F R E D A G

 
Äälskar denna hyllan, vill gärna ha något liknande. Dock inte den optimala möbeln när man har en 8 månaders tös som ska klättra och ställa sig mot allt..
 
Välkommen fredag och helg!
Min sista lediga helg som mamma-ledig startar idag, för nästa helg börjar jag jobba igen. Så denna helgen ska jag njuta av ledighet med min lilla familj. Denna förmiddagen börjar med att vi ska iväg på fika, sedan hem och äta lunch för sedan två vänner kommer hit på fika och spana in huset. Sedan ikväll funderar jag på om jag ska pallra mig iväg på lite träning och sedan blir det fredags-mys i soffan framför idol! Bra fredag :)
 
Happy freedag på er! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Supersnyggt doftljus i marmor, måste köpas! Du hittar det här
 
 
Imorse blev det promenad med en mamma-vän, sedan sångstund på öppna förskolan för att sedan luncha här hemma med annan mamma-vän. Trevlig dag än så länge :)
 
/ S.

En tisdagskväll på restaurang!

 
Igår lyxde jag och tre andra mamas till det och stack iväg utan barn för restaurangbesök och massa babbel, riktigt trevlig kväll! Det måste vi verkligen göra om! :) 
 
Annars då? Jo onsdag och idag blir det antagligen öppna förskolan för mig och min lilla tjej och sedan ikväll ska jag iväg till extrajobbet och jobba några timmar. 
 
Hoppas ni får en bra onsdag! 
 
 

3 från Gina Tricot

 
3 snygga saker som gärna hade fått uppdatera min garderob, du hittar allt här!
 
Tisdag och på dagens schema står först mamma-core och sedan ikväll ska jag ut och äta med mammorna i föräldragruppen, ska bli riktigt trevligt! :) 
 
Ha en fin tisdag, KRAM! 
 
/ S.

WEEKEND

 
 
 
Satt upp gardiner, gjort ärenden på stan, tränat, haft lördagsmys, shoppat i skövde, ätit tacos, haft sjuuk träningsvärk, familjemys och lite egentid har jag hunnit med denna helg! 
 
Sista veckan för sambon på jobbet, sedan är det dags för mig att börja jobba! Lite blandade känslor över det, ska bli skönt att komma ut och iväg lite men kommer sakna min Tuva så! Tur att jag inte jobbar så ofta och mycket :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Trevlig lördag önskar jag er!

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig lördag och helg! 
 
Just nu här hemma ligger vi i soffan och slöar, idag har det gjorts ärenden på stan grejats lite här hemma. Ikväll står tacos och Ben & Jerrys på menyn, mums! :)
 
KRAM! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
 
Välkommen fredag! 
Idag firade vi in fredagen med att Tuva sov i sin egen säng hela natten, yeyy! :) Annars har vi precis ätit frukost här hemma och strax ska vi traska bort och köpa lite fika, för idag får vi nämnligen besök av en av mina närmsta vänner! Ska bli såå mysigt! :) Sen ikväll ska jag på ett träningspass ihop med min pappa innan jag kan starta det obligatoriska fredagsmyset! :)
 
Happy fredag på er! 
KRAM! 
 
/ S.

Fyra fina hos Boligheter!

Fina saker hos boligheter, apan är en återkommande favorit här hemma! :) Kanske man ska passa på att köpa den i julklapp, till Tuva kanske eller kanske till mig själv? :) 
 
Ha en fin torsdag! KRAM!
 
/ S.

Pyssel-favoriter

Älskar att pyssla och greja och kom in på Panduros hemsida och blev riktigt sugen på att klicka hem dessa saker ovan. Får se om det blir ett klick i slutet på dagen eller inte, men först ska vi hoppa ur pyjamaserna här hemma och starta dagen! :)
 
Ha en fin tisdag, KRAM! 
 
/ S.
 

En måndag i oktober

  
Har varit dåligt med uppdateringar här under helgen men det är så att jag har hoppat in och jobbat och all min lediga tid så har jag myst hemma med min lilla familj! Men nu är det måndag och idag har vi bockat av frukost-möte, lekt på öppna förskolan, ätit våfflor med Tuvas moster och nu är vi precis hemkomna från en kort promenad i höst-solen, och kvar på dagens schema står träning! Ska bli härligt och kul :)
 
Hoppas ni haft en bra helg och fått en bra start på måndagen! 
 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Gordmorgon fredag! 
Här hemma fick jag lite sovmorgon imorse och har precis ätit upp frukosten, nu på morgonen blir det bad i badkaret för Tuva och även lite handling ska vi hinna med. Sedan ska vi iväg på lite fika, och sen slutar sambon vid luch som vanligt på fredagar, så skönt! Förutom att det blir våffel-lunch har vi planerat in att äntligen få upp gardinerna, det är verkligen på tiden! Resten av dagen är sedan oplanerad :)
 
Happy friday! 
 
/ S.

Nalle-tröja

Alltså, hur söt är inte denna nalle-tröja? Måste springa in på h&m idag och försöka haffa den, för Tuva måste ha den! :) 
 
Trevlig onsdag på er! KRAM!
 
/ S.
 

You had me at HELLO!

 
Igår fick jag hem en av sakerna jag klickade hem från ellos förra veckan, ett riktigt fint kuddfodral i marmor. Dock väldigt dålig mobilbild såhär i morgonljuset(mörkret)
 
Hoppas ni får en bra tisdag! 

/ S.

Tuva 8 månader ♥

 
Idag blir våran söta lilla tjej 8 månder! Som vi älskar dig ♥
 
/ S.

F R E D A G

 
Välkommen Fredag! 
Jösses vad fort veckorna går, var det inte nyss helg? Skönt iallafall med fredag och just nu sitter jag nyduschad i soffan efter en liten joggingtur, och Tuva är och myser med sin mormor så länge. Det älskar hon! ♥ Jag ska strax gå dit igen och då blir det fika med mina syskon som också skulle komma förbi en sväng, mysigt! Annars så har vi dagen oplanerad, sambon slutar vid lunch så vi får se vad vi hittar på idag :) 
 
Önskar er en mysig fredag och helg, KRAM! 
 
/ S.

Dagens vill ha!

Idag står denna fina träapa från Kay Bojesen för Dagens vill ha! Den skulle bli lika fin i vardagsrummet som i Tuvas rum sen när det är klart! :) Du hittar den här
 
/ S.

Måla med ätbara färger!

 
Idag har vi varit iväg i konsthallen och Tuva har fått målat med ätbara färger, hon var riktigt skeptisk i början men sen förstod hon vad som skulle göras och kladdade på rejält! Kul att ha provat på det :)
 
Ha en fortsatt trevlig onsdag, KRAM! 
 
/ S.

4 Favoriter Från Ellos

 
Här har ni mina fyra favoriter från ellos just nu, två av sakerna klickades faktiskt hem igår och jag är riktigt sugen på att klicka hem dom två resterande också. Vilka som klickades hem igår får ni se så fort jag fått hem dom :)
 
Ha en fin tisdag, KRAM! 
 
/ S.

Snygg höst- outfit!

 
Kikade in hos denna tjej och fick se denna outfit, det är en perfekt höst-outfit enligt mig. Väldigt enkelt och väldigt snyggt! 
 
Hoppas ni haft en fin helg förresten, nu kickar vi igång en ny vecka!
KRAM PÅ ER!
 
/ S.

FIKA-GÄSTER IGÅR, OCH TACOS-GÄSTER IDAG!

 
Igår förmiddag hade jag och Tuva besök av en mammavän och hennes dotter på förmiddagen, alltid lika mysigt och trevligt! :) Det blev kladdkaka med grädde och hallon för morsorna, och till barnen blev det fruktpuré och majskrokar! :) 
 
Just nu är jag hemma efter några timmar på extrajobbet och myser just i soffan med mitt lilla hjärta medans sambon vilar. När han vaknar blir det en promenad till mataffären för att handla lite, vi ska nämnligen ha fina vänner över på tacos ikväll! Trevligt och gott! :) 
 
Hoppas ni har en fin helg, KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Inspiration från Lisas hem! 
 
Välkommen fredag och helg! 
Idag fick jag lite sovmorgon av lill-tjejen innan det blev frukost i soffan, ska greja lite här hemma och sedan ska vi ut och köpa lite fika då vi väntar fika-gäster! :) Resten av fredagen har vi oplanerad, men gissar att det blir fredagsmys framför idol ikväll iallafall! :) 
 
Happy friday! 
 
/ S.

Beställt kakel!

 
Här i huset hade vi tänkt vänta något år eller så med att renovera badrummet, men vi svär åt det stackars badrummet varje dag så vi bestämde oss för att inte vänta utan att renovera det nu i vinter! Det är nämnligen havsblått och saknar fall i duschdelen så det är vatten överallt när man duschat.. 
 
Men vi har haft riktigt svårt att komma överrens med kakel då jag älskar marockanskt och sambon är mer för dom enkla, så jag fick tyvärr ge mig och så fick det bli ljusgrått på golvet istället! Kommer nog bli bra, igår beställde vi iallafall så nu fortsätter vi med att leta badrumsmöbler! :)
 
Trevlig onsdag önskar jag er!
 
/ S.

RSS 2.0