F R E D A G

 
Heej på er! 
Nu var det ett bra tag sedan jag kikade in här, men orken och lusten har inte funnits där.. men nu är jag snart tillbaka igen, det lovar jag! Kikar in och bjuder på lite fredagsinspiration så länge! :)
 
Ha en fin fredag!
 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon Fredag! 
Ville bara kika in och önska er en trevlig fredag och start på veckan! :)
 
KRAM! 
 
/ S.

J o h a n n e b e r g s g a t a n

 
Dom flesta av er har väl knappast missat denna drömlägenhet som kom ut till försäljning häromdagen, alltså vilket hem! Älskar allt, men kolla in badrummet! Alltså så jäkla läckert! Och balkongen.. där hade jag mer än gärna spenderat varma sommarkvällar! Spana in hela lägenheten här! :)
 
/ S.
 
 

Det gäller att passa på!

 
När man lyckats få dottern att somna middagsvilan i sängen så man kan smyga upp och få lite egentid, ja då gäller det att passa på! Så nu ska jag stänga ner här och fortsätta njuta för hon kan vakna när som helst.. :)
 
/ S.

En regnig och grå måndag

Pyjamas-mys i soffan!
 
Idag startade veckan med spöregn så vi passade på att leka inne idag och hoppade inte ur pyjamaserna förren efter  lunch! Härligt! Nu har vi precis ätit en sen kvällsmat och just nu nattar sambon Tuva som skulle sovit för länge sen.. 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon kära ni! 
Fredag och första maj idag och jag ska strax iväg för ett dags-pass på jobbet innan jag sedan går på några dagars ledighet! I helgen väntas bla födelsedagskalas, dop och tacomiddag! :)
 
Ha en fin fredag, KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0