F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Får börja med att säga tack för alla fina grattis-hälsningar jag fick igår, hade en mysig dag med familjen! :) Idag har vi ytterligare en ledig dag ihop :) Så ville bara in och önska er en trevlig helg! :)
 
KRAM! 
 
/ S.
 

Tjugosex år!

 
Idag är det min tur att bli ytterligare ett år äldre, alltså 26 år! Hela dagen ska spenderas med min fina lilla familj, det bästa som finns ♥
 
KRAM PÅ ER! 

/ S.

3 I EN BILD

 
Tre favorit-saker i samma bild- marmorbrickan och kopparvasen som är mina bästa loppis-fynd, och sen tulpaner! Älskar tulpaner och skulle alltid vilja ha minst en bukett av just det alltid hemma. :)
 
Annars då? Jo tisdag och nu ikväll har vi haft ett gäng vänner här på fika och firat Tuva lite i efterskott, riktigt trevligt! Och nu har jag och sambon precis kollat hart of dixie i soffan, och snart blir det dusch och läggdags! 
 
Hoppas ni haft en fin tisdag! 
 
/ S.

h e l g e n

 
Snart är ytterligare en helg förbi, men kvällen som återstår så ska jag bara hänga i soffan och äta choklad! Bra avslut på en mycket bra helg! :)
 
Förresten så spenderade vi lördagen i göteborg, sprang på stan och lunchade gott och avslutade dagen hemma i soffan framför blacklist. Idag däremot har det blivit träning, fika och även skruvat ihop vårat nya skåp som vi köpte med oss hem från ikea igår. Ska visa er det i veckan tänkte jag :) 
 
Hoppas ni också haft en bra helg, KRAM! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Välkommen fredag och helg! 
Jag går strax av jobbet här och ska iväg till gymmet, senare blir det några timmar på extrajobbet innan jag ikväll går på helg! :) Då blir det tacos och pussar med min lilla familj ♥
 
Hoppas ni får en mysig fredag och start på helgen! 
 
/ S.

D i y - sprayfärg i koppar!

Förra veckan var jag förbi panduro och köpte med mig en sprayflaska med kopparfärg, tänkte att jag skulle testa spraya lite saker här hemma som ändå bara låg i källaren och skräpade. Och det var betydligt lättare än vad jag trodde att få det jämt!
 
Så här såg vasen och ramen ut innan:
 
 
Och resultatet! Riktigt nöjd (dock jätte svårt att få till den riktiga kopparfärgen på bild)
 
 
 
Visst blev resultatet bra? Har ni själva testat sprayfärg? :)
 
KRAM! 
 
/ S.
 
 

M I O - bellissa

 
Måste bara kika in och tipsa er om detta urläckra soffbord som är en av nyheterna hos Mio, alltså det är så snyggt! Hade vi varit ute efter ett nytt så hade detta definitivt fått flytta in hemma hos oss! Det blir ditt för 1995:- och du hittar det här
 
/ S. 

Fika och lekgäster!

 
Tack för alla krya på mig hälsningar! Idag mår jag bra igen, riktigt skönt! :) 
 
Nu är lunchen i ugnen och vi har precis haft en mamma-vän och hennes dotter här på fika och lek, alltid lika trevligt! :) 
 
Hoppas ni har en härlig tisdag, KRAM! 
 
/ S.

Kalashelg och sjukmåndag!

 
TACK alla som var med och firade våran ett-åring i lördags ♥
 
Nu måndag och jag ligger ihopkurad i soffan och känner mig hängig, trött och slö. Ingen bra start på veckan alltså, men tänkte spendera resten av dagen just här i soffan så hoppas jag att jag är pigg och kry tills imorgon! 
 
Hoppas ni haft en bra helg! 
 
/ S.

♥ 1 år ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag blir våran älskade fina lilla Tuva 1 år! ♥
Du är det bästa som finns ♥ ♥

/ S.

Till födelsedagen

 
// Träningsbyxor- Gina Tricot // Trähand- Hay // Kudde- Ellos // Kruka- Lagerhaus //
 
Lite mer än två veckor kvar tills det är dags för mig att bli ytterligare ett år äldre, och med det sagt så hade dessa saker gärna fått ligga i ett paket till mig! :) 
 
/ S.

Ny vecka, och nya hyllan är på plats!

 
I slutet på förra veckan anlände äntligen nya hyllan, och den blev så himla bra på väggen vid matsalsbordet! Lovar er med bilder sedan när det är klart där, det bordet ska nämnligen målas och nya stolar står på inköpslistan! 
 
Annars då? Jo en bra helg är förbi och måndagen är här igen, idag blir det öppna förskolan, göra lite ärenden och börja baka lite inför helgens ettårs-kalas! :)
 
Hoppas ni också haft en fin helg, KRAM! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Nu är det dags för några timmar på jobbet innan jag går på ledighet i en vecka, ska passa på att njuta av ledig tid tillsammans med familjen för det blir det snart ändrning på när sambon börjar jobba igen efter pappa-ledigheten! Ska även göra klart hallen helt och börja fixa inför det kommande ett års-kalaset! :)
 
Hoppas ni får en bra fredag och start på helgen!
 
/ S.

.

// Kimono, bikini, hatt, byxor - h&m // Bestick, kalender - lagerhaus // Nike air max thea - stadium //
 
7 snygga svarta prylar som gärna hade fått flytta hem till mig! 
 
Härligt med torsdag och snart helg igen, ha en fin dag! :)
 
/ S.

F ö r m i d d a g s t r ä n i n g!

 
Idag har jag en ledig dag med min lilla familj, underbart! ♥
Efter frukost passade jag på att sticka iväg till gymmet, så skönt att träna då när är så lite folk där. Nu ligger köttfärslimpa i magen och vi alla slöar här hemma, senare blir det storhandling och fix i hallen. Sen en helt olpanerad kväll, så skönt! :) 
 
Hoppas ni har en trevlig onsdag, KRAM! 
 
/ S.

Påväg hem till oss

Bild lånad härifrån
 
För några veckor sedan beställde jag denna Labyrint-hylla från Bruka Design, den har dock varit slut i lager ett bra tag överallt men nu i veckan kommer den förhoppningsvis in i butik igen så jag kan köpa med mig den hem! Den ska få sin plats vid matsalsbordet i vardagsrummet, tror den kommer passa perfekt där! :)
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

Ytterligare en helg är förbi

 
Ytterligare en helg har sprungit förbi och trots ett dygn på jobbet så har vi även hunnit med lite annat: Promenad i snön, helg-godis från hemmakväll, Tuva har gosat med min familj, varit på släktlunch, vi har även fått mera snö och även letat nya stolar till matsalsbordet! :)
 
Hoppas ni också haft en fin helg!
 
/ S.

RSS 2.0