Firat morfar 74-år ikväll!

 
Nu ikväll har vi varit ute och firat att min morfar fyller 74 år idag! Vi besökte favorit hamburger-haket för goda burgare, mysig kväll! Nu blir det soffmys under täcket innan det är dags att sova tidigt! 
 
KRAM! 
 
/ S.

J A P P

 
 
I lördags spenderades jobbdagen i göteborg, det blev en liten runda på stan och sedan spenderade vi eftermiddagen inne på liseberg. Och titta vad jag vann med mig hem, en stjärnvinst! 32 dubbla japp för att vara exakt! Livsfarligt för en godisråtta som jag.. 
 
/ S.

F R E D A G

Har en ledig fredag framför mig innan det är dags för ett dygns-pass i helgen sen. Just nu ligger jag och Tuva kvar i sängen men ska nu upp för frukost, sedan ska vi ladda inför en tur till leklandet senare när sambon slutat jobbet. Gissar att vi kommer vara helt färdiga efter det så vad passar då bättre än fredagmys i soffan här hemma. Tummen upp för det :) 
 
Hoppas ni får en bra fredag! 
 
KRAM! 
 
/ S.

Höst-nytt.

Det trillar in så mycket fint i butikerna hela tiden nu, detta ovan från Lindex hade gärna fått uppdatera Tuvas höstgarderob! 
 
Ha en fin torsdag! 
 
/ S.
 

H&M Home

 
Tycker det är så otroligt roligt att våran lilla stad har fått h&m home inne på den nybyggda h&m-butiken. Sådant otroligt lyft, och det finns så otroligt mycket fint. Just nu är jag ute efter lite en ny mysig pläd och kuddar för att göra lite höstfint i soffan. Ska iallafall köpa det mörkgröna kudfödralet i sammet på bilden ovan, så läcker färg! :) 
 
Ska till göteborg senare i veckan med jobbet så hoppas jag hittar massa fint att köpa med därifrån :) 
 
/ S.

En helg med bland annat bröllop

 
I lördags var det dags för oss att få gå på bröllop, och vilken trevlig tillställning det blev! Riktigt lyckat :)
 
Nu trillar sambon innanför dörren när som helst så då blir det familjehäng resten av denna dagen, det bästa! :)
 
Hoppas ni haft en fin helg och en bra start på veckan! 
 
/ S.
 

Jotex levererar snygga höstnyheter.

 
Jotex har fått in en del riktigt fina nyheter nu det sista, dessa ovan är mina favoriter och jag hade verkligen inte tackat nej till någon av dom! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jag har precis gått av jobbet efter ett dygns-pass så nu tar jag helg, gud så skönt! :)
 
HAPPY FRIDAY! 
 
/ S.
 

Alcudia Juni 2016

Kom på att jag knappt visat några bilder alls från våran vecka på Mallorca, Alcudia i juni! Så idag bjuder jag på lite härliga bilder därifrån :)
 
 
 
 
 
 
Åh vad man längtar tillbaka! :)
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Ni har säkert inte missat den ni heller, men idag måste jag visa er denna läckra stol från Jotex! Lite chockerade att den kommer därifrån för attans vad snygg den är! 
 
/ S.

Tuva 2 år 6 månader

 
Får köpa lite lördagsgodis varje lördag!
♥ Pratar heela tiden, och hon säger så roliga saker jämt.
 Är otroligt charmig just nu, men även envisare än någonsin..
Är blöjfri på dagtid
Tror hon bestämmer allt här hemma..
Älskar just nu att leka med play doh deg och sin bebis-docka
♥ Pratar om sitt lördagsgodis varje dag.
 
Du är vårat allt vårat lilla charmtroll ♥
 
/ S.

F R E D A G

 
Fredag igen och min veckas ledighet är över för i eftermiddag är det dags att starta min jobbhelg! Men är ledig imorgon och då blir det dop för Kalle! 
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen :)
 
/ S.

GOD NATT

 
När man får krypa ner i renbäddad säng med dom mjukaste sängkläderna, längtar redan så får nog bli väldigt tidig läggdags idag! :)
GOD NATT! 
 
/ S.
 

Första helgen i augusti

 
Helgen har som vanligt sprungit iväg, den började med en trevlig fredagkväll med grillning här hemma tillsammans med vänner. Sen i lördag blev det en runda på stan innan det sedan var dags för 12-årskalas och sedan lördagsmys hemma i soffan. Igår tog vi en skogspromenad innan vi sedan var bortbjudna på lunch hos min mamma, sedan spenderade vi resten av söndagen här hemma i mjukiskläder. Skönt avslut på helgen! :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan!
 
/ S. 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Redan igår eftermiddag så gick jag av jobbet och tog helg, eller ja inte bara helg förresten utan ledigt i en hel vecka. Fy tusan vad skönt! Nu hoppas vi bara på att sommarvädret kommer tillbaka då :)
 
Ikväll ska vi ha vänner över på grillning och på imoron ska vi iväg på kalas, sedan blir det träning också såklart. Vi pratade även om en dagstur någonstans på söndag men vi får se om vi kommer på någonstans att åka.
 
Ha en fin fredag och start på veckan, KRAM! 
 
/ S.
 

Höst-nytt i butik

 
 
Höstnyheterna börjar smått trilla in i butikerna, men även fast jag vill ha riktig sommar minst en månad till så gillar jag ändå att spana in höstens nyheter. Dessa ovan hittade jag inne hos Lagerhaus, och jag gillar det verkligen! Tror nästan jag måste fixa en krok i köket så jag kan köpa den fina omvandlingsstickan i trä och hänga upp :)
 
/ S.
 

En onsdag med fikabesök

 
I förmiddags hade vi Tuvas bästis Leona och hennes mamma här på fika och lek, det är alltid lika mysigt och tjejerna har hängt ihop sedan dom var nyfödda så det är så roligt att se att dom har en sådan nära relation! :)
 
Nu i eftermiddag har vi dock mest slöat här hemma, sovit middag lite för länge, plockat tomater ute i växthuset och även haft min mamma på besök. Snart slutar sambon jobbet så då får vi se vad vi hittar på, hade tänkt ut och springa en sväng men det lockar inte så värst mycket i detta gråa väder.. 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Jag som inte är en shorts-tjej och helst går i jeans har fått tänka om denna sommar, det har ju nämnligen varit på tok för varmt med just jeans. Så eftersom jag inte gillar shorts som sagt så har jag fått upp ögonen på ett annat svalare alternativ, nämligen kjolen! Har köpt på mig några nya men det genast sugen på denna ovan, för hur enkel men snygg var inte den. Tycker dock att det är så svårt att beställa, får nog spana in om det finns liknande i butik :)
 
Ha en fin dag! 
 
/ S.

Juli 2016

 
Juli är nu över och det har varit en härlig månad, den har inneburit bland annat: 3 veckors semester, besökt Gränna, solat och badat, ätit stadens bästa burgare (3ggr), shoppat, tränat och ätit aldeles för mycket glass. 
 
Men nu ser vi fram emot augusti då det blir bland annat: massa lediga dagar med Tuva, bröllop, träna, dop, inskolning på nytt dagis för Tuvis och så hoppas jag innerligt att vi får en massa soliga dagar som vi kan fördriva genom att sola och bada! :)
 
Hoppas ni också haft en fin månad :)
 
/ S.
 
 

RSS 2.0