Höstlovs- aktiviteter!

I onsdags var jag och Tuva på Kroppslabbet här i stan där dom hade gjort en rolig hinderbana för höstlovsbarn, vilket Tuva älskade! Så roligt att hon gillar rörelse lika mycket som jag :) 
 
 
Sedan på eftermiddagen kom Tuvas bästis hem till oss för en sleepover, tjejerna var så taggade och hade så roligt! Sedan på torsdagen innan det var dags att säga hejdå hade jag lovat tjejerna att jag skulle färga deras toppar i håret rosa. Och oj vilka stolta tjejer det blev när dom fick se resultatet! 
 
 
Sedan i torsdagseftermiddag åkte vi till en skateramp, Lexus åkte på sin springcykel och Tuva på sin kickbike. Var där en bra stund och barnen tyckte det var så kul :)
 
 
Och igår efter frukosten packade vi med oss fika och gick bort till en stor lekplats i området, riktigt halloween-väder med dimma och disigt! 
 
 
Och igår hade vi även lite halloween-firande bara vi i familjen, grillade hamburgare och firade lite smått då jag idag spenderar min dag här på jobbet istället. Men vad gör det då jag varit ledig i 1,5 vecka :) 
 
Hoppas ni får en fin lördag! 
KRAM! 
 
/ S.

Tre från onsdagen:

Igår förmiddags fixade jag fika och dukade upp ute på våran baksida, eftersom min mormor och morfar är i riskgrupp så vågar vi bara träffa dom utomhus. Men vi hade tur med vädret så vi slapp både regn och blåst! 
 
 
Efter lunch var det dags för mig och barnen att ta en promenad in till stan, för det var nämligen dags för oss att klippa oss. Så här fin blev Tuva i håret :)
 
 
Sen när sambon slutat jobbet hoppade vi i finkläderna och åkte till Pinchos för att äta kvällsmat, barnen hade sett fram emot det sedan vi bokade in det och dom tyckte det var så mysigt! :)
 
 
Onsdag idag och nu har även sambon gått på höstlovsledigt med oss, han är just nu iväg på massage och när han kommer hem ska jag sticka iväg en sväng till gymmet. Sedan ska vi fortsätta dagen med lite roliga saker vi har planerat in för barnen idag :)
 
/ S.

Firade in höstlovet!

 
I fredags överraskade jag barnen med att fixa lite fika att fira in höstlovet med, hittade dessa söta chokladbollar i form av ett spöke och en pumpa på favoritbageriet. Och fladdermusballongen från förra året lever än! Både jag och barnen gillar sådana här roliga småsaker så det var självklart att överraska barnen med något roligt :) 
 
-
Idag har vi lite inbokade saker jag och barnen, så ska försöka ta en massa kort så ni får se imorgon vad vi gjorde :)
 
/ S.

Fyra bilder från helgen- nu höstlovsvecka!

Vi har haft en mycket lugn och härlig helg, den har bestått bland annat av: promenader, lekplatshäng, goda måltider, Tuva har tränat handboll och kanelbullebakning! :)
 
 
Nu är det måndag och första dagen på barnens höstlov, sambon jobbar idag och jag och barnen har inga planer för dagen än faktiskt. Vi får se vad vi hittar på :) 
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

24 oktober- två månader till julafton

Tänk att idag är det två månader kvar till julafton, någon mer är jag som tycker tiden går galet fort?
 
 
Bjuder på två bilder från förra julen:
 
 
 
HA EN FIN LÖRDAG! 
 
 
/ S.

F R E D A G

 
Veckan blev inte som planerat då Tuva kräktes i början på veckan, men vi andra verkar ha klarar oss som tur är. Hon är nu helt frisk men fick stanna hemma en extra dag idag, vi var osäkra på om hon skulle orka en dag i skolan men här hemma dansar hon omkring så det hade hon nog orkat! Hihi! 
 
Och idag är det ju faktiskt dags för barnen att gå på höstlov, får se om vi köpter hem till gott fika tills i eftermiddag och firar lite. Jag är ledig till nästa helg och sambon ska också vara lediga några dagar på lovet så vi får se vad vi hittar på. Ska njuta av massa familjetid iaf ♥ 
 
Hoppas ni får en mysig fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Lista vecka 43:

Veckans planer:
Jobb måndag, tisdag och onsdag. Sen blir det förhoppningsvis att träffa en fin vän på torsdag!
 
Hoppas på:
Som varje vecka, att min höft ska bli bättre. Men hoppas även att vi ska få många fina höstdagar! 
 
 
Bästa med veckan:
Att jag på onsdag går på långledigt i 1,5 vecka! 
 
 
Träning:
Eftersom jag vilat efter jag fått min senaste kortisonspruta så tänkte jag idag ta mig till gymmet igen, men har ju sedan lång tid tillbaka endast kunnat köra överkropp och det kommer jag fortfarande bara att göra tills höften är helt bra igen. 
 
Längtar efter: 
Att slippa konstant smärta i höften, och ledig tid med hela familjen ♥  Och sol och värme, hade ju varit underbart med en utomlandsresa men det är ju inte aktuellt pga covid19 tyvärr. 
 
 Tuva på mallorca 2016!
 
Projekt just nu:
Får se om spabadet kommer på plats denna veckan, och om vi har tid att börja med glasväggen in till vårat sovrum!
 
Att se på:
Just nu kollar vi på den nya svenska serien Top Dog, tycker den är riktigt bra så det är verkligen ett serie-tips till er! 
 
 
Hoppas ni får en härlig start på veckan 
 
/ S. 


Senaste veckan:

 
Hej på er!
Det blev en veckan uppehåll här, har varit väldigt mycket tankar om minn onda höft bland annat. Men nu har jag fått en till kortisonspruta i den så nu håller jag alla tummar för att den ska bli bättre, vilken jag tyvärr inte tror den kommer bli men måste hoppas! 
 
Annars i veckan har det varit mycket jobb, men har även hunnit med lite härliga promenader ute i den vackra naturen vi bjuds på just nu. Har även haft, eller jag har fortfarande beslutsångest över om jag ska behålla dom svarta eller vita skorna jag klickade hem i veckan. Och igår var vi och överraskade med fina buketter till fina människor :)
 
Nu är jag på jobbet och kommer vara här tills imorgonbitti, då blir det familjehäng resten av söndagen. Hoppas hinna fixa med lite projekt vi har hemma också :)
 
Ha en fin lördag! 
 
/ S.

Tre från gårdagen:

Hämtade ut ett paket jag beställt, som innehöll en massa fina kläder till barnen! 
 
 
Det var en väldigt fin och solig höstdag så jag tog med mig barnen ut i skogen för att ta lite höstbilder på dom :)
 
 
Sen på kvällen kom min närmsta familj hit för tacos och dragning om julklapp (gillar att vara ute i goood tid, hihi) 
 
 
HOPPAS NI HAR EN MYSIG LÖRDAG! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Heeej fredag! 
Här hemma har jag och barnen gått på helg, sambon är dock iväg med jobbet ikväll. Men jag och barnen ska ha min familj här hemma ikväll och äta tacos tillsammans, det ska bli mysigt! 
 
Jag är ledig hela helgen, och vi har faktiskt inga planer alls förutom att vi sagt att vi ska vara hemma och ta det lite lugnt. Jag och sambon har jobbat om varandra i en hel vecka nästan så känns som om vi knappt hunnit träffa varandra, så det ska vi ta igen i helgen! 
 
Hoppas ni får en mysig fredag och start på helgen! 
 
/ S.

Marabou - japp peanut caramel

Näst ut på tur att testa av marabous nyheter var denna med japp peanut caramel, en stor chokladkaka på hela 275 gram.
 
yckte den var god men den var väldigt söt, det är absolut inget man kan äta upp hela på en gång men som sagt den var god! 
 
Någon av er som också testat? :)
 
/ S.


Dagens vill ha!

 
Just nu står dessa Nike Barrage sneakers överst på min "Vill ha-lista", tyvärr är dom slutsålda överallt men hoppas lyckas få tag på dom någonstans snart :)
 
/ S.

HÖSTLISTA 2020

Hösten för mig i tre ord:
Långpromenader i härlig luft, vackra färger och hemmamys.
 
 
Sämsta med hösten: 
Att det blir mörkare utomhus.
 
Höstmys för mig:
Äta någon god gryta, kolla på film i soffan med tända ljus.
 
 
Något planerat denna höst:
Eftersom livet inte ser ut som det brukar i år pga corona så har vi ingen resa eller liknande inplanerat nu denna höst! 
 
Rom oktober 2019
 
Tycker bäst om att göra på hösten: 
Ta långpromenader och se på serier, just nu kollar vi på young wallander.
 
 
Nu hoppas vi att vi får en solig och härlig höst! 
 
/ S

Ändrade planer och film-tips!

Blev lite sjukdomar på jobbet, så jag kunde tyvärr inte gå hem imorse som planerat utan jag jobbar kvar än och kommer vara här ända tills imorgon. Men då får jag iallafall en ledig söndag med familjen, plus att jag är ledig tills på torsdag sen :) 
Nu tänkte jag dela med mig om ett filmtips, nämligen Autumn Dreams! Såg denna tidigare i veckan och tyckte det var en härlig feel-good film. Så vill ni se en mysig och lättsam film i helgen så rekomenderar jag denna, finns på netflix! :)
 
/ S.

F R E D A G

Dröm-badrummet hemma hos Frida Fahrman! 
 
 
Godmorgon fredag! 
Tuva är på skolan och jag och Lexus har precis kommit hem efter en promenad in till stan där vi köpte med oss kanelbullar från favoritbageriet. Jag jobbar nämligen hela söndagen (kanelbullensdag) så tänkte jag skulle äta kanelbullar med familjen idag istället! :) 
 
Jag har några timmar ledigt kvar innan det är dags att starta jobbhelgen, men skönt att jag slutar tidigt imorgon så jag får lördagen ledigt när jag jobbar hela söndagen sen. 
 
Hoppas ni får en fin start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0