Vackert vinterlandskap

 
Visst är det otroligt vackert (och kallt, brr) Men nu är jag så trött på vintern, ge mig vår nu tack! :)
 
/ S.
 

Gula hängslebyxor

Lexus har ett par supersöta mjuka hängslebyxor som jag älskar när han har på sig, alltså han är så söt i dom! Surfade in på Lindex hemsida igår och fick syn på att dom hade kommit in i en gul färg nu inför våren, och jag var bara tvungen att klcika hem dom direkt! Han kommer bli så fin i dom till våren :)
/ S.
 

Snöig start på veckan

 
Igår vaknade vi upp till massa snö, så jag och barnen spenderade förmiddagen i pulkabacken och eftermiddagen spenderade vi också ute i snön och gjorde bland annat en snögubbe i trädgården. Sen på kvällen hämtade jag upp en vän och åkte till Pinchos för god mat och prat i flera timmar! 
 
Idag har vi också varit ute i snön på dagen och just nu är jag är jag återigen på jobbet, och längtar redan nu tills på fredag när jag går på ledig helg med familjen! :) 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Fyra från stan

Igår fick jag 1,5 timmas egentid på stan, så passade på att kolla födelsedagspresenter till barnen och fyndade även lite till mig och hemmet! Sedan blev det fredagsmys hemma med familjen i vanlig ordning! 
 
 
Var inne på H&M och spanade in alla snygga nyheter.. 
 
 
Och fick med mig en hel kasse med fynd, bland annat denna svarta bomberjacka för 100 kr! 
 
 
Sedan besökte jag Åhlens och såg att dom fått in endel saker från Lagerhaus sortiment, så kul tycker jag! 
 
 
Älskar lagerhaus och kommer sällan ut därifrån utan att köpt något, dom har ju bland annat en massa fina och roliga kalas och presentgrejer! Så verkligen tummen upp till Åhlens som tagit in det! :) 
 
 
Lördag, och idag spendrar jag dagen här på jobbet! Men går av jobbet tidigt imorgon bitti igen och då har jag en ledig söndag franför mig med familjen! :)
 
Ha en fortsatt fin helg! 
 
/ S.

Lexus 1 år 10 månader ♥

 
  • Är riktigt matglad och inte det minsta kräsen
  • Lär sig säga nya ord varje dag
  • Väger strax över 10 kg
  • Är inne i en fas där han kastar allt, inklusive mat..
  • Är nästan 80 cm lång
  • Vi ska nu testa helt mjölkfritt till honom en månad ifall det är pga av magknip han inte sover på nätterna. 
  • Älskar alla typer av fordon
 
Han är så go och glad våran fina lilla Lexus 

/ S.




Tre önskningar från Ellos

 
 
Denna sammetssoffa i underbar grön färg hade mer än gärna få flytta hem till oss..
 
 
Likaså denna enkla men snygga golvlampa! 
 
 
Och sist, denna vas i mässing hade gärna fått uppdatera min samling vaser, vill ha några nya  nu inför våren känner jag :)
 
/ S.


Min helg + hamburgertips!

I fredagsmorse när jag gått av jobbet så åkte jag och min lilla familj (plus min pappa) till grannstaden Skövde för lite shopping och god lunch. Vi åt lunch på Brooklyn Burger som jag verkligen rekomenderar, har ätit där förut och det är riktigt gott! Så ett tips till er som ni besöker skövde :)
 
Annars i helgen så har vi umgåtts med vänner, lunchat med min släkt hos min mormor och morfar, tränat och Tuvas gympa hade premiär igen igår efter julledigheten. 
 
Nu måndag och vi går fortfarande i mjukiskläder här hemma, det ska vi nog göra en stund till innan det är dags för lunch och efter det ska vi till Bvc med Lexus. Ska bli kul att se vad han väger och hur lång han är nu för man märker verkligen att han växt mycket det sista nu :)
 
 
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! 
 
/ S.

H&M Home till barnens rum

Dessa tre från h&m home hade gärna fått flytta in i barnens rum, spegeln har jag bestämt mig för att köpa till Tuvas rum iallafall! Och djuren får jag se om jag klickar hem till Lexus rum :) 
 
/ S.

F R E D A G

 
Freeedag och jag har precs gått på ledig helg med familjen! Och vet ni, vi är faktiskt just nu i grannstaden för lite shopping och god lunch. Håller alla tummar och tår för att barnen är snälla en liten stund så jag hinner kolla efter det jag söker, får se hur det går.. hihi! Sen ikväll blir det fredagmys hemma, det ser jag fram emot! 
 
/ S.

Tappat sin första tand!

 
I söndags var det en stor dag för våran tjej, då tappade hon nämligen sin första tand! Snacka om stolt tjej kan jag lova! Tänk att hon fyller fem år om några veckor 
 
/ S.

Rosa med palmblad

 
 Hur snyggt set? :) Kanske får klicka hem det nu när det är fri frakt och fri retur!
 
/ S.

Vecka tre:

 
SE FRAM EMOT DENNA VECKA:
 
* Bara jobba ett dygn denna vecka.
* Vilket innebär massa tid med familjen.
* Vänner kommer över på kvällsmat på onsdag.
* Ledig hela helg med min lilla familj.
* Favorit passet på gymmet och Tuvas gympa är tillbaka efter juluppehåll.
* Jag och min lilla familj ska besöka grannstaden för shopping.
* Julgransrustning med min släkt till helgen.
 
 
Hoppas ni får en härlig start på veckan :)
 
/ S.
 
 

I snön påväg till jobbet

 
Efter ett dygn ledigt med familjen var det imorse dags att gå till jobbet igen, och då i snö faktiskt. Har slutat snö nu men har allt kommit endel under morgonen. Får se om den får ligga kvar ett tag eller inte :) 
 
Hoppas ni får en fin söndag och ett mysigt avslut på veckan! 
 
/ S.

Aim´n + gina tricot

Ni som känner mig vet att jag älskar märket Aim´n! Beställde hem mina första par träningsbyxor från dom för något år sedan och har inte köpa från något annat märke efter det, för det är dom absolut skönaste man kan ha på sig. Sitter som ett andra skin och är höga och sköna i midjan! :) 
 
Och i veckan släppte dom ett samarbete med Gina Tricot, och plaggen nedan är mina favoriter. Så snyggt tycker jag :) 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Fredagkvällen är här och jag är just nu faktiskt på jobbet, hade hellre varit hemma och haft fredagmys med familjen men det får bli nästa vecka istället. Har iallfall varit ledig halva dagen så har hunnit träna, umgåts med familjen och jag och Tuva har varit över hos grannarna och dansat ut deras julgran, tur jag fick en mysig dag innan jobbet :)
 
Hoppas ni har en fin fredagkväll! 
 
/ S.
 

Så fort barnen somnat..

 
..så startar jag och sambon Vår tid är nu, vi är säkert sist i sverige på att börja kolla på den men nu har vi sett 5 avsnitt tror jag. Lexus krånglar ju tyvärr med sömnen än så han sover ju fortfarande inte hela kvällarna utan vaknar ofta upp så det blir inte så mycket vi hinner se men ibland hinner vi allt med ett helt avsnitt! :)
 
Förövrigt så är det torsdag och idag kom vintern på besök kändes det som. Usch, jag som hellre vill ha vår! Om en stund ska jag och barnen hem till morfarn och umgås lite, och ikväll blir det storhandling och familjemys!
 
KRAM! 
 
/ S.

Ledig måndag och fredagens mat!

Måndag och vanlig vardag igen efter en massa ledighet för sambon och barnen (jag har jobbat massor alla dessa dagar) han är nu tillbaka på jobbet men jag och barnen har en ledig dag idag. Skönt att jag hann få tre lediga dagar ihop med min familj nu i helgen innan sambons ledighet var över igen.
 
Idag skrotar vi fortfarande runt i mjukiskläder här hemma och det vi gjort idag är att vi varit ute en promenad med mormorn och sen har vi såklart ätit lunch. Nu har jag precis lagt Lexus så nu ska jag ner till Tuva och mysa :) Senare blir det att träffa morfarn lite och ikväll ska vi greja här hemma har vi bestämt. 
 
 
Fredagens goda mat, grillade hamburgare och egenfriterade pommes och chili chese. Det bjöd vi på här hemma när vi hade gäster på besök..
 
 
..och avslutade med denna dessert, cookies med vanlijglass toppad med kolasås. Alltså mums! :)
 
Hoppas ni också haft en fin ledig helg! 
 
/ S.
 

F R E D A G

Josefin Lustigs badrum, så läckert!
 
 
Godmorgon fredag! 
Äntligen ledig helg med resten av familjen, idag blir det morgonträning och sedan ikväll kommer vänner över för mat och lek! :) 
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen! 
 
/ S.
 

Njuter det sista av julen

Snart åker den ut, julen här hemma. 
 
Lite julfint på Tuvas rum också!
 
Och granen har börjat barra rejält så idag eller imorgon åker den och resten av julpyntet ut!
 
 
Nu är det redan torsdag och jag ska spendera några timmar på jobbet innan jag tar ledig helg med familjen! Har spenderat lite för många timmar på jobbet denna jul och mellandagarna så det ska verkligen bli välbehövligt med tre lediga dagar ihop! :)
 
/ S.
 

Färger och mönster

 
Dessa härliga färglada och mönstrade kläder hade gärna fått flytta hem till barnens garderober, måste spana in det i butik :)
 
/ S.

Hejdå 2018 - välkommen 2019

 
Nytt år och det firade vi in med vänner igår, god mat och massa lek för barnen. Sen var det hem och ställa klockan och sova eftersom det var dags för jobb imorse, och jag kommer spendera resten av denna nyårsdag just här på jobbet då jag inte slutar förrän imorgonbitti. 
 
--------------
 
Två höjdpunkter från 2018: I april då åkte jag och min vän Elin till London för att njuta av ledig tid, shopping och gott att äta. Och vilken resa vi fick, vi besökte massa fina ställen, njöt av ledig tid och vi fick fantastiskt väder. En otroligt otroligt lyckad resa :) 
Sen måste jag ju nämna sommaren såklart, alltså vilket väder vi fick. Helt otroligt, hoppas vi får en liknande sommar i år också! :)
 
Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton igår! 
 
/ S.

RSS 2.0