Vecka 48 lista:

Veckans planer: 
Jobbar måndag,tisdag och onsdag. Sedan är jag ledig resten av veckan! 
 
Göra på ledig tid:
Kanske baka andra omgången pepparkakor med barnen, julpyssla och njuta av att vara ledig med familjen 
 
 
Längtar efter:
Mest av allt att corona försvinner, helst nu på sekunden! 
 
Vad hoppas du på: 
Att jag får en tid för laser för höften igen, och att jag ska snart ska slippa all smärta och kunna leva och röra på mig som jag vill! 
 
 
Att se på: 
Har kollat klart alla serier jag och sambon ser på, så nu tror jag vi ska kolla på lite nya filmer istället! 
 
Vad kommer du ha på dig: 
Så fort jag är hemma hoppar jag nog i mina nya myskläder, som består av en luvtröja och ribbade leggings! 
 
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Mysiga hemmakläder

 
Det enda man vill klä sig i nu när man är hemma i princip jämt är ju sköna och mysiga plagg, och det är precis just det jag behöver unna mig lite nya nu. Allt ovan är från H&M, tofflorna ser ju helt ljuvliga ut! 
 
/ S.

Fredag och minusgrader

 
Vaknade upp till minusgrader och frost, så var bara att springa ner i källaren imorse och hämta vinterkläderna till barnen. Tuva var glad påväg till skolan för att vintern äntligen var här, medans jag och Lexus (som är lediga idag) tyckte det var för kallt. Vi myser helst under filten hemma när gradmätaren visar minusgrader! 
 
Om en timma slutar sambon och samtidigt slutar Tuva skolan, sedan har vi en oplanerad fredag framför oss. Blir iallafall någpot gott att äta ikväll och fredagmys i soffan, kanske startar årets första julfilm och ser tillsammans :)
 
Ha en fin fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Årets första pepparkaksbak!

Igår eftermiddag var det äntligen dags för årets första pepparkaksbak, barnen var så taggade! Både jag och barnen älskar att baka pepparkakor så vi gör det flera gånger inför jul, så detta var första men absolut inte sista. Blir nog en omgång redan nästa vecka igen gissar jag :)
 
 
Finns det något mer juligt än doften av nygräddade pepparkakor i hela huset? Ja det skulle nog vara doften från julgranen isåfall, eller dom får hamna på första platsen båda två! 
 
 
Mums! Ska försöka låta bli att inte äta upp alla direkt ;)
 
/ S.

Ledig helg och adventspynt!

En ledig helg sprang förbi, den har varit vädligt mysig här hemma. Vi har ätit en massa gott, och njutit av ledig tid ihop! 
 
 
Igår var det jobb/skola/förskola, men idag är jag och Lexus lediga. Började dagen med laser för min höft, och när jag kom hem så hämtade jag upp lådorna med julsaker, dock fick bara adventpyntet och ljusstakarna få flytta upp än så länge. Det röda och tomarna får snällt vänta tre veckor till tycker jag :) 
 
Strax blir det lunch här hemma och efter det hämta Tuva i skolan, och sen har jag lovat barnen att vi ska baka pepparkakor! Och sedan ikväll har Tuva akrobatik, och under tiden ska jag försöka köpa dom två sista julklapparna.
 
Har adventspyntet få komma upp hos er än? :) 

/ S.

Budgettips- julpynt!

 
 
 
Eftersom advents/jul sakerna är uppe endast en månad om året så vill jag inte lägga för mycket pengar på just dom sakerna, och då letade jag efter lite budget varianter och hittade dessa ovan från Rusta. 
 
* Röd kvist 49kr * Lampa 199kr * Kalenderljus 15kr *
 
-
 
Lägger ni mycket pengar på julpynt? Gillar ni denna typen av inlägg? :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Hej freeedag! 
Nu har vi alla tagit helg här hemma, ska bli härligt! Ska iväg till pappas gym och träna lite om en stund, och ikväll kommer ett paket hem med barnens julkläder. Hoppas dom passar för då ska vi försöka ta julkort på dom i helgen :)
 
Hoppas ni får en mysig start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Grått höstväder och fika

 
Medans Tuva var i skolan så tog jag och Lexus en promenad fram till torget och köpte lte nya blommor, så i helgen ska det planteras på framsidan.
 
 
Och igår beställde jag och barnen hemleverans av massa gott fika (gäller att stödja det lokala nu i dessa svåra tider) sedan kom min mormor, morfar och min syster hem för att fika utomhus på baksidan. Tyvärr var det blåstigt och grått, men ändå lite mysigt att sitta under varsin filt och kunna ses iallafall :)
 
Hoppas ni har en mysig vecka! 
 
/ S.

Måndag och vecka 47 har startat!

Jag och Lex rullade chokladbollar till fikat i fredags.
 
 
Ser fram emot denna veckan:
- Jobbar endast ett dygnpass denna veckan
- Ledig helg med min lilla familj
- Förhoppningsvis fortsätta projektet glasvägg till sovrummet
- Träna i pappas lilla gym tre gånger denna vecka
- Förhoppningsvis få tid för laser för min höft
 
 
Hoppas ni får en härlig start på veckan! 
KRAM!
 
/ S.

Tre från lördagen:

Slutade jobbet på morgonen igår och då gick jag två gator bort där min pappa bor och lånade hans gym, blev ett snabbt träningspass på en kvart bara men skönt att börja lite smått efter att ha vilat från träningen i över två veckor. 
 
 
Väl hemma igen blev det dusch och packa picknickväskan och hoppa in i bilen och styra mot Kinnekulle! Vi kokade korv på en grill vid stenbrottet och njöt av den fina naturen! 
 
 
Lex gjorde tummen upp för utsikten! 
 
 
Blev en riktig mysig utflykt, och underbart att vi fick sol!
 
 
/ S. 
 

F R E D A G

Dagens fredagsinspiration i form av ett riktigt drömkök! 
 
 
Godkväll! 
Jag är tillbaka på jobbet nu ikväll, jag går av jobbet imorgonbitti och går då på ett dygns ledighet innan det är dags att avsluta helgen med ett sista dygnspass på jobbet.
 
Så imorgon ska jag passa på att göra något mysigt med familjen igen, kanske åka iväg på en utflykt och grilla korv om vädret tillåter!
 
Ha en mysig helg! 
KRAM!
 
 
/ S. 

En grå torsdag i november

Det har varit riktigt grått dom senaste dagarna, men det är fortfarande väldigt milt väder så vi njuter av promenader utomhus utan att det är halt eller att man behöver frysa. Idag plockades en liten kvist in som ger lite sista hopp om höstens fina färger, men tyvärr är dom flesta träden hela kala. Och ja, det är ju faktiskt exakt sex veckor kvar tills julafton idag, jösses vad fort tiden går! 
 
 
Just nu är det bara jag och Lexus hemma, Niclas är tillbaka på jobbet och Tuva ville följa med en klasskompis hem efter skolan. Så jag och Lexus har myst under en filt i soffan framför tv:en och ätit glass, men snart är det dags att ta på sig promenadskorna och gå bort och hämta hem Tuva :)
 
KRAM! 
 
/ S.

Tips på uteaktivitet: Skogsbingo

Senaste veckan har vi faktiskt suttit inne i karantän i väntan på provsvar efter covid-test, igår fick vi äntligen svaret och den var negativt! Så ingen corona på oss! 
 
 
Men under tiden i väntan på svar har vi bara hållt oss hemma och lite utomhus för att inte kunna smitta någon ifall vi hade covid. Vi har varit rejält rastlösa så i helgen fixade jag "skogsbingo" till barnen..
 
 
Barnen tyckte det var kul och det blev en härlig stund ute i skogen, så ett tips till er där hemma. Perfekt nu när restriktionerna är att man inte ska besöka butiker och annat liknande och även helst bara träffa dom man bor med! 
 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Frukost och farsdagspaket!

 
Imorse blev det paket till pappan i huset vid frukosten då det är farsdag idag! 
 
Och även ett stort grattis till min egna pappa 
 
Hoppas ni har en mysig söndag! 
KRAM! 
 
/ S.

Spabadet är på plats, och invigt!

I fredags kom spabadet på plats och idag var det dags att inviga det! Nu ska vi bara komma på hur vi ska bygga ihop det snyggt med altanen :) 
 
 
Hoppas ni haft en mysig helg! 
GOD NATT! 
 
/ S.

RSS 2.0