GLAD PÅSK

 
Ville bara kika in och önska er en Glad Påsk, själv går jag på jobbet i eftermiddag och jobbar resten av påskhelgen ända tills tisdag! Så jag tar lite påskledigt från bloggen och spenderar min lilla lediga tid denna helg åt mina nära och kära! 
 
Hoppas ni får en fin påsk-helg! 
 
/ S.

Vårfint till soffan

 
Tre fina vårkuddar härifrån som gärna får flytta in hemma hos oss i soffan, har tänkt köpa nya kuddar ett bra tag nu men har inte blivit av att jag klickat hem några så får nog kanske ta och göra det nu! :)
 
Hoppas ni får en bra långfredag! KRAM!
 
/ S.

Skärtorsdagen!

 
Idag har jag haft en ledig dag igen och även sambon var ledig så imorse tog vi sovmorgon, och sen blev det en halvtimma på gymmet. Sen passade vi på att njuta lite i solen, så härligt! Älskar verkligen att våren är är här! :)
 
Nu står maten i ugnen och det blir en lugn kväll, sambon ska iväg en sväng så jag ska passa på att ha lite egentid och antagligen en sväng hem till familjen! 
 
Hoppas ni får en bra kväll! 
 
/ S.

Svea älskling ♥

 
Idag har våran älskade fyrbenta familjemedlem varit på operationsbordet, som jag berättat tidigare så får hon sår i ansiktet utan anledning och nu efter många veterinärbesök så var det dags att kolla upp det ordentligt! Så idag har hon varit nedsövd och dom har tagit stora prover i hennes ansikte, men nu är hon änligen hemma igen dock med fula sår och stygn..
 
Väl hemma så vägrade hon vara still och vila när hon hade tratt på sig, så den fick åka av och tillslut så stensomnade både jag och tjejen i soffan. Så nu är det bara att vänta på provsvar och hoppas på att det inte visar något allvarligt! ♥
 
/ S.

Min lediga tisdag!

 
Idag har jag haft en ledig tisdag och den började med en liten morgon, för att sedan cykla hem till föräldrarna där jag spenderade någon timma i solstolen! Så varmt och skönt, nu måste det vara vår! :) Efter det hem igen för lunch och sedan stan med mamma där jag fick agera smakråd då hon skulle köpa glasögon, sedan tog vi en fika på nya fiket i biblioteket! Strax blir det god kvällsmat i soffan med sambon, en bra ledig dag! :)
 
Hoppas ni också fått njuta av solen idag, KRAM!
 
/ S.
 

Årets första..

 
Idag har jag ätit årets första (mini) glass utomhus på mina föräldrars altan, nu måste det ju ändå vara vår snart! Snodde även med mig lite påskris hem som jag nu ska klä med fjädrar, resten av dagen består av träning och sedan våfflor! :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.

Ha en mysig söndagkväll!

 
Ville bara kika in och önska er en mysig kväll, här hemma har vi precis ätit god mat och nu väntas godis i soffan framför en filt! Perfekt avslut på en bra helg! :)
 
/ S.

Månadens läsarbrev!

 
När jag låg i solstolen i Miami och läste tidningen Wellness så skickade jag iväg ett mejl till dom om vad jag tyckte om tidningen, och vet ni vad? Jag blev månadens läsarbrev och fick denna vinst hem i brevlådan i fredag, kul! :)
 
Någon av er som hört talas om märket Sportmen´s friend? Dom verkar vara bra! 
 
Ha en fin söndag!
 
/ S.

Just nu:

 
Sitter just nu i solväggen och läser nya Elle, riktigt härligt! :)
 
/ S.

Fredags- inspiration!

 
 
Idag får denna snygga tös stå för inspirationen, skit snyggt tycker jag! 
 
Hoppas ni alla får en härlig fredag! KRAM!
 
/ S.

Dags för ett lunch-pass!

 
Nu är det strax dags att hoppa på cykeln till Friskis & Svettis för ett lunch-pass, det är cirkelfys som står på schemat och det var några veckor sedan jag var på det sist så det ska bli kul! :)
 
Ovan ser ni förresten mina nya träningbyxor, har dom i en annan färg sedan tidigare och jag älskar dom. Dock är dom inte i vanligt träningsmaterial utan dom är lite tjockare så dom är inte lika bra när man svettats mycket, men dom är ju så snygga så kunde inte låta bli dom! Fyndade på barnavdelningen på stadium, det är bra att vara liten ibland! :)
 
/ S.

Onsdagen den 20 mars

Några sista bilder från Miami!
 
Godförmiddag! 
Jag sitter nu nyduschad i soffan efter jobb och en liten sväng på gymmet och samlar krafter att ta tag i dagen, har samtal som ska ringas, handla lite, hämta ut mer pencilin till Svea och även hoppa in och jobba några timmar på extra jobbet! Och även kalas för sötaste Wilda som blir 1-år idag! :)
 
Hoppas ni får en bra onsdag, KRAM!
 
/ S.
 

På köksbordet

 
Ny tavla som fick följa med från gekås förra helgen, och lilla kycklingen har fått komma fram nu när påsken närmar sig! Och dom älskade tulpanera, som jag vill ha en bukett av! 
 
Idag är det visningsdag, och jag är allt lite smått nervös. Plus att jag inte gillar att ha folk jag inte känner i lägenheten, men så är det när man har visning det går ju inte att undgå! Ska bli spännande att se om vi väljer att sälja den eller inte.. 
 
Men nu ska jag städa det sista, sen i eftermiddag blir det jobb så vi hörs igen imorgon bitti! 
Ha en härlig tisdag! 
 
/ S.

Måndag och ny vecka

 
Hej på er raringar! 
Ytterligare en helg har sprungit förbi, den har mest inneburit massa mys och god mat men även ett dygn på jobbet. 
Nu välkomnar vi en ny vecka, med bla visning av lägenheten. Ska bli spännande, vi har dock inte bestämt oss för om vi vill sälja den eller inte så vi får se hur vi gör! Kanske vi får ett bud vi inte kan tacka nej till? :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.

n i k e

 
Här har ni mitt senaste skoköp, ett par läckra träningsskor från nike! Eftersom jag köpte nya träningsskor i Miami så har jag inte bestämt om jag ska ha dom till vardags eller om dom ska få vänta på att hänga med på träning dom också! :)
 
Passar på att önska er en trevlig helg, själv är det min jobbhelg så i eftermiddag pyser jag iväg på jobb! KRAM!
 
/ S.

Fredag och Podcast-premiär!

 
Godmorgon fredag!
Solen skiner och jag började dagen med en sovmorgon för att sedan ta en promenad längst älven för att njuta av solskrålarna. Annars idag blir det lunch, besöka en liten bebis och myskväll i soffan med tacos och chokladfondué! Bättre fredag! :)
 
Idag har jag lyssnat på min första podcast, det blev Michaela och Dasha´s blogpod. Du kan hitta dom här!
 
Lyssnar ni på podcasts? Isåfall, har ni några bra att rekomendera? :)
 
KRAM! 
 
/ S.

Vår i köket hos Lagerhaus

 
 
Så härligt nu när alla vårfäger fyller butikerna, dessa härliga färgglada sakerna till köket hittar du i butik på Lagerhaus eller här!
 
Idag är det vårväder ute och jag har haft fullt upp tills nu, sambon är påväg hem och ikväll ska vi mysa och skämma bort våran lilla Svea eftersom hon var så duktig hos veterinären imorse! :) Älskade pälsboll! :)
 
Hoppas ni har en fortsatt bra torsdag! 
 
/ S.

3 nya vårjackor

 
Jag har varit mycket dålig på att visa er allt nytt som jag inhandlat det senaste, men ska jag förbättre mig eftersom jag vet att vissa av er gärna vill se! :) Så jag börjar med mina nya vårjackor, den första inhandlades i usa medans skinnjackorna fick följa med mig hem förra veckan! Så nöjd över dessa tre köp, så nu får våren mer än gärna komma så jag kan börja använda dom :)
 
/ S.

Neeeej!

 
Besvikelsen är total när man vaknar och går ut och ser att det snöar ute.. trodde våren var pågång..
 
Har ni också fått snö, eller är det bara hos mig? 
 
/ S.

n i t a t

Om det inte hade varit så att jag redan köpt fyra par skor den senaste månaden så hade jag absolut slagit till på dessa, tycker dom ser riktigt snygga ut! Vad tycker ni? :)
 
/ S.

The Weekend!

 
Nu har ytterligare en helg sprungit förbi, och det har varit en bra sådan! Helgen börjades med bandymatch i arenan, dock blev det förlust. Sen i lördagsmorse hoppade jag, sambon och mina föräldrar i bilen och tog sikte mot Varberg där vi åt en god lunch innan vi fortsatte redan till Ullared. Väl framme hann vi gå där inne i drygt två timmar (sportbaren gällde för grabbarna) innan det var stängning, sen hade vi även bokat övernattning på ett supermysigt bed&breakfast! Sen igår morse blev det även lite shopping innan vi åkte hem till Lidköping igen! En trevlig liten resa, tack för det! :)
 
Nu måndag och jag började dagen med en promenad med Malin, nu är det soffan som gäller en stund. Resten av dagen är oplanerad förutom att det blir danspass ochn god mat ikväll! 
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan! 
 
/ S.

F R E D A G

 
 
 
Lite bilder från dom första dagarna i Miami!
 
Välkommen fredag! 
Jag gick av jobbet imorse efter att ha jobbat sen igår eftermiddag, cyklade direkt till gymmet och nu har jag ätit min andra frukost och även hunnit städa lägenheten. (klapp på axeln) Just nu sitter jag och Svea i köket och njuter av solen strålar som strålar in, underbart! Resten av helgen är ledig så det får mer än gärna vara sol heela helgen! 
 
Och kul att ni är så många som gillar våran lägenhet! :) Ha en fin fredag fina ni! :)
 
/ S.

Till försäljning!

 
 
 
Nu ligger våran underbara lägenhet på markplan ute för försäljning, resten av bilderna och information hittar ni här! :)
 
Önskar er alla en trevlig torsdag! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Nu var det ett tag sedan Dagens vill ha! kom upp här på bloggen, men det ska jag börja göra nu igen för nu har det ju kommit in så himla mycket snygga vårkläder! Och just nu är jag väldigt sugen på den här jackan! 
 
/ S.

O n s d a g

 
Sitter just nu i soffan och gosar med Svea, ska strax iväg ett ärende på stan och sedan ska jag hem en sväng till Sandra och spana in deras lägenhet som jag inte sett än! :) Ikväll blir det god mat med sambon och även fuego! Bra kväll helt enkelt! :)
 
Hoppas ni får en bra onsdag :)
 
/ S.

S T A Y

 
Just nu spelas denna låt mycket här hemma i lägenheten och jag älskar den! :) Sen så måste jag säga att jag tycker låten blir ytterligare lite bättre när man ser musikvideon. Låten blir genast mer känslosam, eller vad tycker ni? 
 
KRAM! 
 
/ S.
 

Snyggt till mobilen!

       
 
Hittade dessa två läckra skal till mobilen för endast 79 kr/st! Du hittar dom här
 
Hoppas ni har en bra tisdag, om en stund blir det fika på stan med en vän! KRAM!
 
/ S.

Måndagen den fjärde mars!

 
 
 
 
 
Mera bilder från våran resa, åh nu längtar jag tillbaka! :)
 
Måndag och ny vecka igen, gick av jobbet imorse så nu är jag ledig i några dagar. Idag ska jag hem till en vän som har flyttat till ny lägenhet och spana in den, sen ikväll blir det träning annars är dagen oplanerad! 
 
Hoppas ni får en bra start på nya veckan! 
 
/ S.

Black- inspiration!

 
Hur snyggt är inte denna outfit? Enkelt med snyggt! Jag skulle gärna gå omkring exakt likadant, vilken fullpott Victoria
 
Gillar ni den också? :)
 
/ S.
 
 

Gårkvällen

Igår blev det en riktigt mysig hemmakväll med god mat och mys framför tv:en, det blev först melodifestivalen och sedan senaste avsnittet av Hart of Dixie! :)
 
Söndag idag och solen lyser idag igen så snart ska vi ta på oss och gå ut och njuta av den lite, sen senare i eftermiddag är det dags för jobb! 
 
Hoppas solen lyser hos er också, KRAM!
 
/ S.

Mars 2

 
 
 
Några mer bilder från Miami, åh hade varit härligt att vara tillbaka där! 
 
Hej finisar! Lördag och jag har gjort helgens första jobb pass på ett dygn, nu är jag ledig ikväll och vi har precis varit och storhandlat så idag blir det en brakmiddag här hemma! Och lördagsgodis såklart :)
 
Hoppas ni får en mysig kväll! 
 
/ S.

Fredag och ny månad!

 
Redan fredag igen och även idag är solen och hälsar på, underbart! Nu är det lite fix som gäller innan sambon slutar jobbet och sedan slänga ihop någon god lunch innan det sedan är dags för jobb för min del! 
 
Hoppas ni får en bra start på helgen! 
 
/ S.

RSS 2.0