depend nr: 054





Gillar verkligen mitt nya lack! :)

/ S.

trettioförsta juli!

Goddag!
Sorry för kass uppdatering men imorse så ville inte internet sammarbeta med mig. Men idag har jag vart framme lite på stan med mamma och nu sitter jag här hos dom och väntar på att N ska komma och hämta mig, sen så åker vi iväg och käkar någonstans. Hörs senare, Puss!

/ S.

trettionde juli!

Godmorgon!
I
dag blev det en välbehövlig sovmorgon efter gårkvällen, vi var på Kronocampingens restaurang här i Lidköping och det var mycket trevligt och god mat. Dom hade även allsång igår och det var mycket roligt, synd bara att det inte var bättre väder. Tog massa bilder, men vi börjar med denna! :)

Min efterrätt var kanongod! :)

/ S.


mat och allsång ikväll!

När som helst kommer familjen hit, för jag N och min familj ska nämnligen ut och äta och sjunga allsång ikväll! Tror det blir en kanon kväll, nu är det dags att öppna första cidern. Ha en härlig kväll!


/ S.


the baseball-jacket!



Om jag ska ta och investera kanske?! :)

/ S.


tjugonionde juli!

Godförmiddag!
Började min dag med att gå upp strax efter nio och sedan bege mig till friskis & svettis för ett gympa-pass. Har inte gjort det på över en månad och det kändes kan jag lova, var helt dyngsur av svett efter tio minuter. Men nu efter en dusch så känns det jädrigt skönt att jag orkade upp för att träna. Idag ska vi fram på lite ärenden på stan och sen ikväll ska vi ut och äta med mina föräldrar, mysigt!
Ha en fin dag!

Jag och Viggo igår! :)

/ S.


ikväll blir det grillning!



Nu ska vi strax åka och handla, sen ska vi till min familj för grillning. Senare ikväll kanske det blir minigolf också, trevligt! Ha en fin kväll raringar! :)

/ S.

bilderna från i lördags!









Det blev en riktigt lyckad kväll i lördags, maten och sällskapet var underbart. Först var det allsång ute på uteserveringen och sedan begav vi oss inåt för att inta dansgolvet! :)

/ S.



tjugoåttonde juli!

Godmorgon!
Dagen börjades med sovmorgon till halv elva, sen dess har vi ätit frukost och bara slöat. Men nu tänkte vi cykla hem till mina föräldrar och försöka få lite sol på oss, är dock en massa moln emellanåt men förhoppningsvis försvinner dom snart. Annars idag har vi inget planerat, får se vad som händer helt enkelt.
Ha en fin onsdag så hörs vi under dagen!

/ S.

en mycket härlig kväll!



I
eftermiddags bestämde vi oss för att passa på att njuta av det fina vädret så vi tog bilen till Spiken där min mormor och morfar har sommarstuga, där åt vi jordgubbar och sedan gick vi ner till hamnen och åt kvällsmat. Åt underbart god fisktallrik och glass till efteråt, och solen lyste så härligt. Sen hemma blev det lite slö i soffan innan vi bestämde oss för att möta upp min bror för en tur på inlines, härligt! Så måste säga att detta har varit en väldigt bra och härlig dag, mera sådanna! :) Nu ska vi nog mysa ner oss till någon film, Hörs imorrn!

/ S.


dagen hittills!

Är hemma efter en mycket trevlig lunch med Johan, sen blev det lite gos med Viggo tills det var dags att ta tag i tvätten. Efter det tog jag med mig Viggo ut på våran innegård, vi var ute en liten stund och njöt av solen.


Här har vi dagens enkla jag! :)

/ S.


sjugosjunde juli!

Godmorgon!
Nu sitter vi hemma och käkar frukost, ska strax iväg en stund. Sen blir det lunch med Johan, plus att solen lyser! Underbart! :) Ha en fin dag så hörs vi senare! :)

/ S.

tjugosjätte juli!



Godkväll!

Nu är vi äntligen kommit hem efter en dag på språng, imorse bestämde vi oss nämnligen att ta bilen till Lager157. Var över fem år sedan jag var där sist så vi tyckte det skulle bli en mysig liten tripp som vi kunde göra nu när vi har semester! :) Sen har vi även grillat till kvällsmat, jätte gott blev det. Men nu ska vi kika på Lotta på Liseberg, hörs kanske senare! Puss!

/ S.

spenderade kvällen framför denna film!



Ikväll har vi kikat denna film, dock inget att rekomendera eftersom det inte hände något. Med det säger vi GOD NATT! :)

/ S.

spöregn hos oss!



Hos oss har det spöregnat i flera timmar, men idag gör det inget för då kan vi sitta inne med gott samvete under filten i soffan hela dagen. Dock måste jag gå iväg till Hemköp och köpa lite snask att äta ikväll! Härlig bakisdag! :)

/ S.

tjugofemte juli!

Goddag!
Igår blev det som sagt utekväll med några härliga brudar, hade beställt bort på Harrys. Det var allsångs-kväll och det var ett jädra drag alltså, plus att maten var kanon! :) Sen blev det massa dricka och dans, en riktig lyckad kväll verkligen! Jätte trevligt! :)
Men imorse när jag och N vaknade klockan åtta, då mådde ingen av oss bra. Gud det var riktigt jobbigt där ett tag, men jag lyckades somna och vaknade upp bättre! :) Nu sitter vi i soffan och väntar på att spagettin ska bli klar, vi lagar nämnligen köttfärssås med spagetti. Skit gott. Men nu ska vi käka här, hörs senare! :)


Under allsången! :)

/ S.

allvarlig beslutsångest!

Gaaah, har springit runt som en tok i någon timma och kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll. Jag blir tokig, beslutsångest till tusen! Folket kommer om drygt en timma och jag har varken gjort iordning mig eller något på mig! Börjar bli lite panik nu, fasen att man ska ha så mycket att välja på..

/ S.

tjugofjärde juli!

Goddag!
N
u har jag och min kära N vart på stan och gjort lite ärenden, fick med mig ett läckert nagellack och borttagningsmedel och lite cider hem. Nu kom N hem med baguetter som det blir till lunch nu! Puss!



/ S.

semester!!!!



Nu går vi på semester, tre underbara veckor! Herregud vad skönt det ska bli,
och som vi har längtat! :):)

/ S.

tjugotredje juni!

Godmorgon!
Idag är jag uppe tidigt, kör ett nio timmars pass idag. Men det är inte vilket pass som helst, utan sista passet innan semestern! Hoppas jag kommer klara av passet för känner att min kropp redan har tagit semester.
Ha en fin dag så hörs vi efter jobbet!



/ S.

tjugoandra juli!

Godmorgon!
G
årkvällen på jobbet var helt sjuk, hur mycket folk som helst så det blev nästan en timmas övertid. Väl hemma fick jag några timmars sömn och nu är det dags att fixa sig inför jobb igen, bara två jobbpass kvar innan semestern! :)
Hörs efter jobbet, Puss!

/ S.

nu sticker jag till jobbet. ha en fin kväll raringar!



/ S.

tjugoförsta juli!

Godförmiddag!
Onsdag idag och idag jobbar jag kväll, hade tänkt att spendera dagen innan jobbet i solen och bli brun. Men solen verkar inte vilja sammarbeta med mig idag så jag får helt enkelt skippa det, ska sätta mig nu och leta sista minuten resor.
Någon som har tips på någon bra sida med sista minuten resor? :)

N utanför vårat lyxhotell i Bulgarien vi bodde på förra året!

/ S.


ny tischa!



/ S.

tjugonde juli!



Godmorgon bloggen!

Idag började dagen med en otrolig huvudvärk, men två alvedon och en liten tur ute i solen senare så har den försvunnit helt. Skönt! :) Gick förbi ett jordgubbsstånd och jag kunde inte låta bli att köpa med mig en liter hem, så till frukost blev det jordgubbar och mjölk. Gott! Nu ska jag strax fixa iordning mig inför en dag på jobbet, sen efter jobbet är det dags att tvätta och vi måste även åka och handla. Puust! Ha en fin dag så hörs vi när jag slutat jobbet! :)

/ S.

filmmys!

Slutade jobbet för en timma sen, då hade N lagat mat så den var klar tills jag kom hem och sen kom mamma och pappa och lämnade en blomma till mig på min namnsdag! :) Nu sitter vi och väntar på att filmen Farsan ska bli klar så då ska vi ha filmmys, härligt härligt! :) Ha en bra kväll så hörs vi imorrn! :)

Bjuder på en bild på Viggo´s härliga viloställning, haha! ;)



/ S.


nittonde juli!

Godmorgon!
M
åndag igen och idag står det faktiskt Sara i almenackan, denna veckan är även den sista jobbveckan innan min efterlängtade semester. Kan säga att det är behövligt, gud vad skönt det ska bli alltså. Men det är fem arbetsdagar kvar så det går inte att pusta ut riktigt än, men snart.. :)

Synd att min lediga helg gått så fort, och jag vet att det har vartit kass uppdatering men så blir det ibland men ska fixa det nu på vardagarna nu istället. Men kan börja med att berätta lite vad jag gjort i helgen:
I Lördags började jag och N dagen efter lite ärenden på stan, köpte plåthusen plus en härlig tunika. Sen på eftermiddagen så tog jag och N med min bror och åkte och spelade minigolf och sen blev det donken efter det, sen åkte vi till golfbanan och slog lite sen åkte vi hem till oss för att se någon bra film men det fanns ingen så vi kollade lite på allt möjligt istället.

Sen så igår så var det ju promenad på morgonen, sen bara slöa och slappa hemma. Sen när eftermiddagen kom stack N till golfbanan och jag tog fram symaskinen som ni redan vet. Och vet ni hur det gick? Det första som hände var att nålen gick av! Men jag lyckades byta den, och efter en stund pysslande så blev klänningen klar och den passade, underbart! :)

Så det var min helg det, men nu ska jag slöa lite innan det är dags för jobb igen 12-20 idag. Hörs efter det, Puss!


/ S.


artonde juli!

Goddag kära vänner!
S
öndag idag och är ledig idag med, så skönt verkligen. Började dagen med lite sovmorgon, sen begav jag mig ut på morgonpromenad med N och min bror. Efter det har jag och N bara slöat och tagit det lugnt, och även vart hemma hos familjen och lånat hem symaskinen till oss. För nu har N åkt till golfbanan och jag tänkte nu testa mina symaskinsskills (vilka är noll!) genom att försöka sy in klänningen jag fyndade hem härromdagen. Kan gå precis hur som helst kan jag lova..



/ S.

plåthusen!

Jag kunde inte låta bli att köpa dom längre! Tur det för jag är så himla nöjd, så fina är dom. Måste bara hitta ett bra ställe där dom står snyggt! :)

Gillar ni dom? :)




/ S.

sjuttonde juli!



Godmorgon!
Nu sitter vi framför tv:en och käkar frukost! :)

/ S.

en klänning på posten.

Här kommer en bild på klänningen som jag fick hem på posten, blev faktiskt posetivt överraskad. Synd bara att den var lite stor på vissa ställen, så jag får väl äta upp mig nu i helgen. :)



/ S.

Sextonde juli!



Godförmiddag!

Redan fredag igen, vilket är underbart! :) Så idag började jag dagen med en morgonpromenad i solskenet! :) Och nu sitter jag i soffan och väntar på att posten ska komma, väntar nämnligen en sak som förhoppningsvis kommer idag! :) Är även dags att fixa iordning sig för jobb, ett tråkigt jobbpass idag 12-20. Men jag är ledig resten av helgen sen så! :) Hörs ikväll, Puss!

/ S.


en mycket bra låt till städningen.




Är hemkommen från en jobbig dag på jobbet, och har myst med våran Viggo. Nu tänkte jag ta tag i disken och sen åker dammsugaren fram, dunkar denna till det (dock i HD så bilden är inte så bra anpassad). Bara älskar låten! :)

/ S.

Femtonde juli!

Godmorgon!
Har nu vartit ute på en liten promenad, så nu slöar jag i soffan och försöker hitta lite kraft inför jobbet som drar igång om en timma.
Undra hur vädret kommer bli idag, vädret var så fint tidigare imorse när jag begav mig ut men det blir bara sämre och sämre. Tror att det kanske kommer sluta i åskoväder, usch hoppas verkligen inte på det. Hatar åska! Men nu ska jag luta mig bakåt i soffan i någon minut, Hörs efter jobbet!

/ S.

mot veterinären!



Nu sticker jag och Viggo till veterinären, det är kloklippning på gång. Vilket han verkligen inte gillade förra gången..

/ S.

fjortonde juli!

Godmorgon!
Idag blev det uppstigning klockan nio och sedan dess har jag hunnit äta lite frukost och jag ska strax hoppa i bikinin. Eftersom det inte blev solning igår så gör jag och pappa ett nytt försök idag när solen är framme, blir dock någon timma på stranden bara för sen ska jag iväg med Viggo till veterinären. Puss på er!

/ S.

tre bilder från igår!







Blev dåligt med bilder igår, men bättre än inga iallafall.

/ S.

solen var inte på våran sida idag.

Molnen blev bara större och större så det blev ingen solning eller dopp i vattnet idag. Och nu är det mörkt utanför fönstret och det spöregnar så när som helst kommer det säkert att börja åska, usch! Så nu ska jag först ut till tvättstugan med lite tvätt, sen ska jag kika lite på stan. Hörs senare!

/ S.

trettonde juli!



Godmorgon!
I
dag är jag ledig så nu sticker jag och halva familjen (resten jobbar) till stranden för sol och bad. Hoppas bara lite moln försvinner så blir det kanon bra! :)
Ha en mysig dag!

/ S.

nu blir det förfest!



Nu sticker jag iväg på förfest, sen blir det Måndax-klubben! :)
På mig har jag min nya vita, super super slimmade klänning med axeldetaljer, får se hur den ser ut efter kvällen! Ha en härlig kväll så hörs vi imorrn! Puss!

/ S.


tolfte juli!

Godmorgon!
K
lockan är strax tio och jag har varit uppe sen klockan åtta, var tvungen att gå upp och flytta bilen sen så blev det en promenad i solen. Nu har jag precis ätit lite frukost och ska strax göra iordning mig för tänkte springa in på H&M innan jobbet och köpa strumbyxor som jag behöver till kvällen. Ikväll blir det nämnligen utgång, yey! :) Hörs ikväll raringar!

/ S.

färgglada långklänningen!



En av mina nya klänningar, hade på mig den igårkväll! :)

/ S.

Elfte juli!

Godförmiddag i värmen!
I
dag har vi det varmt här kan jag lova, just nu har solen gått i moln men det är sjukt varmt ute ändå. Jag kom precis hem från en timmas-promenad med mamma, så jäkla varmt men skönt efteråt. Nu sitter jag här hemma och har precis käkat lite frukost, jag och N funderar även vad vi ska hitta på en varm dag som denna. Jag ville att vi skulle iväg och bada men nu när solen har försvunnit så känns det inte så kul längre. Jag är ju faktiskt ledig idag förresten, jobbade en dag förra helgen åt en jobbarkompis så idag tar hon min.

Gårkvällen var trevlig förresten, god mat och bra sällskap. Lyckades få med mig kameran med så här kommer lite bilder från gårkvällen! :)







/ S.


tionde juli!



Godmorgon!
I
dag är man uppe tidigt, börjar nämnligen jobba om drygt en halvtimma. Sen direkt efter jobbet blir det hem och duscha och göra iordning sig för sen sticker vi ut till Spiken och firar mormor. Hoppas ni får en fin lördag!

/ S.

nionde juli!

Heej på er!
Nu sitter jag äntligen i soffan efter en heldag hemmifrån, började med ett niotimmars-pass på jobbet. Sen direkt hem och duscha, sen cyklade jag och N hem till min familj för lite grillmys i solen! :) Nu ska vi kolla om vi kan hitta någon bra film. Ha en fin kväll raringar!

Min familj, julafton 2008!

/ S.


färgglada naglar!



Detta snygga lacket hittade jag hos syster härromdagen, måste verkligen köpa mig något liknande! :)

Just nu sitter jag och N hemma och bara slappa och tar det lugnt, härligt det för jag är väldigt slö känner jag. Men snart när mitt sötsug börjar så kommer väl stegen gå mot Hemköp..

/ S.


åttonde juli!

Godmorgon!
Just nu sitter jag i soffan och äter frukost (ingen kladdkaka till frukost idag faktiskt), för idag äter jag jordgubbar och mjölk. Mumms! :) Nu på morgonen har jag varit ute på en halvtimmas promenad, tyvärr var inte solen framme men härligt väder ändå. Om en timma blir det jobb, sen får jag se vad jag och N hittar på ikväll! Hoppas ni får en fin dag så hörs vi i eftermiddag! :)



/ S.

kvällsmys!

Avslutar denna riktigt härliga dag med lite kvällsmys som inkluderar det på ovanbilden, jordgubbar, tidning och underbara delicatobollar! :)
Hörs imorrn raringar!


/ S.


promenad i solen!



M
edans N åker och spelar golf så ska jag nu passa på att ta en promenad i det underbara vädret! :)

/ S.

sjunde juli!

Godförmiddag!
I
natt har jag änligen fått sova skönt, och det var tack vare att vi kört med fläkten på hela natten. Hade nog dött av värmeslag annars. Mamma ringde och väckte mig strax innan tio och en kvart senare var hon här med en påse fika, så nu har vi fikat och kollat lite stugor i gbg. Ska nu hoppa in bikinin och cykla och hämta upp mamma och syster, sen ska vi åka och sola och bada! :) Häärligt!
Hoppas ni får en solig och fin dag!




/ S.

sötsuget talar!


N
u är jag så otroligt sötsugen alltså, gud jag gillar inte att jag har ett sådant beroende av det. Var så nära på att gå och köpa en Frödinges och grädde, men lyckades hindra mig själv! Får åtminstånde vänta tills imorrn för att frossa resten av veckan. ;)

/ S.


sjätte juli!

Hej på er!
Tisdag idag och dagen började med jobb 10-17, sen hem och duscha och hem till svärisarna en liten sväng. Väl hemma sen så blev det matlagning och så tvättdags, så nu låter vi maten sjunka ner och pratar om vad vi ska göra ikväll. Blir antagligen en inlines-tur eller en promenad! :)



/ S.


slökväll!

Godkväll där ute!
I
dag är jag trött, har vart och jobbat och även hälsat på hos Sandra lite och just nu sitter jag och min minst sagt lika trötta N och tittar på Lotta på Liseberg. Hade varit kul att gå ut idag, men jag börjar tidigt imorrn så får helt enkelt ta det nästa vecka istället! :) Ne nu ska jag hämta duntäcket hit till soffan, så blir det riktigt kanon mysigt! :) Får uppdatera lite roligare imorrn till er, Puss på er!



/ S.

femte juli!

Godmorgon!
Igår kväll kom N hem, mysigt att inte behöva sova ensam! :) Men i natt har jag sovit så dåligt, vaknat massa plus att det har vart så varmt. Sen när jag skulle gå upp imorse mådde jag skit dåligt, precis som jag gjorde i några minuter i lördagskväll innan jobbet. Men det har gått över nu, så nu ska jag fixa mig iordning för jobb. Hörs i eftermiddag när jag slutat!

/ S.

nu blir det kebab!

Nu ska jag hoppa på min rosa stålhingst och möta upp min vän Niklas för kebab! Fasen vad det ska bli gott! Hoppas ni får en mysig kväll!


Jag och min vän Niklas på våran bal! :)

/ S.

fjärde juni!

Godförmiddag vänner!
Ä
r ganska nyss hemkommen efter nästan en timmas promenad, det finns nog inget annat som rensar hjärnan så bra som att ta en långpromenad/joggingtur. Plus att det är så skönt efteråt, eller ja idag var det inte jätte skönt efteråt eftersom det lyckades komma en bra skur så jag blev ganska blöt.

Sen på hemvägen så skulle jag springa in på hemköp för att köpa glödlampor eftersom igår så gick två sönder inom loppet av tre sekunder, så plockar åt mig glödlampor, betalar och går hem. När jag ska kolla så lamporna fungerar så ser jag att jag köpt fel storlek, jobbigt. Men men, får gå tillbaka och köpa den andra storleken plus att jag kanske får med mig en och annan godisbit med! ;)
Ha en bra dag så hörs vi senare!

/ S.

så jädra varmt!



N
u är jag hemma efter en stund hos familjen, men det är så jädra varmt och kvavt ute att det knappt gick att sitta ute i solen. Så jag cyklade hem och just nu sitter jag i vårat svala vardagsrum och myser med Viggo.

Klockan fem är det dags för jobb igen, tror kvällen kommer bli hysterisk så får se när jag slutar i natt! Kanske hörs igen innan jobbet, annars i natt eller imorrn! Pussis!

/ S.


tredje juli!

Hola!
Just nu sitter jag hemma hos min familj och ska sätta mig ute för att försöka få lite färg. Innan jag kom hit har jag gjort lite ärenden plus att jag köpt med mig lite gott att smaska på! :) Hörs senare, Puss!


Bjuder på en två år gammal bild!

/ S.


smyckeshand!

Så nu är jag hemma efter några timmar på stranden med Johan, blev två dopp men det var sviinkallt verkligen. Sen mötte jag upp mamma på stan, blev lite shoppat till lägenheten (bla smyckeshanden till mina ringar) plus att vi tog en fika.


O
m en timma börjar jobbet så nu ska jag gosa med Viggo tills det är dags att åka till jobbet! Ha en fin kväll!


/ S.


andra juli!

Godmorgon!
S
itter just nu och pratar med min vän Johan i telefon, vi ska nämnligen åka och bada idag. Kanon väder och jag som jobbar ikväll har hela dagen nu innan att passa på att njuta i solen! :) Men nu ska jag försöka hitta något att ha på mig till stranden.

Förresten så var bion skit bra igår, jag vill se den igen! :)

Hörs senare, Puss!



/ S.


eclipse!!



Nu hoppar jag och ett brudgäng in i bilen för att sticka till Skövde och se Eclipse, som vi har väntat!!! :)

/ S.

Första juli!

Shiit redan juli, det är ju helt sjukt vad fort tiden går alltså. Fast just nu är det ju perfekt att tiden går så fort nu när jag har över tre veckor kvar tills jag går på lite semester!

Godmorgon förresten, har precis pussat hejdå på min fina N som ska iväg med min pappa över helgen. Shit vad kul dom kommer ha, och jag som ska jobba.. men det ska tydligen vara kanon väder hela helgen och jag som jobbar kväll imorrn och på lördag kan ju sola och bada på dagarna innan jobbet! :) Men nu ska jag luta mig bakåt i soffan och njuta lite innan det är dags för jobb. Sen efter jobbet beger jag och några vänner oss till Skövde, kika in i eftermiddag så får vi se vad vi ska göra där! :) Ha en fin dag, Puss!

/ S.

RSS 2.0