Dom senaste dagarna

Lekte, badade och åt gott med vänner på campingen i fredags.
 
 
I lördags hängde vi på kusten
 
Min lilla familj bjöd mig på morsdag-lunch ute på Spiken! 
 
Plockat in dom första pionerna! 
 
 
Heeelt otroligt att denna galna värme och sol varje dag håller i sig, vi är inne på fjärde veckan nu och det verkar som det ska hålla i sig iallafall en vecka till. Helt fantastiskt! :) 
 
/ S.
 
 
 
 

Morsdag ♥

 
Tack för att jag får vara just eran mamma ♥
 
 
Här hemma fick jag lite sovmorgon innan det blev paket på sängen följt av en rikig brakfrukost, nu slappar vi lite i soffan innan vi ska åka ut mot spiken och spendera dagen där. Perfekt morsdag 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Kan inte förstå att vi har haft tre veckors riktigt sommarväder och det ska tydligen fortsätta, helt underbart! På dagens schema står bland annat träning, ett ärende på stan och sedan tänkte vi köra mys på campingen :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 

Söndagen spenderades på Liseberg!

 
 
 
I söndags när jag slutade jobbet så mötte vi upp våra vänner och styrde bilen mot göteborg för en dag på Liseberg! Det var soligt och varmt, det var lagom med folk och vi hade glada barn så vi hade en fantastisk dag! 
 
 
 
/ S.

En kväll på bryggan

Igår hoppade jag och Tuva in i bilen tillsammans med min pappa, syster och bror och körde till djurgårsdsudde. Där åt vi först lite kvällsmat och sen blev det att fiska lite, och det dröjde inte många minuter innan jag fick första nappet! En riktigt härlig och mysig sommarkväll :)
 
 
/ S.

- Vecka 21 -

 
Att se fram emot denna veckan:
 
* Ledig hela veckan
* Gå på ett riktigt roligt träningspass ikväll
* Umgås med min syster, bror och pappa på tisdag 
* Det fina vädret ska fortsätta
* En dagstur till kusten i helgen
* En ledig helg med min familj
 
/ S.

Önskningar till våran uteplats

Våran uteplats på baksidan består just nu av enbart möbler och är i stort behov av diverse piff. Kuddar, filtar, ljuslykta och växer är lite av det som behövs! 
 
 
Favoriter från h&m (bilden ovan) och från Rusta (bilden nedan) som mer än gärna hade fått piffa upp våran baksida! :)
 
 
/ S.
 
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag!
På dagens schema står först ett träningspass, sedan tänkte jag lite egentid på stan med tuva och sen ikväll blir det grillning med sambons familj. 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.


Firat förskolansdag

 
Idag är det förskolansdag och det har vi firat på Tuvas förskola med tipspromenad, sång av barnen och avslutade det med picknick! Trevligt för oss och kul för barnen :) 
 
/ S.
 

Att äta grillat ute till kvällsmat

Efter ytterligare en underbar dag med riktigt sommarväder så avslutade vi dagen med grillning på baksidan. Och älskar att man även kan sitta ute och äta kvällsmat, det måste vi göra massor för det är ju så härligt :)
 
 
/ S.
 

Från veckan som gick:

Vi har haft underbart väder hela veckan så den mesta tiden har spenderats utomhus. Underbart! :) 
Vi har hängt mycket på lekplatser! 
 
Lekt med nya vattenleksaken ute på altanen. 
 
Tuva fick en studsmatta, så den har hon spenderat mycket tid på! 
 
Vi har varit i blomsterhandeln och handlat plantor! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! :)
 
/ S.
 
 
 

 


Triss i fina sommarkjolar

 
 
Jag trivs bäst i kjol på sommaren så minst en ny måste införskaffas i år känner jag! Dessa omlottkjolar från Lindex såg riktigt fina ut och jag har faktiskt inte något omlottkjol så dessa måste jag nog in och testa :) 
 
/ S.

Glass och film

 
 
Barnen sover och sambon är iväg med vänner så jag firar egentid i soffan med glass och film! :)
 
/ S.

Chokladbollensdag!

 
Idag är det inte bara fredag utan även chokladbollensdag! Så imorse blev det att stöka ner köket i form av att rulla chokladbollar, så enkelt och gott! Ska försöka att inte äta upp för många nu när barnen lagt sig! :)
 
/ S.

F R E D A G

-Inspirationsbild från Jotex-
 
Godmorgon fredag! 
Idag är det vårmarknad inne i stan så får se om jag och barnen traskar fram och kikar lite på det, var någon allsång för barn och även dansuppvisning så det hade nog Tuva tyckt var kul att kolla på :) Sen ikväll ska vi på kvällsmat ihop med min syster, bror och pappa! :) 
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Fick se att Lindex fått in detta söta set och jag bestämde mig direkt att det ska Lexus ha i sommar, så imorgon tar jag med barnen fram till stan och köper det! :) 
 
Hoppas ni haft en fin torsdag, det har vi verkligen haft! Varit ute och njutit av värmen hela dagen! :) 
 
/ S.

Massa fint till barnrummen

 
 
Såg att h&m home fått in en massa fint till barnrummen, vill köpa massor. Sakerna ovan hade gärna fått flytta in på Tuvas rum, och sakerna nedan hade mer än gärna fått uppdatera Lexus rum som saknar massa fina och mysiga detaljer! 
 
 
 
/ S.
 


Måndag och ny vecka

-Vackert träd utanför jobbet-
 
Dom flesta timmar denna helg har spenderats på jobbet men nu är jag äntligen hemma med mina små igen ♥ Det visar att det ska bli fantastiskt väder hela veckan så det håller jag alla tummar och tår för att det blir så vi kan spendera mycket tid ute, hänga på lekplatser, cykla och kanske hinna sitta en kvart i en solstol innan man  måste jaga barn! Hihi! ;) Måste även köpa smultronplantor och plantera dom nu i veckan, sen får vi se mer vad vi gör :) 
 
Hoppas ni får en fin måndag! 
 
/ S.
 

V i t s i p p o r

Ett fång med vitsippor får stå för helgens bukett denna vecka!
 
 
Lördag och jag är nyss hemkommen från ett jobbpass, nu är jag ledig i ett dygn innan det imorgonbitti är dags att jobba ett dygns-pass. Men först som sagt ett ledigt dygn med familjen, det startas med en städförmiddag med alla grannar i området, skönt att vi har tur med vädret! Sen ikväll har vi tänkt grilla :)
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.
 
 

F R E D A G

Idag hade jag mer än gärna hängt vid poolen på denna bild :)
 
Godmorgon fredag! 
Idag är det slut på ledigheten för i eftermiddag går jag på långhelgen på jobbet, men jag har några lediga timmar framför mig med familjen innan det är dags :) Strax kommer mormorn hit och leker med barnen en timma så jag hinner iväg och träna ett pass, kul för barnen att leka med mormor och skönt för mig att komma iväg på lite träning! :) 
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen! 
 
/ S.


Peggy Porschen Cakes - London

 
Ett ställe vi fikade på i London var detta fantastiskt fina café Peggy Porschen cakes, jag hade innan sett dom på instagram och det hamnade direkt på att besöka-listan i London! :)
 
 
 
 
 
/ S.
 

Första maj och första loppet!

 
Första maj idag och istället för att ut och majja i det otroligt trista och kalla vädret så har Tuva sprungit sitt första lopp nu på förmiddagen! Och även fast det var lite jobbigt så fick det tummen upp ;) 
 
Hoppas ni har en fin ledig dag! 
 
/ S.
 

RSS 2.0