Sista fredagen i oktober

Helg igen och idag jobbade jag hemifrån och det bästa med det? Att man kan gå en promenad o skogen på lunchrasten, så det gjorde jag såklart idag.
Älskar att komma ut i skogen och önskar det fanns tid till det varje dag! 
 
 
Efter jobbet åkte jag bort till gymmet för lite träning innan det jag sedan kom hem till grillade smashed burgers gjorda av sambon till kvällsmat. Väldigt gott var det! 
 
 
Har även börjat plocka fram lite halloween-pynt här hemma, Tuva tyckte det var så roligt att få göra en fin dukning med orangea servetter, sugrör och spindlar lagom till kvällsmaten. 
 
Ha en fin helg! 
 
/ S.

En väldigt trevlig lördag

I lördagskväll hade vi bokat bord tillsammans med två vänner på en restaurang i stan som serverar italiensk mat, vi startade dock kvällen lite tidigare hemma hos oss med fördrink och lite gott plock! 
 
 
Väl framme på restaurangen tog vi först in ett gäng med förrätter och sedan tog jag och sambon in en salami-pizza och en pasta med pistage och pinjenötter som vi delade på, allting smakade jätte gott! 
 
 
Sen gick vi vidare till en bar i stan innan jag och sambon sedan var hemma strax innan 01. Var väldigt länge sedan jag var ute på stan en kväll så det var en väldigt lyckad och trevlig kväll! 
 
/ S.

En helg i oktober

Så skönt med helg igen! Igår kväll överraskade vi barnen med att vi fixat biljetter till premiären av nya säsongen av Snorkråkan, väldigt nöjda barn som fick se några av avsnitten först och fick trägga och fick autograf av Tore Järv och Viktor Hård. Vääälsigt nöjda barn som somnade igårkväll här hemma. 
Har ni också barn som tittar på snorkråkan? 
 
 
Tuva och sambon är iväg på handbollscup och jag har precis lämnat av Lexus på kalas hos grannen, och under tiden tänkte jag ta en lunch med pappa och min bror. 
 
Senare idag ska Tuva iväg på kalas och vi ska träffa vänner ikväll, det var ett bra tag sedan så det ska bli väldigt trevligt! :) 
 
Ha en fin lördag, KRAM! 
 
/ S.

A d o o r e

Har ni koll på Petra Tungårdens märke Adoore? 
Alltså det är så mycket snyggt som släppts där det senaste så jag skulle vilja köpa en av varje typ.. 
 
 
En av favoriterna är denna snygga kjol, såå snygg men brukar inte gilla korta kjolar så jag är tveksam om det är någon ide att klicka hem den. Finns även en längre skinnkjol som också är såå snygg, men tyvärr slutsåld i min storlek. Får se om det blir något köp framöver :) 
 
/ S.

En solig helg i oktober

Vilken fin och solig helg det blev, har hunnits med en hel del allt från att: proköra en ny bil, köpa lördagsgodis till att testa att våffla kanelbulle i våffeljärnet. 
 
 
Och igår hade vi otroligt fint väder så jag spendrade mesta tiden utomhus, gick i skogen, tog kort på barnen i höstsolen och tog en kvällspromenad vid vattnet! 
 
-------
 
Veckan kickades igång med full fart som sagt, men skönt det då jag redan längtar efter en ledig helg ihop med familjen igen. 
 
Hoppas ni fått en fin helg och start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Fredag och helg igen

Efter en lite tuff vecka känns det otroligt skönt att det är fredag och att en ledig helg med familjen har startat. Än så länge har vi bara lite planer för morgondagen och jag hoppas att resten blir lugn för det hade varit välbehövligt :) 
 
 
Hoppas ni får en mysig helg! 
 
/ S.

Överst på önskelistan

Vi behöver en ny taklampa att ha ovanför matsalsbordet här hemma, har letat ett bra tag men inte hittat någon jag vill ha. Eller jo det har jag ju, denna läckra gröna lampa från Flos. Tyvärr kostar den runt 11 000 kronor så jag får nog leta vidare efter en mer prisvärd lampa. 
 
 
 
Men visst är den så läcker? :) 
 
/ S.

En oplanerad helg

Lördag förmiddag och vi har krupit ner i sängen igen efter att ha ätit frukost, så vi en har väldigt lugn och skön start på lördagen! 
 
 
Annars i helgen har vi faktiskt inte så mycket inplanerat, väldigt skönt då det brukar vara fullt upp även på helgerna för oss. Vill få till minst en promenad i skogen iaf, så får vi se mer vad vi gör! :)
 
Hoppas ni får en mysig helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Den sista helgen i september

Ytterligare en helg sprang förbi och det var den sista i september, vilken fin start på hösten vi fick ändå i just september. 
 
 
I helgen gjorde vi bland annat: hängt i skogen, bakat, varit på 1-årskalas och plockat kastanjer. 
 
---
 
Vecka 40 har startat och det med en väldigt fart som vanligt, redan onsdag (och kanelbullensdag) imorgon och det ska vi fira med just kanelbullar imorgon på jobbet. 
 
Annars är planerna imorgon att det blir en sväng till gymmet efter jobbet och sen blir det familjehäng på kvällen, vi pratade om att kanske beställa pizza eller våra favorit hamburgare. 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
 
/ S.

RSS 2.0