Min Lördag och Söndag!

Hallå, har ni hunnit skriva på över en dag nu. så nu tänkte jag berätta vad jag har gjort! igår efter jobbet var jag med älsklingen hela dagen och kvällen, lagade mat, myste sen kom även emelie förbi en sväng och hon gick med oss fram på stan och kollade lite snabbt på crouisingen här. sen åkte ja och älsklingen hem och kollade på pearl harbor. sen senare på natten när älsklingen låg kvar i min säng åkte jag och hämtade mina föräldrar som hade vart i stan på lite partaj.
 
Sen imorse vaknade jag av älsklingens väckarklockan strax efter sju, då åkte han iväg på innebandycup. jag fortsatte då att sova och vaknade strax efter elva igen, då gick jag upp käkade frulle och sedan åkte för att jobba (städa). sen efter jobbet blev det att åka på kalas för mig, älsklingen, mamma och lillasyster till min morfar och kusin som fyllde år. och nu tillbaka till lägenheten sitter vi framför tv:en och jag käkar just nu choklad, mumma! blir en lugn kväll framför tv:en för oss. Hörs senare eller imorrn, Pussisar!



Godmorgon!

Kom precis tillbaka till lägenheten, har nämligen vart ute och gått i en halvtimma med lollo! :) så jag gick upp lite före åtta, älsklingen gick upp klockan sex imorse efter han skulle på inventering på jobbet så vaknade ju då med som vanligt! :) och just nu sitter jag och äter frukost framför tv:en, efter det tänkte jag äta lite kladdkaka som blev över från igår! mumma! :) så jädra god är den! :) sen måste jag hoppa in i duschen innan jag börjar jobba med, jobbar 11.00-15.00 denna lördag! efter det blir det att vara med älsklingen hela dagen och kvällen! :) Hörs senare idag, Pussisar!


Trött som tusan!

Puh, nu är jag tillbaka i lägenheten och är helt slut efter ett gympapass på frikis. orkade inte gympa igår, va med älsklingen istället så då tänkte jag att jag skulle passa på och gå idag eftersom jag börjar jobba klockan 13.00. jobbar idag till 18.00 sen ska jag vara älsklingen som vanligt såklart! :) får se vad som händer för vi båda jobbar ju imorrn med så, men nu måste jag hoppa in i duschen! :) Pussisar!


Åka och träna denna morgon!

Äntligen fredag! :) och idag börjar jag inte jobba fören 13.00- 18.00, göttans! :) men innan det ska jag träna eller rättare sagt klockan tio så nu har jag lite brådis, sitter här utan kläder än så nu måste jag ta på mig och snart cykla iväg! hörs senare, Pussisar!



Klar med det mest för denna dagen!

Hallå igen, nu är jag helt klar med tvätten och jag har ju även solat, så jag har fått mer gjort än vad jag trodde denna dag framtill nu. för om cirka 50 minuter kommer älsklingen hem och då ska jag ju vara med han såklart! :) sen ska vi även träna, sen måste jag hinna köpa fika som jag ska ha med till jobbet imorrn! :) men nu ska jag hoppa in i duschen! Pussisar!


Hej igen mina vänner!

Sen jag skrev sist har jag ju som sagt jobbat lite, sen har jag tvättat lite och ätit middag! och nu tänkte jag cykla iväg och sola, är så blek har inte solat på över 1,5 månad ju! :P dags att börja få lite färg nu tänkte jag! :) så nu ska jag kila iväg och göra det, hörs senare! Pussisar!


Hallå där! :)


Ä
r ledig från butiken denna dag, skönt! :) men jag ska ju jobba (städa) i några timmar med, men det gör jag ju i mitt eget tempo och i mina myskläder så! :) sen idag ska jag även hinna handla lite, sola och tvätta i tvättstugan med! får se om jag hinner! :P men nu måste jag cykla iväg, hörs senare! Pussisar!


My new tischa! :)

 
Min nya Kizz t-shirt! :) texten blir ju åt fel håll i kameran, men n fattar! :P
Nu ska jag till jobbet! Pussisar!

Onsdagmorgon!



S
itter just nu som vanligt i soffan och har ätit frukost framför tv:en! :) och aldeles strax ska jag hoppa in i duchen denna onsdagmorgon! jobb idag, 10.00- 18.00! men nu ska jag borsta tänderna och gå in och duscha! skriver en gång innan jag beger mig till jobbet, Pussisar!

Trött i soffan!

Sitter just nu i soffan och äter morötter, tränade ikväll 20.00- 21.00 så nu är jag trött. älsklingen har med tränat men han tränar längre så han har inte kommit än, men han kommer när som helst nu! :) när han kommer blir det duschning sen slappa lite innan sängdags. imorrn är det jobb som gäller mellan 10.00- 18.00! God natt på er, Pussisar!

En titt ur fönstret!


För att här har vi tråkigt väder!
Jobb idag: 10.00- 18.00! Hörs ikväll!

Ullared igår!

Godmorgon, tänkte börja denna dag att skriva lite om min dag igår. den började med att mamma och mormor kom pch hämtade mig i lägenheten klockan 05.00!!! va ganska trött kan jag lova, ville bara ligga kvar med min älskling! :) efter tre timmars bilresa så var vi äntligen framme, och där blev det shopping. :) är så mysigt och härligt på något sätt att gå runt där och kolla bland alla saker. blev ganska mycket köpt för mig: en jacka, en gigantisk klocka till väggen, underkläder, strumpor, schampoo, tvålar, balsam, inpackning, lotion, batterier, lite kläder och massa saker till lägenheten! :) här kommer en bild på klockan, man fattar dock inte på bilden hur stor den är men det är den verkligen. kommer bli perfekt att ha här i lägenheten! :)


Solen skiner idag, underbart! :)

Denna dag har jag vart med min älskling, cyklat lite och handlat lite för vi ska nämligen prova på att göra pannkakor ikväll, får se hur det går för oss! :P nu har jag vart och jobbat lite, och älsklingen är på väg hit, han har vart med en kompis medans jag gjorde det. ikväll blir det som sagt pannkakor för oss och antagligen en cykeltur och glass någonstans! :) sen ska jag försöka att vi lägger oss i tid ikväll för jag ska nämligen åka klockan 05.00 imorrn till ullared med mamma och mormor! :) men nu orkar jag inte skriva mer!

Idag är det fina vädret tillbaka, hoppas det stannar ett bra tag nu! :) BYE!

Morning, och solen skiner ute! :)


Ä
ntligen lite sol som lyser in genom fönstret, men den hinner säkert försvinna innan man går ut. gick precis upp, älsklingen ligger kvar och vilar i sängen. denna söndagen blir nog väldigt lugn, ska vara med älsklingen hela dagen + att jag ska jobba (städa) lite med, sen har jag inget mera bestämmt! Skönt! :) men nu ska jag gå och lägga mig bredvid älsklingen igen lite, Pussisar!

Godnatt, Natti! :)

Nu har jag vart och hämtat och skjutsat hem min mor och far, älsklingen har inte kommit än men han kommer ganska snart för dom åker säkert från stället när det stänger, 02.00. så jag beräcknar att han är inom en timma iaf. :) Myys! :) men nu tänkte jag göra mig iordning för sängen och värma upp den tills älsklingen kommer hem! :) Hörs imorrn, sov gott! Pussisar!

Hur min lördag har sett ut:

11.00- 15.00 jobb i butiken!
15.20- 18.00 bara slappade och började storstäda rummet!
18.15 Skjutsa mamma på kräftskiva
19.00- 23.30 Vart med Lollo! :)
och mellan jag vart med Lollo så kom älsklingen och pappa hemfrån dagen med rally, så jag fick träffa han en liten stund innan han skulle åka iväg på fest, och just nu är han på olins i skara. saknar honom så, har knappt vart ifrån varandra nästan en hel dag förut, så det är jobbigt! :( och nu när klockan är 00.30 så sitter jag och väntar på att mina föräldrar ska ringa så jag ska hämta dom för att sedan köra hem dom. och förhoppningsvis när jag kommer tillbaka till lägenheten så är älsklingen hemma här! :) hörs senare eller imorrn, Pussisar!


Goddagens mina vänner!

Sitter just nu hemma hos mig och är så där lagom rastlös. har dock inte vart hemma så länge för idag jobbade jag 11.00- 15.00. sen har jag bara ätit mat och lite godis sen jag kom hem. älsklingen kommer hem ikväll, han är ju iväg med min pappa. om typ två timmar ska jag köra mamma och lite folk och sen ikväll ska lollo komma hit och vara med mig. :) trevligt! :) tänkte att jag skulle rensa och storstäda mitt rum innan kvällningen med! Hörs senare.
Här kommer en bild från Kreta med Lollo, Juni 2007! :)


Min fredag! :)

hallå där, jobbet är klart för idag och när jag kom hem så hade älsklingen lagat mat till oss. hemmagjord kebabtallrik och en massa cocacola blev det, mumma! :) vi vet inte vad vi ska hitta på ikväll, funderar på att gå och köpa glass och lite så men får se. vi ska sova hemma hos mig i natt iaf, för imorrn bitti klockan fem ska älsklingen åka med min pappa på rally och va borta hela dagen. jag själv ska jobba imorrn och sedan vara med lollo! :) men nu orkar jag inte skriva mer, hörs senare ikväll eller imorrn! Pussisar!


Godmorgon!

Har just ätit upp min frukost och ska strax hoppa in i duschen denna morgon. men idag är jag trött, även fast vi gick och la oss elva igår. men sen går ju älsklingen upp lite efter sju så då vaknar ju jag varje morgon av det, sen är det bara att försöka somna om igen! tur att det är helg, men jobbar 10.00-18.00 idag och 11.00- 15.00 imorrn! älsklingen ska med pappa på rally imorrn så då gör det inte så mycket att jag jobbar, imorrn kväll ska jag tillbringa med lollo! men nu ska jag gå, hörs innan jag åker till jobbet! Pussisar!

Lagar mat!

Just nu står jag och lagat mat till mig och min älskling, kyklingpanna blir det denna kväll! med extra broccoli, mumma! :) Ikväll 20.00 ska jag på danspasset på friskis med mamma och lollo! Bye, Pussisar!


Tillbaka till lägenheten nu, men iväg direkt igen!

Så nu är jobben avklarat för denna dag, skönt! nu har jag bytit om lite snabbt och ska ny åka iväg och handla lite mat och så. ska ha lagat mat tills älsklingen kommer hem från jobbet denna dag, får se vad jag bjur på! :) sen ska jag handla lite andra olika bra att ha saker med. men nu ska jag ta bilen och åka iväg till mataffären, hörs senare! Pusssiar!

Ledig, men inte helt ledig!

Godmorgon, idag är jag ledig från butiksjobbet på Assbecks, så skönt! :) men nu ska jag iväg och jobba (städa) på två stället, tar några timmar så man kan inte säga att jag är helledig, fick ju ställa klockan på halv nio. det hade jag inte gjort om jag var helledig kan jag lova. men men, nu ska jag borsta tänderna för att sedan cykla iväg och göra det jag ska göra! Hörs senare idag, Pussisar!

För jag vill åka nu!!

Godmorgon, har precis ätit upp min frukost och just nu kollar jag på lite utomlandsbilder... är ju där om fyra månader, men fyra månder är för långt! tänkt om det inte är tillräckligt varmt om fyra månder?? då skulle jag bli såå besviken, fast då får man passa på att shoppa extra mycket istället. ska ju åka med min älskling så det är tur det! :) men jag vill åka nu!! måste boka en resa så vi åker innan sommarn nästa år med asså. men men, nu måste jag ta på mig och göra mig iordning för jobbet (10.00- 18.00). Hörs ikväll eller nått, Pussisar!


Trött är jag!

Sitter just nu och pustar ut efter en timmas gympapass på friskis, shit va jobbigt! jag var helt slut efter en kvart! :P men så är det ju när man inte tränat på ett bra tag, kommer nog ha en härlig träningvärk imorrn med! men men det får man ta, tänkte vänta att duscha tills älsklingen kommer hem från sin träning så vi kan göra det ihop. och han kommer snart så, nu ska jag gå och äta en banan. Hörs imorrn, Pussisar!
Ps. Just nu pryder denna dyra cykel vår lägenhet, haha! ;)

Nu jädrar!

Nu har jag städat klart hela lägenheten, underbart! :) och när som helst kommer älsklingen hem, han åkte direkt från jobbet till hällekis där ska köpa en cykel! en dyr sate blev det! :P men men, blir mat sen när han kommer hit. sen ikväll ska han som vanligt iväg på innebandyträning, och ikväll ska jag äntligen börja träna igen! har inte tränat sen.. hmn, i början på april! ja det va dags iaf, för jag äter ju så sjukt mycket och onyttigt så jag måste nu känner jag, för hälsans skull! :) så ikväll 20.00 ska jag och mamma iväg och gympa på friskis. Ses där vänner, Pussisar!


Min eftermiddag!

Sen jag skrev sist har jag vart och handlat lite behövligt sen bara suttit framför tv:en och degat, gött! :) men nu tänkte jag ta tag i mig själv och fixa något snabbt att äta för att sedan städa hela lägenheten. behövs verkligen kan jag säga! kanske laddar upp bilder på den senare när jag är klar! Hörs senare, Pussisar!



Just Dance


Godmorgon!

Idag är jag ledig, vilket innebär sovmorgon för mig. :) gick upp för en halvtimma sen, så har precis ätit upp frukosten och just nu sitter jag och äter upp mina sista godisbitar som jag och älsklingen köpte till filmen vi började kolla på igår kväll. "Arn Tempelriddaren" började vi kolla på, inte våran typ av film alls. men eftersom den är inspelat lite här i lidköping så tyckte vi att det hörde till att ha sett den. men det va över två timmar lång så igår orkade vi bara se en timma, får ta resten ikväll. nu till min dag då, jag tänkte ta på mig strax och cykla iväg och köpa lite saker som behövs i lägenheten. sen kanske det blir en tur framme på stan med, vill ha skinnkjolen från H&M men den fanns bara i stora stolekar kvar ju.. men så är det ju med det, blev inte förvånad. men nu ska jag äta upp mitt godis för att sedan borsta tänderna och ta på mig. Hörs senare, Pussisar!


För att jag har beslutsångest! :P

Kan inte bestämma mig om jag ska stänga ner bloggen eller inte, skulle kännas lite roligare att skriva om det var mer som läste den! :P men men, får ta några mer dagar på mig att bestämma hur jag ska göra!

Kan berätta kort om min helg så länge:
Fredagen: Städjobb på morgonen, jobb i butiken 13.00- 18.00. sen hela kvällen var jag med min älskling, massa myys! :)
Lördagen: Ledig hela dagen! :) Va med älsklingen och hade mysdag hela dagen, underbart! :) Lagade god mat och myste framför tv:en på kvällen blandannat!
Idag, söndag: Sovmorgon med älsklingen såklart, slappat, jobbat (städat) med älsklingen igen, vi har nu tvättstugan och sen ikväll gå och köpa träningskort till mig ska vi göra, för jag känner att jag måste börja träna igen nu asså. har inte tränat sen.. hmn.. april! så nu måste jag komma igång igen! :)

Hörs, Pussisar!

Så här kommer min fredag denna vecka se ut:

Nu ska jag Iväg och kolla lite på stan innan jag börjar jobba.
13.00- 18.00 Jobba för fullt!
Efter jobbet ska jag vara med älsklingen ska antagligen hem till mig för att äta kvällsmat!
Jobba (städa) senare ikväll, antagligen!

Nu ska jag gå och kolla på en tröja på Gina som jag tyckte var häftig, får se om det blir något köp eller inte!
Pussisar !

Äntligen helg! :)



Funderar på att sluta blogga det är därför jag inte skrivit på några dagar!


Morning, sitter just nu i soffan och har precis ätit frukost!

Började min dag med en skön sovmorgon, skulle ut och gått med lollo. men mig och älsklingen då hon skickade sms klockan sju imorse, då skulle hon ut och gå. :P gött tänkte jag då får jag ju sovmorgon ändå! :) sen klockan ett börjar jag jobba, och innan det ska jag komma ihåg att spela på Lotto denna onsdag för jag och älsklingen har tänkt att vinna massa massa pengar denna dag! :) så blir det väl dock inte men då har man försökt att vinna iaf, kan säga att jag aldrig har spelat på något sådant förrut. men nu ska jag kolla lite på tv sen städa lite här i lägenheten tänkte jag! Pussisar!


Nu är strax denna tisdag över.

Har vart en bra dag idag, tiden på jobbet gick fort. och efter jobbet hade älsklingen lagat jätte god mat som vi åt, sen bara myste vi! :) sen ikväll har jag även vart en sväng med lollo, sandra och linda, trevligt! :) ne nu ska jag stänga av datan, ska upp tidigt och gå med lollo imorrn klockan nio. sen börjar jag inte jobba förrän 13.00, härligt! God natt på er! Pussisar!

Godmorgon, idag är ingen vanlig dag för idag har jag och älsklingen vart tillsammans i 2,5 år!

Grattis till oss säger jag! :) Men vi ska inte fira så mycket idag eftersom vi inte har så mycket tid idag, så på lördag ska vi fira hela dagen. får se vad vi hittar på! :)

Så här ser dagen ut idag:
Snart hoppa in i duschen
Laga middag till enbart mig
Till mammas jobb och hämta två saker
Jobba 13.00- 18.00
18.15-  mysa med älsklingen på våran dag
Sen när älsklingen åker på träning åker jag nog till Lollo! :)

  


För jag har precis gjort min första tatuering, vad tycker ni? :)

  

Bokstäverna står för min familjsnamn, det är deras första bokstäver jag tatuerat in! :)
Den sitter långt ner på vaden, ni ser på lilla bilden vart! :)

Godmorgon mina vänner, idag är det Måndag och jag..

gick upp för cirka en timma sen, och sen dess har jag bara ätit frukost och pratat i telefon. först pratade jag med lollo som ringde och väckte mig denna lediga dag, sen har jag pratat med älskingen tre gånger. han är och gör en sak i skövde just nu, berättar inte det fören senare vad han gör. sen så ska han ringa på två lägenter som verkar intressanta för oss och då glömde han nummret här hemma imorse när han åkte till jobbet! hoppas det går bra med lägengheterna och med det andra! ;) jag själv ska kanske träffa lollo en sväng sedan, sen halv tre ska jag träffa josefin och göra en sak, tell you later! ;) spännande! :) men nu ska jag kolla på tv tänkte jag lite! hörs senare, Pussisar!

 Min älskling, bara min föralltid! <3


Söndag, Sunday!

Goddag, just nu är jag och älsklingen hemma hos mig. har vart här sen elva imorse, har mest slappat. eller jag har vart och jobbat (städat) med, men det tar ju inte så lång tid. just nu kollar han på rallycross med min pappa och bror på tv:en, när det är slut klockan fem så ska vi åka direkt till lägenheten och tvätta för vi har tvättid 17.00- 20.00 denna kväll. sen klockan 20.00 ska vi till stadsträdgården för att se på min lillasyster när hon har dansuppvisning! :) blir nog en mysig slappkväll! Ha en underbar kväll, Pussisar!

Syskonen :)

Forever21

                     

I want this! :)

This Saturday night, me myself and I!



Partyt var inget för mig så jag gick tillbaka till lägenheten istället, så här sitter jag och äter på en 200 gram chokladkaka och ser på en gammal film med Madonna! :P
Hoppas älsklingen kommer från festen snart med! :)

Hur min lördag sett ut än så länge och hur den kanske blir ikväll!

Jobbade 10.00- 13.00, sen träffade älsklingen en snabbsväng innan han skulle iväg och köra GoCart. då åkte jag hem till mig en sväng, hämtade lite kläder och så. och nu är jag tillbaka i lägenheten. snart kommer älsklingen hem och då ska vi bara duscha och så sen ska vi hem till hans kompis och grilla och festa lite ikväll. tror det blir att jag följer med iaf. men nu ska göra lite saker, hörs senare eller imorrn! Pussisar!


Godmorgon, just nu äter jag frukost framför tv:en.

Bion igår var bra, lite lång men bra. var ju massa äckliga masker med, det gillade jag dock inte, hatar sånt såå mycket. sen efter filmen som var slut vid kvart över elva åkte jag och älsklingen till lägenheten för att mysa, och mysigt var det! :) och nu är det lördag och jag jobbar 10.00- 13.00 idag, sen efter jobbet är det planerat att jag ska luncha med johan. älsklingen är då och kör GoCart med några av sina vänner. sen ikväll är det fest med älsklingen och hans vänner, tror jag ska med beror lite på om jag åker och jobbat (städar). men vi hörs senare, Pussisar!


Denna fredag kväll med älsklingen :)

Blev ingen solning för mig, satt inne och kollade på regnet istället. älsklingen har nu kommit hem från jobbet och nu ska vi äta pizza och kebabtalrik, mumma! :) sen vid halv nio blir det bio för oss med johan och emelie med, ska bli skoj det! :) hörs sent ikväll eller imorrn! Pussisar!

Älsklingens mamma har vart här med en hennes nyckel hit så nu har jag en! :)

Tack tack! :) nu kan jag gå och sola, fast cykla kan jag inte eftersom cykelnyckeln är i min nyckelknipa som ni vet är glömda hemma hos mig. men nu ska jag gå och sola då!
Hörs senare, Pussisar!

Gud vad jag är smart verkligen, smart gjort av mig.

Vet ni vad jag kom på nu när jag skulle ta på mig min jacka och gå ut.. vart faaan är min jacka och mina nycklar hmmn.. faan dom är hemma hos mig så jag är fast här i lägenheten kan ju inte gå eftersom jag då inte kan låsa dörren. faan då måste jag ju sitta här tills älsklingen kommer hem och inte förän då kan jag sola och hämta mina skor. smart, smart gjort sara bra! faan va arg jag blir på mig själv nu! :(  

Sitter fortfarande i morgonrocken framför tv:en.

Jag ska strax ta tag och bege mig ur soffan, men det är så varmt och gött här. jag och älsklingen sa igår att han skulle vara hemma från jobbet så vi kunde ligga i sängen och mysa hela dagen, men så funkar det ju inte. för då kommer det ju inte in några cash. :P så jag sitter här själv, men så fort älsklingen kommer hem får vi ta det då. ne men strax ska jag gå ut lite, tänkte gå och sola så jag slipper fjälla bort den färgen jag har nu. sen måste jag ju hämta ut mina skor med. :) men nu ska jag hoppa ur soffan, hörs later! Pussisar!

08.08.08

Godmorgon, just nu sitter jag nyvaken i soffan och äter frukost framför MTV. mamma ringde nyss och väckte mig och berättade att jag mina skor har kommit, jippie. så dom ska jag åka och hämta senare idag! :) som rubriken är det ju 08.08.08 idag, och min mamma som jobbar i smyckesaffär sa att det är hur många som helst som har vart inne hos dom på jobbet som ska gifta eller förlova sig just denna dag pga datumet. lite häftigt tycker jag allt! :) idag är jag ju ledig så idag ska jag slappa bara, sen i eftermiddag när älsklingen kommer hem blir det annat. för vi och två till ska nämligen på bio ikväll, den nya Batman ( någon som sett den?) och innan det kanske det blir att ut och äta. men nu ska jag kolla lite på tv:en, hörs senare! Pussisar!


Sitter just nu framför tv:en och kollar på The Hills!

Sen jag skrev sist har jag hunnit med den hel del saker, först var jag på banken och fixade lite saker. sen fikade jag med mamma och lillasyster, sen blev det stan med syster. lite smink blev köpt för min del. sen tillbaka till lägenheten så har jag städat och diskat och lite så. sen träffade jag josefin en sväng och nu sitter jag här framför The Hills och väntar på at älsklingen ska komma hem från jobbet. :) sen vid halv sju ska vi åka hem till mig och äta ikväll, skulle komma lite folk hem så. men nu fick jag ett sms som jag ska gå och läsa. hörs senare ikväll eller imorrn, Pussisar!


Godmorgon mina vänner, idag är det torsdag och jag är ledig hela dagen! :)

Just nu sitter jag och kollar i en liten halenskatalog som man fick med från den nya veckorevyn. Jag har redan gjort iordning mig lite för om drygt en halvtimma ska jag träffa mamma på stan, ska till banken och fixa lite. sen måste jag till åhléns där jag ska köpa lite smink får se om det blir något mera. sen idag ska jag bara slappa och göra städa lite här i lägenheten så den blir ännu finare! :) kanske lägger ut kort senare på hur den ser ut med! :) men nu ska jag ta på mig min jacka och mina skor för att sedan cykla fram till stan och möta mamma, hörs senare! Pussisar!


Min onsdag denna vecka!

Jobbdagen är slut för denna dag och nu är jag ledig fram till lördag då jag jobbar 10.00- 13.00! :) ikväll efter jobbet åkte jag och älsklingen direkt på kalas till Nellie. sen va vi hemma hos mig en sväng men det var ingen hemma så då åkte vi till lägenheten istället. och nu sitter vi framför tv:en och äter kexchoklad. :) ikväll blir det väl mys framför en film tror jag för dte vore mysigt! :) hörs senare eller imorrn! Pussisar!

Godmorgon, nu har jag varit vaken i lite mer än en timma.

Och jag ska nu gå till jobbet, ja idag blir det att gå för älsklingen ska hämta mig med bilen efter jobbet för vi ska åka direkt på kalas till nelly. men nu hinner jag inte skriva mera, hörs ikväll! Pussisar!

Ville bara säga GodNatt till er, sussa så gott så hörs vi imorrn! :)

Nattiii! :)

Maten jag och min älskling nyss åt, jätte gott! :)



Kycklingpanna med extra broccoli som jag lagat och mjölk att dricka, mumma! :)

Nu är jag tillbaka i lägenheten efter en dag på stan med olika ärenden.

Först var jag lite med lollo och malin, mysigt. sen letade jag efter något till Nelly som fyller 4 år imorrn, men hittade inget bra! :S får ta med älsklingen efter hans jobb sen och åka och kolla lite mera. sen har jag vart och handlat för jag ska laga mat till älsklingen så den är klar när han kommer hem från jobbet! :) måste börja med maten om en timma, innan det tänkte jag bädda om i sängen för vi har tvättstugan ikväll så då ska vi passa på att tvätta det med!
Skriver senare, Pussisar!


Så nu ska jag fram på stan, först ska jag fika med Lollo och Malin lite.

Sen blir det att göra mina ärenden. skriver när jag kommit hem, förhoppningvis har jag köpt något med som jag kan visa upp! :) Pussisar!

Tre bilder från gårdagen, som förövrigt var mycket lyckad! :)



     

Ska få mera bilder från Fanny! :)

Godmorgon, idag är det tisdag och jag är inte bakis efter igår! Skönt! :)

Idag är jag helt ledig så idag ska jag bara ta det lugnt, ska fram till stan och göra lite ärenden. Nelly (min älsklings sytersdotter) fyller 4 år imorrn så jag måste köpa present till henne idag. vi vet inte vad man ska köpa, blir väl kläder i slutändan men det är ju inte så kul för henne att få. men men får se vad det blir. :) sen har jag ett till projekt jag ska göra men det berättar jag inte om än, förrän det är färdigt och klart! :) sen tänkte jag att jag kanske skulle storstäda lägenheten med, om jag har tid och lust. men nu ska jag gå på toa, bilder från igår kommer alldeles strax! :) Pussisar!


För att det är fest ikväll!!!!! :)

Sitter just nu och förfestar, älsklingen är hos hans föräldrar lite tills vi ska skjutsas. fanny kommer när som helt, nu kom hon! :) hörs imorrn, Pussisar!

Nu är jag tillbaka i lägenheten och har nyss ätit middag, har vart hemma hos mig med där jag hittade min bacardi!

Äntligen hittade jag den, den låg där jag bad mamma kolla igår! haha! nu ska jag fram och göra ärenden på stan sen jobba, hörs ikväll! Pussisar!

How I look today, check out my new t-shirt! ;)


Så nu har jag precis städat toaletten, gud va fint det blev! :)

Och när som helst ska jag cykla fram till stan där tänkte jag först låna mammas bil för att åka hem till mig och leta mera efter min bacardi. sen in till stan och göra lite ärenden som jag behöver göra innan jag börjar jobba. men ni hörs ikväll, Pussisar!


Nu är dom äntligen beställda, hoppas dom passar när jag fått hem dom! :)


Nu tog jag tummen ur handen och beställde dom, vilket jag inte ångrar. hoppas dom passar bara! :) men nu ska jag göra iordning mig lite, måste fram på stan innan jobbet. och hem till mig för att försöka hitta min bacardi som vi inte hittat än! :( hoppas verkligen jag hittar den! Pussisar!

Godmorgon mina vänner! :)

Sitter som vanligt i soffan och äter frukost framför mtv. denna dag jobbar jag 14.00- 18.00 men kände att det är skönt att gå upp i tid ändå så jag hinner göra en massa saker som behövs idag. just nu sitter jag och pratar med fanny och sandra på datan med, trevligt! för sandra har vart utomlands så henne har jag inte pratat med på några dagar. och fanny har flyttat så henne va länge sen jag pratade med. på tal om något helt annat så har min älskling börjat jobba idag eftersom hans semester nu är slut! :) men nu ska jag äta klart! skriver sen igen, Pussisar! :)


Snart sängdaxs för oss här.

Jag och älsklingen har precis sett filmen "fjorton suger" och druckit coca cola och ätit kexchoklad! :) och alldeles strax ska jag och min älskling hoppa in i duschen. efter det sen blir det läggdags för oss. skriver imorrn när jag vaknat, jobbar 14.00- 18.00 imorrn så på förmiddagen hinner jag verkligen skriva, har lite ärenden med som jag måste göra med. fixa lite saker! :) men nu ska vi hoppa in i duschen! Natti, Pussisar!


Älsklingen och jag kollade nyss på två avsnitt av detta program, riktigt bra tycker jag! :)


I can´t fint it!

 

Det är verkligen jätte smart att jag inte hittar min bacardi nu när jag ska dricka den imorrn! Den är spårlöst försvunnen! :(

Godmorgon, här vaknade vi för drygt en timma sen och har precis ätit frukost.



Sen vid två ska vi (jag och älsklingen) åka hem till mig för att bli bjuden på middag, sen vet jag inte vad vi ska göra mer hela denna dag. men vi  kommer nog på något bra! :)
Hörs senare, Pussisar!


Alldeles strax ska jag göra iordning mig för sängen och försöka sova.

Brukar inte kunna sova förrän älsklingen lagt sig bredvid mig, så jag hoppas han kommer snart! :) ne nu ska jag gå och borsta tänderna! sov gott så hörs vi imorrn! Natti, Pussisar!


Sitter i soffan och bara slappar, har vart i lägenheten ett tag nu men har inte orkar skriva förrän nu!

Sen jag skrev sist har jag vart hemma hos mig och hämtat nykeln till jobbet och jobbat (städat) lite. sen åkte jag hit till lägenheten direkt efter jag jobbat klart. och just nu sitter jag och läser lite bloggar och käkar kexchoklad, och hoppas att älsklingen kommer hem snart! :) Pussisar!

Hittade denna lilla sak på datan, då var jag bara tvungen att ladda upp den! Haha, gud vad jag skrattar! :)


Nu har min älskling åkt iväg igen, och här kommer ett kort som jag tog på han för bara någon minut sedan! :)

Älsklingen är just på väg till lite partaj. jag själv ska nog bara ta det lugnt denna lördag kväll, eller jag ska åka och jobba (städa) lite bara men det tar ju bara någon enstaka timma. sen ska jag göra minsta möjliga och bara slappa framför tv:en tänkte jag, ska bli gött det! för det behöver man ju ibland. :) men nu ska jag kolla lite på tv, Pussisar!

 Bilden blev dock lite suddig när jag laddade upp den som miniatyr! :(


Självbiografier!


Jag måste erkänna att jag inte tycker om att läsa böcker, eller det finns vissa böcker som jag faktiskt kan läsa och det är just självbiografier. har läst carolina gynnings och håller på att läsa jenna jamesons. problemet är att jag glömmer av att läsa så jag kommer ingen stans. :P såg nu med att tvillingarna olsen har gett ut en nu med! :) någon som tänker läsa den? :)

Gud va trött jag är, men snart kommer älsklingen hem från rallyt! :)



Du är finast, gulligast, bästa och underbaraste.. Du är mitt allt älsklingen! <3


Så nu är jag tillbaka till lägenheten igen, sen jag skrev sist så har jag..

Jobbat mellan 10.00- 13.00, sen blev det ut och äta på restaurang med mami och sen stan lite. sen blev det att åka och handla lite, för mig blev det godis och hårfärg. :) älsklingen som har vart och kollat på pappa när han kört rally idag är på väg hem, han kommer hem om cirka 1,5 timma. :) :) här kommer en bild på lite av mitt godis jag sitter och äter på just nu! :)


Så här ser jag ut idag just nu, ska strax cykla iväg till jobbet!



Nya Jackan - Helly Hansen :)
Jeans - Koola Anna

Godmogon, denna lördag morgon sitter jag just nu i soffan och äter frukost.

Om en timma börjar jag jobba, 10.00- 13.00 är vad som gäller idag. men det känns inte så jobbigt att jag ska gå till jobbat idag för jag har ju vart ledig två dagar nu, plus att det är dåligt väder ute och att älsklingen är på rally så han är ju inte hemma här ändå. men nu måste jag gå och göra iordning mig, skriver innan jag cyklar iväg till jobbet om jag hinner. Pussisar!


Fredag är det idag och jag har vart ledig hela dagen, underbart! :)

Hej, har inte hunnit skriva något idag förrän nu. för denna dag var det uppstigning tidigt för att åka till älsklingens farmor i dalsland som fyllde hela 85 år! :) så där tillbringade vi en hel del timmar denna dag, sen åkte vi hem en sväng. städade och diskade lite, sen hem till mig en sväng och sedan hem till älsklingens föräldar dädr vi åt lite. sen bestämde vi oss för att ut och cykla lite så det har vi gjort tills nu! en mysig dag med älsklingen har det varit! :) Men nu ska vi kolla lite på tv:en. hörs imorrn! Pussisar!


Dessa stövlar vill jag ha i hallen här hemma, köp dom gärna till mig! :)


RSS 2.0