dödsångest!

Har tillbringar resten av dagen med att sova och försöka glömma min ångest som jag har över mina kommande fem jobbkvällar i rad. Döda mig. Kul att jobba medans alla andra har kul och är lediga. Drygt en timma kvar till helvettet börjar, så nu ska jag gå och köpa massa godis (och krama älsklingen) och försöka dämpa ångesten lite..

Hoppas verkligen ni kommer få en bättre kväll än mig!

Jag. vill. inte. jobba. så. här. 
Ååååångest!

/ S.

Trettionde april!

Goddag vännen!
Började dagen med en gympa-pass klockan tio, sen dusch och nu sitter jag i morgonrocken och äter kaffekonjakglass. Så gott! :) Senare blir det matlagning och lite ärenden på stan och sen ikväll blir det jobb.. Puss!



/ S.

tjugonionde april!


Mina nya spring/promenad skor!

Godmorgon på er!
Själv har jag redan varit vaken i 1,5 timma, har nämnligen vart ute på en halvtimmas morgonpromenad med Sandra. Och just nu blir det frulle och sen fixa lite inför jobb, jobbar dag idag så det ska bli skönt. Ha en fin dag så hörs vi!

/ S.

tjugoåttonde april!

Goddag!
Började min dag med lite sovmorgon, sen mötte jag Sandra för en timmas promenad. Och nu har jag slängt in tvätt i tvättmaskinen och även ätit middag, nu ska jag njuta av några lediga timmar innan det är dags för jobb ikväll. Det firar jag med New moon och massa glass, perfekt! :)



/ S.

transparent!

Denna från Monki vill jag ha just nu, kanske får haffa den nästa helg då jag ska till Stockholm över helgen! :)


N
u ska vi duscha, Ha en fin kväll!


/ S.


tjugosjunde april!

Godmorgon!
Måste börja gratta min N som fyller år idag, tyvärr gick han upp så tidigt imorse att han får sitt paket efter jobbet istället! Strax ska jag till vårdcentralen, sen blir det jobb. Hoppas jag hinner dit i tid, hörs efter jobbet!

/ S.

:)

N kommer hem tidigare idag, så han kommer hem redan om en halvtimma. Mys! :) Så nu hinner vi ses några timmar innan det är dags för jobb för mig! :)
Ha en fortsatt bra dag raringar!

/ S.


tjugosjätte april!

 

Godförmiddag!

Just nu sitter jag nyduschat och äter ballerinakex samtidigt som jag slår in paket, N fyller nämnligen år i morgon! :) Idag har jag redan vart och tränat lite, plus att jag fick ställa klockan på åtta och ringa vårdcentralen. Kom fram vid halv nio, och dom skulle ringa upp mig strax efter tre i eftermiddag! Synd att systemet funkar så. Men men, nu när paketet är inslaget så tänkte jag nu att jag skulle rensa lite i min garderob. Sen vet jag inte vad dagen gör med mig, eller ikväll väntas det ju jobb iallafall.. Puss!

/ S.

bilder från gårkvällen!









En mycket rolig kväll! :)

Nu blir det kalas, ha en fin söndagskväll!

/ S.


The Jacket!

  

/ S.

tjugofemte april!

Godmorgon!
M
åste börja med att säga att utekvällen igår var riktigt lyckad, bilder kommer senare idag! :) Men nu storstädar vi här hemma, så tråkigt men sådant måste ju med göras. Sen klockan fyra blir det kalas här för N, så då blir det full rulle. Men nu ska jag hoppa in i duschen i mellan, snart blir det en fet pizza med. Dödshungrig!

/ S.


tjugofjärde april!



Godmorgon!

Lördag idag och nu är äntligen mina tolv dagar i rad över så nu är jag ledig idag och imorgon, underbart! :) Hade tänkt att jag skulle börja dagen med en rejäl sovmorgon, men Viggo tyckte inte det så vi pallrade oss upp klockan nio.

N kommer strax hem, han är och inventerar på jobbet just nu. Annars idag är dagen oplanerad tills det blir kväll, först blir det grillning och sen ska jag iväg på partaj. Skoj! :) Men nu ska jag fortsätta på maraboun och kika runt lite.
Ha en fin dag så hörs vi senare! :)


/ S.

Joel kinnaman - mq´s nya modell!




Med Joel på reklamet så kommer nog många (INKLUSIVE JAG) gå omvägen förbi MQ för att få spana in denna snygging! Hooot! :)

/ S.

baseball jackets

 

Snygga från BikBok! :)

Nu ska vi fortsätta fixa i köket!


/ S.


daimstrut efter promenad

Åh, solen lyser så härligt just nu! :) Har precis vart ute och gått en halvtimma med Sandra i solen, skulle egentligen sprungit men kände att jag inte orkade det så det fick bli en promenad istället. Var så mysigt nu när solen lyser så härligt! :) Och nu efter promenaden så har jag redan hunnit knöka i mig en daimstrut, äääälskar den verkligen! Strax kommer N hem, då blir det duschen och sen umgås med han hela kvällen! :)

   

/ S.


tjugoandra april!

Godmorgon!
Redan torsdag igen, men vilket är skönt eftersom jag bara har två dagar kvar (av mina tolv) tills jag är ledig i helgen! :) Idag blir det jobb om en timma, sen blir det antagligen en springtur med Sandra. Sen ska jag vara med N resten av dagen! :) Hoppas ni får en solig dag!

/ S.

nytt i garderoben!

Har köpt mig en underbar jeansklänning! :)


B
ara en av alla saker som är nytt, ska försöka visa allt någon dag! :)


F
örövrigt så skulle jag ju ut och gå förut men då började det snöa? I slutet på april? Så det blev bara en liten promenad i stan istället för spåret. Nu ska jag vila lite innan N kommer hem, sen ikväll blir det jobb. Puss!


/ S.


tjugoförsta april!

Goddag!
Onsdag idag och den ska jag starta med en halvmilspromenad med Lollo. Hoppas vädret håller i sig bara, ser ut som det ska börja spöregna när som helst! :( 
Hörs senare idag, Kiss!

Bild på oss från maskerad 2006! Bönner! ;)

/ S.


luncha!

Nu ska jag göra mig iordning, sen blir det lunch med mamma på stan. Gött! :)



/ S.


tjugonde april!

Godförmiddag!
Tisdag idag, och har hela dagen ledig tills ikväll då det blir jobb. Det enda som är planerat nu på dagen är lunch med mamma, sen får jag se vad som händer. Hade tänkt att jag skulle sola och försöka få lite färg idag, men solen är inte riktigt på min sida så får hoppa över det idag. Ha en fin dag så hörs vi senare!

/ S.

solero pineapple!

 

Har precis testat denna na GB glass - Solero Pineapple! Den smakar fryst färsk annanas om ni förstår vad jag menar? Och jag gillade den, i vanliga fall är jag ingen fantast av isglass men denna var bra! :) Nu ska vi kika OC igen! :) Puss!

/ S.

nu åker vi till svärföräldrarna och grillar!

Ha en fin kväll!


/ S.


nittonde april!

Goddag i solskenet!
S
å härligt att solen är framme idag med, hoppas verkligen den är det hela veckan och speciellt i helgen. Nu har jag jobbat klart för dagen och även ätit middag, blev gräddstuvad pyttipanna med ägg. Har även vart ute och slängt in lite tvätt i maskinerna. Vet inte riktigt vad jag ska göra tills N kommer hem från jobbet, har ju iallafall en glass i frysen så den lär jag knöka i mig snart är en sak som är säker. Hoppas ni får en solig dag så hörs vi senare!


Solig bild från stöten, mars 2010!

/ S.

inspo!



/ S.


sjuttonde april - grattis mamma!

Godförmiddag!
Lördag idag, och det betyder jobb ikväll. Men innan det ska vi fram lite på stan, sen blir det hem på middag hos familjen för att fira mamma som fyller år idag! :)

Känner mig inte på humör idag, helst skulle jag vilja under täcket hela dagen och vänta på bättre tider. Men tyvärr så funkar ju inte livet..

Hoppas ni får en mysig lördag raringar!

/ S.

så ska det låta!



J
ust nu sitter vi hemma hos mina föräldrar och kikar Så ska det låta, mysigt!
Ha en härlig fredagkväll och ta det lugnt där ute! ;)

/ S.

saltlakrits!

Nyss hemkommen från jobbet, har fått i mig mat och även lite algrens bilar. Köpte några påsar algrens härromdagen, och då passade jag på att testa den nya smaken med - saltlakrits. Dom var goda dom, om man gillar lakrits alltså! :) Men nu ska jag fortsätta gosa med Viggo tills N kommer hem. Hörs senare!



/ S.

sextonde april!



Godmorgon!
D
u vart det fredag igen då, och shit vad fort tiden går. Helt sjukt! Men det är väl skönt ioförsig, då blir det varmare ute snabbare och snart blir det sommar! :) Men nu ska jag fixa lite innan jobbet. Ha en solig dag så hörs vi när jag slutat! :)

/ S.

moffar daimstrut!

Godkväll!
Just nu har vi vart iväg och gjort lite ärenden, knäckte även ett OC-avsnitt innan det. Sista avsnitten på första säsongen, så nu ska vi börja på säsong två samtidigt som vi moffar daimstrut. Såå god! Mysig kväll! :)

/ S.

femtonde april!



Godförmiddag!

Sitter i soffan och njuter av att solen lyser in här i vardagsrummet, synd att man inte är ledig som sagt. Nio arbetsdagar kvar tills ledig dag.. Men slutar redan tre idag med så får passa på att njuta lite av solen då. Men nu ska jag fixa mig inför jobbet, så jag inte kommer försent. Hoppas ni med får en solig dag! :)

/ S.

onsdagen + shoppingen!

Godkväll!
D
agen börjades som sagt med jobb, sen när N kom hem så gick vi ut på en promenad i det fina vädret, sen gjorde lite ärenden. Och nu är vi nyss hemkomna efter en kväll med grillning hos svärföräldrarna, så mysigt att kunna grilla igen! :)

Spenderade som sagt morgonen/förmiddagen igår på Ullared, hittade allt lite fynd och saker vi letat efter. För det första så hittade vi äntligen (efter 1,5 år) en lampa till vardagsrummet, lite kläder, massa strumpor och strumpbyxor, godis, lite saker till N och sen lite annat bra att ha saker. Så jag är nöjd! :)




/ S.


fjortonde april!

Godmorgon!
S
olen skiner så härligt idag, synd att man jobbar så många dagar nu när våren äntligen kommit hit. Kör ju tolv dagar i rad igen, är inne på min tredje idag. Så nu ska jag fixa mig lite inför jobb! Ha en solig dag!

/ S.


trettonde april - ullared!

      

Godmorgon, nu sticker vi! :)

/ S.

bättre sent än aldrig

Just nu är N på väg med min far med ett stort lass till tippen, äntligen! Vi hade så mycket skit i förådet att det knappt gick att stänga det. Men nu har vi nog fått bort en fjärdedel iaf, plus julgranen som legat och barrat av sig på våran altan. Så nu är det bara att ta tag och fixa altanen snygg med inför sommaren, trall ska läggas bland annat. :)

Ugnen är påsatt och såfort N kommer hem ska vi laga mat, hemmagjord kebabtallrik står på menyn ikväll! Gott! Men tills han kommer så ska jag sätta mig och kika i mitt gamla "text-häfte" som jag skrivit, tänkte nämnligen att jag skulle hitta en text som passar till min nästa tatuering! :) Hoppas jag hittar någon fin text så jag kan boka tid snart, har redan tagit för lång tid känner jag. Hejs!

/ S.


tolfte april!

Goddag solstrålar!
Slutade jobbet för en stund sen, och har fått i mig lite mat och sitter just nu och smaskar på en Magnum. Gick precis ut till tvättstugan med våran för fulla tvättkorg, när jag väl lyckas bära ut den dit så ser jag att det var igår vi hade tvätttid. Tusan! Så det var bara att bära tillbaka den in igen. Usch vad tråkigt när sådant händer alltså, hade tur som fick en ny tid redan på onsdag.

Solen skiner och vet inte vad vi ska hitta på idag, N kommer hem om en timma så får se om han har något förslag. Blir nog bara att vara hemma för jag ska upp sjukt tidigt imorrn och åka till Ullared. :)
Men nu ska jag fortsätta avnjuta glassen, hörs senare!


Det är inte bara jag som älskar glass, våran Viggo likaså!

/ S.


i want this bag!

/ S.


Elfte april!

Godförmiddag!
G
årkvällen spenderade vi på Harrys med god mat och dryck med trevligt sällskap. Och nu är vi hemma hos mina föräldrar och har precis fikat ute i solen. :) Men nu ska jag sätta mig ute i solen igen och försöka få lite färg! Ha en fin dag!

/ S.

oc igen..

Just nu myser Viggo hos oss i soffan! Vi är nyss hemkommna från lite ärenden, har ju även träffat Fanny med. Men nu blir det OC igen, sen blir det att gå och köpa choklad! :)


/ S.


tionde april!

Godmorgon!
N
u ska jag möta upp Fanny, fikadags! Och solen lyser idag med, underbart! :)
Ha en solig dag!



/ S.

Nu blir det fika med Lollo!

Lollo och jag 2007! :)


/ S.


nionde april!



Goddag!
R
edan fredag igen, dagen börjades med en timmas möte på jobbet om semestern. Sen efter det blev det gympa i en timma, och nu slöar jag i soffan och funderar på om jag ska fixa ordning lite mat till mig redan nu. Kanske lika bra att göra det nu känner jag. Dagen idag är oplanerad, så får se vad jag hittar på. Eller hela dagen är ju inte oplanerad, N kommer hem i eftermiddag så då ska jag mysa lite med han innan det är jobb för min del. Plus att även han ska hoppa in ikväll med så vi kommer jobba bägge två. Tur att vi är lediga resten av helgen, underbart! :) Hörs senare!

/ S.

oc-maratonet fortsätter..

Efter en god måltid blev det att forsätta kika OC, och nu en liten promenad senare så sätter vi oss igen framför tv:en för att fortsätta njuta av denna underbara serie! Ha en fin kväll, hörs imorrn!

/ S.


Åttonde april!

Godmorgon!
Förlåt för dålig uppdatering igår, men så fort N kom hem så lagade vi underbart god mat. Sen blev det OC-maraton hela kvällen. Älskar det verkligen, speciellt säsong 1 som vi kikar på nu. Framför tv:en blev det färsk annanas, gott. Sen tillslut kunde jag inte hålla mig ifrån lite socker så jag käkade chokladpudding och glass, mmm! :) Men nu ska jag fixa mig inför en dag på jobbet! Hörs efter det!




/ S.

sjunde april!

Vaknar strax efter halv nio av ett jädra borrande, vem fasen av grannarna kommer på att man ska borra så tidigt på morgonen tänkte jag då? Fem minuter senare ringer det på dörren, jag som ligger och sover fattar inget. Men jag får iallafall på mig min morgonrock och går och öppnar dörren. Där står det en kille och ska installera bredband inne hos oss! Jaha tänkte jag, inget man ens har fått information om. Kul. Men jag får ju släppa in honom, så där stod jag nyvaken med en främmande man i våran hall..

Men så kan det vara ibland, jag fick ju iallafall gå upp i tid. Inget sovande till tolv inte, men får nog vila lite i soffan sen! ;) Just det, jag är ledig idag förresten om jag inte skrev det. Så jag ska ta en härlig slöar-dag, bara jag och Viggo hemma hela förmiddagen tills N kommer hem. Får komma på något gott som jag ska äta, sen så tänkte jag bara ligga i soffan och kolla massa bra filmer! :) Underbart!
Ha en fin dag, hörs sen snyggingar!

/ S.

Viggo 1 år! ♥




Idag fyller våran lille söte Viggo 1 år! :)

/ S.

sjätte april!

Godmorgon!
Sitter just nu i soffan och är trött, skulle egentligen jobbat kväll idag men ska hoppa in nu på dagen istället! Skönt, eftersom jag redan jobbat tre kvällar i rad nu. Förresten, kan ni tänka er att det redan har gått nästan en vecka in på april? Herregud, hur fort ska tiden gå? Men det är ju skönt ioförsig, för då kommer sommaren snart! :) Men nu ska jag slöa lite i soffan innan det är dags för jobbet! Ha en fin tisdag!

/ S.

jag är stolt!!



Jag har för första gången i mitt liv sytt en gardin, och vet ni vad? Jag är skit nöjd! :) Tyger köptes på Ikea förra helgen, och idag har jag sytt gardin av det. Fan vad jag är bra! :)

Vad tycks? Visst är jag duktig? ;)

/ S.


femte april!

Goddag!
Nu är klockan strax ett och jag är svin hungrig, har nämnligen vart med Sandra på badhuset nu på morgonen. Skönt att ha simmat så tidigt så man har hela dagen att göra något kul istället. Åh, nu kurrar magen. Är så sugen på Mc´Donalds mat så får se om det blir det eller om vi lagar något gott.
Hörs senare, Puss!

/ S.

fjärde april!

Godmorgon fina läsare!
Ä
ven idag skiner solen in när jag sitter här i soffan, mys! :) N ligger fortfarande och sover eftersom han slutade strax efter fyra i natt, men får nog gå in och pussa på han snart.

Om gårdagen: Vi började med en tur på stan, lunchade god mat sen kikade lite i affärer. Och äntligen hittade jag ett par sköna spring/gå-skor, whoo! Älskar dom jag har nu, men problemet är att dom är så slitna att det är lite hål och sulan har börjat lossna. Men ack så sköna! Sen efter det tog vi en promenad hem till min familj, där jag fick ett påskägg(som jag förövrigt knökar i mig just nu), sen gick vi och köpte glass och åt ute. Så mysigt, har längtat efter det! Sen på kvällen var det dags för jobb för oss båda, efter en mycket mysig solig dag! :)

Nu tillbaka till nu, sitter som sagt och käkar upp godiset ur påskägget. Tänkte att jag skulle inviga mina springskor idag med, ska försöka börja springa nu till våren. Men vi får väl se hur det går..

Ha en fin dag!


Från igår i solskenet!

/ S.

tredje april - påskafton!



Godmorgon!
H
är i soffan lyser solstrålarna in på oss, guud vad härligt! :) Så idag får vi se till att vara ute och njuta lite av solen, passar ju perfekt eftersom vi båda är lediga tills ikväll då det blir jobb för oss båda. Men nu ska jag äta lite frukost och sen se vart dagen tar vägen. Hoppas ni med får en solig dag!

/ S.

födelsedagsfirande!

Nyss hemkommen från Jönköping, fanns riktigt fina bilar alltså! :) Kom precis ut ur duschen, nu blir det att fixa iordning sig för nu blir det födelsedagsfest för våran Malin! :) Ha en kul fredagkväll!



/ S.

andra april!

Godmorgon!
Nu sticker vi till Jönköping, det blir Elmia och bilmässan! Hörs efter det! Puss!

/ S.

solen skiner!

Hej, har precis slutar jobbet för dagen. har vart riktigt mycket att göra, så det ska bli skönt att vara ledig imorrn! :) Tänkte att jag skulle iväg på gympa nu, men solen skiner och N är hemma så vi ska ut och gå en promenad istället! :) Sen klockan sex är det dags att bege sig till min familj där det blir Påskmiddag! :) Hoppas ni med får en mysig kväll!

/ S.

första april!

Godmorgon!
Redan torsdag igen, och det börjar med jobb 11-15, kort skönt pass men tunt med pengar. Sen blir det lite gympa vid fyra. Sen ikväll blir det Påskmiddag hos min familj, mysigt! :) Men först blir det som sagt jobb! Ha en underbar dag!



/ S.

RSS 2.0