Någon av er som minns dessa hårmascaror?


Fick syn på dessa hårmascaror hos Victoria Törnegren och minns att jag själv hade sådanna för en himla massa år sedan! Funderar på att köpa hem och testa att ha i hårtopparna, tror det kan bli läckert! :)

Någon av er som använde dessa när ni var yngre? :)

/ S.

Måndag och vintersol!


Måndag och ny vecka igen, gud vad fort tiden går. Riktig härlig start på nya veckan efter en förmiddagspromenad längst vattnet med N och vintersolen. Nu ska vi göra köttfärssås och sedan blir det städ här i lägenheten.

Hoppas ni får en härlig start på veckan! :)

/ S.

Söndagen!


Skönt med oplanerade söndagar, bara strosa omkring hemma och ha det lugnt och skönt.
Idag passade vi även på att baka lite, det blev en sockerkaka och en drömtårta. Så nu ikväll blir att mummsa på det framför en film! :)

Hoppas ni får ett bra avslut på helgen!

/ S.

Ny variant på den populära usa-bikinin!

Om ni som jag inte lyckades haffa usa-bikinin från Style By Tyra så har Cubus nu fått in en liknande variant för ett billigare pris. Tyckte faktiskt att den såg riktigt fin ut så den ska jag kika närmre på nästa gång jag besöker Cubus.
Överdelen kostar 129:- och underdelen blir din för 99:-, bra pris tycker jag! :)

Någon mer än jag som ska spana in denna? :)

/ S.

Våran eftermiddag!


Efter en kylig liten promenad kröp vi upp i soffan för film och choklad, mysig eftermiddag!

Igårkvällen bestod av oxfilé hos svärisarna och idag blir det god mat med min familj och min vän Jenny! En underbar lördagkväll! :)

/ S.

Leoshorts

Bild

Dessa läckra shorts hade jag gärna velat springa runt i till sommaren, så jäkla snygga! Dom kommer från One teaspoon men är tyvärr slutsålda just nu.. to bad!

Hoppas ni har en fin lördag!

/ S.

Underbar version av without you!


Ni måste lyssna på denna underbara version från Glee! :)

Hoppas ni får en underbar helg raringar!

/ S.

Dagens!


Skulle ta en bild på mig och visa er hur jag ser ut idag, och det slutade med en photo booth bild på datan. Min kamera har varit kanon bra tills för någon vecka sedan, blixten krånglar och funkar oftast inte. Så kanske dags att önska sig en kamera i födelsedagspresent?! :) Kanske blir perfekt eftersom jag fyller om en månad! :)

Tips på någon bra och lätt digitalkamera? :)

/ S.

Vad tycker ni om en liten bloppis här på bloggen?

Jag har en massa kläder och annat som aldrig kommer till användning, endel helt oanvänt och lite annat som är sparsamt använt. Så tycker ni jag ska lägga upp lite saker här så får vi se om det finns något som kommer till mer användning hos dig!?

Ha en fin onsdag :)

/ S.

Låt det stå synligt i badrummet!

Kikade in på Victoria´s secret hemsida och höll bla. för dessa två saker till badrummet, dock hade jag inte ställt in det i något skåp utan låtit det stå framme och sett fint ut! :)
Love Pink! :)

/ S.

mintgrön

h&m trend

Älskar färgen och modellen, hoppas jag lyckas hitta den i min storlek :)
Hoppas ni har en bra tisdag!

/ S.

En mysig kväll!


Så här såg våran lördagkväll ut i veckan, gott att äta och mys. Perfekt lördagkväll! :)

Tisdag idag och jag ska ringa ett samtal, hoppas det blir som jag vill så kommer det förhoppningsvis kännas lite bättre inför torsdag iaf.. Vi hörs senare, stor kram!

/ S.

Wanties for my training!


1.
 H&m 2. H&m 3. Nike 4. Adidas 5. Nike

Allt detta skulle jag gärna vilja springa omkring i på gymmet och i gympasalen!
Ikväll är det dags för danspass, ska bli riktigt roligt! :)

/ S.


Måndag och Elsas Värld!


Hej på er!
Redan ny vecka igen, tiden springer verkligen iväg men skönt det för då är våren och sommaren här snart :) Började dagen med att ligga kvar någon timma efter N cyklat iväg till jobbet, har nu ätit lite lunch och precis kollat senaste avsnittet av Elsas värld! Börjar gilla det mer och mer nu, varje avsnitt är allt lite småroligt! :)

Följer ni elsas värld? Vad tycker ni om det? :)

/ S.

En skön start på söndagen!


Trots att vi hade en lugn hemmakväll igår (bilder kommer) så vaknade vi inte förren halv elva imorse. Skönt! :) Strax blir det en god lunch och sen ska jag iväg på ett möte, hoppas det går fint! Sen senare idag blir det antagligen innebandy och sen ytterligare en hemmakväll med massa gott att äta. Perfekt söndag! :)

Hoppas ni får en lugn och härlig söndag, stor kram!

/ S.

Delar med mig av ett tips!

Jag tycker att det alltid är kul att ha med mig en liten gåva om man blir bordbjuden på något, men samtidigt tycker jag att det är svårt och inte så kul att köpa blommor som alla gör. Men här ska jag tipsa er på en sak som alltid är lika uppsakattat!

Köp en fin skål eller liknande (dessa är från lagerhaus), fyll den med deras favorit godis eller något annat som ni vet att personen i fråga gillar! :)
Lovar er att det kommer bli jätte uppskattat! :)

Hoppas ni har en fin lördag! :)
Förresten så snöar det här, och jag hatar´t!

/ S.

Fredag!


Enligt mig är fredag veckan bästa dag och nu är den här igen, underbart! Har redan hunnit med att träna, äta våfflor till lunch, kollat några avsnitt av Sons of anarchy och nu har vi kommit hem efter en fika hos min familj! :) Resten av denna dag har vi än så länge oplanerad, förutom att vi ska laga god kvällsmat :)

Hoppas ni har en fin dag :)

/ S.

att fynda


V
ar inne en snabbt på Kappahl för någon dag sedan och fick med mig dessa hem, halva reapriset på barnavdelningen så endast 30 kronor fick jag betala för dessa söta :) Vilket fynd :)

Hoppas ni har en fin dag, snart helg igen :)

/ S.

till våren

Måste ge mig ut på jakt efter en snygg jeansjacka som ska få pryda min kropp i vår!
Någon som har tips på en snygg jeansjacka? :)

/ S.


onsdag och ett stort tack!

weheartit

Började dagen med sovmorgon och en morgonpromenad, har även fått i mig frukost och nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ringa ett samtal och förhoppningsvis iväg på möte sen :)

Förretsen den här snälla tjejen har hjälpt mig med min design. Det var verkligen behövligt, tusen tack igen! :)

/ S.

Dags för träning!


Skulle gått på danspass med mamma igår, men det var så otroligt mycket folk så det var fullt när jag kom dit. Så det blev ingen träning för mig, så nu hoppar jag i träningskläderna igen och kör ett pass idag istället! :)

Hoppas ni får en mysig kväll!

/ S.

testar

Som ni ser så har jag en snäll tjej som just nu hjälper mig med designen. Återkommer snart! :)

tisdagen den sjuttonde januari!



God förmiddag!
Sitter just nu under favorit filten i soffan och ska strax hoppa in i duschen, idag blir det lite ärenden i stan och förhoppningsvis någon god fika i eftermiddag! :)

Hoppas ni får en bra tisdag, vi hörs senare! :)

/ S.

blommigt!

Kikade runt lite på nätet och hittade denna blommiga nyhet från Bikbok, tror den kan bli riktigt snygg till ett par ljusa slitna jeans nu till våren och jeansshorts i sommar :)


Nu ska jag slappa lite innan det är dags att möta upp mamma för lite träning.
Ha en fin kväll!

/ S.

måndag och ny vecka!



Började den nya veckan med sovmorgon och en extra stund i sängen innan jag begav mig ut på en liten promenad till mataffären. Nu ska jag busa med våra fyrbenta innan det är dags att laga lite middag!

Hoppas ni får en bra start på nya veckan! :)

/ S.

hemma i soffan igen!


Nu sitter jag i soffan igen efter att ha ätit en massa gott med släkten, först lite middag, sen lite godis och efter det marängswisch! Det är min favorit efterrätt, alltid lika gott! :)

Trevlig söndagkväll önskar jag er!

/ S.

söndag och tulpanens dag!

Godmorgon!
Här hemma är jag trött trots att jag fick sovmorgon, tusen tankar som snurrar i huvudet och då får jag oerfört svårt att kunna somna..
Idag blir det en promenad hem till familjen och sen senare blir det middag med släkten :)

Hoppas ni får en fin söndag, hörs senare! :)

/ S.

lördagsfilm och godis!


Ikväll är det film och lite godis som gäller, perfekt avslut på en annorlunda dag! :)

/ S.

fjortonde januari!

min nya blus som jag fyndade på VeroModa, bilden gör den dock inte rättvisa!

Hej på er!
Lördag idag och har varit iväg på en sak som jag berätter mer om sen om det blir aktuellt.. Har precis slängt i mig lite middag och nu sitter jag och äter upp resten av godispåsen som jag köpte igår! :)

Hoppas ni har en fin dag, hörs antagligen ikväll sen :)

/ S.

fläta mera!

pics: weheartit

Måste börja göra lite roligare saker med håret, jag har fastnat att jag alltid har samma. Så hittade jag dessa fina flätor så nu tänkte jag se om det är något som man kan göra själv :)

Hoppas ni får en bra mysig fredagkväll! :)

/ S.

fredagen den trettonde!


Välkommen fredag, och inte vilken fredag som helst utan fredagen den trettonde.. jag som i vanliga fall är lite så där små klumpig och säger konstiga saker i fel sammanhang, hur ska denna dag gå nu då? Jo idag är det så att jag vill ha lite tur, för det är inte ofta jag har det men idag kan det behövas! :)

Hoppas ni får en fin dag utan några konstiga händelser eller skador!

/ S.

min torsdags kväll!


Har precis kollat på senaste avsnittet av Elsas värld och tänt massa ljus, kommer bättre bild på ljusbrickan någon dag framöver.. den har jag ärvt av min gamlemormor så den är lite speciell för mig :)

Och ni förresten, om ni vill se film med med två snygga vältränade killar så sätt på tv6 nu klockan nio! ;)

/ S.

mina favoriter hos fashionlove

Fashionlove drivs av norska inspirationskällan Urikke!

Redan torsdag igen och jag har spenderat morgonen och förmiddagen på jobbet och blivit pisseblöt av regnar som fortsar ner utanför fönstren, även ätit blodpudding med en massa lingon och nu myser jag i soffan med våra fyrbenta vänner! Mysigt :)

Hoppas ni har en bra dag hitills, hörs senare!

/ S.

missioni - inspirerat!

Hittade denna snygga kudde på h&mhome, tror jag måste beställa hem den så vi får lite nya vårfärger här hemma i soffan! :)

Visst är den snygg? :)

/ S.

onsdag!


Hej på er!
Började dagen med en skön sovmorgon och sen en kost promenad i solen, skönt att snön försvann vädigt fort! :) Sen blev en god lunch på stan med mormor och morfar och sedan en sväng på stan, funderar på om jag ska åka och träna senare ikväll eller inte? Får se hur det blir, det blir i alla fall god mat senare :)

Hoppas ni har en fin dag :)

/ S.

önskningar om hallen




Jag är otroligt sugen på att göra om hallen här i lägenheten, dock är inte min sambo lika sugen på det! Jag hade gäna tackat jag till sakerna ovan (alla från ikea), och jag vill mer än gärna ha en brädvägg där!

Får se om det går på något sätt att mötas på halva vägen..

/ S.

som en söndag ska vara!

Började dagen med lite sovmorgon och sen frukost, sen tog jag mig en liten promenad hem till min familj och hälsade på snabbt. Resten av dagen har vi spenderat genom att äta god mat, slöat och kollat på en massa Sons Of Anarchy - avsnitt.
Så bra serie, ni måste verkligen se den! :)


Är det någon av er som följer serien? Vad tycker ni om den isåfall? :)

/ S.

silver metallic

Kikade in på Lindex hemsida och hittade denna väska för endast 199:-
Ett riktigt tips till ett bra pris, den kanske till och med får hänga med mig i vår!

Ha en fin söndag så hörs vi senare, stor kram!

/ S.

en dag med mina närmaste ♥

image description

Gårdagen bestod av tacos hos familjen och sen bowlade vi, jag och N hamnade i samma lag och vann gjorde vi det med! :) Sen blev det en fika och lite godis ihop innan vi begav oss hem för att ha myskväll med god mat framför tv:en. En riktigt bra dag med mina närmaste ♥

Trevlig lördag!

/ S.

tuff inredningsdetalj!



Tuff inredningsdetalj tycker jag, speciellt om man förövrigt har mycket vitt i lägenheten :)
Gillar ni den?

/ S.

en härlig förmiddag!


Hej på er!
Här hemma började vi dagen med en skön sovmorgon och sedan en liten kylig promenad vid vattnet, skönt att solen hittade fram också. Efter det har vi legat under en filt i soffan och läst varsin bok som vi fick i julklapp. :)

Senare idag så kommer vi umgås med min familj, syster gav oss alla i julklapp att hon skulle bjuda på mat och spela bowling. Så det är det vi ska göra senare idag, rolig julklapp! :)

Hoppas ni får en trevlig fredag :)

/ S.

den gula våriga kavajen!




Jag är allt lite sugen på denna våriga kavaj, tycker dock att gult passar bättre när man är mörkhårig men kanske får springa in på h&m och testa den ändå! :)

Visst är den härlig? :)

/ S.


jag behöver eran hjälp, någon av er som har en mac?

Åh, vad irriterad jag är nu. Jag spenderade eftermiddagen med att radera lite bilder som jag flyttat över från min förra dator, men varför blir varje bild till tre stycken plus att det blir ansiktsbilder på varje ansikte? Jag behöver seriös hjälp! Och nu när jag lyckats radera alla dubbletter så har jag lyckats radera några som inte var det som nu inte finns kvar :( Åh, jag hatar tekniska saker.

Har någon av er där ute som vet vad jag kan ha gjort för fel? :)

Bild tagen av mig på Lady Gaga konsterten för 1,5 år sedan!

/ S.

mina 5 bästa respektive sämsta köp under 2011.

Jag blev utmanad av söta Jill igår att visa mina fem bästa respektive sämsta köp under 2011, och självklart antog jag utmaningen! :)

Vi börjar med mina fem bästa köp:


1. För en vecka sedan köpte jag mig en MacBook Air, trots att jag knappt förstår något så känner jag att det var en otroligt bra investering. Den är så tunn och smidig, och jag tror jag kommer älska den sen när jag lyckats hitta bra program att klippa ihop bild med och liknande! :)

2. En självklar plats får också favorit jeansen från Gina Tricot. Jag har alltid svårt att hitta byxor/jeans som passar på lilla mig, men dessa sitter perfekt. Har dom även i en ljusare nyans och jag älskar båda.

3. Och ytterligare en självklar plats på listan är våran Diskmaskin, otroligt tråkigt att lägga ut flera tusenlappar på en diskmaskin men gud vad vi älskar den. Den är min nyaste bästa vän och vi älskar den!



4. Min blårutiga skjorta som jag fyndade på Lindex barnavdelning i somras. Den har används flitigt både till vardags och till lite fest. Ett riktigt bra köp!
5. Min nya underbara morgonrock från Kappahl, den är så skön att jag vill ha på mig den hela tiden.

Mina sämsta köp:



1. Mina snygga klackar ifrån Nelly, super snygga tycker jag men är egentligen lite för höga för mig. Så dom står fortfarande ovanvända och bara väntar på att få följa med på en utekväll..

2. Detta gula nagellack som såg så himla fint ut när jag hittade det på h&m i våras, men det ser rent ut sagt förfärligt ut på. Ett riktigt dåligt köp!

Jag har säkert en massa andra dåliga köp som jag gjort under året, men jag kommer inte på en enda sak till just nu. Så vi får nöja oss med två dåliga köp! :)

Hoppas ni har en bra onsdag, vi hörs lite senare igen :)

/ S.

fransväska och gamla minnen!

Bildkälla: VictoriaTörnegren

Hej på er!
Förlåt för dålig uppdatering men har jobbat hela dagen och sen direkt efter det har min fina och saknade vän Fanny varit här, vi har pratat gamla fina minnen och haft det trevligt! :)

Förresten, hur snygg är inte väskan ovan? Jag vill beställa den, men hade tänkte att jag skulle ha köpförbud nu i januari.. får se hur jag löser det!

Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi imorgon fina ni!

/ S.

en längtan efter sol och värme!

Några bilder från min och lillasysters vecka i Grekland i slutet av sommaren!

Jag Älskar att vi än så länge har en riktigt mild och snöfri vinter, men man kan ju inte låta bli att längta efter värme, sol och bad! Måste försöka komma iväg på någon resa innan sommaren kommer hit :)

/ S.

2012, välkommen in!

Avslutade 2011 med att laga god mat här hemma med en fin vän, och dagen avslutades med en puss med sambon framför fyrverkerierna vid tolvslaget :)

Idag ska vi bara vara hemma och njuta av ledigheten, ska försöka hinna göra en liten årsresume i bilder från året som gått också. :)

Hoppas ni får en bra start på nya året!

RSS 2.0