- Inflammerad tå - julpyssel- pepparkaksbak -

Efter en vecka hemma med vila och hoppat på kryckor är min inflammerade tå såpass bra att jag just nu är på jobbet, har en operation för tån inbokad nästa vecka men ska träffa läkaren på måndag för jag hoppas jag slipper genomföra den nu när den blivit bättre. Tror dock inte att jag har sådan tur men ska höra med honom iallafall..
 
 
Har inte varit en rolig vecka för varken mig eller barnen då mesta tiden spenderats inomhus och vila tån, men vi har varit bland annat varit och julpysslat på sockerbruket, myst framför julfilmer i källaren och jag och Tuva mötte upp min mamma för restaurangbesök i tisdags. 
 
 
Sen i onsdags önskade barnen baka pepparkakor och lyssna på julmusik, och det är ju en mycket bra aktivitet med en ömmande tå! 
 
-
Det var min vecka lite kort, hoppas eran vecka också varit bra :)
 
/ S.

Med foten i högläge!

 
Dagen igår blev inte riktigt som planerat, jag och Tuva skulle mött upp min mamma för att äta på restaurang men istället spenderade jag kvällen på jouren med en ont och svullen tå. Dom kom fram till infektion/inflammation i tån så nu är det vila som gäller, och inga vanliga skor. Tur att snön inte kommit hit för det enda min onda tå får plats i är ett par tofflor.. 
 
Jag som såg fram emot en ledig mysig helg med familjen, kan ju vara mysigt ända såklart men måste vila och inte springa runt och hitta på massa saker.. Och jag och en vän skulle boka en resa och åka på snart, men vi får avvakta och se hur det går med min tå. Stället vi tänkte åka till går verkligen inte att gå runt i en toffla och halta. 
 
Hoppas ni fick en lite roligare start på helgen :)
 
/ S.

Fint från Lindex

Lexus har växt mycket det sista så det är dags att börja fylla hans garderob med lite nya fina plagg i en storlek större, dessa plagg nedan från Lindex hade gärna fått uppdatera hans garderob! 
 
 
/ S.
 

Veckans lista:

Planer för veckan: I förmiddags var vi hos frisören då det var Tuvas tur att klippa sig! Resten kommer bestå av att umgås med familjen, träna och ut och äta hamburgare på torsdag. 
 
 
Bästa med veckan: Ledig helg med familjen! 
 
 
Veckans träning: Skivstångspass ikväll, stationspass på onsdag och sedan får jag se beroende på hur helgen ser ut.  
 
Veckans önskning: Att få en mysig lugn helg, äta gott och umgås med familjen!
 
 
Behöver ta tag i att göra i veckan: Ringa vårdcentalen om mitt ben/höft, vill veta vad som orsakar min smärta så jag förhoppningsvis kan få bort den!
 
Vill hinna med: Såg en ett sådant fint diy-projekt med granris som jag hoppas hinna/orka ta tag i denna vecka, ska nog försöka få med mig barnen ut i skogen nu i eftermiddag och leta granris! 
 
/ S.
 

F R E D A G

Josefin Lustigs kök får stå för denna fredagens inspiration, så snyggt! 
 
 
Godmorgon fredag! 
Jag och barnen har en ledig fredag ihop idag, först ska min bror komma hit och leka med barnen så jag kan sticka iväg en halvtimma till gymmet. Sen efter lunch ska vi nog möta upp min bror och syster för att göra något och ikväll ska vi äta kvällsmat ihop med min pappa! Härlig fredag 
 
Ha en mysig freeedag! 
 
/ S.

Julfint hos Granit

Nu trillar det ju in en massa julfint i butikerna och jag kikade in på Granits hemsida så tänkte jag skulle visa er mina favoriter därifrån! 
 
 Först ut mina inslagsfavoriter, jag älskar att slå in fina paket och med dessa saker hade man enkelt fixat fina julklappar! 
 
-
 Mysig ljusslinga att ha utomhus, en fin stjärna till fönstret och enkla granar att dekorera med hemma!
 
-
 Hur härliga färger på julgranskulorna? Hade ju varit superfint att klä julgranen i dessa färger! 
 
 
/ S.

Årets första pepparkaksbak!

Igår hade jag och barnen ytterligare en ledig dag, och efter en sväng på stan och en lunch på favoritpizzeran med barnens moster så fick vi en stund över och då passade vi på att baka årets första pepparkakor. 
 
 
Barnen älskar att baka, och jag tänkte passa på att ta årets julkort samtidigt. Men det gick sådär.. 
 
 
Men vi hade en mysig stund och pepparkakorna blev jätte goda :)
 
 
Brukar ni också baka pepparkakor? 
 
/ S.
 

Fyra från helgen!

Började fredagen med att jag vann en vacker fredagsbukett! 
 
Efter ett träningspass i lördags så hade vi myslördag resten av dagen, Tuva hade sin bästis här hemma och vi myste ner oss i källaren och åt lördagsgodis och tittade på lejonkungen! 
 
Igår tog jag med min lilla familj, plus min pappa, syster och bror för att fira min pappa och även min sambo. Vi åkte till grannstaden för att.. 
 
Äta hamburgare på Brooklyn Burger, så fantastiskt gott! :) 
 
 
-
Nu är det måndag och jag och barnen är lediga, vi har haft en riktigt hemmamysdag. Men nu ska vi ta på oss och traska bort och hälsa på min mormor och morfar. Sen när sambon ska vi fixa lite ärenden på stan :)
 
/ S. 

F R E D A G

Inspiration från Valerie Aflalo
 
 
Godmorgon fredag! 
Jag har en liten stund kvar på jobbet här, sedan blir det hämta hem barnen och ta helg! Det ska bli fantastiskt! Vi tänkte överraska barnen med badhuset efter lunch och sen fredagmys hemma i soffan. Sen har vi en oplanerad lördag framför oss, vilket ska bli så skönt! Sen är söndagen helt uppbokad med farsdagsfirande 
 
Hoppas ni får en härlig fredag och start på helgen! 
 
/ S.


Adventslampan

Tycker denna adventslampa är så snygg, men tycker det är alldeles för dyrt att köpa en lampa för över 1000-lappen som man bara har uppe en månad om året.. Men den är ju verkligen galet snygg! 
 
/ S.

Veckans lista:

Veckans jobb: Har två jobbpass (ett dagspass och ett dygnspass) att avklara innan jag får ta ledig helg med familjen! 
 
Överst på önskelistan just nu: En solsemester med familjen hade varit underbart, tycker verkligen inte om vinter och kyla.. 
 
 
Veckans träning: Skivstång tisdag, station onsdag och sen får jag se vad jag tränar i slutet på veckan
 
 
Ser fram emot: Ledig helg med familjen! 
 
Sugen på: Denna hamburgare från Brooklyn Burger!
 
 
Måste fixa: Farsdagspresent till sambon, och hoppas sakerna jag beställt till min pappa hinner komma tills söndag!
 
 
/ S. 

Halloween-middag med vänner

Igår hade vi vänner och barn över på en halloween-kväll här hemma, det åts massa god mat och barnen lekte hela kvällen. Riktigt lyckad kväll :)
 
 
Idag är det söndag och jag har startat helgens sista jobbpass, men jobbar ända tills imorgon så jag har en stund kvar här. Längtar hem till min lilla familj där hemma :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Bianca Ingrossos helt fantastiska kök får stå för fredagens inspiration, kan vara det snyggaste jag sett! 
 
 
Har haft en ledig dag med barnen, och några timmar ihop med sambon som slutade vi lunch. Men nu är jag på plats på jobbet och har startat jobbhelgen, dom mesta timmarna denna helg kommer spenderas just här. 
 
Hoppas ni får en fantastisk helg! 
 
/ S.

RSS 2.0