F R E D A G

 
Du är välkommen fredagen även fast du idag är otroligt grå, trist och regnig! Hittills idag har vi varit på bankmöte, handlat och ätit korv med bröd till lunch. Riktigt lyxigt, hihi! Men det blir bättre i matväg nu ikväll får då blir det lite kalas för sambon och då står det nämnligen grillat på menyn! :) 
 
Hoppas ni får en mysig start på helgen! :)
 
/ S.
 

Niclas 30 år ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller bästa sambon och pappan till våra barn 30 år! 
Stort grattis på din dag, du är bäst! 
 
/ S.

Från helgen som varit .

 
Just nu känns det som om tiden inte riktigt räcker till, det är tusen val att göra inför nya huset och samtal som ska ringas. Sen att man har en bebis som skriker så fort man lägger ifrån sig honom, och en trotsig envis 3-åring! Pust! 
 
Men i helgen har vi iallafall varit och bestämt golv till nya huset, varit ute på promenader i helgens blåst, beställt ny soffa och säng, haft vänner över på fika, gjort ärenden på stan och planterat tomater! 
 
Nu tisdag och vi har varit på utvecklingssamtal på förskolan med våran Tuva, och vad stolta vi blev. Bara posetivt med allt i utveckling och liknande och hon är även en väldigt snäll kompis som låter alla vara med 
 
/ S.

F R E D A G

Just nu letar vi köks-inspiration till nya huset, vi ska nämnligen ta ner det gamla för att sätta in ett nytt! Och hur snyggt är inte detta i mintgrönt, så snyggt! 
 
Hej fredag! 
Jösses vad fort veckorna går, Lexus blev fyra veckor igår och snart trillar vi in i majmånad. Galet! Idag ska vi iväg på bankmöte och på söndag ska vi träffa några vänner, annars har vi inte något planerat på hela helgen. Så skönt! :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 

Grönt att torka sig på.

Just nu är vi ute efter lite nya handdukar och föll direkt för dessa läckra i grönt! Måste tipsa er om just h&m´s hanndukar, då jag har en sambo som tycker att många hanndukar inte torkar torrt. Förutom h&m´s, dom har han aldrig klagat på så det är ett riktigt bra betyg! :)
 
/ S.
 

Påsken 2017

 
Påsken är över och sambon har nu börjat jobba igen efter att ha varit hemma ända sedan lillebror kom, så nu är det dags att få ihop vardagen med två barn på riktigt. Önska mig lycka till, hihi! 
 
Vi har haft en lugn och skön påsk med massa familjehäng och goda middagar. Det har också blivit en hel del promenader och vi har även haft en söt påskkärring här hemma! :)
 
Hoppas ni haft en fin påsk ni också! :)
 
/ S.
 

Långfredagen.

 
 
I fredags hade vi fina vänner och barn här hemma över på matlagning och lek. Killarna stod i köket och dom levererade en god trerätters-middag! Riktigt trevlig kväll som alltid :) 
 
Hoppas ni haft en fin påsk! 
 
/ S.
 

GLAD PÅSK!

Klart Tuva ska ha lite påskris med fjädrar i på sitt rum! 
 
 
GLAD PÅSK! 
Hoppas ni får vara lediga och spendera massa tid med familjen 
 
/ S.
 

Lexus 3 veckor ♥

 
Idag blir våran älskade Lexus redan tre veckor gammal 
 
♥ Älskar att äta och har redan gått upp ett halv kilo på dessa tre veckor.
♥ Kan redan fästa blicken bra.
♥ Älskar att sova i vagnen och bilen.
♥ Han kan redan nu ge oss riktiga leenden, vilket är så underbart att se! 
 
/ S.

Lagerhaus våren 2017

Är så sugen på shopping just nu, men känns onödigt att köpa på sig när man till sommaren ska flytta. Bättre att köpa nytt sen till nya huset :) Dessa vår-nyheter från Lagerhaus gillade jag lite extra, speciellt blombordet (eller vad kallar man det?) och ser ni kaktusglasen? Dom måste vara exakt likadana som dom jag la ut om igår från åhlens.. 
 
/ S.

Kaktus på glas

 
 
Sprang på dessa glas på Åhlens förra veckan, alltså hur häftiga? Jag älskar ju grönt och kaktusar så kanske inte så konstigt att jag fastnade för dessa, tyvärr så är glasskåpen redan överfullt.. Kanske ska gå igenom skåpet och slänga lite så jag ändå kan köpa dessa? Tål att tänkas på :) 
 
/ S.

Vårat hus är ute till försäljning!

 
 
 
 
 
 
 
Nu ligger vårat hus ute på hemnet, så in och kika här för att se mera bilder :)
 
Så nu håller vi alla tummar och tår för ett riktigt bra bud! :)
 
/ S.

Fyra från den senaste veckan:

 
Vi har börjat kolla kök eftersom vi ska flytta till sommaren och då ska ett nytt kök sättas in! 
 
 
Ätit aldeles för mycket godsaker.. 
 
 
Spenderat en förmiddag på lantgården!
 
 
Och såklart njutit av bebisbubblan, tänk att våran Lexus blir två veckor idag! 
 
Nu ska vi strax hämta hem våran tjej som för första gången på två veckor har fått vara på förskolan igen, hon har pratat om det varje dag så idag var det en väldigt glad tjej som skulle få gå dit och leka med sina kompisar! :) Sen funderar vi på om vi ska gå bort och kolla soffor, måste köpa en mindre till vardagsrummet i nya huset! 
 
/ S.

Jordgubbar + choklad

 
Ikväll ska jag lyxa till det med detta ovan = choklad-doppade jordgubbar. Kommer inte ihåg senast jag åt det så det ska bli riktigt gott! :) Men först måste vi få i oss lite kvällsmat här hemma, vilket blir så fort våran 3-åring här hemma har somnat.
 
Hoppas ni får en mysig söndagkväll! 
 
/ S.
 

RSS 2.0