vännen ut på äventyr

Har nu vart och sagt hejdå till min finaste vän Lollo, hon och pojkvännen åker i natt till Thailand och stannar i tre månader! Lyllo dom! :) Tänk tre månader med sol och bad, underbart! :)

Kommer sakna dig vännen!

/ S.


tar tagit svininfluensasprutan idag!

Jobbat 10-15, sen hem och hoppa in i duschen och byta om fort. Sen åkte jag och bror min till vårdcentralen för att ta vaccinet, och det fick vi. Så nu är vi nyvaccinerade! :)



/ S.

Trettionde november!



Godmorgon!

Idag fick jag lite sovmorgon iaf, gick upp för en halvtimma sen. Ska strax hoppa ur soffan och börja göra iordning mig inför jobbet! Sen efter jobbet ska jag försöka få ta svininfluensasprutan, hoppas att inte alla lidköpingbor tänker ta den idag med. Men nu måste jag kliva ur soffan, hörs senare!

/ S.

Tjugonionde november!



Godkväll mina raringar!

Nu har jag arbetat av ett åtta-timmarspass på jobbet! Bara fem jobbdagar kvar tills lite ledighet! I och med det så kommer det bli en lugnt kväll för oss, god mat och någon film. Precis som söndagskvällar ska vara! :)
Hoppas ni får en mysig kväll!

/ S.

gått på repeat i en månad nu! :)



Lady Gaga - Bad Romance!
Så jävla bra! :)

N
u blir det duschen, sen blir det mys med vänner! :)

/ S.

kvällen spenderas med älsklingen såklart! :)


/ S.

tjugosjunde november!



Godmorgon!

Idag blev det tidig uppgång, jobbar nämnligen 9-17 idag. Hoppas att ni  får en underbar start på helgen idag raringar! :)

/ S.

Vi har vart på gymmet!!!

Jaaa, du läste faktiskt rätt. Jag och älsklingen har vart på gymmet precis, fy fan vad jobbigt alltså! Men vi ska fortsätta ändå! Strax blir det en varm och härlig dusch för oss, GOD NATT! :)



/ S.

underbara ringar!





Dessa två ringar skulle jag gärna vilja ha på fingrarna! Riktigt snyggt! :)

/ S.

Tjugosjätte november!

Godmorgon!
B
lev allt en liten sovmorgon idag med, men hade svårt att somna om när älsklingen gick upp och gick till jobbet. Låg och tänkte för mycket, måste få bort dom taknarna så jag får väl ta tag i det snart känner jag. Men men, om en timma blir det jobb. Slutar redan tre så det ska bli skönt.
Ha en mysig morgon så hörs vi senare!



/ S.

börjat julpynta lite!


S
å här blev det i köksfönstret! :)


/ S.


Tjugofemte november!



Godmorgon!
I
dag jobbar jag sent så jag började dagen med en liten sovmorgon. Strax ska jag damma här i lägenheten och sedan ska jag luncha med min vän Johan. Mysigt! Hörs later! :)

/ S.

sagt hejdå till min förfärliga utväxt!

Nu har jag och älsklingen vart hemma hos familjen en stund, blev god mat och hjälp att färga håret! Och nu en stor chokladkaka senare sitter vi i soffan och ser på tv! Ha en mysig kväll så hörs vi imorrn!

Utväxten var mer förfärlig än vad som syns här, såg helt flindskallig ut tack vare min ljusblonda riktiga färg.

/ S.


nu blir det lite twilight!



/ S.

Tjugofjärde november!

Goddag!

Är nyss hemkommen efter en fika med dessa två vänner, skönt att jag är ledig idag! Resten av dagen ska jag göra nytta, tvättar just nu, sen ringa lite samtal och även tvätta käksmöblerna som ska målas om! :) Men nu måste jag fixa något att käka! Hörs senare!

 

/ S.


måndagskvällen!



Nu är älsklingen påväg hem från jobbet, så ikväll blir det mat och bara ta det lugnt. Sen sticker vi och tränar lite och sen är vi tillbaka i soffan igen! :)
Hoppas ni får en mysig kväll!

/ S.

Tjugotredje november!

Godmorgon!
G
ick upp för en halvtimma sen och strax är det dags för lite fix innan jobbet, skönt att jag bara jobbar 10-15 idag! :) Sen blir det hem och fixa lite här hemma, har massa pyssel på g. Men som sagt blir det några timmars jobb först!
Hoppas ni får en bra start på nya veckan! :)

Bild tagen i lördags!

/ S.


Jag har sett den, har du?

Jag tyckte att den var mycket bra, längtar redan till nästa! :)

 Vad tyckte du om den? :)


/ S.


Bio Twilight- new moon!



Strax blir det bio för mig och älsklingen! :) Jag har laddat med dricka, skumtomtar och en 230 gram maraboue chokladkaka! Gud så jag har längtat efter denna film, hoppas den är grym! :)
Ha en mysig kväll så hörs vi senare ikväll eller imorrn!

/ S.

Tjugoförsta november!



Godmorgon!

Gick upp för en timma sen, älsklingen ligger fortfarande kvar och sover för han jobbade till drygt fem i natt. Själv var jag hemma vid två, gårkvällen var mycket trevlig! :) Tyvärr följde inte kameran med så har inga bilder.
Men nu ska jag krypa ner under täcket med älsklingen och hoppas att han går upp snart! :) Ha en fin dag raringar!

/ S.

Avskedsfest!

Nyss hemkommen från jobbet, nu blir det duschen. Sen klockan sju blir det avslutningsfest för Lollo och killen. Hoppas ni får en underbar dag raringar! :)

/ S.


Tjugonde november!

Godmorgon!
I
dag är jag inte lika trött som igår vilket är tur, men har knappt lyckas somna om sen älsklingen åkte till jobbet. Är inne i en period då jag tänker massa konstiga och dåliga tankar.. :( Usch, hatar sådant!
Nu blir det jobb! Hörs i eftermiddag vänner!



/ S.

Våran svarta panter!

/ S.


nittonde november!

Godmorgon!
Shit vad trött jag är idag alltså, har ju haft sovmorgon i tre dagar nu innan så. Om en timma blir det jobb, sen direkt efter jobbet blir det hem och duscha, sen ska jag åka med min älskling till kss i skövde där han ska rönkas.
Ha en bra dag raringar! :)



/ S.

kass webbkamera!







Kom på att jag har en inbyggd webbkamera i min lilla dator, och då var jag ju tvungen att testa den(kass). Viggo är också med på bilderna men han syns inte eftersom han är svart som min tröja, hihi! :) Nu blir det lunch på stan!

/ S.

artonde november!

Godmorgon!
S
kulle egentligen gått upp vid nio för att träna, men jag bestämde mig för att sova vidare så det blev uppstigning klockan elva istället! Är ju ledig idag!! :)
Tänkte fortsätta dagen med att hoppa in i duschen och sen städa lite här i lägenheten, sen vid halv två kommer en vän hit och då blir det lunch på stan. Sen i eftermiddag blir det fika och lite ärenden! Men nu ska jag hoppa in i duschen, ha en fin dag raringar! :)

Klasskompis och jag på balen! :)

/ S.


pannkakor!



Så nu har jag lagat och ätit middag, pannkakor fick det bli. Just nu håller jag på att tvätta i tvättstugan, annars så tar jag det lugnt i soffan och njuter av två lediga timmar innan det är dags för jobb igen. Sista kvällen nu på ett tag, skönt det! :) Hörs lite senare!

/ S.


Sjuttonde november!

Godmorgon!
Blev rejäl sovmorgon idag med, gick upp för en halvtimma sen. Med det så känner jag att jag måste röra lite på mig, så nu ska jag ut och springa en liten sväng. Hörs lite senare! :)

/ S.


Nu blir det lite twilight innan jobbet!


/ S.


Sextonde november!

Godmiddag kära läsare!
I
dag började älsklingen jobbet igen efter sjukskrivningen och det firade jag och Viggo med att ta en rejäl sovmorgon! ;) Nää, inte firade såklart men råkade sova väldigt länge iaf. Och nu är Viggo galen här hemma, han springer och springer, hoppar och hoppar. haha, han får sina ryck! Nu ska jag läsa posten och mysa framför MTV! Sen i kväll blir det jobb! Kram!

Han är typ lika tokig som han var en dag när vi målade om hemma! Haha!

/ S.


jobbdags!



Nu är älsklingen och kikar innebandy och jag ska nu fixa mig lite inför jobbet!
Ha en fortsatt bra söndag!

/ S.

Femtonde november!

Goddag!
Idag tog vi oss rejäl sovmorgon, gick upp ur sängen för en halvtimma sen. Skönt! :) Gårkvällen var trevlig, började på Harrys där jag och pappa åt god mat. Sen kom älsklingen och vi tre gick vidare till bowlingen där vi satt och drack. Så det blev en trevlig kväll! :)

Strax ska vi ta tag i matlagningen här hemma, sen ska vi bara umgås tills jag börjar jobba klockan fem. Ha en härlig söndag! :)

/ S.

Harrys med far min!

Nu har jag jobbat klart för idag, och strax blir det att äta på restaurang med pappa! :) Hoppas ni får en mysig lördagkväll! :)


/ S.


lampan på plats!



Våran lille Viggo hade sönder våran sådan här lampa för någon vecka sen, och nu äntligen har vi skaffat oss en likadan fast hel såklart! :) Nu får vi hoppas att denna får vara ifred när Viggo kör racer här hemma! ;)

Strax blir det matlagning för oss, sen blir det idolmys och lite bandy!
Ha en mysig kväll!

/ S.

upp i soffan med detta!



/ S.

Fredagen den trettonde!

Godmorgon!

Idag blev det sovmorgon, vaknade för en halvtimma sen. Nu sitter jag och älsklingen framför tv:en och ska strax hoppa in i duschen, sen blir det stan. Först luncha sen lite ärenden! Är ju ledig idag om jag inte sa det! :)
Ha en underbar fredag raringar! :)


/ S.


Äntligen!?



Hand i hand! Nu måste dom äntligen vara ett par!

Vem mer än jag ska se Twilight´s New Moon när den har premiär? :)

/ S.

Salt & sött!



Denna text gjorde jag förra veckan och det pryder just nu köket där temat går i lila! :)

Är förresten nyss hemkommen från jobbet, idag ska jag och älsklingen göra lite nytta här hemma. Vi börjar med tvätten! Hörs lite senare! :)

/ S.

Elfte november!

Godmorgon!
Idag blev det en behövlig sovmorgon, och nu har vi precis käkat lite frukost. Och om drygt en timma ska jag träffa Lollo för en liten promenad. Sen blir det hem igen och vara med älsklingen tills jag börjar jobba i eftermiddag!
Ha en bra onsdag!

/ S.

litet film-maraton!



Nu har vi kollat klart på Livvakterna och nu börjar Den tredje vågen!



SOV GOTT! :)


/ S.

tionde november!



Godkväll!
Nu är jag hemma efter en dag på jobbet, ikväll blir det pizza och tv-tittande för min och älsklingens del. Hoppas ni får en mysig kväll!

/ S.

Juleskum!


Denna påse fick följa med mig hem igår när vi var och handlade, dom är så goda! :) Just nu lagar vi mat, blir lite enkelt och snabbt.
Hoppas eran måndag börjat bra!

 

/ S.


matlagning på gång!

Bild tagen för cirka fem minuter sen, vi lagar mat och leker med Viggo. Han ville inte vara med på kort så han fick lite hjälp av älsklingen! ;)


/ S.


Mitt egengjorda handsmycke!

 

Jag är skit nöjd, vad tycker ni? :)


/ S.


nu ska vi iväg!



Nu ska jag och älsklingen iväg och är borta tills i natt antagligen! Hörs i natt eller imorrn! Ha en underbar kväll raringar! :)

/ S.

vi från igår!





Härliga töser!

/ S.

Sjunde november!



Godmorgon!
J
ag överlevde gårdagens festande och just nu sitter jag i soffan under duntäcket och kikar tv med baby! Ska nog fram en sväng på stan, men får nog vänta med det tills herrn i huset mår lite bättre. Ha en fin förmiddag så hörs vi senare! :)

/ S.

bråttom in i duschen!

Nu har jag jobbat klart för denna vecka och även solat en liten stund, så nu måste jag hoppa in i duschen. Sen handla lite gott att äta och fixa mig, för sen vid åtta kommer det en hög med tjejer hit och då blir det party! :) Ha en mysig kväll! :)

/ S.

Sjätte november!



Godförmiddag!
N
u på morgonen har jag tränat en halvtimme, vilat lite och ätit nybakt bröd och fika med älsklingen! :) Och nu sticker jag till jobbet! Hörs i eftermiddag! :)

/ S.

Strax börjar det! :)



Om några minuter drar det igång, jag kommer sitta bänkad hela kvällen! :)
Ni kommer väl också kika? :)

/ S.

Femte november!

Goddag!
Nu är jag hemkommen efter ett niotimmars-pass på jobbet! Nu blir det att duscha och mysa med älsklingen, sen lite senare ska vi hem till mina föräldrar lite. Ska nämnligen försöka mig på att göra ett eget handsmycke! :) Men nu blir det duschen först, hörs senare!


Jag och mina två syskon! :)

/ S.

Jobbdax!



Nu ska jag alldeles strax bege mig till jobbet!
Ha en mysig kväll så hörs vi imorrn!

/ S.

Fjärde november!

Godmorgon!
Nu är jag nyduschad och nu har vi även ätit en god frukost också, bara sminket kvar sen är jag redo på stan. Jag och älsklingen ska fram och kika lite, ska köpa lite saker för att försöka göra ett eget smycke och även kika lite andra saker! :) Hoppas ni får en bra start på dagen! :)



/ S.

kvällsfika + ullared!



Blev lite kvällsfika, och nu har vi precis kollat på det första Ullareds-programmet som gick på tv igår. Nu väntar vi att dom två nyaste Johan Falk filmerna ska bli klara att kika på! Dom är så bra! :)
God natt och sov gott passar jag på att säga nu! :)

/ S.

Tredje november!

Så nu är dags jobb över, och resten av denna kväll ska spenderas med älsklingen. Tror det blir soffmys framför film och god mat! :)
Hoppas ni får en mysig kväll! :)



/ S.

Gårkvällens film!



Igårkväll kollade vi på denna film, är lik dom andra Bring it on- filmerna men det var kul att se denna med. Och Christina Milian som spelar huvudrollen, hon är ju så fin. Men nu ska jag kolla om vi har något ätbart här hemma till oss,
Ha en mysig kväll! :)

/ S.

Andra november!



Goddag!

Imorse innan jobbet satt jag och älsklingen framför Bert och myste så det blev inget skrivande. Men nu har jag jobbat klart och vi har även ätit middag och jag åt upp den sista moussen från igår! :) Nu blir det massa höstmys i soffan med älsklingen tills ikväll då det blir träning för oss båda. Hörs lite senare!

/ S.

Kökshandtagen är nu på plats!



Nu är handtagen äntligen på plats efter några veckors tid i plastförpackningen. Som tur var kom min mor och far och hjälpte oss, vilket var bra eftersom det hade tagit tre ggr så lång tid för oss att göra det själva. När det var uppsatt och klart firade vi med pizza, gött det! :)

Lite dåliga bilder, men visst ser det bra ut? :)

/ S.


första november!

Godmorgon!
I
dag är jag ledig och började dagen med en härlig sovmorgon. Idag har jag och älsklingen lite att stå i, så idag blir nog en bra dag. Hoppas ni får en mysig förmiddag så hörs vi lite senare! :)

/ S.

RSS 2.0