F R E D A G

Fint hemma hos 34kvadrat
 
 -
 
Godmorgon fredag!
Hela familjen har ytterligare en ledig dag tillsammans, så skönt för sen imorgon är det dags för ett dygnspass på jobbet. Men nu till idag! Jag ska strax iväg till vårdcentralen och kolla upp mina leverfläckar, var flera år sedan jag gjorde det sist så känner att det är dags nu igen så man inte har några som ser farliga ut. Och sen i eftermiddag ska jag göra en behandling för ärret på min kind, förhoppningvis den sista. Annars idag så blir det familjehäng och fredagsmys här hemma ikväll :) 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

Det nya golvet!

 
Så här bra blev det nya golvet som vi lagt i hall och på lilla toaletten, visst blev det snyggt? 
 
Lovar er mer bilder sedan när toaletten är helt klar, just nu har vi inget vatten till kommoden och kranen sitter inte fast. Men sen ska jag visa er före och efterbilder på det, sådan otrolig skillnad! :)
 
/ S.
 

Morsdagspresenten

 
Dessa fina ljusstakar och ljus fick jag av barnen i morsdags-present i söndags, älskar dom! :) 
 
Hoppas ni har en fin tisdag! 
 
/ S.

Bilder från helgen

Vi fick en bra helg hela familjen trots inställd stockholmsresa, detta är lite av vad vi gjort:
 
Besökte stans nya lekland!
 
En kvällspromenad i området. 
 
Hade vänner på besök och bjöd på pizza-buffe och avslutade med jordgubbar och glass!
 
Firade morsdag i grannstaden med goda hamburgare! 
 
-
Ja endel har hunnits med kan ni se, även lite annat som inte fastnade på bild. Jag och barnen har en ledig dag idag och än så länge går vi runt i pyjamas och städar och tvättar lite, senare blir det lite träning för min del medans barnen får leka med deras moster under tiden. Sen ikväll ska jag och barnen gå ut och äta med min mamma. Så det blir en bra måndag tycker jag :) 
 
/ S.
 

F R E D A G

Dukning hemma hos Valeire!
 
 
Godmorgon fredag! 
Just nu skulle vi suttit i bilen hela familjen styrt mot Stockholm för att hälsa på vänner. Men ena deras barn hade spytt i natt så nu får vi tyvärr ställa in resan dit. Så typiskt när man sett fram emot helgen, men men vi får hitta på något annat kul. Just nu är vi hemma och grejar jag och barnen, sambon är på jobbet men är hemma till lunch. Får se om vi testar nya leklandet här i stan då eller vad vi startar den lediga helgen med! :)
 
Förresten så är golvet klart i hallen och på toaletten nu, men varken toalettstol eller handfat är på plats men lovar att visa er resultatet så fort det är på plats! :)
 
Hoppas ni får en fin fredag och start på helgen ♥
 
/ S.

Snart dags att inreda lilla toaletten

 
 
Dessa saker ovan hade gärna fått flytta in på lilla toaletten nu när den renoveras lite! 
 
Lampa, tvål, doftpinnar - Ellos 
Spegel - Rusta
Smyckesträd -H&M
 
/ S.
 
 

TIsdags lista:

Sovit: Var tvungen att gå upp aldeles för tidigt eftersom hantverkare skulle trilla in kl 07 imorse, så vi åkte hemifrån vädligt tidigt! 
 
 
Idag: Har jag och barnen ytterligare en ledig dag tillsammans, vi började den tidigt pga handverkarna så vi var hos mamma kl 07 på frukost. Annars idag får jag se vad vi gör, ikväll blir det iallafall ett roligt träningspass och sedan ska vi alla till mamma på kvällsmat och fira lite morsdag i förtid! 
 
Dagsform: Trött och sliten, har kollat upp mina järnvärden igen så får se vad dom visar ifall jag har järnbrist igen eller vad det kan bero på. 
 
Vill ha: En bra dag med barnen och att renoveringen blir som vi tänkt :)
 
Längtar efter: Sovmorgon och egentid, varje småbarnsföräldrars önskan tror jag! hihi :)
 
Middag: Lunch får vi se vad jag och barnen styr ihop då vi inte kan vara hemma och laga mat pga hantverkare där hela dagen.
 
Dagens önske-lunch, shake shack i london! 
 
Träning: Step explode ikväll, ett tufft cardiopass på stepbräda! Superkul! 
 
/ S.


Se fram emot vecka 21:

 
 
Detta ser jag fram emot denna vecka: 
 
° Jobbar endast ett dygn denna vecka då jag jobbat typ hela helgen
° Hantverkare kommer och renoverar lite i hall och på lilla toaletten
° Åka och hälsa på vänner i Stockholm
° Visar sommarvärme
 
Hoppas ni får en fin måndag!
 
/ S.
 

x3

Just nu är jag på jakt efter några bekväma och snygga sandaler till sommaren, dessa ovan från ellos såg riktigt fina ut tycker jag :) 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Lite härlig ute-inspiration denna fredag! 
 
Godkväll från jobbet, har jobbat någpn timma nu men hann ha lite ledig tid med familjen innan det var dags att hoppa på cykeln hit. Jobbar långhelg vilket betyder att dom flesta timmar denna helg kommer spenderas på jobbet, men imorgon ser jag fram emot lite familjemys och grillat till kvällsmat :)
 
Hoppas ni har en mysig fredag! 
 
/ S.
 

Förskolans dag

 
Ikväll har vi varit på barnens förskola för att fira förskolansdag, det blev tipspromenad och sång av barnen. Vi hade bestämt picknickmat och vädret visade sig från sin bästa sida med sol och värme, härligt det! 
 
Nu ska jag hoppa i träningskläderna för en liten sväng till gymmet, men blir nog bara en haltimma men det är ju bättre än att inte åka dit alls :)
 
/ S.

Tre från måndagen.

 
Dagen började med ett besök hos frisören, både jag och Tuva behövde få håret uppfräschat! 
 
 
Lexus lagade mat till mig i hans kök, i sin polis-tröja som han gillar väligt mycket! :)
 
 
Sedan fick barnen äta eftermiddags-mellis ute i trädgården för första gången i år! 
 
-
 
Måndag och efter frisören har vi mest skrotat runt här hemma, Lexus hostar något otroligt mycket och han har till och med hostat så han kräkts två gånger idag. Tycker så synd om honom. Tur solen visat sig så man kunnat vara utomhus iallafall :) Nu håller vi tummarna för att vi får en okej natt, det hade vi inte i natt kan jag lova.. Lexus hostade hela natten och vi fick endast ihop någon timmas sovande sammanlagt.
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
 
/ S.

Städ-dag med grannarna och firat en vän

Efter morgonpromenaden så var det dags för det årliga vårstädet utomhus med grannarna, och som vanligt hade vi tur med vädret! 
 
 
Efter lunch och dusch kom Elin och barnen hit, och eftersom hon fyllde år igår så överraskade vi henne idag med denna tårta och ett fint paket! Det blev fikastund, lekplatshäng och pizza till kvällsmat innan dom styrde hemmåt igen. Nu har barnen nyss somnat och jag har krypit upp i soffan med favoritglassen. 
 
Hoppas ni haft en fin lördag! 
 
/ S.

F R E D A G

Otroligt vackert hemma hos Valerie! 
 
Freeedag och redan igår gick jag och barnen på ledig helg! Sambon är iväg med vänner så ikväll tänkte jag och barnen ordna lite fredagsmys här hemma för min bror och pappa, ska bli riktigt mysigt! :) sen ska vi börja förbereda en tårta tills imorgon då vi ska ha en vän (som fyller år idag) och barn över på just fika imorgon så vi tänkte överraska henne med lite paket och en god tårta! Sen får vi se mer vad vi hinner med idag :) 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.
 


Önskningar till altanen

 
Just nu är man sugen på att fixa iordning allt på altanen, möbler har vi och nya snygga stolar köpte vi förra månaden. Men småpiffet saknas, men vi ska ha dränering i höst så då ska altanen rivas och en ny ska byggas så vill inte köpa en massa saker som kanske inte kommer passa sen.
Allt i kollaget hittar ni hos Granit!
 
/ S. 
 

Blandat väder och pizza på kinnekulle

Igår efter lunch var ju tanken att vi skulle fotografera barnen ute i vårvädret så vi åkte hemifrån när bilen visade 18 grader, vi stannade för lunch på favoritpizzerian och styrde sedan mot kinnekulle. Väl där, blåst, regn och 7 grader. Så nej det blev ingen fotografering! Hoppas på bättre väder snart igen :)
 
 
Vi åkte istället vidare på kinnekulle för att hälsa på vännerna som lagade napoliansk pizza där i helgen, så delade vi på en pizza som lite eftermddagsmellis. I spöregn.
 
 
Nu: måndag och jag är har just börjat ett jobbpass. Jag och barnen har haft en ledig dag och vi har mest slöat hemma i soffan, tvättat och tagit en liten promenad. Vi har även kollat på vädret utanför fönstret för helt plötsligt började det hagla, i maj. Ja det är minst sagt varierande väder just nu! 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
/ S.
 
 

Femte maj

Söndag och om en liten stund är ett jobbdygn avklarat och jag ska hem och pussa på familjen igen! Kom på att jag helt glömt av att visa bilderna från London, så jag får göra det i veckan som kommer :)

 
Idag ska vi försöka fota några fina vårbilder på barnen, tror ni får önska oss lycka till för med en sur minitonåring och en sjövild 2-åring blir det nog lättare sagt än gjort. Hihi! :) Får se om vi åker upp till kinnekulle och tar kort och passar på att spana in vårrundan som är där denna helg! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Hej fredag! 
Jag och barnen har en ledig dag och just nu skrotar vi fortfarande runt i myskläder här hemma, men strax tänkte jag ta tag i dagen och ta oss ut på en promenad i solen. Sen slutar sambon vid lunch och sen i eftermiddag ska Tuva åka med min syster til kusten för att hälsa på mormorn. Sen imorgon är det dags för ett jobbdygn, men först ska jag njuta av ledig fredag som sagt :) 
 
/ S.
 

1 maj

Igår var det första maj och hela familjen hade en ledig dag tillsammans :)
 
 
Tuva sprang papricaloppet, 900 m och det klarade hon galant. Det firade vi med korv! 
 
 
Sedan gjorde vi oss kalasklara och cyklade hem till min syster för att fira henne. 
 
 
Hon hade fixat smarrigt fika, efter det fortsatte vi hem till vänner där vi åt pizza till kvällsmat och barnen fick leka ihop. Ett bra avslut på en bra ledig dag! :)
 
/ S.

RSS 2.0