THE FLAG

På sommaren bor jag i sköna skor såsom converse och ballerinas, och förra veckan fick jag syn på dessa espadrillos och blev riktigt sugen på att klicka hem dom. Du hittar dom här!

/ S.

jeans + jeans


Tycker kombinationen jeans tillsammans jeans är så snyggt, så idag slängde jag på mig favoritjeansen och min omgjorde ljusa jeansskorjorta tillsammans med mitt nya skärp!

Annars så är jag precis hemkommen från en glass och en sväng på stan med Jenny och väntar nu på att sambon ska komma innanför dörren, får se hur vi spenderar kvällen! :)

/ S.

Onsdag och doftande syrener!


När vi var och hälsade på mormor och morfar ute på Spiken i söndags så fick jag med mig lite syrener hem, så fina och dom doftar så gott här hemma nu! :)

Idag ska jag sätta mig ute i solen en stund, sedan en glass med Jenny och hennes söta Wilda och ikväll pratade jag och sambon om att plocka fram picknick filten och äta kvällsmat ute i solen! :)

Hoppas ni också får en solig onsdag, stor kram på er!

/ S.

Dagens vill ha!

Du hittar dom på BikBok här!

Är riktigt sugen på ett par dip dye jeans, dock har jag ju aldeles för mycket jeans som jag inte använder så jag funderar på om jag ska testa att bleka dom själv! :)

/ S.

Tisdags - inspiration!

bilder

Godmorgon på er!
Just nu är det grått och trist väder ute, dock visar det att det ska bli strålande sol efter klockan elva så det hoppas jag verkligen på så att jag kan sola mitt vita tryne en stund! :)

Hoppas ni får en fin tisdag!

/ S.

Tre från helgen!


I fredagskväll efter jag kommit hem från sjukhuset och spenderat några timmar med sambon i soffan så begav jag mig till familjen för lite grill på deras altan som håller på att byggas. Efter det var jag helt slut och slöade resten av kvällen i soffan framför tv:en!


På lördagen mådde jag bättre och kunde nu sitta i solen en stund, så jag, sambon och Svea tillbringade lite tid ute på uteplatsen i solen innan vi hade myskväll med god mat och film på kvällen!

Och efter mors-firande så spelade jag och sambon minigolf på campingen med svärföräldrarna och sedan blev det en god pizza där innan det var dags för kvällsmys igen! :)

En bra helg trots orken inte var på topp, men det går åt rätt håll och igår kände jag mig riktigt pigg på kvällen! :)

Hoppas ni får en bra start på nya veckan, massa kramar!

/ S.

Mors-dag ♥

Jag och mamma, midsommar 2011!

Idag har jag varit hemma på mors-dags middag och fika hos familjen, trevligt! Riktigt varmt och skönt har vi det idag med, så jag har försöka att sola min vita kropp lite.

Tack för alla kommentaren i förra inlägget, jag är på bättringsvägen och vi hoppas innerligt att jah snart blir helt frisk! :)

Hoppas ni får en mysig söndagkväll i solen!

/ S.

När allt annat inte betyder något..

Den senaste veckan har jag inte mått alls bra (gå inte att beskriva i ord), haft illamående, varit yr och haft ständig huvudvärk. Så i onsdags blev jag inlagt på sjukhuset i två nätter för att kolla upp mig, bla. tagit massa blodprov och även rönkats (allt såg bra ut). Efter två otroligt jobbiga dagar då jag mått så fruktansvärt dåligt så har jag äntligen fått komma hem!

Dessa dagar har jag verkligen kännt att det finns inget i hela världen som kan jämnföras med sin hälsa, inga materiella ting överhuvudtaget. Jag hade valt bort mitt drömhus mot att få ha mått bra i dessa dagar!

Tacka gud för min fina sambo som har suttit bredvid mig varje dag, timma efter timma och även till min familj som varit och hälsat på och stöjdt mig! Ni är bäst ♥

Så nu vet ni varför uppdateringen varit kass, sitter just nu i soffan hemma och hoppas verkligen att jag är på bättringsvägen nu!

/ S.

Solig tisdag!


Idag lyser solen (dock är det lite blåsigt) så jag gick ut och satte mig lite på förmiddagen och läste, nu har jag lagat och ätit en god lunch och tänkte nu ta med Svea och min marabou-chokladkaka ut på uteplatsen för att njuta lite till! :)

Hoppas ni också har en solig tisdag!

/ S.

Måndags-inspiration!

weheartit

Bjuder på lite måndags-inspiration, hoppas ni fått en bra start på veckan! :)

/ S.

Sötaste reklamen!


Denna reklamen måste ju vara den sötaste ever, jag dör så söta är dom! :)

Trevlig söndag på er!

/ S.

Ingen vanlig fredagkväll!

Jag med mina föräldrar :)

Igårkväll blev jag hembjuden till familjen för kvällsmat och sällskap, dock inget vanligt fredagsmys i soffan utan jag skulle komma i träningskläder. För efter maten var det dags att spendera 1,5 timma i skogen på små stigar, hoppa över lera, över och under fällda träd. En annorlunda fredagkväll men dock väldigt mysigt och trevligt! :)

Nu är lördagen här och solen lyser faktiskt, så jag och mamma ska börja dagen med en frukost i solen på stan! Sen ikväll blir det lite party här hemma, skoj! :)

Hoppas ni får en fantastisk lördag!

/ S.

Fredagen den artonde maj!


Sitter just nu i köket och käkar lite mellanmål, ska strax möta upp mamma på stan för att kika en sväng på den stora vårmarknaden som är på torget idag :)

Hoppas ni alla får en fin fredag!

/ S.

NOTTING HILL-MYS!


Nu går Notting Hill på tv, jag älskar verkligen den filmen och jag kan se den om och om igen! Jag tycker det är en riktigt feel-good film och jag blir alltid lika glad och lycklig när jag ser den! Så kära läsare, ta fram något gott att smaska på (daimstrut ska jag ta) och tänd lite ljus och bara njut i soffan framför filmen! :)

Ha en mysig kväll!

/ S.

Mer humor i vardagen!


Jag tycker det behövs mer humor i vardagen! Så varför inte börja redan idag, hihi!
Kram på er!

/ S.

O N S D A G !



Började dagen med mysmorgon idag också, helt klart bästa starten på morgonen! :) Snart blir det lite lunch och sen lite fix här hemma innan jag ska på jakt efter ett snyggt skärp!

Hoppas ni får en bra onsdag!

/ S.

Dagens vill ha!


Även fast vi bara har massa blåst och regn hos oss just nu så kan jag inte annat än att längta till sol och värme, och hur perfekt skulle inte denna vara i sommar?! Underbar! :)

Du hittar den hos ellos här, tyvärr finns den inte kvar i storlek 34 så det blir nog inget köp för mig denna gång :(

/ S.

Mysig start på dagen!


Jag älskar att börja dagen med att se denna synen, våran söt Svea! :)

Här hemma är frukosten i magen och nu är det mys framför tv:en, sen är det dags för lunch och en dusch! :)

Ha en fin tisdag, kram på er!

/ S.

Måndags-inspiration!


bilder

En ny vecka har startat och det betyder en ytterligare en vecka närmre sommren, åh vad jag längtar! :)

Förövrigt så har jag och sambon haft en riktigt mysig helg, tråkigt bara att det inte har varit så bra väder så man har kunnat hittat på mera saker utomhus. Men hoppas det blir bättre väder nu till helgen istället :)

Hoppas ni får en bra start på nya veckan!

/ S.

Söndagsmys i soffan!


Nu ikväll har vi grillat hos svärföräldrarna, jag har lagat min första egna köttfärsås och ska strax börja vårat söndagsmys i soffan med chokladdoppade jordgubbar framför bb-live! Mys! :)

Ha en mysig kväll, kram på er!

/ S.

Dagens vill ha!

Snygg t-shirt från Romwe, vill ha i min garderob till sommaren!

Söndagen är här och än så länge är den helt oplanerad, skönt! Eller vi ska försöka måla utsidan på staketet här hemma och även kanske greja lite på uteplatsen också, men vi får se som sagt eftersom vi är bäst på att skjuta upp sådant tråkjobb!

Hoppas ni får en härlig söndag!

/ S.

Önskar er en trevlig lördag!


Redan lördag igen och idag var vi rediga och började dagen med en springtur, och nu har vi precis varit på stan och ätit frukost med en vän till sambon. Resten av dagen är oplanerad, men jag hoppas att solen kommer fram till eftermiddagen så man kan cykla iväg och spela minigolf eller något! :)

Hoppas ni får en fin lördag, stor kram!

/ S.

Fredags(glass)mys

Råkade inte bara få med oss en, utan två förpackningar med glass från mataffären. Oops!
Strax blir det att kika bb och även en till glass på det tror jag! :)

Hoppas ni fått en bra start på helgen!

/ S.

Dagens mission!

bild från en av favvo-bloggarna!

Idag blir det fika med en fin vän och senare kommer sambon hem efter att ha jobbat borta i några dagar! Ska även släpa med mig mitt fikasällskap en sväng på stan då jag är riktigt sugen på halsbandet ovan, kommer från h&m och jag hoppas innerligt att det har kommit in här i stan! Då måste jag köpa det! :)

Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi nog senare, kram på er!

/ S.

Home inspiration!

alla bilder kommer från styleroom.se

Usch vad regnet öser ner idag, så otroligt tråkigt! Tur att jag ska spendera kvällen här hemma med Jenny och mitt blivande gudbarn Wilda, mysigt! :)

Kram på er!

/ S.

Elle direkt i brevlådan!


Ytterligare en grå dag med regn och kyla, men vad passar då bättre än att jag fick nya Elle i brevlådan idag. Perfekt inneläsning när regnet smatrar utanför fönstret! :)

Hoppas ni får en bra torsdag!

/ S.

Whitney boots


Hur coola är inte dessa boots från Whitney Port´s sommarkollektion 2012, finns att köpa hos BikBok för 1199:-

J
ag älskar dom och kommer garanterat spana in dom i butik!

/ S.


Innedag som startar med en film!


Vaknade tidigt imorse av att regnet vräkte ner, men lyckades somna om och när vi vaknade någon timma senare så låg vi kvar en stund innan det var dags för frukost.

Nu är frukosten i magen och jag har hoppat i mjukiskläderna, sitter under mysfilten i soffan och ska nu se Footloose som vi hyrt, har hört att den ska vara riktigt bra så det hoppas jag på att den är också. Perfekt start på dagen när det är grått och trist utanför fönstret!

Har ni också grått och trist väder hos er idag?

/ S.

Skinnvästen till sommaren!

Klänning- ellos, väst- gina tricot, sandaler- h&m

Så här kommer jag matcha min älskade skinnväst till sommaren, åh längtar tills det riktiga värmen kommer hit! :)

Förövrigt så tog molnen över himlen idag också så har tyvärr inte fått mycket sol idag, dock ett posetivt samtal och en mysig fika med Jenny G! :) Ikväll blir det träning och sen god kvällsmat i soffan. Hoppas ni också får ett bra avslut på dagen ikväll!

Kram på er!

/ S.

En (förhoppningvis) solig tisdag!

Bild från Grekland, augusti/september 2011

Godförmiddag kära läsare!
Idag vaknade jag av att solen lyste in i sovrummet, så härligt. Hoppas innerligt att den är här för att stanna idag och att inte några moln ska ta över, för idag ska jag hjälpa familjen med deras förväxta häck och sedan träffa en fin vän för fika i solen! :) Så sol hela dagen tack! :)

Hoppas ni också får en solig tisdag!

/ S.

The british flag!

Jag har alltid haft väldigt svårt för "gummistövel-trenden", men när jag fick syn på dessa så blir jag nästan sugen på att hänka på! Ur snygga tycker jag, och du hittar dom hos Nelly här!

/ S.

Dags för drötårtebakning!


Om en stund kommer mamma och lillasyster hit på fika, tänkte först åka och köpa något färdigt men jag ångrade mig snabbt eftersom hembakt fika är så himla mycket godare! :) Så nu är det dags för drömtårtebak, jag älskar det (så mycket att jag kan äta upp en hel innan du hinner blinka). Tror dom kommer gilla det också! :)

/ S.

G U D M O R !

Hej på er denna soliga måndag! :)
Måste bara berätta att igårkväll när Jenny och hennes Wilda var här för soffhäng så frågade hon om jag ville bli Gudmor till Wilda, och klart jag ville det! Vilken ära, åt underbara lilla tjejen! :)
Wilda

Om du vill se mer om Wilda så spana in Jenny´s blogg här! :)

Hoppas ni alla får en bra start på veckan, massa kramar!

/ S.

Tre från dagen!

Jag tog med mig Svea och satte mig ute på uteplatsen en sväng, hon älskar det! :)

Började även läsa min nya bok Stockholm Rosé nu när jag läst klart Elsa-trilogin, kom dock inte så långt innan det var dags för ett roligt träningspass!

Och nu ikväll blev det grillad korv med mamma och pappa, mysigt! :)

Och strax kommer Jenny och lilla Wilda hit för en kväll framför BigBrother, bra avslut på söndagen! :)

/ S.

lördagskvällen!

Igårkväll var vi ute och åt på Harrys med mamma, pappa och lillebror, bara lillasyster som fattades men hon var iväg på annat. Vi åt massa god mat och sen cyklade vi hem till dom och kikade film och åt godis, en riktigt mysig lördagkväll! :)

Hoppas ni har en fin söndag, vi hörs igen senare! :)

/ S.

Lördagen + ett litet tips!


Jag älskar baseball-tröjor/jackor men tycker att alla är så korta på tjej/damavdelningen, så tipset till er som håller med mig om det är att kika på barn-killavdelningen eller herravdelningen. Man kan finna riktiga guldkorn och dom sitter betydligt snyggare enligt mig! :)

Annars då? Jo idag har vi spenderat förmiddagen i Väla-skogen och kollat på pappa när han kört rally, han kör så det ryker kan jag lova! Hoppas han tar hem segern idag med! :)

Hoppas ni får en mysig lördagkväll!

/ S.

Friday I'm in love!

I´m in love in this beautiful thing from ikea.

Välkommen fredag!
Här hemma började vi dagen med lite sovmorgon och sen var vi ute och sprang i spåret (stolta). Resten av dagen är oplanerad så vi får se vad vi hittar på en fredag som denna!

Hoppas ni får en härlig start på helgen!

/ S.

S Y S T E R 1 9 Å R !!

Jag och syster, Grekland augusti 2011!

Idag säger vi GRATTIS till världens bästa lillasyster, så klicka in på hennes blogg här och säg Grattis så vet jag att hon skulle bli extra glad idag! :)

Ha en fin dag raringar!

/ S.

L e t ´ s r u n a w a y !

bilder

Lite mitten på veckan- inspiration bjuder jag på idag!

Hoppas ni sitter ute och njuter i solen! :)

/ S.

Läs-stund i solen!

Åh vilket underbart väder vi har idag! :)

/ S.

Soliga första maj!

Två bilder från i fredags!

Igårkväll grillade vi med familjen och sedan tog det lugnt framför tv:en så här hemma har vi varit vakna ett bra tag redan, och strax ska sambon iväg på en golvrunda och jag ska passa på att sätta mig ute i solen och försöka få lite färg. Hoppas våren är här på riktigt nu! :)

Hoppas ni hade en trevlig kväll igår och att ni går ut och njuter av solen idag!

/ S.

RSS 2.0