Ny vecka och problem med bloggen.

Vi har haft en mysig helg jag och barnen, sambon har nämligen varit borta på golfresa hela helgen, har försökt ladda upp bilder ända sedan i fredags men det går inte. Eller det ser ut som det går att ladda upp men sedan är bilden tom och det blir inget av bilden. Har mejlat om det så hoppas jag får hjälp snart! Tills dess får jag bjuda på bilder från arkivet, för dom kan man fortfarande se. 
 
Någon av er på blogg.se som har samma problem? 
 
 
Måndag är det iallafall och idag var det tillbaka till jobb/skola och förskola igen, men jag har en lugn jobbvecka framför mig så det känns skönt! Senare i eftermiddag ska Tuva iväg på akrobatik och sen ikväll ska jag iväg på träning! 
 
Hoppas ni haft en fin helg!  

/ S.

F R E D A G

Fredagsinspiration från Pinterest!
 
 
Fredagkväll och här hemma har vi haft en rätt lugn dag, jag och Lexus har varit lediga och medans Tuva var i skolan lekte Lexus en timma med farmor och farfar medans jag fixade lite ärenden. Sen har vi mest varit hemma och tagit det lugn och barnen har lekt med grannar. Sen nu ikväll har min pappa och mina syskon varit här på kvällsmat. Det var mysigt! 
 
Men nu är det strax dags att sova, imorgon är det nämligen dags för fotbollskola igen för Lexus, sen tänkte vi köra massa lekplatslek om vädret tillåter! 
 
Hoppas ni fått en mysig start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

En sista dag på skara sommarland

I söndags packade hela familljen in sig i bilen och åkte mot Skara sommarland! Det var deras sista dag för säsongen så vi ville passa på att åka dit en sista gång för sommaren. 
 
 
Lexus var taggad på att få åka karuseller! 
 
 
Vi åkte lite karuseller, trampbilar och kollade på dykshowen! 
 
 
Sen avslutade vi med att spela på chokladhjulet, men tyvärr blev det ingen vinst! 
 
 
Har ni varit på Skara Sommarland någon gång? :) 
 
/ S.

Vecka 34:

Måndagsinspiration från pinterest! 
 
 
Hej måndag och vecka 34! Jag är i detta nu på jobbet och har några timmar kvar här innan det är dags att hämta hem barnen, då är det fort hem för sen är det dags för Tuvas första akrobatik för terminen. Sen ikväll är det föräldramöte med klassen så det är verkligen fullt upp idag. 
 
Jobbar bara måndag till onsdag denna veckan så förhoppningvis blir det lugnare senare i veckan sen. 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Dagens vill ha:

 
Även fast jag inte vill att värmen ska försvinna än, så börjar jag längta lite efter att kunna ha mysiga tröjor nu till hösten. Såg denna inne hos Arket och fastnade för den direkt, får se om det kommer in påfyllningar på storlekarna så man kan klicka hem en :) 
 
/ S.

Tuva började 2:an

Igår var ingen vanlig torsdag, nej för igår började Tuva 2:a klass 
 
 
Efter skolan firade vi det med att ta bussen in till stan och fika på cafe. Vi besökte även barnens mormor en liten stund och barnen fick välja varsin liten sak i bokhandeln. 
 
 
Nu är det fredag, jag och Lexus är lediga idag så vi har precis varit och lämnat Tuva i skolan. Strax ska vi skriva klart inköpslistan och åka och storhandla, sedan runt lunch slutar både Tuva och sambon så då blir det familjehäng. Ska även ta mig till gymmet, och senare ikväll spelar Molly Hammar här i stan så får se om vi slipper regn så man kan gå fram och lyssna. 
 
Ha en fin fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Ferarri, salt hallon

 
För några månader hittade jag dessa ferarri med salt hallon-smak i godishyllan och köpte då hem för att provsmaka. Och vet ni, just nu är dom mitt favoritgodis. Så goda! 
 
Har ni testat? Isåfall, vad tyckte ni om dom? :)
 
/ S.

En väldigt härlig helg och en varm måndag

Vilken härlig helg vi haft, sommarens bästa kanske till och med då vädret varit underbart hela helgen! Var flitig med kameran så här kommer lite bilder från det: 
 
 
I lördags började Lexus fotbollsträning igen, och om han var taggad och han är så himla glad över att det börjat igen. Det var vädligt varmt så efteråt svalkade han sig med en glass, sen åkte vi hem och fixade lunch och sen åkte iväg för att bada då det var otroligt varmt. 
 
 
Sen väl hemma lagade sambon en supergod fläskfilegryta till kvällsmat och senare på kvällen lånade jag med mig grannens hund för en promenad ute i skogen! 
 
 
Sen efter lunch igår packade vi in oss i bilen och åkte mot Kinnekulle camping, där spenderade vi många timmar ihop med barnens bästisar. Det badades massor och åt glass. 
 
 
Idag skulle vi åkt till stranden med kompisarna igen men det blev ändrade planer så det fick bli en dag hemma istället. Dock har det varit olidigt varmt så en stund spenderades ute på altanen och sen tog vi oss ut till skogen för att plocka lite blåbär och sedan äta glass i soffan i källaren och se på film. 
 
Hoppas ni också fått njuta av fantastiskt väder i helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Fredagsinspiration från Pinterest!
 
 
Heej! Igår var det även min och barnens tur att återgå till vardagen, blev ett sju veckor långt sommarlov för barnen så dom var så nöjda över att få leka med kompisarna igen igår. Idag blev det bara en kort dag för barnen för jag slutade tidigt, men skönt med en mjukstart. 
 
I helgen är jag helt ledig nu och jag ser fram emot tid med familjen igen, det enda som är planerat är Lexus fotbollsträning som börjar igen. Sen får vi se mer vad vi hittar på, visar att det ska vara soligt och fint så hoppas det blir så då man kan hänga ute hela helgen! 
 
Ha en fin fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Film- tips!

Denna mysiga feel good film såg jag förra veckan, den måste jag absolut tipsa er om! 
 
 
Purple Hearts:
En musiker som druknar i sjukvårdskostnader gifter sig med en marinsoldat för att få hjälp med kostnaderna. Mod alla odds blir det hopplöst förälskade! 
 
/ S.

Vecka 32:

Inspiration från Pinterest! 
 
 
En härlig semester är slut, och sambon är tillbaka på jobbet. Jag och barnen är dock lediga några dagar till innan vardagen drar igång på riktigt för oss också. Men blir en smygstart iallafall då jag enbart jobbar ett dygn på hela veckan, så det blir skönt. 
 
Ska bjuda på lite mer bilder från semestern, och har även lite film-tips och annat jag kommer tipsa om här framöver! 
 
Hoppas ni har en fin sommar! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0