Dags för en runda på stan

Två rea-favoriter från h&m jag ska spana efter idag.
 
 
Jag har jobbat både juldagen och annandagen så jag har inte varit framme något på stan alls, men idag tänkte jag ta med mig familjen för att gå fram och kika lite. Lexus behöver strumpor och så måste jag spana in dessa två saker ovan. Alltså hur söta är inte skorna, dom måste jag köpa om dom finns i Lexus storlek! :)
 
/ S.

JULAFTON 2017

 
 
Vilken mysig jul vi fick, fått massa fina paket, ätit alldeles för mycket mat och umgåtts med dom närmaste 
 
 
Hoppas ni också haft en underbar jul! 
 
/ S.

GOD JUL!

 
Ville bara kika in och önska er en riktigt GOD JUL! Hoppas ni får en mysig dag och får umgås med era nära och kära! 
 
/ S.

Dejt-night!

 
I torsdags fick jag och sambon äntligen några timmars egentid ihop, det har hänt en gång innan sedan Lexus föddes så det var otroligt behövligt med lite tid ihop själva. Vi besökte Pinchos här i stan och vad gott och mysigt det var! En riktigt bra kväll 
 
/ S.

F R E D A G

Lite sneek på hur dukningen kommer se ut här hemma nu i jul! Älskar ljuslyktona som jag har ärvt av min gammelmormor 
 
 
Freeedag och bara två dagar till självaste julafton! Sambon har precis gått på julledigt och han och Tuva är just nu på badhuset och har det roligt! :) Jag grejar och planerat lite inför jul-aftonslunchen med min familj som vi ska ha hemma hos oss igår, det ska bli mysigt! ♥ 
 
På eftermiddagens schema står ett svettigt skivstångspass med intervaller innan det är dags för fredagsmys hemma med min lilla familj! Det ser jag fram emot för det har varit så mycket det sista, så nu vill jag bara njuta av mina närmsta 
 
/ S.

Lite vårlängtan mitt i julveckan..

 
Julveckan har börjat!! Granen är klädd och paketen är inslagna och klara! Men jag hittade dessa tre vårnyheter inne på Lagerhaus och blev kär i alla tre! Måste nog köpa allt ovan tills det är dags att slänga ut julen.
 
Kunde inte låta bli att längta lite tills våren kommer, alla ljusa färger och lite ljusare dagar. Men först får jag passa på att njuta lite av julen, den kommer ju snart vara över! 
 
/ S.

En söndagsförmiddag i pulkabacken och julveckan är här!

 
Igår hade vi en lugn oplanerad söndag, vilket var otroligt skönt då vi brukar ha fullt schema jämt. Vi bestämde oss att trotsa kylan (visade nästan 11 minus på morgonen) och gick bort till pulkabacken. Där blev det massa åkande innan det var dags för lite julgodisbak och lunch inne i värmen igen. Sen igårkväll blev det träning och pizza till kvällsmat! :) 
 
Idag är det måndag och julveckan är här! Jösses vad fort tiden går, ska bli mysigt med jul tycker jag. Extra roligt är att vi ska ha julaftons-lunch och familjehäng här hemma i vårat hus i år. :) 
 
Nu ska vi kolla julkalendern innan det blir lunch här hemma! KRAM! 
 
/ S.
 
 

Just nu:

 
Barnen sover och sambon är på 30-årsfest, så jag passar på att njuta av egentid i soffan :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Min syster kommer snart hit och leker med barnen så jag kan åka iväg en timma och träna, skön start på helgen! Senare står storhandling och tacokväll hos min mamma på schemat. Annars i helgen så ska vi fira svärfar som fyller år, annars har vi en rätt oplanerad helg framför oss faktiskt. Otroligt skönt då det har varit aldeles för mycket det sista. 
 
Ha en fin helg! 
 
/ S.
 

Leopard och grönt.

Den fina leo-tröjan hade gärna fått ligga i ett paket under granen till Lexus, och örhängen kanske hade fått pryda mina öron på självaste julafton! Två favoriter från h&m! 
 
/ S.

GLAD LUCIA!

 
Nu på morgonen har vi varit iväg och kollat på luciatåg på Tuvas förskola, hon var så fin i sina tärnkläder och sjung så fint! 
 
/ S.

En förmiddag ute i snön

 
 
Igår kom snön igen, och idag ytterligare några centimeter till så i förmiddags gick vi ut till pulkabacken för att åka bob och pulka. Det blev en mysig stund innan vi sedan knallade hem igen för att värma oss i soffan och äta lite tacos till lunch. Annars idag så har vi haft min pappa här på besök nu i eftermiddag och vi har även börjat planera lite inför julafton, i år blir det nämligen lunch här hemma :)
 
/ S.

F R E D A G

Underbar dukning hos Colorelle.se
 
Godmorgon fredag! 
På dagens schema blir det såklart en massa lek med barnen, träning och ikväll kommer vänner och barn över på taco-kväll :) Annars i helgen så blir det en liten tripp till göteborg över dagen imorgon med en vän, strosa och äta gott tänkte vi. Sen på söndag är det julavslutning på Tuvas gympa, det ska bli mysigt och roligt! :)
 
Hoppas ni får en fin fredag! KRAM! 
 
/ S.
 

Sötaste lampan har flyttat hem till oss

 
Har spanat länge på denna lampa men tyckt den varit för dyr, men på Blackfriday var det lite rabatt på den och då kunde jag inte låta bli att klicka hem den. Den fick sin plats på Lexus rum, ja ovan ser ni en liten smygtitt på hur målningen blev. Halva rummet i vitt och halva i en grön/grå färg, riktigt bra blev det! :)
 
/ S.

Det årliga pepparkaksbaket -

 
Igår var jag och barnen på det årliga pepparkaksbaket hos min mormor och morfar, receptet på degen är min gammelmormors och den är så otroligt god att jag knappt kan låta bli att äta upp alla på en gång! :)
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jösses vad veckorna går fort, men inte mig emot att det är fredag och helg igen. Idag står det bland annat träning på schemat och sen i eftermiddag kommer vänner över på kvällsmat och lek. Det ska bli riktigt trevligt! :)
 
Annars i helgen så ska vi iväg på lite jul på dansskolan med Tuva imorgon och efter det ska jag faktiskt iväg några timmar till jobbet och hjälpa dom lite. Men sen får jag komma hem och ta kväll med familjen igen ♥ Sen söndag har Tuva sin gympa och sen får vi se om vi går på julmarknaden som är på limtorget här i stan. Helgen blir fullmatad som vanligt för oss!
 
Ha en fin fredag och start på helgen! 
 
/ S.

RSS 2.0