Shopping-dag!

 
Idag har jag, min lillebror och mamma varit på Överby för lite shopping. En trevlig dag och shopping blev det allt också! :) Och när jag kom hem sprang jag in på EM för att kika en sak så hittade jag även en spegel, som vi letat! Hoppas nu att sambon godkänner den! ;) 
 
Hoppas ni får en mysig tisdagkväll! :)
 
/ S.

Att spana in i butik!

Dessa är mina favoriter bland Lindex senaste nyheter, måste spana in dom i butik i veckan! 
 
Ny vecka och jag är precis hemkommen från ett pass på jobbet, är nu ledig fram tills fredag så jag vill ha solsken  så jag kan spendera mina lediga dagen på stranden och grilla med mina nära och kära! :)
 
Hoppas du fått en bra start på nya veckan! 
 
/ S.

Spiken och Sjölunda!

 
Denna söndag då vädret var halvtråkigt så kände vi att vi ville hitta på något, så jag, sambon och mina föräldrar hoppa in i bilen till Spiken för en god lunch! Vi alla tog olika goda rätter, för min del blev det laxtallrik och sambon testade deras räkpizza. Supergott! Sedan svängde vi in till Sjölunda på vägen hem för en fika, där även mina svärföräldrar fikade med oss. Mysigt ställe och gott fika :)
 
Väl hemma stensomnade jag en stund i soffan, det var lite party för mig igår så det var nog välbehövligt med powernap! Nu är jag pigg igen och ska möta upp mamma för lite träning, sen ikväll blir det taco här hemma! Perfekt söndag! :)
 
/ S.

I jordgubbslandet

 
Imorse for vi ut till Råda för lite jordgubbsplock, dock var gubbarna rktigt små och inte alls lika fina som sist. Men jag är helt säker på att dom kommer slinka ner ändå! :)
 
Nu får vi se hur resten av denna lediga söndag spenderas, hörs senare :)
 
/ S.

Från bikini till paraplyväder..

 
Idag har vi fått byta ut bikinin mot paraply, dock fick vi en solig dag tillslut igår så jag, sambon och Jenny kunde spendera några timmar på stranden. 
 
Så idag när det är grått, mulet och regnigt så har vi en liten fixardag. Vi har slängt skräp på tippet, handla lite behövliga saker och även letat efter spegel till hallen. Nu har vi precis ätit och ska fixa klart hyllan som vi gör i hallen, perfekt med lite extra förvaring! 
 
Hoppas ni har en mysig lördag! 
 
/ S.

Fredags-inspiration!

 
Redan fredag igen och jag är ledig hela helgen, härligt! :) Idag har vi molnigt och lite sol, men det visar att det ska bli bättre nu under dagen så vi hoppas på det eftersom jag och Jenny ska försöka pressa lite på stranden idag igen. Vore så härligt eftersom jag jobbade hela dagen igår när det var underbart väder ute.. 
 
Hoppas ni får en härlig start på helgen idag :)
 
/ S.

Underbar sommardag!

Idag kom äntligen den riktiga sommaren till oss, så jag tog med mig Jenny och hennes underbara Wilda för att spendera dagen på stranden. Och jösses vad härligt, riktigt varmt och skönt! Vi tog även årets första dopp, dock var det aningen för kallt för min del.. 
Sen blev det en pizza på sjökanten innan vi traskade hemmåt! :)
 
 
 
Hoppas ni också har kunnat njuta av det underbara vädret idag, ha en mysig kväll! 
 
/ S.
 

Tisdags-inspiration!

 
Hej på er, är ganska nyss hemkommen från ett dags-pass på jobbet i värmen. Det är hela 28 grader i skuggan men ingen sol som vill visa sig, tänk vilken underbar sommardag det hade varit om solen var framme! :) 
 
När som helst kommer sambon innanför dörren och vi får se vad som hittas på idag, vi behöver iallafall handla och senare ikväll blir det grillning! :)
 
Hoppas ni får en fortsatt härlig tisdag! 
 
/ S.

Loppis-måndag!

 
Imorse efter en snabbsväng på gymmet hoppade jag och mamma in i bilen för fika på Spiken hos mormor och morfar, och sedan på vägen hem stannade vi på tre loppisar för att kika lite. Mamma fyndade en fin matta för 35 kronor medans jag kom hem tomhänt! 
 
Härlig måndag när vädret är grått, trist och blåsigt! Nu ska jag fram på stan och leta efter nya träningkläder, önska mig lycka till med det! 
 
Kram på er! 
 
/ S.

Blivande höstskorna?

 
Hittade dessa inne på skopunkten och tyckte att dom hade nog passat bra till hösten, och vilket fyndpris! Måste testa dom nästa gång jag har tillgång till butiken! 
 
Hoppas ni har en fin helg, jag har precis kommit hem efter ett dygn på jobbet! Just nu slappar jag i soffan med sambon, resten av kvällen är oplanerad förutom att vi ska ta fram chokladfondué tillsammans med jordgubbar! MUMS! :)
 
/ S.

Fredags-inspiration!

 
Redan fredag igen och idag blir det antligen en sväng ut på landet till min fina vän och även en fika på stan med en annan vän som är och hälsar på från göteborg. :) Sen ska jag och sambon ta tag i lägenheten, ser fortfarande ut som ett bombnedslag eftersom vi grejjat i hallen. Sen en sväng på stan för att leta efter hatthylla och skoställ! 
 
Måste också lägga till att gårkvällen var supertrevlig, vi åt kvällsmat på Terassen med ett till par och maten var supergod och det var riktigt trevligt! Perfekt smygstart på helgen :)
 
Trevlig fredag raringar! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
En rikigt Sara-tröja, precis min stil! Du hittar den här!
 
/ S.

Sara-dagen!

 
Skickar en stor cyber-kram till alla Sara(or) som har namnsdag idag! :)
 
Sitter äntligen i soffan efter mer än 1,5 dygn i streck på jobbet, tur att jag trivs så bra när det blir så! :) Nu är det tvätt och städ som står på schemat och ikväll ska vi ut och käka, underbart! :)
 
Hoppas ni får en fin dag så hörs vi nog senare! 
 
/ S.
 

3 från Lindex

 
Topp 249:- Halsband 199:- Väska 149:-
 
Dessa tre saker får gärna flytta in i hos mig, måste spana in det i butik i veckan :) 
 
/ S.

Måndag och ny vecka!

 
Hej på er! 
Redan ny vecka igen och äntligen börjar den med sol, ska bara plocka iordning lite här hemma (målar och byggkaos) sen ska jag gå ut och njuta lite i solen! :) 
 
Igår fick vi allt lite sol mellan molnen så vi passade på att grilla och sitta i solstolarna medans solen väl var framme, ett härligt avslut på veckan! :)
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan!
 
/ S.

LÖRDAGSKVÄLLEN!

 
 
 
 
Gårkvällen spenderade vi med mina föräldrar, vi började med god mat på deras altan för att sedan hoppa på cyklarna till en hemlig destination som pappa lurade med oss till. Tillslut kom vi fram och det var ett mysigt ställe vid vattnet, ölen och chokladen åkte fram som vi hade packat med oss hemifrån.
Riktigt mysigt att sitta där, men tillslut blev det kallt och myggorna tog över, då cyklade vi till hemmakväll för att hyra film och köpa godis. Så kvällen avslutades framför Safe house, riktigt bra film där både snyggingen Joel Kinnaman och Fares Fares hade varsin roll i! Se den! :) 
 
Nu söndag och solen kikar fram bland molnen så vi hoppas dom försviner så vi får en heldag med sol, det var ett tag sedan så det vill vi ha idag! :) Kram på er! 
 
/ S.

Gårkvällen och lördagen!

 
Hej på er! 
Måste börja med att säga att det var en mycket trevlig gårkväll, först blev det mat med N, hans föräldrar, mina föräldrar och min lillasyster. Efter det cyklade vi bort till campingen för lite minigolf, där jag kom delat sist med syrran! Riktigt trevlig kväll! :)
 
Idag har vi varit med mamma och pappa ute på mellby-auktionen och sen blev det mat på deras nya stora veranda! Nu har vi precis landat i soffan och det återstår vart kvällen tar oss! 
 
Hoppas ni får en trevlig lördag! Kram på er! :)
 
/ S.

Leopants!

 
Testade dessa snygga byxor i torsdags, men tyvärr var den minsta storleken för stor så det blev inget köp. Men för er andra, ni måste testa dom för dom är riktigt snygga! :)
 
Jag är ganska nyss hemkommen från ett pass på jobbet, åh gud vad jag gillar mitt nya jobb! :) Nu är jag ledig resten av helgen och det ska firas in med restaurangbesök med sambon, mina och hans föräldrar! :) 
 
Hoppas ni får en härlig fredagkväll! 
 
/ S.

Torsdags-inspiration!

 
Hej på er! 
Idag har vi grejat här hemma, vi ska nämnligen måla om i hallen imorgon så vi har maskerat och flyttat ut möbler så nu står allt i vardagsrummet! Nu tänkte vi bege oss ut på en promenad medans solen visar sig! 
 
Hoppas ni får en bra torsdagskväll! :)
 
/ S.

Just nu här hemma:

 
Just nu håller vi, eller vi och vi.. sambon´s vän rättare sagt är här och fixar en brädvägg i hallen till oss, har velat ha det i något år nu och äntligen blir det av! :)
 
Ni kommer kanske få se bilder under tidens gång eller så får ni helt enkelt se det färdiga resultatet sen! :)
 
Trevlig onsdagkväll önskar jag er! :)
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Har länge letat efter en fin röd klänning utan att lyckas, men nu har jag hittat den så nu får vi hoppas att den finns kvar i buik och att den sitter perfekt! Var faktiskt inne på ett Cubus igår men dock fanns den inte där.. otur! 
 
Visst ser den riktigt snygg ut? Någon av er som testat den? :)
 
/ S.

Dags för träning!

 
Har varit aldeles för dålig med träningen det sista, så denna vecka tänkte jag börja komma igång igen. Vi börjar nu! :)
 
/ S.

Grillsöndag och ny vecka!

 
Veckan avslutades med grillade hamburgare hos mamma och pappa, även lillasyster var där som var hundvakt eller hund och hund, den är stor som en kalv (svårt att få med på bild)
 
Nu rullar vi redan in på vecka 28 vilken är sambons enda semestervecka, han har nämnligen fått nytt jobb (inom företaget) så då fick det bli lite mindre semester för att lära sig det nya. Så skönt att han slipper ligga ute och jobba mer! :) Själv har jag ingen semester i år, men vad gör det när man känner att man har hittat ett jobb som man verkligen vill gå till och trivs som fisken i vattnet? Det gör mig inget! :) 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, hörs senare! :)
 
/ S.
 
 

Avslutande dagen på veckan!

Svea´s härliga sovstil! 
 
Ligger nu äntligen i soffan efter ett dygns-pass på jobbet, ska slöa lite innan vi ska hem till familjen och grilla. Sen så har jag varit sugen på godis från hemmakväll hela helgen så dit måste vi innan vi slänger oss i soffan senare ikväll! Perfekt avslut på veckan! :) 
 
Kram på er! 
 
/ S.

l ö r d a g

Bild från jordgubbsplocket, min guddotter wilda sov sig igenom plocket! :)
 
Hej på er! 
Redan lördag idag och dagen började med sovmorgon och sedan en promenad längst älven, skönt. Nu sitter vi i soffan och funderar på vad man ska laga till lunch? Sen i eftermiddag är det dags för jobb igen efter några dagars ledighet! :)
 
Hoppas ni får en bra lördag!
 
/ S.

TRE från ellos.

 
Tre inredningsdetaljer som gärna får flytta hem till oss, funderar på att klicka hem tavlan redan nu i helgen.. Du hittar allt hos ellos!
 
Nu har vi varit framme en sväng på stan i spöregnet och senare ska vi ut och käka med svärisarna, mysig start på helgen! :) 
 
/ S.
 
 

Fredags- inspiration!

 
Godmorgon!
Börjar fredagen med lite härlig inspiration, det kan man aldrig få för mycket av.
 
Ännu en ledig dag innan jobbet drar igång igen i helgen, tyvärr är inte solen hos oss idag men hoppas att den kommer fram senare under dagen! :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, kram på er!
 
/ S.

I jordgubbslandet!

 
 
I förmiddags tog jag med mig Jenny och hennes lilla Wilda i bilen och styrde ut mot råda för jordgubbsplockning. Efter varsin full bunke och en mättare mage så åkte vi hem nöjda med några liter stora röda gubbar! Mums! :)
 
Älskar ni också jordgubbar? :)
 
/ S.

Korvgrillning och frukost på sängen!

 
Igårkväll grillade vi korv med min mamma och syster i solen, riktigt härligt väder och hoppas att det håller i sig nu! Mysig kväll! :)
 
Nu ligger jag i sängen och sambon är påväg in hit med frukost på sängen till mig, med mitt favoritbröd från henrys, mums! Bättre start på morgonen finns väl inte? :)
 
Hoppas ni får en solig torsdag, stor kram!
 
/ S.

Sommarmönster

 
Såg dessa somriga glas på ikea´s hemsida förra veckan, tänkte att dom kunde liva upp allt annat tråkigt porslin hemma som man lätt tröttnar på.. Men när vi väl var på ikea i lördags så hittade jag dom inte, synd för tycker dom var riktigt söta! :)
 
Ikväll blir det korvgrillning i solen, härligt härligt! :) Kram på er!
 
/ S.

Onsdagsmorgon!

 
Godmorgon! Här hemma är vi rejält utvilade efter hela tio timmars nattsömn plus tidningsläsning och gos i sängen, N är nämnligen fortfarande hemma och är lite sjuk men vi hoppas att han är helt på benen tills imorgon! 
 
Själv är jag ledig nu i några dagar så jag hoppas solen vill komma och hälsa på, annars idag ska jag möta upp en fin vän för en promenad och antagligen springa lite ärenden på stan plus att ta hand om min sjukling här hemma! :)
 
Hoppas ni också fått en mysig onsdagmorgon! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Det var ett tag sedan jag gjorde ett "dagens vill ha"- inlägg, så det får jag ta tag igen känner jag. Så idag är det denna snygg svart klänning som är enkel men ändå lite anorlunda :) Du hittar den här
 
Hoppas ni har en fin tisdag! 
 
/ S.
 

Måndag och ny vecka!

Chokladdoppade jordgubbar till fotbollen igårkväll! 
 
Hej på er!
Redan måndag och ny vecka igen, kan inte förstå hur fort tiden går just nu alltså! Avslutade helgen igår med mys hemma, träffade min vän Johan en sväng och hade en lugn hemmakväll med massa god mat!
 
Denna vecka började med nybakta frallor från henrys, tyckt synd om min sjuka sambo och strax tänkte jag bege mig till gymmet. Senare idag är det dags för jobb igen efter en ledig helg! :)
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan! 
 
/ S.
 

Söndags- inspiration!

 
Godmorgon söndag! 
Gårkvällen på The View var trevlig, dock fick vi vänta nästan två timmar på maten så något återbesök blir det inte för våran del! Men sällskapet var mycket trevligt :)
 
Idag ska vi ha en slapp och slö dag, sambon är inte alls kry så vi ligger fortfarande kvar i sängen under täcket. Kanske spenderar hela dagen här, det är ju trots allt en grå söndag utanför fönstret.. 
 
Härlig söndag önskar jag er!
 
/ S.

RSS 2.0