Tre söta till dom små

 
Kikade in på h&m´s hemsida och fastnade för dessa tre söta plagg, får se om någon av tröjorna hamnar under granen till Lexus. Den söta tomteluvan vore ju söt nu till jul också :) 
 
/ S.

Två från idag

 
Att försöka slå in julklappar med en 8-månaders är inte det lättaste men tillslut blev det klart, hihi! Imorgon ska sista klapparna köpas sen är jag klar! :) 
 
 
Sen blev det en haltimmas träning med sötaste sällskapet! 
 
/ S.

Julpyssel

 
 
Igår tog vi oss en promenad bort till barnens farmor för lunch och julpyssel. Tuva älskade att sitta och klippa och greja så gissar att det inte är sista gången vi julpysslar för i år :)
 
Nu tisdag, och jag och Lexus har varit iväg på lite mamma-träning medans Tuva är en liten sväng på förskolan. Nu blir det lunch innan det är dags att hämta hem henne. Ikväll ska jag, barnen och mina syskon hem till min pappa för att julpynta hemma hos honom, det ska bli riktigt mysigt! 
 
/ S.

Lexus 8 månader ♥

 
I veckan blev våran kille 8 månader, kan inte förstå hur fort tiden går! 
 
Hans sömn har äntligen vänt så man nu får sova mycket bättre, inte behöva vara uppe flera timmar på nätterna. Han har nu fem tänder (plus en till som spricker igenom när som helst), och det är så sött när han skrattar och ler och visar sina söta små tänder! :) Han älskar att äta och är inte det minsta kräsen alls, precis som sin syster. Han springer runt i sin gåstol här hemma och är så nöjd. Han börjar nog krypa vilken dag som helst nu, man tror varje dag att nu händer det men han är fortfarande lite försiktig och vågar inte krypa iväg med benen utan bara med armarna. Det bästa och roligaste han vet är Tuva, han älskar att leka, springa runt med gåstolen med henne och kolla på henne när hon dansar och sjunger. Är han ledsen eller arg så får hon snabbt honom på bättre humör 
 
Våran fina kille 
 
/ S.

Händer just nu här i radhuset:

 
Målaren har varit här nu i veckan, hallen som ni ser i bakrunden har han målat i en läcker mörkgrön färg. Nu startar jakten på en bra byrå dit. Sen ovan ser ni färgproverna på färgerna jag funderade över till Lexus rum, och tillslut bestämde jag mig för den ljusaste grön/gråa av dessa. Bara halva rummet ska målas i den färgen, resten blir vitt. Lovar att visa bilder på det sen! :) 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Denna lampa står just nu överst på önskelistan, den hade mer än gärna fått flytta in på Lexus rum som vi (läs målaren) just nu målar om i.
 
/ S.
 

Vinterns första, gånger två!

I söndags bakade jag och Tuva pepparkakor för första gången för i år. Alltid mysigt och det doftar ju såå gott, nästan så man fick lite julkänlsa :)
 
 
I söndags kom även den första snön, dock väldigt lite men lite ligger det allt på marken. Det är mindre mysigt med snö och vinter tycker jag men Tuva älskar det såklart! :)
 
 
Nu har jag och Lexus varit på lite mamma-träning medans Tuva är på förskolan en liten stund, skönt med ett svettigt pass och perfekt att man kan ha med dom små! :) Och nu, köttfärssås och spagetti till lunch! :)
 
/ S.

F R E D A G

Godmorgon freeedag! 
Min syster är påväg hit för att leka med barnen så jag tänkte passa på att åka iväg och träna en timma. Så skönt att starta dagen med det! :) Annars idag så ska vi till bvc för att mäta och väga Lexus. Sen får det bli fredagsmys med familjen ikväll, ska köpa mig en stor godispåse som jag ska smyga fram sen när barnen lagt sig :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 

Grönt set till Lexus

från h&m
 
Detta söta set måste jag köpa till Lexus, kanske får bli julklappen till honom. Han förstår ju inte det här med julklappar i år så vi ska inte lägga ner något krut på just julklappar till honom i år faktiskt. Dock så blir det att renovera och göra iordning på hans rum nu i vinter så det får bli hans julklapp istället! :)
 
/ S.

Lite tisdagslyx, fika och bio.

 
 
 
Igår lämnade jag och en vän våra barn och sambos hemma för att gå ut och ta en god fika och sedan gå på bio. Vi såg Bad Moms 2, och jösses vad den var rolig! Älskade 1:an och hade höga förväntningar men den uppfyllde dom, så rolig! :) 
 
Hoppas ni har en fin onsdag! 
 
/ S.

Julklappsinslagning!

 
Fick köpt endel julklappar till Tuva i göteborg, och det är dom som jag just nu slår in! :)
 
/ S.

Från hemmakväll till göteborgs gator.

 
I fredags startade vi helgen hemma med tacos och fredagsmys, den perfekta starten på helgen. Sen i lördags mötte jag upp min bror och hoppade på tåget för att spendera några timmar på gatorna i göteborg, vi åt god lunch på Vapiano och shoppade lite julklappar. Sen väl hemma med familjen igen blev det hämtmat innan soffhäng. Igår firade vi min sambon på farsdag, hann även med att fira min svärfar, min morfar och min egna pappa. Hann även med en halvtimma på gymmet. Tummen upp för en bra helg! :) 
 
Nu måndag och vi går fortfarande i pyjamas här hemma, och det är faktiskt så vi brukar starta veckan, med en lugn hemmadag. Mormorn har varit här precis och hälsat på lite, snart blir det lasagne till lunch och sedan efter det blir det nog lekplatshäng. Sen ikväll är det dags för veckans roligaste gympapass, härlig start på veckan det! :)
 
/ S.
 

♥ Fars-dag ♥

 
Idag har vi firat han som är världens bästa pappa till våra barn 
 
 
Och såklart även firat min fina pappa idag! 
 
/ S.

Mörkgrönt- kap!

Fick syn på denna klänning i mörkgrönt (älskar färgen) från h&m och förutom att jag älskar färgen så älskar jag även ryggen på den. Så snyggt! Och vet ni vad? Priset är galet billigt, 129kr! Den ska jag spana in idag, då jag faktiskt just nu springer runt på gatorna i göteborg! :)
 
/ S.
 

F R E D A G

Just här hade jag mer än gärna spenderat helgen, åh vad skönt det hade varit med sol och värme! 
 
 
Godmorgon fredag! 
Det är en otroligt trött mamma som skriver till er just nu, knappt fått sova något alls då lillebror varit snuvig och orolig hela natten. Men bara att ta nya tag, på dagens to-do har vi träning, storhandling och fredagmys med familjen. Ska bli extra mysigt ikväll då sambon har varit iväg på utbildning sedan igår, så ska bli väldigt skönt och mysigt att han kommer hem igen ♥ 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 


Grått väder, förkylning och dåliga nätter

 
Usch vilket grått och kallt höstväder vi vaknade till idag, önskade att det hade varit lika soligt och fint som på bilden ovan som är från i tisdags. Nej idag var det riktigt kallt och grått, så nu på förmiddagen kör vi tvätt och lek inne. Hela familjen är snoriga och Lexus är så otroligt snorig och har svårt att andas normalt så det resulterar i att vi inte har några roliga nätter just nu. Natten tills igår var vi uppe varje timma hela natten, inte så kul.. Men håller alla tummar och tår för att förkylningen ska avta på honom snart :) 
 
/ S.
 

Första helgen i november.

 
Ytterligare en helg har sprungit förbi, skrämmande hur fort tiden går just nu. Det har varit en helg blandat med massa saker,bland annat: storhandling, hemmakväll, träning, spelat spel, haft vänner på besök, shoppat och kollat tapeter och färg inför nästa vecka då målaren kommer hit. 
 
Nu tisdag och jag och Lexus tog en långpromenad när vi lämnat storasyster på dagis, nu blir det lunch. Sen får vi se om vi hinner iväg och köpa en farsdags-present innan det är dags att hämta hem Tuva igen. 
 
/ S.
 

-

Tre saker från h&m som mer än gärna hade fått flytta hem till mig just nu! 
 
 
Lördag och jag tänkte börja dagen med ett skivstångpass, älskar att börja dagen med träning! Annars idag så har vi inget planerat denna röda lördag då det mesta verkar vara stängt. Men vi har iallafall tänkt ha en lugn hemmakväll ikväll, hoppas barnen somnar i tid så man får sitta i soffan under filten och kolla på Så mycket Bättre och äta något gott! :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
På dagens schema står träning, storhandling och även fram på stan och kolla färg och tapeter till vinterns renoveringar! :) 
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
/ S.

Första november

 
Första november och idag kunde jag inte hålla mig längre från att köpa med mig en rumsgran hem från torget. Så enkla, snygga och doftar så gott! :)
 
/ S.
 

RSS 2.0