Dagens vill ha!

 
 
Idag står denna Mom-ring överst på önskelistan, kanske den man ska unna sig i sommarpresent till sig själv. Finns dock även i silver, så har lite beslutsångest över vilken man skulle köpa isåfall. Min förlovningsring är ju dock i silver så hade nog fått bli silver på denna också!
Du hittar den hos Åhlens! 
 
/ S.

Vecka 26:

Inspiration från Pinterest!
 
 
Vecka 26 är här och det är min sista jobbvecka innan det är dags för fem veckors semester för min del, och barnen går på sommarlov redan på onsdag eftermiddag. Sambon får jobba nästa veckan också innan vi sedan tar ledigt hela familjen :) 
 
Veckans planer består av rätt mycket jobb, sen ikväll blir det lite grill med grannarna och fira deras barn som fyllt år eller fyller nu i sommar. Annars så ska vi även fira min svärmor som fyller år i helgen, och sen lutar det även åt en sväng till skara sommarland igen. Men vi får se hur veckan blir :)
 
Ha en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

GLAD MIDSOMMAR

 
Enda bilden som togs igår på midsommar, men den sammarfattar eftermiddagen/kvällen (jag jobbade på dagen igår). Glada barn ute på tipspromenad, sen grillade vi och åt jordgubbar och glass. Härlig midsommarafton! :)
 
Idag blev det att ställa klockan då det igen var dags för jobb för min del, men imorgon har jag en ledig dag med familjen! 
 
Hoppas ni hade en härlig midsommar igår! 
KRAM! 
 
/ S.

Årets första jordgubbsplockning

I fredags var det äntligen dags för årets första jordgubbsplockning, som vi längtat! Jag och barnen älskar att åka ut dit och plocka så det gör vi minst en gång varje vecka under säsong! 
 
 
Väldigt goda, men än så länge väldigt små. Hoppas på lite mer värme nu så dom växer och blir lite större! 
 
 
Brukar ni också plocka jordgubbar? 
 
/ S.

Vecka 25:

Inspiration från Pinterest!
 
 
Kan ni förstå att midsommarveckan är här redan? Vart tar Juni vägen? 
Lexus är fortfarande lite lite snorig så jag är veckan började med vab. Nu hoppas vi det snart är över och att vi andra klarar oss så vi kan fira midsommar som planerat :)
 
Annars i veckan så har vi inget planerat förutom att jag äntligen ska få min sista dos vaccin mot covid19, håller tummarna för att jag ska slippa jobbiga biverkningar. Sen på morgondagens schema står lite målning vid balkongen och lite röj här hemma då det visar grått väder. 
 
Hoppas ni haft en fin helg och att veckan börjat bra! 
GOD NATT! 
 
/ S.

Sommarvärme och inställda planer.

 
I tisdags var jag och barnen på Skara sommarland igen, det var nästa helt folktomt så dom kunde åka karusellerna om och om igen.
 
 
Vilken värme vi har fått senaste tiden, är galet varmt på våran baksida och ofta slinker det ner en svalkande isglass. Har nog förresten glömt visa er vårat trädgårdsland som vi fixade för några veckor sedan, nu fattas bara massa fina växter. 
 
Tyvärr "snörvlar" Lexus lite här hemma så vi fick tyvärr ställa in dagens planer som egentligen var en övernattning i borås.. Men hoppas vi kan boka in oss för en natt där lite längre fram :) 
 
Så det får bli en hemmahelg i värmen istället, idag ska vi ju hejja fram sverige till vinst och det blev trolivis jordgubbsplockning också. 
 
Ha en fin fredag, KRAM!
 
/ S.

Vecka 24:

Inspiration från Pinterest
 
 
Måndag och ny veckan igen, tiden går så himla fort och tänk att det är midsommar nästa vecka.. 
Denna vecka blir förhoppnigvis lite lugnare iaf, blir bara ett dygnspass på jobbet denna vecka och sedan blir det ledig helg med familjen. Vi funderar på att åka iväg över natt någonstans eller besöka skara sommarland igen, sen får vi se mer hur veckan spenderas :) 
 
Ha en fin start på veckan! 
KRAM!
 
/ S.

En lördag på Skara Sommarland

Julen 2019 fick barnen säsongskort på Skara sommarland i julklapp, och eftersom dom inte fick ha öppet förra året så var dom gilltiga i år istället. Så igår var vi där för första gången för i år, man måste boka sig då dom bara får ta in ett visst antal besökare varje dag. 
 
 
Och vilken lyckad dag vi hade, det var jätte lite folk i parken och knappt något kö alls till karusellerna. Vädret var lagom och barnen var mycket nöjda! 
 
 
Nu hoppas vi att vädret håller i sig så vi kan åka dit några gånger innan det är dags för många att gå på semester, så då gissar jag att det kommer bli betyligt mer folk där. 
 
Har ni varit på Skara sommarland? 
 
/ S.

Livets första skolavslutning!

Idag är en stor dag för idag har Tuva varit på sin första skolavslutning! Den var som väntat corona-anpassad så tyvärr fick vi föräldrar inte vara med. Men hoppas vi får det till nästa år :) 
 
 
Så nöjd tjej, och så glad att man får fira med bästisen!
 
 
Jag hade pysslat "medaljer" till tjejerna!
 
 
Sen efter fikade vi tillsammans, sen åkte vi och gjorde lite ärenden och sen sprang jag över til grannen med en födelsedagspresent. Sen var det dags att gå till jobbet, hade egentligen tagit ledigt ikväll men pga semester och sjukdomar på jobbet så har det kört ihop sig så jag var tvungen att jobba ändå..
 
 
Tur jag har ledigt imorgon med familjen, och då ska vi på en rolig sak. Lovar att ta kort och visa er sen! :) 
 
Ha en fin fredag nu! 
KRAM! 
 
/ S.

Choklad- kort/present!

Min bror älskar godis och choklad lika mycket som jag, och eftersom han fyllde 30 år i söndags så ville jag göra något roligt från barnen så jag gjorde detta "kort" från barnen. Kul idé som jag sett på pintrest att byta ut ord mot choklad. 
 
 
Den blev populär och alla tyckte det var en vädligt rolig idé, så det är ett tips om ni vill ge bort en rolig lite sak framöver till någon som älskar choklad! :) 
 
/ S.

Första helgen i juni!

Vilka dagar vi haft förra veckan, det har varit sommarväder varje dag. Så himla underbart! Har njutit lite i en solstol men även hunnit med lite annat, bland annat: gjort en rabatt i trädgården, fyllt spabadet inför sommaren, hejjat på Tuva på hennes första fotbollsmatch och firat min bror som fyllde 30 år igår! 
 
 
Sen i fredags ville barnen sova hos sin mormor så jag och sambon fick lite egentid, så vi åt på bästa hamburgestället i stan och njöt av lugn och ro innan vi hämtade dom igen på lördagförmiddag! 
 
 
Nu är jag på jobbet några timmar, senare ska jag och Elin fixa klart det sista med presenterna till lärarna i klassen där våra tjejer går i. Sen hoppas jag hinna med en promenad i spåret! 
 
Ha en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från Ditte Svanfeldt!
 
 
Godmorgon fredag! 
Jag och Lexus har precis lämnat av Tuva i skolan och just nu håller solen på att spricka igenom alla moln. Jag och Lexus tog helg redan i tisdags och sedan dess har vi bjudit på sol varje dag, så himla härligt! Nu hoppas vi att sommaren är här för att stanna! 
 
Än så länge har vi inga bestämda planer inför helgen, jag ska greja lite i trädgården iaf och förhoppningsvis kunna ta lite sovmorgon! 
 
Ha en fin fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

The Bold Type

Måste tipsa er om denna serie som jag precis kollat klart på, och väntar med spänning på en ny säsong. Nämligen The Bold Type, det är en riktigt mysig och lättsam feel-good serie som samtidigt tar upp många viktiga ämnen! 
 
 
THE BOLD TYPE:
Den handlar om tre unga tjejer som jobbar på en tidning i new york, där får man hänga med i deras arbete på jobbet men även allt som händer privat! 
 
 
Någon av er som också sett denna serie? :)
 
/ S.

RSS 2.0