Glass med chokladsås!

Just nu sitter jag och gottar mig med en skål glass i soffan och kollar på tv lite, får passa på att njuta nu innan jobbet.. för om drygt en timma är det dags igen.
Ha en underbar onsdag! :)


/ S.


Lite av ullared-shoppingen!










H
är har vi bara hälften av allt som fick följa med mig hem igår, är så nöjd med alla köp. Bilder på dom andra sakerna kommer också upp om ett tag. Men nu måste jag diska lite, Hörs senare!


/ S.


Shoppingdag + målning av kök!

Godkväll raringar! :)
Ä
ntligen hemma och tar det lugnt i soffan efter fem timmars shopping på Gekås och sen direkt hem och måla klart köket! Men nu är vi äntligen klara med köket tror vi, perfekt eftersom jag köpt massa nya saker dit idag. Hittade verkligen massa saker som vi behövde, inte minst sagt ett överkast som vi letat efter i snart ett år! Bilder kommer antagligen upp imorrn! Men nu blir det mat, sen mys! Ha en bra kväll!

/ S.


Nu åker jag till Gekås, Ullared! :)



Godmorgon!

Riktigt tidig uppgång idag, för nu blir det gekås. Hörs när jag kommer hem! :) Kram!

/ S.


Hjärtsten!

Har glömt att visa denna söta hjärtsten som killen hittade och tog med hem till mig, gulligt tycker jag! :)



/ S.




Johan falk -Gruppen för särskilda insatser


Denna film såg vi härromdagen och den kan jag verkligen rekomendera alltså! Rikitgt bra! :) Se den om ni gillar Beck och Wallander! :)

Just nu sitter jag och slöar i soffan, har precis vart och tränat! Killen är kvar på jobbet pga beordradövertid, men jag hoppas att han kommer hem snart! :)

/ S.


målar om köket



Har precis målat första lagret med färg i köket, och självklart så skulle våran Viggo vara med när vi målade. Och det tog inte lång tid innan han var vitmålad, haha! Så jäkla söt alltså! :)

Nu blir det massa mys i soffan med killen, underbart! :)

/ S.


flickan som lekte med elden!


I
går var ju jag och killen på Flickan som lekte med elden, mycket bra tyckte vi att den var! :) Helt klart sevärd och jag längtar till nästa film kommer ut! Men nu ska jag måla klart listen innan killen kommer hem, för då ska vi måla väggarna! :)


/ S.


Tjugosjunde september!



Godmorning!

Idag gick vi upp vid tio, åt frukost och maskerade i köket eftersom vi ska måla där i eftermiddag! Strax ska killen iväg på match, och medans ska jag hem till min familj där mamma ska hjälpa mig att färga mitt hår och även toppa det! :) Ha en bra dag raringar så hörs vi lite senare! :)

/ S.

Pizza plus bio!

Strax åker jag och killen iväg, först blir det pizza och sen blir det bio. Ska se Flickan som lekte med elden, vi båda gillade verkligen den första filmen så då tyckte vi att det var självklart att vi även skulle se denna! :)
Hoppas ni får en underbar kväll raringar! :)


Bild från inflyttningsfesten i lördags! Kanske inte den snyggaste men iaf.

/ S.

middagen avklarad!



Nu har vi ätit middag och medans killen lagade det så var jag ute lite med Viggo, han tycker verkligen om att gå i koppel! :) Vi ska nog ta och vila lite snart, för sen ikväll ska vi ut och äta pizza och sedan gå på bio! :)
Hoppas ni har en kanon dag! :)

/ S.

Tjugosjätte september!



Goddag raringar!

Har vart vaken sen tio imorse och just nu sitter vi och slöar framför tv:en och kollar när Viggo är helt galen här hemma. Idag är jag ju ledig, så snart blir det stan tror jag en sväng. Ska ju köpa mig en ny cykel eftersom min blev snodd så idag ska jag ut och leta efter en häftig och annorlunda cykel! :) Hörs lite senare!

/ S.

Jobb hela natten! :(



J
ust nu sitter jag och käkar massa kexchoklad, så gott! :) men om en halvtimma är det jobbdags, och idag så stänger vi tidigast klockan två för det är dansbandsfest bara en liten bit bort från jobbet så jag kommer sluta tidigast halv tre i natt.. Mindre kul! :( Men efter ikväll är jag ledig lördag och söndag så jag får tänka på det så känns det lite bättre! Men nu ska jag fortsätta käka kexchoklad, Ha en bra fredagkväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.


Vilat!

Gud så skönt det är att vila alltså, har gjort det i nästan två timmar nu och då vaknade jag för att jag ställt klockan.. annars hade jag säkerligen sovit fortfarande. Men tänkte göra iordning mig lite nu och gå fram till apoteket och även köpa lite godis. Och sen klockan fem är det ju jobb, men hörs igen innan det! :)

/ S.

Tjugofemte september!



Goddag!

Gick upp runt halv nio, sen klockan tio blev det träning ochn efter det lite solning. Och nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag försöka vila lite för det kommer bli en sen natt eftersom jag jobbar till 02.30 :(
Hörs lite senare! :)

/ S.

Här kommer mer bilder från våran bulgarien resa som många har frågat efter!

Dessa bilder är tagna på hur det såg ut innuti hotellet, riktigt fint alltså! :)





/ S.


Tjugofjärde september!



Godmorgon!

Idag är jag fruktansvärt trött, igår somnade vi inte förren strax innan två. Men tröttheten försvinner nog snart, för klockan nio är det jobb. Nu ska jag luta mig bakåt i soffan lite innan det är dags att fixa sig lite innan jobbet, hörs i eftermiddag! Kram!

/ S.

Jag överraskar



Idag var jag en sådan snäll flickvän att jag överraskade killen med taco när han kom hem, och glad blev han! :) Nu ska vi ha en jätte mysig kväll ihop! :) Hoppas ni med får det mysigt ikväll raringar! :)

/ S.

Mockaskor!

Har glömt att visa dessa skor som jag köpte för någon månad sedan! :) Lite häftiga tycker jag! :)



Nu blir det att äta massa Marabou och mysa med Viggo! :)

/ S.


Träffa min finaste vän!


Jag och Lollo när vi skulle på maskerad, tre år sedan tror jag det blir! :)

Men nu måste jag hoppa in i duschen, sen blir det att umgås med Lollo! :)

/ S.

 


Tjugotredje september!

Godmorgon!
Onsdag idag och idag jag är äntligen ledig! :) Och dagen börjar jag med att gå på ett Skivstångspass klockan tio på friskis & svettis! Efter det har jag lite olika saker som jag ska göra idag, men som sagt så börjar jag med träning!
Ha en bra onsdag raringar! :)

/ S.

Myser ner mig i soffan med detta innan jobbet!



VeckoRevyn, Cosmopolitan och två stora chokladkakor! :) Nu är det mys som gäller en timma innan det är dags för jobb! Ha en fortsatt bra dag och kväll! :)

/ S.


Pannkakor!



Så nu har jag lagat och ätit middag, pannkakor blev det! Är lätt och det går fort, sådant gillar jag! :)

/ S.

Tjugoandra september!



Godmorgon!
I
dag blev det en rejäl sovmorgon, skönt det! Jobbar ju kväll idag med så då får man passa på att ta sovmorgon! :) Idag blir det antagligen promenad med två vänner, annars inget planerat. Men strax ska jag ta på mig och gå och handla lite! Ha en bra dag! :)

/ S.


nu blir det jobb!



Så nu cyklar jag iväg till jobbet igen! Ha en bra kväll! :)

/ S.

Iväg till vännen

Så nu har jag sovit, duschat, ätit och gjort iordning mig och nu ska jag gå iväg till Lollo och träffa henne, antagligen är Malin där med! :) Kul! :) Hoppas ni har en bra dag! :)

/ S.

Tjugoförsta september!



Goddag!

Idag gick jag upp tidigt, rättare sagt halv sju eftersom jag och Sandra skulle städa lite på jobbet nu på morgonen.. Så sju till tio blev det städ, och ikväll blir det jobb för oss. Men nu ska jag svara på era kommentarer och sedan lägga mig och vila en liten stund! :)

/ S.

Jobbdags!

Så nu är det dags för mig att åka iväg till jobbet, har haft en mysig dag med killen min! Men nu hinner jag inte skriva mer, men här kommer iallafall två bilder från igårkväll! :)



/ S.


Tjugonde september!


Jag på kräftskivan för två veckor sedan!

Godmorgon!
Idag tog vi en härlig sovmorgon, gud så härligt det är att få sova ut ibland. Sen så blev det inte så jätte sent för oss igår för jag var så trött, så strax efter tolv började vi traska hemmåt! Hade med mig kameran så lite senare under dagen kommer det lite bilder! Nu ska vi sätta upp dom sista köksluckorna,
Hörs lite senare!

/ S.

Nittonde september!

Goddag!
I
dag blev det ingen uppdatering imorse eftersom jag började så tidigt och jädrar vad mycket folk vi har haft på jobbet idag alltså, kö i drygt sex timmar..
Nu till gårkvällen som var trevlig, här kommer hur jag såg ut igår kväll! :)



Nu blir det duschen för mig och killen och efter det ska vi hem till familjen på inflyttningsfest, så vi hörs senare ikväll eller imorrn bitti! :)
Ha en underbar kväll! :)

/ S.

Mys med den bästa!

Så nu blir det några timmars mys med killen innan jag sedan möter upp två vänner för lite party ikväll! :)



/ S.

Megan!



Alltid lika snygg!

/ S.

Vilat en bra stund nu.

Efter träningen blev det att gå ute lite med Viggo, sen gick i in och vilade i soffan. Och det har vi gjort i 1,5 timma nu så nu är det dags att gå upp alltså, men det var mysigt att Viggo var lugnt och har sovit bredvid mig hela tiden! :) Men nu ska vi ta tag i dagen, hörs lite senare!



/ S


Artonde september!



Godmorgon!

Idag är det Fredag vilket betyder att jag äntligen är ledig! :) Och det börjas med lite träning nu på morgonen. Hörs efter det mina vänner! :)

/ S.

Idol!



N
u har vi ätit kvällsmat och även fått tillbaka våra köksluckor! :) Dom ser kanon fina ut! :) Får sätta upp dom senare eller imorrn, för nu blir det Idol för oss och sedan blir det en promenad! Ha en bra kväll! :)

/ S.

hemma efter en ganska lugn jobbdag!

Hemma nu efter en dag på jobbet, skönt att det var ganska lugnt idag. Resten av denna dag kommer att spenaderas med killen min, får se vad vi hittar på för kul! :) Våra köksluckor är klara med så dom får vi ikväll också, kanske blir att vi sätter upp dom med! Men det återstå att se, Hörs senare!

/ S.

Sjuttonde september!



Godmorgon!
S
itter just nu framför Vakna och har precis ätit frukost. Idag är det jobb mellan 10-17, så vi hörs efter det! Ha en bra Torsdag!
 
/ S.

MVt music awards!

Har ägnat några timmar åt att kolla på Mtv Music Awards, älskar det!

Men nu blir det att bege sig till jobbet. Ha en bra kväll!

 

/ S.


Nya almenackan har kommit!

Kolla vad som fanns i våran brevlåda igår, mina nya smarta almenacka som jag själv har designat som jag ville ha den! :)



Visst är den fin? :)

/ S.

Sextonde september!

Godmorgon!
Onsdag idag och det innebär att jag jobbar kväll och då blir det träning nu på förmiddagen. Skivstång, hell yeah! :) Hörs lite senare!

/ S.

The Girl next door



G
odkväll, nu är jag hemma efter ett mycket roligt träningspass. Kollar just nu på The Girl Next door, i pausen blir det dusch sedan blir det glass och kolla klart på filmen! Ha en bra kväll och natt! Kiss!

/ S.

träning senare

Så nu är jobbet avklarat och nu har vi även ätit lite kvällsmat, och nu blir det att slöa en stund för sen blir det träning klockan åtta. Ha en bra kväll så hörs vi efter träningen! :)

/ S.

Femtonde september!

Jag och Viggo i söndags! :)

Godmorgon!
Sitter just nu framför Vakna med the voice och äter frukost. Är även lite irriterad eftersom våran katt har jamat i princip hela morgonen, han väckte oss vid sex imorse.. tur att det är kastrering ganska snart iaf. Men ni får ha en bra dag så hörs vi efter jobbet!

/ S.


måndag kväll!

Godkväll får man väl säga nu, slutade jobbet klockan fem sen gick jag och killen direkt till Flugger och köpt lite saker till lite målning. Vi ska ju göra om lite i lägenheten, och medans köksluckorna är iväg på målning så ska vi måla en list i köket så där för blev det lite handlat till det!

Medans killen lagade mat så började jag maskera lite med, och nu har vi precis ätit klart och diskat. Och om en timma ska vi iväg och kika lite innebandy, ja så kommer min kväll att se ut! :)



/ S.

Fjortonde september!



Godmorgon!
S
itter just nu framfrör Mtv och har precis käkat frukost. Idag börjar jag inte förren klockan elva, skönt det! Men nu ska jag svara på era kommentarer! Ha en bra måndag så hörs vi efter jobbet! :)

/ S.

Min nya jacka!


Visst är den såå snygg?! :)


/ S.


fix i lägenheten.

Nu har vi vart på middag hos svärföräldrarna och efter det blev det att fixa hemma i våran lägenhet, har nu tagit ner alla köksluckor och tvättat dom. För dom ska fixas lite och även målas om! :)



/ S.


Trettonde september!



Godmorgon!

Idag tog vi oss en rejäl sovmorgon, sedan fick även killen frukost på sängen av mig för det var han värd! :) Och nu ska vi ta ner våra köksluckor för pappa ska måla om dom åt oss. Perfekt! :) Men nu måste jag gå och hjälpa killen,
hörs senare!

/ S.

Dagens shopping


Jätte söt godisskål och två ljuslyktor, betydligt finare i verkligheten!


Svarta tights med dragkedja längst ner!


Perfekta träningsbyxor!

Här har ni dagens shopping, förutom jackan då den kommer på bild imorrn! :) Och självklart så var Viggo så nyfiken att han inte kunde hålla sig ur bild!

Ha en forsatt bra kväll mina vänner!

/ S.


Mamma mia!


S
itter just nu i soffan och kollar Mamma Mia, gillar verkligen den filmen. Man blir på så bra humör av den tycker jag! :)


F
örresten så har vi en helt tokig katt som springer fram och tillbaka i lägenheten, tur att det blir kastrering nästa månad! :P


/ S.


hemma efter shopping i göteborg

Så nu har vi vart i Götet i några timmar och vi hälsade även på min familj lite innan vi åkte hem till oss. På hemvägen stannade vi på ett godisställe och köpte ett kilo godis VAR! Underbart! :) Shoppat lite har vi gjort med, jag hittade typ världens snyggaste vinterjacka som jag givetvis inte kunde låta bli att köpa. Sen blev det även ett par till träningsbyxor och ett par tights och tre söta prydnadssaker till lägenheten. Bilder på alltihopa kommer senare idag! :)
Nu ska vi vila lite, hörs lite senare!

/ S.

Mot göteborg!

Godmorgon!

Nu beger vi oss till Göteborg denna dagen, hemma närmare kvällen!
Ha en bra dag! Kram!


/ S.


overknee





Mina nya stövlar som fick följa med hem, vad tycks? :)

/ S.

Elfte september!

Goddag får jag väl säga nu, glömde skriva imorse när jag gick upp. Så det gör jag nu då istället, har redan vart och tränat en timma denna morgon och nu har jag precis duschat. Sen när som helst kommer Fanny så vi ska umgås lite idag, hon flyttar till Australien imorrn.. kul för henne, men tråkigt för mig. Men men, nu måste jag göra mig iordning lite. Ha en bra dag så hörs vi lite senare! Kiss!

Fanny & Jag på våran Student i Juni 2008! :)

/ S.


Daimstrut

Nu är vi hemkommna efter en kväll hemma hos min familj, det blev korvgrillning, nybakta bullar och idol! Och nu blir det Daimstrut i soffan, mumma!
Ha en bra kväll! :)



/ S.

bärs


H
är har vi saken som jag köpte till min kära sambo, och glad blev han med! :)


Visst är den häftig? :)


/ S.


några timmar på stan

Så nu har jag fikat på stan, och kikat runt lite i några affärer. Har även vart ute lite med Viggo plus att jag har ätit lite lunch. Fick med mig en lite rolig/söt sak hem till killen, men lägger inte upp bild på det nu ifall han kollar min blogg på jobbet. Men efter fem kommer det bild upp på det jag köpte! :) Nu ska jag och Viggo mysa i soffan!

/ S.

Tionde september!



Godmorgon!
Ä
ntligen ledig idag efter åtta dagar jobb i streck, och det infirades med sovmorgon! Och har även gosat lite med Viggo och idag fick jag ha mina ostbitar i fred på mackorna till frukosten. Ska strax hoppa in i duschen för om en timma blir det fika på stan med Josefin, extra härligt för solen lyser så gött ute idag! :) Men nu ska jag svara på era söta kommentarer, hörs lite senare! :)

/ S.

Almenacka

För någon dag sedan så klickade jag hem denna personliga almenacka, kommer inte stå samma på sen så kommer det vara något mer rosa på min. Kan ju bestämma helt hur den ska se ut innuti och utanpå, så nu längtar jag verkligen tills den trillar ner i våran brevlåda! :)

Nu blir det jobb! Ha en bra kväll!

/ S.


haft lite besök

Direkt efter träningen blev det hem och duscha och göra iordning sig för strax efter kom mamma, mormor och morfar hit på fika. Men nu har dom åkt och jag ska strax ut med tvätten, sen ska jag möte en vän för fika eller lunch får se vad det blir. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi lite senare! :)



/ S.


nionde september!



Godmorgon!
S
itter just nu och äter frukost framför tv:en, och är arg på Viggo eftersom har lyckades hoppa upp och ta osten som låg på min macka.. Men nu ska jag luta mig bakåt i soffan lite för om en timma blir det skivstång på friskis. Hörs efter det! Kram!

/ S.

Sweet home alabama

Just nu sitter vi och kikar denna komedi! Ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi imorrn!

/ S.


Effektiv kväll hittills!

Direkt efter jobbet blev det matlagning och sen en timmas promenad för mig och killen. Sen lite handling och nu har vi precis städat lägenheten, underbart att hinna med så mycket på kort tid! :) Men nu ska vi slappa resten av kvällen, har en paj i ugnen och nu ska vi sätta oss och kika Idol som börjar idag.
Ha en mysig kväll! :)



/ S.


Åttonde september!



Godmorgon!
I
dag är jag uppe ganska tidigt, börjar nämnligen klockan nio idag. Åh, vill sova mera..
Hörs efter jobbet! Kram!

/ S.

Tränat!



N
u har jag och Josefin vart och tränat en timma på friskis, sen blev det lite talk efter med. Nu sitter jag i soffan och väntar på att killen ska komma hem som också är på träning. Och med det säger jag God natt så hörs vi imorrn bitti! Kram!

/ S.


Lite bilder från kräftskivan!

Så nu är jag hemma efter denna jobbdag, nu blir det mys med killen. Sen senare blir det träning!
Men nu kommer det några bilder från i lördags! :)



/ S.


Sjunde september!



Godmorgon!
J
ust nu sitter jag i soffan och äter frukost med Viggo i knät. Ja ibland händer det faktiskt att han är lugn och mysig! Anyway, Idag börjar jag inte förren elva, men gick upp lite tidigare för jag ska ringa och fråga om jag kan få ut någon på min cykel av hemförsäkringen! Hoppas verkligen det alltså! :) Så nu ska jag ringa, ha en bra dag så hörs vi efter jobbet!

/ S.


Söndags kvällen


Kvällens godis! :)


Godkväll!

Kvällsmaten blev riktigt god, sen blev det promenad till svärföräldrarna och nu sitter vi och myser framför tv:en. Ha en mysig kväll och en god natt! :)

/ S.


Hemma från jobbet!

Så nu har jag jobbat klart för denna dag, imorrn är jag på det igen! Nu ska jag och killen handla lite kvällsmat, sen hjälpa min pappa med lite saker och sen blir det hem och laga kvällsmat och ut på promenad! :) Ha en fortsatt bra söndag så hörs vi lite senare! :)



/ S.

Sjätte september!



Godmorgon!

Trevligt igår var det, men vi åkte hem vid tolv eftersom jag ska jobba idag. Så strax är det dags för jobb för mig. Bilder från gårdagen kommer upp ikväll!
Ha en bra dag så hörs vi efter jobbet!

/ S.

Kräftskiva!

Nu åker jag och killen på kräftskiva! Ha en bra kväll! :)



/ S.

Femte september!



Godmorgon!
H
ar precis ätit upp frukosten och ska snarrt börja göra mig iordning inför jobbet. Jobb 11.00-17.00 idag så det är en skön tid! :) Efter det blir det bråttom, för ikväll blir det kräftskiva. Men skriver innan vi åker iväg på det! Ha en bra lördag! :)

/ S.

jobbet klart för denna dag

Direkt efter jobbet blev det direkt till systemet och köpa lite tills imorrn, sen blev det även lite godisköp. Nu sitter vi och kollar Tsatsiki på tv och snart kommer mina föräldrar hit så vi ska äta ihop. Blir nog pizza. Men nu blir det mys med mina två pojkar här hemma! :) Hörs senare!



/ S.


Fjärde september!



Godmorgon!

Äntligen fredag, egentligen är jag ledig idag men någon behövde hoppa in och jobba och då erbjöd jag mig. Så denna helg och nästa vecka blir det mycket jobb. Men nu måste jag äta upp frukosten, hörs efter jobbet!

/ S.

Kvällen!

Nu är vi hemma från en promenad och just nu sitter vi framför Lyxfällan, kanske ta mig en glass med?! Annars idag har jag jobbat till sju, och vart förbannad att min cykel inte har kommit tillbaka.. Är väl säkert någon liga som håller på nu eftersom det var en kompis som med blivit av med sin i natt! Men men, inget man kan göra så mycket åt! Men nu blir det glass! :)

/ S.


Tredje september!



Godmorgon!
I
går när jag slutat jobbet och skulle cykla hem så är det någon som har tagit min cykel!! NÅGON HAR SNOTT DEN! :( Vem snor någon annans cykel som man själv har betalat för att ha, är så irriterad. Hoppas verkligen att dom har ställt tillbaka den nu när jag börjar jobba klockan elva..
Kanske inte så roligt inlägg så här på morgonen, men f*n va arg jag blir när något sådant här händer!

/ S.

nitarmband!


Det var detta armband som fick följa med mig hem igår från stan, liten och enkelt med silver nitar.

Efter lunchen med Johan gick jag hem och vilade lite och har även kollat lite på tv, nu blir det något litet att äta sen iväg till jobbet! Hörs imorrn bitti!

/ S.

Luncha med johan på stan



Här har vi en gammal partybild på min kära vän Johan, idag blir det bla lunch på stan.
Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

/ S.

andra september!



Godmorgon!

Idag blev det lite sovmorgon iaf, men ska nämnligen träna om en timma så då var jag ju tvungen att gå upp nu. Efter träningen blir det lunch med min vän Johan, alltid lika trevligt. Men nu ska jag äta upp frukosten, hörs efter träningen!

/ S.

What happes in Vegas!

Nu har vi vart ute och motionerat en timma och nu blir det film! Ha en bra kväll!


/ S.


hemma igen

Så nu har jag fikat med Josefin och det blev även en liten sväng på stan, ett nitarmband fick följa med hem. Visar det senare! Efter stan så gick jag ut lite med Viggo, han älskar verkligen att gå ute i koppel! :) Här har ni en liten bild på när han väntar i kopplet för att få gå ut!



/ S.

Nu blir det stan med Josefin!



Hoppas att ni får en solig dag ni med! :)

/ S.

Första September!

Godmorgon!
Idag blev det sovmorgon minsann, är nämnligen ledig idag. Underbart skönt kan jag lova, jobbade ju nästan ihjäl mig i somras så! Har precis ätit frukost och har en helt galen katt som springer omkring i hela lägenheten just nu, så nu tänker jag ta fram dammsugaren och städa lite för den är han inte kaxig emot.
Hörs lite senare! :)



/ S.

RSS 2.0