t i s d a g

 
Efter en rejäl förmiddagsvila för Tuva (och även en liten för mig) så tog vi en promenad bort till lekplatsen och lekte i över en timma. Tuva har precis fått upp ögonen för sand så i just sanden spenderade vi en rejäl stund. Efter det har vi varit hemma hos min familj för korvgrillning och träffat lillebror som sticker till usa imorgon, och nu blir det fotboll i soffan!
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Kikar igång måndagen med "Dagens vill ha" som idag står för denna urläckra lampa, den hade mer än gärna fått pryda vårat vardagsrum. Är så otroligt sugen på att klicka hem den men får ta mig en funderare.. 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Marabou - homestyle cookies

 
Var i affären förut för att köpa med lite gott hem till kvällen och jag var ju bara tvungen att testa Marabou´s nya cookies. Och ja, dom var otroligt goda precis som jag trodde! Du måste testa! :)
 
Ha en fortsatt mysig lördagskväll! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Några timmar på jobbet kvarstår innan jag sedan går på helg, och som jag ska njuta i helgen.. för sedan gör jag nämnligen tre helger på rad, men efter det sedan så går jag äntligen på semester! 
 
I helgen så har vi inget inplanerat än förutom att vi startar den med fredagsmys med min lilla familj ikväll, mysigaste starten! :)
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
/ S.
 

Årets första jordgubbsplockning!

 
Imorse tog vi bilen ut till Råda Bär för att plocka lite jordgubbar, Tuva älskade att springa omkring i landen och äta söta gubbar. Perfekt att ha några liter i kylskåpet inför en ledig helg :)
 
Brukar ni plocka jordgubbar? :)
 
/ S.

Fint från barnavdelningen

Ovan ser ni mina favoriter från h&m´s barnavdelning just nu, perfekt för mig som är liten i kroppen och kan handla där. Får nog ta en runda på stan imorgon och kika närme på dessa, jag är extra sugen på hatten och sandalerna. 
 
Ha en fortsatt fin tisdag, KRAM! 
 
/ S.

Midsommarhelgen 2015

 
Idag har jag tyvärr inga fina midsommarbilder att visa er, jag har nämnligen spenderat nästintill hela midsommarhelgen på jobbet. Men i lördagskväll unnade vi oss ett restaurangbesök med fina vänner på campingen här i stan, riktigt trevlig och härlig kväll. Mer sådana kvällar hoppas jag på i sommar :)
 
Hoppas ni haft en fin midsommarhelg! 
 
/ S.
 

GLAD MIDSOMMAR

Öland, Juli 2014
 
Ville bara kika in och önska er alla en mysig midsommarafton! Hoppas ni får vara lediga och umgås med era nära och kära! 
 
KRAM PÅ ER!
 
/ S.

Påväg hem till mig..

 
Är just nu denna fina mönstrade klänning, har varit slut överallt men lyckades hitta en xs r förut men nu verkar den vara slut igen..
 
Men såg nu att den finns i storlek S-XL här om även ni gillar den :)
 
/ S.

Onsdag, regn och fika.

 
Det är onsdag och regnet öser ner utanför fönstren och här hemma har jag och Tuva haft fika-besök av min mamma, mormor och morfar. Gott och trevligt! Nu blir det mys inne innan resten av dagen! :)
 
Hoppas ni haft en fin onsdag!
 
/ S.
 
 

Tuva 1 år 4 månder

 
Tiden går så fort och i lördags blev Tuva redan 1 år och 4 månader, och vi slutar inte förvånas över hur mycket hon utvecklas, snappar upp och lär sig varje dag! Lite smått om henne just nu: 
 
♥ Har sexton tänder och hatar att borsta tänderna. 
♥ Kan dricka själv i vanligt glas.
♥ Älskar mat och fika.
♥ Sover en gång/dag.
♥ Springer fram istället för att gå.
♥ Sover för det mesta i egen säng i sitt egna rum.
♥ Har redan en bästis, Leona.
♥ Älskar att gunga i trädgården.
♥ Säger "ack" (tack) mest hela tiden. 
 
Våran favorit-tjej ♥
 
/ S.

S o m m a r

 
 
 
Äntligen kom den, sommaren! Vi har haft en riktigt härlig vecka med härligt sommarväder, underbart! Veckan har bestått av massa jobb men i helgen har jag varit ledig så vi har passat på att bla: grillat, varit ute på Spiken, promenerat och ätit årets första glass på birgers. 
 
Så nu hoppas vi att vädret håller i sig resten av sommren, hade ju varit underbart med några soliga månader nu! :)
 
Har ni också haft en solig sommarvecka? :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Välkommen fredag och helg! 
Idag har vi strålande sol och jag har endast några timmar kvar på jobbet innan jag går på långhelg! Ska bli riktigt skönt :)
 
Happy friday! 
 
/ S.
 

Fyra sommarplagg från Lindex

 
Surfade in på Lindex hemsida igår och fick syn på dessa snygga sommarplagg till Tuva, gillar ju det lite tuffare istället för det sockersöta så dessa plagg hade passat henne perfekt i sommar. Kanske får bli ett besök dit senare i veckan och spana in dom närmre :)
 
/ S.

Söndagsutflykt!

 
Igår förmiddags packade jag in lilla familjen och mötte upp ett par vänner och styrde bilen mot mössebergs djurpark. Där kikade vi på djuren och hade det mysigt, synd bara att det blåste svinkallt och kom lite droppar regn! En rolig liten utflykt om man vill ha något att göra i någon timma :)
 
Idag är det måndag igen och nu i eftermiddag så har äntligen solen hittat hit, och nu ryktas det om att den är här för att stanna. Äntligen! :)
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Mönstrat på stranden

 
 
Hur läckra är inte dessa mönstrade bikinis från h&m, urläckra tycker jag! Men eftersom vi inte är några strand-människor i våran familj så tror jag tyvärr inte att vi kommer hänga så mycket där ändå så får nog hoppa över att klicka hem dom.. 
 
Hoppas ni får en fin söndag och avslut på helgen! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Fredag, och jag har en ledig dag ihop med min lilla familj innan jag imorgon börjar jobba igen. Så idag ska jag njuta med mina två bästa 
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
KRAM! 
 
/ S.

1 år sedan

Idag är det ett år sedan vi fick nycklarna till huset, och vad mycket som har hänt här i huset sedan dess. Vi rev ju ut allt utom badrum och källare, men i slutet på förra året gjorde vi ju även badrummet. Tänkte bjuda på en före och efter bild på vårat sovrum! 
 
Före: Grön tapet, bröstpanel och fult plastgolv!
 
 
Efter: Vi behöll bröstpanelen men den fick en omgång med ny vit färg, ovan blev en mönstrad tapet som jag älskar och den passar verkligen perfekt ihop med bröstpanelen. Och på golvet är silver-ek som vi la samma i alla rum. Så otroligt mycket ljusare och fräschare! :)
 
 
Hoppas ni får en fortsatt mysig tisdagkväll! 
 
/ S.

H e j d å M a j

 
Maj började inte precis som planerat, det vi trodde var magkatarr hos mig visade sig vara mer än så. Tillslut fick jag diagnosen att jag har B12 brist, så det var inte så konstigt att jag mådde som jag gjorde och att jag var trött. Så hela maj har jag varit sjukskriven och äntligen nu med rätt tabletter så känner jag mig nästan som vanligt igen och i helgen börjar jag jobba igen. Ska bli skönt att komma igång med lite vanlig vardag igen, och som jag längtar efter träningen. Det har jag verkligen saknat dom två sista månaderna.. 
 
Men förövrigt så har det varit en mycket kall, grå och regnig maj-månad. Men lite trevliga stunden har det orkats med tillslut iallafall :) 
 
Nu hoppas vi verkligen att juni kommer med sol och värme :)
 
Ha en fin måndag, KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0