kanske inte kan skriva fören efter träningen ikväll. det beror på om jag kommer tillbaka hit innan älsklingen hämtar upp mig och då beger oss till bilaffärn! :) Hejs! :)

     

/ S.

Inte rört mig ur fläcken!

Sitter fortfarande där jag satt för snart över två timmar sedan, alltså under täcket i soffan. så mysigt! :) men nu känner jag att jag måste ta på mig något och sedan dammsuga lite, för att sedan fixa lite att äta. efter det tänkte jag duscha och sedan gå fram på stan en sväng och kolla lite. eller om jag ska ta stan nu innan jag ska dammsuga, får se hur jag gör. Ser ut att vara riktigt skönt väder ute iaf, det gillar vi! :)

/ S.

Fint väder!


Precis nytaget kort av mig från bakgården av lägenheten, ser ni att det är fint vädet idag. Så nu får jag ta och ta tag i städningen snart så jag kan gå fram en sväng på stan och njuta av vädret! :)

/ S.

Ledig! :)

Godmorgon på er, vaknade för cirka tjugo minuter sen. kan säga att det var underbart att äntligen få sova tills man vaknar av sig själv, kommer inte ihåg när jag gjorde det sist asså. men jag vaknade ju självklart när väckarklockan ringde då min älskling skulle gå upp för att åka till jobbet! men sen somnade jag om så gott så! :)

eftersom jag är ledig idag så ska jag mest bara slappa och ta det lugnt, men en sak måste jag däremot göra.. dammsuga lägenheten, för det ska komma en och kolla på denna ikväll. och precis innan ska vi åka och hämta ut älsklingens nya bil så då hinner vi inte städa. sen kanske jag går fram på stan och kikar lite med, får se! :) men nu ska jag kolla runt om det finns något bra på tv.

/ S.


Kvällen

Godkväll, just nu sitter jag och älsklingen och kollar på Färjan på 5:an. Idag efter jobbet åkte vi hem till mig och umgicks lite med min familj. annars nu ikväll ska vi bara mysa framför tv:en och ta det lugnt. ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorrn, och då är jag ledig! Jippie! :)

/ S.

Dagens!



Här har jag på mig den nya spetsklänningen, blev fint med ett lila linne under tycker jag!
Men nu måste jag iväg, tänkte kolla snabbt på H&M innan jag börjar med! Hörs ikväll, Pussisar!

Nyduschad!


S
å nu sitter jag åter igen här i soffan, men nu nyduschad och med dagens kläder på mig. jag äter lite just nu med, blev lite mat över från igår kväll så det sitter jag och äter på just nu, efter det ska jag sminka mig och göra mig klar för en dag på jobbet! börjar ju som sagt jobba om en timma, men imorrn är jag ledig! underbart!! :) men nu måste jag äta klart, hörs igen innan jobbet! Pussisar!

Trött och Svettig!

Puuuh, kom precis hem från träningen och jag är skit trött och svettig så nu alldeles strax ska jag hoppa in i duschen. ska bli riktigt skönt att ta en lång varm dusch kan jag lova, skriver sen efter duschen igen! :) Pussisar!


Ny dag, ny vecka!

Godmorgon, nu är det redan måndag igen. och just nu sitter jag i soffan och har precis ätit upp min frukost denna morgon. om en halvtimma ska jag cykla iväg till friskis och träna, jobbar nämnligen 13.00- 18.00 denna dag! ska bli skönt att inte jobba hela dagen! :) ne men nu måste jag ta på mig mina träningskläder, hörs efter träningen!

Här kommer bilderna på vad jag köpte igår!

     

Första bilden: Spetsklänningen från RutMFl, blev dock väldigt otydlig bild på den.
Andra bilden: Rosa Bandet från Lindex, klart jag stöder Bröstcancer. Gör det du med!!
Tredje bilder: Gosiga håriga svarta tummevantar från Monki, så sköna och varma.

Min Söndag!

Godkväll, nu denna söndagkväll sitter jag och älsklingen framför tv:en. har precis kollat på två avsnitt av Svensson Svensson, riktigt roliga asså! :)

Idag har jag ju vart i Göteborg, tog tåget vid nio imorse och skulle va framme strax innan elva där jag skulle möta fanny, men det blev något problem med ett tåg framför oss så vi stod still i partille i nästan en timma. så jag kunde inte möta fanny förren närmare tolv, då blev det att skynda runt på stan och kolla. jag köpte mig ett par håriga jätte mysiga vantar, en spetsklänning och ett rosa band. bilder kommer nog upp imorrn! sen vid tre åkte jag hem mot lidköping igen, efter det åkte jag direkt och kollade på älsklingen när han spelade innebandy. och efter det har vi suttit i soffan och haft det mysigt, och det ska vi ha det hela kvällen! blir nog någon film sen med. hoppas ni haft en bra helg, hörs imorrn! Pussisar!


Över en timma senare...

Tror ni jag har gått och lagt mig än? Svar: NEJ! jag gör alltid såhär när älsklingen inte är hemma när jag går och lägger mig(som tur är väldigt sällan att han inte är det), jag har ju som sagt svårt att somna när han inte lägger sig samtidigt som jag. även fast jag vet att han kommer snart så kan jag inte somna helt fören han har kommit hem och lagt sig bredvid mig. men ikväll måste bli ett undantag, för jag ska upp innan åtta imorrn så jag måste sova nu! ska bara kolla tågtiderna en sista gång, sedan ska jag faktiskt sova! God Natt, Sussa gott! Pussisar!

Imorgon ska jag..

Sitter i soffan och halvsover, älsklingen är med sina kompisar. hoppas att han kommer snart, så vi kan mysa som vanligt massa innan vi somnar! :)
Förresten imorrn ska jag och min vän Fanny åka till Göteborg, men eftersom hon bor i trollhättan måste vi åka olika tåg, lite tråkigt dock. men sen ska vi ses där och gå i några timmar, det enda jag vet att jag behöver är som sagt en färgglad halsduk!
Hoppas att jag kan hitta någon rolig! :)

Men nu ska jag gå och borsta tänderna, får se om jag försöker sova sen!
Ska försöka skriva innan jag åker imorrn, God Natt på er! Pussisar!

   


Stjärnor på is!

Godkväll, sitter hemma hos mig just nu med mamma och kollar på Stjärnor på is! Har vart iväg och städat sen jag skrev sist med. Men nu ska jag gå tillbaka till tv:en och kolla. Hörs senare, Pussisar!

Hem till mig!

När som helst kommer mamma och hämtar mig, ska nämligen vara hemma ikväll med henne. vi ska kolla på tv och äta mat, sen så måste vi även färga mitt hår. min utväxt är hemsk just nu kan jag lova. får se om jag åker och städar senare med, få se om jag hinner och orkar. Hörs senare ikväll, ha en trevlig kväll! Pussisar!


Jag kunde inte hålla mig längre!


I
morrn skulle blivit två veckor utan godis överhuvudtaget! trodde jag skulle klara det några veckor till, men nu kom vi preic hem från älsklingens mammas jobb och vi fick med oss tolv daim hem. (se bilden ovan) och då kunde jag inte hålla mig längre.. men jag ska försöka att bara äta godis på helgerna nu iaf! måste klara det! :)

Lördag!

Goddag på er, har inte kunnit skriva innan eftersom jag och älsklingen sov hemma hos mig i natt plus att jag har jobbat 10.00- 15.00 idag så har inte hunnit skriva. kom ganska nyss till lägenheten, älsklingen hämtade mig vid jobbet och då åkte vi och köpte med oss pizza hem. och nu ligger vi i soffan och slöar! :) ska vara med älsklingen några timmar till, sen senare ikväll ska han iväg till lite kompisar. får se vad jag hittar på.. ska kanske till göteborg imorrn så jag får se vad jag gör ikväll! Hörs senare, Pussisar!


Myser



J
ust nu ligger jag och älsklingen och myser framför idol, maten åt vi upp för ett tag sen nu. kanon god blev den. men nu ska jag fortsätta kolla, Pussisar!

Jag just nu

Kom precis till lägenheten från jobbet, och just nu sitter jag och skalar potatis i köket medans älsklingen precis cyklade iväg för att handla lite. ikväll ska vi ju laga mat och bara mysa framför tv:en. blir underbart god mat kan jag lova, potatisgratäng med fläskfile och gorgonzolasås! underbart gött! men nu måste jag fortsätta skala. ha en trevlig kväll, Pussisar!


Jobbet

Så nu är jag klar, och jag ska nu ta på min jacka och cykla iväg till jobbet! får inte glömma maten och drömtårtan som jag bakat, ska ju bjuda på den idag hoppas dom tycker om den! oj vad klockan är mycket nu, nu måste jag skynda mig. Hörs ikväll, ha en bra dag så länge! Pussisar!

Helg igen!



S
hit va fort dagarna går, redan fredag igen och jag sitter i soffan och har precis ätit upp min frukost för denna dag. strax ska jag hoppa in i duschen och sedan göra iordning mig för en dag på jobbet, 10.00- 18.00 gäller idag.
efter jobbet blir det en myskväll med älsklingen, med god mat och film bland annat, älsklingen ville ha en speciellt mysig kväll så får se vad han har planerat mera! :) så gullig är han min älsklingen, helt underbar! men nu ska jag kolla lite på tv:en innan jag hoppar in i dushen, Pussisar!

Iväg igen!

Hallå där, kom nyss tillbaka till lägenheten. först var jag ju hos mormor och morfar och åt våfflor, gott var det! :) sen åkte jag hem till mig för att baka en kaka som jag ska ha med mig till jobbet imorrn. det blev en drömtårta som jag är sååå sugen på att äta upp nu! efter jag bakat åkte jag tillbaka till stan där jag är nu, har precis tagit hand om tvätten. och nu ska jag iväg till älsklingens föräldrar där han är just nu med en kille som ska köpa hans bil! :) så nu måste jag cykla iväg, hörs ikväll! Pussisar!

Underbart!

Kan ju börja att säga att jag tycker att det är underbart att duscha, gjorde det precis. och om jag inte hade haft någon tid att passa så skulle jag lätt kunna stå där inne i mer än en halvtimma, för det är så varmt och gött!! :) som ni läste på bilden nedan så ska jag hem till mormor och morfar för att äta våfflor klockan två, men ska pka dit lite innan så ska  strax åka. Älskar våfflor med grädde och sylt, så gott! :) här kommer en bild på hur jag klädd mig denna dag, det blev skönt, stort och slappt! :) hörs senare, Pussisar!

    Denna dusch vill jag ha i badrummet! Så mysigt! :)

Detta ska jag försöka hinna göra tills i eftermiddag:



Kommer inte ens hinna halva den listan tills i eftermiddag! :P

Halvledig!


G
odmorgon mina vänner, idag är det torsdag och jag är ledig från butiken! :) men jag ska dock åka och städa i någon timma strax, måste åka inom en halvtimma. Usch, vill inte ut i kylan och cykla för helst av allt skulle jag bara vilja ligga i soffan under duntäcket och vänta på att älsklingen ska komma hem från jobbet! Men det kan jag inte göra ju, måste ju jobba lite. sen så är jag även sugen på att ringa mormor och morfar och fråga om vi ska äta våfflor, sen är jag även lite sugen på att kolla runt på stan.
vill hitta någon snygg halsduk i någon fin färg, typ röd eller rosa. finns fina på gina, men jag tycker att dom är för stora, för jag vill kunna ha den innanför jackan med inte bara utanför. men men, får se om det blir götet med fanny någon dag snart! men nu måste jag ta på mig eftersom jag snart ska cykla iväg! Hörs senare, Pussisar!

Min Onsdag!

Godkväll, sitter med älsklingen i soffan och kollar på Oskyldigt dömd, persbrandt är king! :) förresten, imorse kom jag inte in på min blogg, vet inte vad som var fel! tänkte sammanfatta kort vad jag gjort denna onsdag!
Jobbat 10.00- 18.00
Tvättat, ätit kvällsmat med älsklingen
Städat och tvättat älsklingens bil som han ska sälja imorrn
Sedan åkte vi hem till mig och umgicks lite, två skålar med glass blev det för mig
Och nu i soffan framför tv:en

Men nu är pausen över och programmet börjar nu, så nu ska jag kolla på det igen!

Hörs imorrn, för då är jag ledig!!!!! :) :)
God Natt, Pussisar!


RSS 2.0