GOTT NYTT ÅR!

Bild från Ikea livet hemma
 
Ville bara kika in och önska er Gott nytt år! Hoppas ni får en härlig kväll! 
 
KRAM! 
 
/ S.

Mrs Mighetto och Guldprickar .

 
I helgen kom det äntligen upp lite nytt på ena väggen på Tuvas rum, det blev en tavla från Mrs Mighetto ihop med väggdekaler i form av guldprickar. Och vad bra det blev, är verkligen super nöjd! :) 
 
Lovar att visa er mer bilder från Tuvas rum framöver nu när skötbordet har slängts ut och ett minikök och bord och stolar har flyttat in istället. 
 
Ha en fortsatt fin dag! 
 
/ S.

Idag kom snön!

 
Idag när vi vakna så hade snön äntligen kommit, så i förmiddags var vi ute och lekte och åkte pulka i den för det verkar som om den ska regna bort i eftermiddag! Men hoppas den får ligga kvar över nyår iallafall.. 
 
Har ni fått ni någon snö hos er idag också? :)
 
/ S.
 

Julafton 2015

 
Får börja med att säga God Fortsättning till er där ute ♥ Hade en mysig dag med familjen igår, och vi alla blev rejält bortskämda med fina paket. Ska fota lite i helgen och visa er några av dom :)
 
Hoppas ni hade en mysig julafton! ♥
 
/ S.

J u l g r a n e n

 
Så här ser våran klädda gran ut, tycker dock att den ser lite kal ut på bilden men det tycker jag inte att den är i verkligheten. Luftbalongs-kulorna kommer från Rusta, och dom andra som faktiskt är i papp är från Lagerhaus. Dom är oerhört praktiska för oss som har en nyfiken snart två-åring här hemma och även en katt, man behöver inte vara rädd för att dom ska gå i tusen bitar. Plus att dom är jäkligt snygga tycker jag! :) 

Imorgon är självaste julafton och jag gick av jobbet imorse och är lite ledig tills juldagen iaf. Idag står familjemys överst på schemat men ska även hinna med ett skivstångs-pass och städning här hemma. Hoppas ni får en mysig dag! :) 
 
Ha en fin dag! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Om någon av mina nära och kära där ute fortfarande inte vet vad ni ska köpa till mig i julkapp? Då får ni gärna beställa hem dessa snyggingar till mig, hade blivit otroligt glad. Måste absolut klicka hem dom i mellandagarna om dom inte ligger i ett paker under granen, du hittar dom här! :)
 
/ S.

Välkommen Julveckan

 
Nu är julveckan redan här, tur att julklapparna är inslagna och klara så man slipper vässa armbågarna och ta sig fram på stan dom sista dagarna. Har dock en julklapp kvar som var tänkt att jag skulle sy men symaskinen har krånglat så det har inte gått, så får se om jag löser det eller inte.. 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan :)
 
/ S.

F R E D A G

Bilder från bästa Alvhem mäkleri!
 
Godmorgon Fredag! 
Idag har jag en ledig dag innan det sedan är dags för helgjobb! På dagens schema står först ett besök på bvc och sedan fika med Tuvas bästis och henne mamma, ska bli mysigt! Tuva ska även överlämna lite julklappar till bästisen som vi varit framme på stan och köpt :)
 
Hoppas ni får en fin fredag, KRAM!
 
/ S.

3 önskningar under granen

Bestick- Lagerhaus / Kudde- Svenskt tenn / Vas- Klong
 
Har haft svårt att komma på vad jag ska önska mig i julklapp i år, men dessa tre saker hade iallafall mer än gärna fått ligga i ett paket under granen till mig själv! 
 
Ha en fin torsdag! 
 
/ S.
 
 
 

Julfika en tisdagkväll

 
Igår blev vi bjudna hem till fina vänner för lite julfika, dom stod för hemmagjorda lussebullar ochn julgodis. Det bjöds på en himla massa gott och min favorit är helt klart Rocky Road, gud så gott det är! Mums! :)
 
Har ni någon favorit bland julgodiset? 
 
/ S.

1 år 10 månader

Klädde granen igår, bilder på resultatet kommer!
 
Här hemma har vi fullt upp med en med en trotsig snart 2-åring, så här hemma blir det inte mycket gjort.. Men tänkte uppdatera läget lite runt Tuva just nu:
 
♥ Är otroligt trotsig, speciellt mot mig! 
♥ Sover otroligt dåligt.. vaken sent inpå kvällen och sover oroligt när hon väl somnat.
♥ Räknade till 10 för första gången i lördags.
♥ Älskar att cykla på sin lilla balanscykel
♥ Tror att hon bestämmer allt här hemma..
♥ Överraskar oss med nya ord att säga varje dag.
 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag och ledig helg! 
Jag har nu en helt ledig helg framför mig ihop med familjen ♥ Får se vad vi hittar på, ska iallafall komma iväg på lite träning iallafall, kanske även baka lite julgodis och ta fram julpyntet! Ja vi får se :) 
 
Happy friday! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Idag står dessa fina barnmöbler för dagens vill ha, dom hade ju passat perfekt inne hos Tuva! Tror minsann att jag får ta och köpa dom till hennes 2-årsdag! :) 
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.

Det årliga pepparkaksbaket!

 
Igår var det dags för det årliga pepparkaksbaket hos min mormor och morfar. I år var det äntligen Tuvas tur att få vara med också, för hon var ju aldeles för liten förra året. Men det var ioförsig inte mycket till baka pepparkakor hon gjorde för att deg hon kom över åkte snabbt ner i magen. Hihi! Men en mysig tradition iallafall! :) 
 
Har ni bakat pepparkakor än? :)
 
/ S.
 

En otroligt blåsig helg!

 
Jösses vad det har blåst i helgen, eller fortfarande faktiskt men verkar ha avtagit lite idag iaf. I helgen har vi tagit oss ut lite iallafall för i fredags var det dags för julbord med sambons jobb uppe på kinnekullegården, sen i lördags så unnade jag och sambon oss en barnfrikväll på fin-resturang. Och sen igår var det jobb hela långa söndagen. 
 
Nu ska jag passa på att vila lite medans Tuva gör det, och sedan blir det pepparkaksbak! :) 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon! 
Idag vaknade jag upp till ett riktigt grått, regnigt och blåsigt väder. Och värre ska det tydligen bli under dagen då dom har varnat för stormbyar, usch.. får hålla oss inne helt enkelt! 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 

Inväntar fikagäster!

 
Just nu inväntar jag och Tuva fina fikagäster, det är nämnligen Tuvas bästis Leona och hennes mamma som kommer över. Ska bli riktigt trevligt :)
 
/ S.
 

GOD NATT!

 
Med denna mysiga bild på våran fyrbenta vän Svea säger jag nu God Natt! Här hemma har jag mått riktigt dåligt idag så nu blir det läggdags och hoppas att jag får vakna frisk och utvilad imorgon! :)
 
KRAM PÅ ER! 

/ S.
 

RSS 2.0