Inför min födelsedag

Kan egentligen inte tänka på något annat än det fruktansvärda som händer i Ukraina just nu, enda man önskar är att det ska få ett stopp! 
 
---
 
Men ville ändå kika in till er då jag inte haft tid tidigare i veckan, så här kommer några av mina önskingar inför min födelsedag som är redan imorgon! 
 
- Mom- ring från Maria Black! 
- Prickig filt från Melimeli
- Nya aipods
 
 
 
Det jag är i störst behov av är helt klart nya airpods då mina krånglar en hel del så dom måste absolut bytas ut. 
Annars önskar jag mig alltid fint väder och en mysig utflykt med min familj! Och tulpaner, helst franska men dom kan vara svåra att få tag i ibland. Men det viktigaste är att jag får ha en mysig dag med min lilla familj 
 
Hoppas ni får en har mysig fredag! 
KRAM! 

/ S.
 

Vecka 8:

Inspiration från Pinterest!
 
 
Måndag och min långa jobbhelg är nu över, barnen är hämtade på skola och förskola och om någon timma är det dags att köra Tuva och hennes kompisar till akrobatiken. 
 
Annars denna veckan ser jag fram emot ledig helg med familjen och i helgen är det även min tur att fylla år. Håller tummarna för fint väder så man kan åka på någon mysig utflykt! 
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Sista dagen på sportlovet!

Fredag och sista dagen på sportlovet, vi låg kvar lite xtra länge i sängen och njöt av en lugn morgon. Sen tog vi på oss och gick bort till barnens sysslingar för utelek. Sen hem för lunch och åka in till stan för att fira av sportlovet med en timmas bowling! Så roligt tyckte hela familjen! 
 
 
Sen avrundade vi med en glass innan det var dags att åka hem, jag passade på att testa nya magnum. Som jag faktiskt inte gillade alls, kunde inte bestämma mig vad den smakade. Men jag gillade den inte iaf, har någon av er smakat? 
 
 
Nu är jag på jobbet och ska vara här tills imorgonbitti, sen får jag ett ledigt dygn med familjen igen! 
 
Ha en fin fredagkväll! 
KRAM! 
 
/ S.

En torsdag på sportlovet!

I våran stad har vi sportlov just nu, och vi har haft möjligheten att låta barnen vara lediga så det har dom varit. Så skönt med en hel vecka utan att passa skoltider på morgonen, ska njuuta så av sista slöa morgonen imorgonen. Idag är det torsdag och på dagens schema stod det BIO! Barnen var oerhört taggade och mumsade popcorn och baconsnacks för fullt.. 
 
 
Vi alla tre gav tummen upp för filmen, efter åkte vi och åt hamburgare innan vi åkte hem och myste i soffan en stund. Sen hoppade barnen på sina kickbkikes och vi tog oss ut för lite luft! Sen åkte jag iväg till gymmet en sväng och sedan hem för att äta kvällsmat med familjen. Sen avslutade vi dagen med att läsa bok i Lexus säng! Mysig torsdag! 
 
 
 
Hoppas ni också haft en fin torsdag! 
 
 
/ S.

Kalashelgen:

Vilken kalashelg vi haft, ni får hänga med via bilderna från mobilen: 
 
 
Den startade i fredags med restaurangbesök, Tuva fick välja ställe eftersom hon fyller år. Det blev på Bullseye, som är ett riktigt bra hamburgerhak här i våran lilla stad. 
 
 
Sen i lördags hade vi kalas för min familj ute i skogen nära där vi bor, det grillades korv och marsmallows. Och öppnades paket såklart! :) 
 
 
Så mysigt hade vi! 
 
 
Barnes lilla kusin Meja var såklart också med! 
 
 
Sen i söndags hade vi helgens sista kalas, det blev inomhus pga vädligt dåligt väder. Tuva önskade sig en godis-tårta och den fick hon dekorera själv och titta vad fin den blev :) 
 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Tuva 8 år ♥

 
Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Tuvas 8-årsdag! 
Grattis min fina dotter! 
 
/ S.

F R E D A G

Fredagsinspiration från Pinterest!
 
 
Godmorgon fredag! 
Igår kom äntligen sambon och barnen hem efter att ha varit iväg några dagar i sälen och åkt skidor, jag har ju tyvärr smärtor i mina höfter så därav åkte jag inte ens med. Jag stannade hemma och jobbade och fick även lite egentid. 
 
Men nu är dom hemma igen som sagt, sambon är på jobbet till lunch och Tuva har vi nyss lämnat av i skolan. Jag och Lexus har tagit helg och snart ska vi ta tag i dagen, vi ska gå fram till stan för att hälsa på min mormor och morfar en sväng och även göra ett ärende. 
 
Sen ikväll har Tuva önskat att vi ska ut och äta på restaurang ikväll, så det ska vi göra. Barnen får alltid välja vart vi ska äta när dom fyller år, men eftersom Tuva fyller på söndag och restaurangen hon ville till är stängd då så bestämde vi för att ta det ikväll istället! :) 
 
Ha en fin fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

Marabou - pistachio

När marabou släpper en nyhet, ja då testar man ju såklart! Håller ni med mig? 
 
 
Väldigt spännande smak och jag tyckte verkligen den var god. En perfekt blandning av pistage, caramell och havssalt! Mums!
 
Någon mer av er som hunnit smaka? :)  
 
/ S.

Film- tips:

 
I Still Believe:
En otroligt fin film om en låtskrivare och hans flickvän som blir svårt sjuk, vill inte skriva mer för att avslöja men ni bara måste se den! 
 
En av dom finaste filmerna jag sett det sista, som jag grät! 
 
 
/ S.

Vecka 6:

Denna vecka blir det en hel del födelsedagsfixande, Tuva fyller nämnligen år till helgen så paket ska slås in och kalas ska planeras. Sen fyller även min pappa år i helgen så honom ska vi såklart fira också. 
 
Men nu tar vi måndagen först, jag ska bocka av lite ärenden på stan och ta en långpromenad. Sen i eftermiddag är det dags för jobb.
 
 
Ska bland annat springa in på H&M och kolla efter denna ribbstickade klänning, fast i svart. Och den randiga tröjan, den såg så härlig ut så den ska jag leta efter också då den är helt slutsåld på hemsidan.  
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Från senaste dagarna:

 
Förra fredagen var det så härligt väder så hela fmailjen åkte på mysig utflykt, fikade vid ett vattenfall och njöt av luften i skogen!
 
 
I början av denna vecka kom snö så vi spenderade tid i pulkabacken! 
 
 
Besökt blomsterlandet som öppnat i våran stad! 
 
 
 
Lördag och nu är jag äntligen på jobbet igen efter att ha varit hemma länge pga magkatarr, vab och annat. Men blir inte så många timmar här idag utan jag slutar i eftermiddag igen, då ska vi grilla och mysa hemma! 
 
Hoppas ni har en fin lördag! 
KRAM! 
 
/ S. 

En tisdagförmiddag i pulkabacken

Imorse vaknade vi upp till snö, så medans Tuva är i skolan så spenderade jag och Lexus en stund i pulkabacken för att åka lite pulka. Dock har det inte kommit så jätte mycket snö, men gick att åka några åk ändå. Får se om Tuva vill åka efter skolan sen isåfall får vi gå bort till backen igen.  
 
 
Invigde även mina nya helsvarta moonboots, försökt få tag på sådana i flera månader och för någon vecka sedan kom det äntligen in ett par i min storlek så då var jag snabb på att klicka hem dom. 
 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0