Rabarberkladdkaka

 
Igår hade vi vänner över på eftermiddagsfika och jag testade att baka en rabarberkladdkaka, och den fick verkligen tummen upp! Supergod vad den :)
 
 
Ringlade över lite kolasås precis innan servering och en god vanlijglass till, mums! 
 
 
Hoppas ni har en fin lördag, jag spenderar hela min dag på jobbet idag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Eller för oss är det mera förmiddag då vi redan varit vakna i lite mer än två timmar. Så än så länge har det hunnits med att städa lite, tvätta, vika tvätt och ätit frukost. Och nu tänkte jag försöka baka en rabarberkladdkaka tills eftermiddagsfikat då vänner kommer förbi, kanske inte så smart att baka med två barn som vill "hjälpa" till men får försöka :)
 
Annars idag ska jag försöka hinna träna något och ikväll blir det fredagsmys i soffan med min lilla familj! :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

Tre från onsdagen:

 
Jösses vad varmt det har varit idag, knappt gått att vara ute så jag och Lexus tog oss en cykeltur bort till vänerblommor och kikade på fina blommor.
 
 
När vi hämtat Tuva som lekt några timmar på förskolan så gick vi hem och svalkade oss med en glass.
 
 
Och sen cyklade jag iväg till Framnäs utebad för att simma 1km. Så underbart härligt att träna ute :) Sen hejade vi fram sverige till åttondelsfinal och firade med kebab och pitabröd! 
 
/ S.

En dejt i kvällssolen

Igårkväll överraskade jag sambon med att jag hade fixat barnvakt till barnen så vi kunde få lite barnfri tid ihop. Vi åkte till campingen för lite mat, sen njöt av solen i småbåtshamnen innan vi avslutade på Birgers med en glass. Det var det vi hann på två barnfria timmar, då hinner man en hel del :) 
 
 
 
/ S.
 

I jordgubbslandet

 
I torsdags var det äntligen dags för årets första jordgubbsplockning, och redan igår var det dags att plocka igen. Så nu har vi jordgubbar så det räcker för veckan, mums! 
 
Måndag och idag har vi börjat veckan lugnt, vi går fortfarande i myskläder och sitter just nu under filten i soffan. Får se vad vi hittar på mer idag :) 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.
 

Midsommardagen 2018

Bjuder på en selfie från igår! 
 
Gårdagen började lugnt med först träning och sedan hade vi en lugn dag innan vi skulle iväg och dansa i Örthagsparken men då kom regnet såklart, som alltid. Sen på kvällen åkte vi hem till vänner och grillade och åt jordgubbar och glass. 
 
Idag är det lördag och idag kom solen och värmen tillbaka så vi har haft en dag ute i trädgården, har även varit ute på min första joggingtur på 2 år. Sen blev det eftermiddagsfika med grannarna på våran baksida. Och nu avslutar vi dagen i soffan med sverigetröjorna på, och håller tummarna för ytterligare en vinst i fotbollen ikväll. 
 
Ha en fortsatt mysig kväll! :)  
 
/ S.
 

GLAD MIDSOMMAR! ♥

 
 
 
Ville bara kika in och önska er en fantastisk midsommar, hoppas ni får en supermysig dag med familj och vänner 
 
/ S.

Önskningar till altanen

 
Dessa saker ovan hade mer än gärna fått uppdatera våran altan på baksidan, vi behöver lite fina och mysiga detaljer dit och desa från Granit gillade jag verkligen :) 
 
 
 
Torsdag och sambon går på helg om två timmar och då ska vi in till stan och göra det sista klart inför midsommarhelgen. Ska handla det sista tills imorgon bland annat, hade också tänkt åka och plocka jordgubbar men det verkar ju inte sluta regna så får se om vi plockar eller om vi bara köper färdigt. Sen ska vi också hämta ut en stor 12-bitars midsommartårta som jag lyckades vinna från ett cafe i våran stad, så i helgen ska det visst ätas tårta! ;)
 
Sen ikväll kommer min pappa och min bror hit på kvällsmat, mysigt! :) 
 
/ S.
 

Plockat den första egenodlade jordgubben

 
I förra veckan var det äntligen dags för Tuva att kunna äta den första egenodlade jordgubben, och den smakade tydligen väldigt gott för jag fick ingen chans att hinna provsmaka! Hihi! 
 
 
/ S.


Vecka 25

bild från våran resa i på alcudia sommaren 2016
 
Att se fram emot denna veckan:
 
 - Sambon går antagligen på helg redan på torsdag vid lunch
 - Ledig hela veckan
 - Fira midsommar med familj och vänner
 - Att det fina vädret förhoppningsvis ska komma tillbaka 
- Fyra hela dagar som hela familjen är lediga ihop
 
/ S.
 
 

Möhippa för Elin

 
Tidigt igår när jag gick av jobbet mötte jag upp ett gäng härliga tjejer för att överraska våran vän Elin med sin möhippa! Hon blev bland annat, frukostbuffe, minigolf, vinprovning, god mat och tävlingar på äventyrsgården! En riktigt lyckad dag :)
 
Nu ser vi fram emot bröllopet i augusti :)
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Elva dagars ledighet är nu över och så i eftermiddag är det dags att starta långhelgen på jobbet, så nu ska jag spendera mina lediga timmar med min lilla familj :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 

Matmarknaden - International Street Market

 
Igår intog jag med min lilla familj, min pappa och en vän med barn kvällsmaten framme på stan då Internation Street Market besöker våran stan i några dagar :) Massa god mat fanns det och jag testade bland annat kängruburgare. Får se om vi hinner dit någon mer dag i helgen, hoppas verkligen det men har en totalt fullbokad helg så är osäker på om jag hinner..
 
/ S.

Godmorgon onsdag!

 
 
Denna bild sammanfattar hur våran tidiga morgon började, härlig start på dagen! Haha! 
 
Ha en fin solig onsdag! 
 
/ S.
 

En förmiddag på framnäs utebad

I fredags så åkte jag, barnen och min syster för att spendera förmiddagen på framnäs utebad! Badsugna barn och fint väder, härligt det! :) 
 
 
 
Sen när sambon slutade vi lunch kom han och hämtade barnen så jag och syster kunde simma lite, vi fick ihop 1km simning faktiskt. Riktigt härligt! :) Och efter det var vi såklart värda en glass! 
 
 
 
 Även idag har vi spenderat förmiddagen just på denna plats, badat massor och även ätit en glass. Nu laddar jag om för kvällens träningspass som består av skivstång och intervaller. Kommer nog bli rejält svettigt även idag i denna värmen.. 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon freeedag! 
Idag visar det strålande sol så jag, barnen och min lillasyster tänkte åka och bada! Sen blir det förhoppningvis några längders simning innan hemgång, vill verkligen försöka simma i utebassängen iallafall en gång varannan vecka nu i sommar. Hoppas jag gör det i år, för förra året blev det bara en gång totalt! 
Sen ska vi fram och göra lite ärenden på stan och sen kolla lite när studenterna som har sin bal idag!
 
Annars i helgen så har vi inte så mycket planerat, precis vad vi behöver tror jag! 
 
Hoppas ni också får en solig fredag! :)
 
/ S.
 

Dam- och flickavdelningen

Eftersom detta underbara otroligt varma högsommar värmen verkar hålla i sig så känner jag att jag måste ut och shoppa lite svala kläder att uppdatera garderoben med. Hittade massa fint inne hos Lindex, har samlat lite favoriter under. Allt i detta första kollage är från Lindex damavdelning! 
 
 
 
Och dessa plagg i kollaget under är faktiskt från Lindex flickavdelning, och eftersom jag ibland kan köpa kläder därifrån så får jag nog spana in dessa i butik också! 
 
 
 
/ S.
 
 

Från helgen som gick..

 
I fredags fixade vi lite ärenden, var på tippen, var på gymmet och avslutade dagen med att inviga våran nya gasolgrill ihop med grannarna. 
 
I lördags var det jobb hela dagen, men på söndagmorgon när jag slutat packade vi in oss i bilen för en dag på stranden i det otroligt varma vädret! Och sista bilden får sammanfatta våra senaste nätter, och natten idag var sämre än sämst. Otroligt varmt och båda barnen krånglade.. 
 
Ha en fin start på veckan!
 
/ S.
 

- Söt somrig topp -

Just nu spanar jag efter svala och fina sommarplagg, och fick syn på denna topp. Var den inte otroligt söt och somrig! Den måste spanas efter i butik i veckan :)
 
/ S.
 

Njutit av dom sisa syrenerna

 
Nu har syrenerna blommat över, men tur att man nu kan plocka in lupiner istället! Älskar doften av dom! :) 
 
.
 
Har varit väldigt dålig uppdatering här inne et sista men vi är ute och njuter av det underbara vädret för fullt! Det grillas, äter utomhus, leker, badar och hoppar studsmatta. Helt fantastiskt vilken maj-månad vi fick. Hoppas resten av sommaren blir lika varm och härlig! 
 
Just nu har jag nyss påbörjat ett dygnspass här på jobbet, men imorgonbitti när jag slutat så tror jag det får bli att packa badväskorna och bege oss till stranden för första gången iår, för det visar nämligen att det ska bli hela 32 grader imorgon :) 
 
Ha en fin lördag så hörs vi snart igen! 
 
/ S.
 

RSS 2.0