Till hushållspappret

 
Har letat efter en fin hushållsrulle-hållare och det har tagit sin tid kan jag säga, finns ju bara massa enkla tråkiga.. tills jag hittade den här, på indiska! :) 
 
Annars då? Jo jag gick nyss av jobbet och det enda på dagens schema är att vi ska ha över en vän och dotter på lek i eftermiddag, och ikväll är det dags att dansa fuego igen. Så på dagen kan jag tänka mig att vi ger oss ut och cyklar, för det älskar Tuva och antagligen besöker någon lekplats! Härlig onsdag :)
 
/ S.
 
 

Skivstångspass en tisdagmorgon!

 
Idag blev det ett skivstångpass och Tuva var hos sin mormor och myste under tiden= mycket nöjd mamma och Tuva som får hänga med bästa mormor! :)
 
Här hemma blir det strax lunch och senare blir det jobb.
 
Hoppas ni har en fin tisdag! 
 
/ S.
 

Påväg hem till oss..

Har varit sugen på en svart fuskpäls ett tag men inte hittat någon bra, så chansade och klickade hem denna i fredags. Sen kunde jag inte låta bli att denna jacka till Tuva, alltså hur söt är den inte? Och så slant ett marmormönstrad ljus med också, man kan ju inte ha för många av dom nu till hösten! Allt kommer från H&M
 
Hoppas ni får en fin söndag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Hej Fredag! 
Här hemma sitter jag just nu och nätshoppar lite medans lillan sover, vi kom nyss hem från fika och lek med en vän och hennes dotter. Alltid lika trevligt! Strax kommer sambon hem också och då blir det lunch ihop innan jag sticker iväg en sväng till gymmet. Sedan blir det handling inför ikväll då vi ska ha vänner över på besök! Bra ledig fredag! :) 
 
Hoppas ni får en fantastisk fredag! 
 
/ S.
 

Vardagsrummet före och efter!

Så här såg vardagsrummet ut när vi fick tillgång till huset: 
 
 
Och så här såg det ut när vi väl flyttade in, alla väggar var nu målade, nytt golv lagt, en brädvägg uppsatt och vi hade knackat fram murstocken! 
 
 
Och såhär ser det ut just nu: 
 
 
 
Vi är supernöjda och trivs så bra! :) Nästa projekt består av att jag vill ha en ny tv-bänk, men då vill sambon köpa en ny tv också så det får vänta ett litet tag till känner jag.. ;)
 
/ S.

Tre från Kappahl!

 
Tre snygga plagg som gärna hade fått flytta in i Tuvas höstgarderob, du hittar dom här
 
Måndag och ytterligare en helg har sprungit förbi, just nu njuter jag av någon dags ledighet innan det är dags för två dygns-pass i veckan. Och nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min tjej som ligger och vilar, hon bestämde sig nämnligen för att det var dags att kliva upp aldeles för tidigt imorse.. 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 

/ S.

F R E D A G

 
Ville bara kika in och bjuda på lite fredags-inspiration i vanlig ordning, och önska er en trevlig fredag och hoppas att ni får en bra start på helgen! :)
 
KRAM!
 
/ S.

Höst-snyggt hos Ellos

 
 
Kikade in på Ellos och hittade en himla massa snyggt till hemmet! Jätte mycket snygga saker ju, speciellt lamporna. Verkligen tummen upp :)
 
Onsdag och idag är det dags för 18-månadersvaccin för våran tjej, och ikväll är det dags att dansa lite Fuego på Friskis. Där emellan lär det bli mys och säkert lite lekplatshäng! :) 
 
/ S.
 

Nytt på väggen

 
Här ovan ser ni två av mina köp som fick följa med hem från shoppingturen, en evighetskalender och en ny ljusslinga. Bägge sakerna hittar ni på Lagerhaus! Tänkte att jag skulle visa er en helhetsbild på just denna sida av vardagsrummet, har ju hänt lite där sedan jag visade er sist. Får ta och fota i veckan! :)
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.
 

Hand i hand

 
Dom flesta timmarna denna har helg har spenderats på jobbet men trots det så hann jag även med lite shopping i grannstaden med min Tuva, min mamma, min mormor och min bror. Sen blev det supersmarrig kvällsmat innan det blev godis framför tv:en. 
 
Nu är långhelgen på jobbet över och jag ska nu hämta hem våran tjej från förskolan, som vi ska mysa idag. Eller ända tills torsdag förresten eftersom jag är ledig tills dess. Härligt! :)
 
Hoppas ni haft en bra helg! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon Fredag!
Nu är en veckas ledighet över och idag är det dags att starta lång-helgen på jobbet, men först ska jag umgås med mina två favoriter här hemma! :)
 
Hoppas ni får en fin helg! 
 
/ S.
 

att spana in:

 
 
Senare i veckan har vi en planerad tur till grannstaden för lite shopping! Lite inredning från Lagerhaus ska spanas in och jag ska även kika närmre på dessa kappor! Hoppas kunna hitta lite fint :) 
 
/ S.

Läcker fuskpäls

 
Alltså hur läcker är inte denna fuskpäls, älskar verkligen färgen! Tyvärr finns den inte kvar i min storlek men den kanske finns i just din här
 
/ S.

Förmiddagsträning!

 
Idag började dagen med lite sovmorgon och sedan blev det ett skivstångpass i förmiddags medans Tuva var iväg på dagis en snabbis! 
 
Nu vilar Tuva och senare idag kommer en vän och sina döttrar hit på fika, och ikväll blir det grillning! Bra tisdag! :)
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

Måndagen den sjunde

 
Ytterligare en helg har sprungit förbi och den har varit mycket trevlig, vi har bla hängt med vänner och på lekplatsen. Nu, måndag och började dagen på lekplatsen. Men just nu ligger den lilla och sover och jag har precis passat på att äta lunch i lugn och ro framför tv:en, härligt! 
 
Nu: börja städa lite eftersom vi väntar fikagäster i eftermiddag! 
 
Hoppas ni får en härlig start på veckan! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Startar dagen med fredags-inspiration i vanlig ordning!
Idag blir det några timmars jobb innan jag tar helg, och inte bara helg förresten utan ledigt i en hel vecka. Ska bli så skönt och välbehövligt! :) Det firar vi in ikväll med lek och kvällsmat med fina vänner 
 
Happy friday! 
 
/ S.

Enkelt och snyggt!

 
Kläder - Lindex // skor - Converse
 
 
Ha en fin torsdag! 
 
/ S.
 

Fika- och lekgäster!

 
Här hemma har vi precis haft en vän och hennes dotter över på lite förmiddagsfika och lek! Det fick bli kladdkaka, hallon och grädde, min favorit! Mums! Nu sover Tuva middagsvilan och nu tänkte jag faktiskt krypa ner bredvid och försöka vila lite, känns behövligt idag! 
 
Hoppas ni har en bra onsdag! 
 
/ S.
 

Höst-nytt till hemmet

 
Har blivit lite höst-shopping till hemmet det sista nu, bla bricka och underlägg från Svenskt Tenn, ett stort voluspa och en ny hushållsrulle-hållare. Får visa er bättre bilder när allt kommit på sin plats sen :)
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

RSS 2.0