Gårdagen och dagens planer!

Igår spenderade vi förmiddagen hemma hos vänner, det blev massa lek och lunch ihop! Sen åkte vi hem och spenderade några timmar utomhus, vi klippte gräset och jag planterade lite vårfint ute på trappan. 
 
Älskar färgerna och det blev så fint ihop i mina betongkrukor! 
 
På baksidan städades det iordning och fick en blomma där med.
 
Sen var det dags för lite träning, skivstång/intervall blev det. Skönt att ha börjat komma igång med träningen igen :) Sen avslutade vi söndagen med grillade hamburgare och film! 
 
 
Idag måndag och valborg! Jag och Lexus har precis varit ute på en promenad, pappan in huset är och jobbar lite men kommer strax hem igen. Tuva ville sova hos sin farmor och farfar igår så det fick hon såklart göra så henne ska vi strax hämta hem också. Sen efter lunch tänkte vi försöka oss på att ta lite kort på barnen ute bland vitsipporna men det är riktigt grått ute så får se om vi kanske skjuter upp det tills imorgon. Sen ska jag faktiskt iväg på massage, äntligen unnat mig en tid till det. Sen ikväll ska vi umgås med vänner, bra ledig måndag det :) 

Hoppas ni får en fin valborg! 
 
/ S.

Dagens planer denna lördag

Gårdagens kvällsmat, underbart gott grillat! :) 
 
Lördag, och vi har redan varit vakna i flera timmar här hemma idag trots vakna barn i natt. Snark! Men idag finns inte tid för att vila, först ut står familjedans på dansskolan, Sen hem och äta lunch innan det sedan är dags för lite kalas för sambon här hemma. Men sen har vi kvällen obokad, så skönt! Hoppas vi bestämmer oss för att ha lördagsmys här hemma :) 
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.

Idag firar vi ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag är det min sambo och pappan till mina barns födelsedag! Grattis älskling! 
 
/ S.
 
 


Klänningjakten har börjat!

 
I sommar ska ett par vänner gifta sig så nu har letandet börjat efter en fin klänning tills dess! Klänningarna ovan kommer från h&m och ser riktigt fina ut båda två tycker jag :) 
 
/ S.
 

Vecka 17

Hyde Park 18 april 2018!
 
 
Att se fram emot denna vecka: 
 ° Min fina sambo fyller år på fredag så det blir att fira såklart 
° Ledig ända fram tills nästa helg! 
° Komma igång med träningen igen 
° Hoppas på fint vårväder!
° Tänkte göra iordning i våran lilla trädgård, fixa pallkrgar och sätta plantor.
 
/ S.

Hemma igen efter en fantastisk resa till London!

 
Vid lunchtid i fredags kom jag hem från London och fick äntligen krama på min lilla familj igen 
 
Igår var det dags för ett dygnspass på jobbet, och nu har jag precis gått av det passet och ska hem och umgås med familjen hela dagen! Lovar att bjuda på massa bilder nästa vecka och annat från resan som har varit fantastisk! :) 
 
Ha en mysig söndag! 
 
/ S.

Packar inför London!!!

 
Nu är det nära! :) Får se om vi hörs något från London nästa vecka, annars får jag visa er allt när jag kommit hem igen! :) 
 
/ S.
 

Våran lördag

Jag och barnen har haft en mysig dag medans sambon varit iväg hela dagen med sina vänner. Vi började dagen med en fika med min bror och mormor och morfar. Sedan önskade Tuva pannkaks-lunch innan det blev flera timmars lekplatshäng med några grannar. Sen ikväll har vi myst i soffan innan barnen somnade snabbt, och vilken tur för mig för denna väntade mig när dom somnat. Choklad-doppade jordgubbar. Mums! 
 
 
Hoppas ni också haft en fin lördag! 
 
/ S.
 
 

F R E D A G

 
Godförmiddag! 
Det har varit riktigt dålig uppdatering här men var ju som sagt sjuk i feber förra veckan, och denna vecka startade med halsont, illamående, trötthet och utmattning! Men nu verkar jag vara på banan igen, äntligen! :) Idag är det fredag den trettonde och jag och barnen har en lugn morgon här hemma. Vi går i myskläder, pysslar, tvättar och har rullat chokladbollar. 
 
Så fort sambon slutar vid lunch blir det storhandling, familjehäng och ikväll ska vi grilla hamburgare :) 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

 
Denna läckra skjorta från Lindex är jag riktigt sugen på, dock blir det ingen shopping innan london så får se om jag har shoppat tillräckligt när jag kommer hem därifrån eller om jag får in till stan och prova den sen när jag kommit hem! :) 
 
/ S.


Nedräkningen har börjat på riktigt..

 
Nästa vecka är det dags för mig och en vän att hoppa på planet till London! Vad roligt det ska bli :)
 
/ S.
 

Febern är väck och idag lördag!

 
Febern hittade hem i onsdags och i torsdags vaknade jag upp med 39 grader, jag var helt slut och sov bort största delen av dagen. Igår var febern borta men orken hade inte kommit tillbaka och huvudvärken bestod. Men idag känner jag mig nästan helt som mig själv, lite trött och slö fortfarande men orkar med vardagen, så just nu är jag på jobbet. Jag har det ju faktiskt lugnare där än hemma med två barn, hihi! 
 
Så nu hoppas jag att det är helt över och att jag får vara helt frisk igen! :) 
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.
 

Blommigt set

 
Just nu letar jag efter snygga set till våren och sommaren, hittade detta blommiga snygga från Kappahl och det måste absolut spanas in. Dock var 36 minsta storlek på byxorna så tror tyvärr dom kommer bli aldeles för stora för mig! Men jag måste dit och testa :) 
 
/ S.
 


London planering - och en väldigt grå onsdag

 
Igårkväll satte jag och Elin oss på Espresso house för lite kvällsmat och fika och den sista planeringen inför våran kommande Lononresa! :) 
 
 
Onsdag idag och det är en otroligt grå och regnig dag, vakade dessutom upp och inte kännde mig helt frisk så vi har en riktigt innedag och slöardag medans Tuva är på förskolan några timmar. Lyckades vila en halvtimma när Lexus sov förut, hoppas jag hinner med det en gång till innan det är dags att hämta hem Tuva igen. Så kvällens träningspass är avbokat, får fortsätta slöa i soffan istället så hoppas jag att man känner sig frisk tills imorgon! 
 
/ S.

Påsken 2018

 
Påskhelgen är över och det har varit en fullbokat men mycket trevlig påsk! :)
 
Vi har bland annat varit på kalkonmiddag, tränat, firat påskafton med vänner och massa barn, Tuva och Niclas har varit på badhuset, jag har även jobbat lite och Tuva har gått påskkärring! :)
 
 
Nu tisdag och Tuva är några timmar på förskolan idag, nu ska det snart ätas lunch och sedan blir det en promenad bort till stan för att göra lite ärenden. 
 
Sen ikväll ska jag möta upp min vän Elin som jag ska åka med till London, vi ska fika och planera det sista inför resan. Tänkt om två veckor strosar vi runt på Londons gator :)
 
/ S.
 
 
 

RSS 2.0