Morsdag och vecka 22:

Bilder från gårdagens morsdag!
 
Måste börja med att säga vilket sommarväder vi fick igår på morsdag, underbart väder hela dagen. Blev firad med blommor och paket när jag kom hem från jobbet, sedan åkte vi till Spiken där min mormor och morfar har sommarstuga, åkte ner till vattnet och åt pizza-lunch och sedan igårkväll grillade vi hos svärföräldrarna. Bra söndag med underbart väder som sagt :) 
 
 
Nu är det måndag och ny vecka igen, tiden går så fort just nu. Denna vecka är det bara jobb idag och imorgon, sedan tar jag helg! Ska bli underbart, håller tummarna för att det fina vädret ska stanna kvar också :)
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Dröm badrum hos Ditte Svanfeldt
 
 Fredagkväll och jag lhar nu krypit ner i sängen efter att ha spenderat precis hela dagen utomhus, sommarvädret kom hit idag och jag var ledig. Bra tajming! 
 
Vi har gått promenad i skogen, lekt med vatten, solat i solstolen och ätit glass. Och vi avslutade dagen med att min familj kom hit och åt kvällsmat utomhus på baksidan och vi spelade kubb, riktigt mysigt avslut på dagen! 
 
Nu är det dags att sova, väckarklockan är ställd för imorgon är det dags för ett dygnspass på jobbet! 
 
Ha en fin helg! 
GOD NATT! 
 
/ S.

Marabou - brownie kokos & kaffe

Som ni säkert redan vet älskar jag ju att testa nyheter, så när denna nya marabou kom var den ju inget undantag såklart! 
 
 
Jag tyckte att den mest smakade kokos, och jag gillade den och kommer nog absolut köpa den igen! Någon av er som också smakat den? :) 
 
/ S.
 

Vecka 21:

 
Hej vecka 21! 
Var stängningsdag på Lexus förskola igår så det var full rulle då så glömde helt av att kika in här, men nu är jag tillbaka på jobbet och har en lugn stund så jag kan skriva till er. 
 
Har varit en bra helg, vädret har varit vädligt variernade med mycket regn så tyvärr har vi inte kunnat göra lika mycket utomhus som vi tänkt. Men vi hann med att bocka av en massa saker på att göra-listan och vi hann en ra bit ändå med altanen. Plockade även in årets första syrener i lördags, inte helt utslagna än men kunde inte vänta längre nu kände jag! :) 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
KRAM! 

/ S.

F R E D A G

 
Det är fredag, solen skiner och jag har sedan två dagar tillbaka gått på helg. Hoppas solen är här för att stanna för i helgen står det fix på baksidan på schemat, sen imorgon är det även städ-dag ihop med alla grannar. 
 
Men nu till idag, jag och Lexus har precis kommit hem efter att ha varit iväg och köpt nybakta bullar tills efter lunch när även sambon och Tuva går på helg. Sen idag behöver jag göra lite ärenden på stan och sen hoppas jag vi kommer igång med grejandet på baksidan. Hoppas även hinna sitta och sola i en solstol en stund men det tror jag tyvärr inte kommer bli av.. 
 
Ha en fin fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Magnum double gold caramel billionarie.

 
En solig dag förra veckan så provade jag den nya magnum, double gold caramel billionaire! Och vet ni, den var riktigt god! 
 
 
Någon av er som också ätit den, isåfall vad tycke ni om den? :) 
 
 
/ S.

Vecka 20:

Inspiration från Pinterest!
 
Veckorna springer iväg och idag är det redan vecka 20, och jag jobbar endast måndag till onsdag, sedan tar jag helg! 
  
Planer för veckan: 
Fotbollsträning för Tuva imorgon, komma igång med min träning igen, städdag med grannarna på lördag och sen har vi som mål att bygga klart altanen runt spabadet denna veckan. 
 
Hoppas ni får en bra måndag! 
 
/ S.

Borås Djurpark

I torsdags var vi lediga hela familjen, så vi och våra vänner packade picknickkorgen och styrde bilen till borås. Där blev det en väldigt bra dag, barnen var så nöjda att få vara där med sina bästisar och vi hade sådan tur med vädret! 
 
 
arnen blev ju inte mindre glada när vi tog en en stor chokladvinst, hihi! Men som sagt, en mycket lyckad ledig tisdag! :) 
 
 
Lördag idag och jag har nyss kommit till jobbet. Här ska jag spendera ett dygn, men sen imorgon är jag ledig igen med familjen. Då ska vi fortsätta bygga altan runt poolen på våran baksida, hoppas vi får fint väder att njuta av under tiden! :) 
 
Ha en fin lördag :) 
KRAM! 

/ S.

Chokladbollensdag och skogspromenad

Igår var det chokladbollensdag, det regnade och jag och Lexus hade en ledig dag. Medans Tuva var i skolan var vi bara hemma och myste, och bakade just chokladbollar. Dom åt vi sen i soffan när Tuva slutat skolan, sen på eftermiddagen var det dags för Tuvas fotbollsträning! 
 
 
Och idag kom värmen tillbaka, men tyvärr mestadels molnigt. Hann sitta i en solstol i en kvart iallfall och sen tog jag en promenad i skogen innan det var dags att gå till jobbet! 
 
 
/ S.

Måndag och presentlämning.

 
Haft en lugn och mysig helg med familjen, grejat ute blandat med mys inne, och danstävling för Tuva. Idag var det dags igen för jobb/skola och förskola för hela familjen, och vilken värme vi fick. Mitt på dagen visade det 22 grader, vilken chock! Det var man inte beredd på och för mycket kläder hade jag på mig märke jag fort.. 
 
Väl hemma efter en dusch åkte jag förbi min vän Elin som fyller år idag och lämnade denna present till henne. Vi gillar för det mesta samma saker så henne är aldrig några problem att köpa till, så jag köpte lite fina saker jag gillar och sen en inredningdtidning och den nya maraboun (som inte kom med i bilden) Och hon gillade verkligen presenten så den var kul :) 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Jordgubbar på sängkläderma

Dom flesta påsklakarnen vi har här hemma är ifrån h&m, tycker dom är otroligt prisvärda, fina och sköna. Älskar våra i tvättad bomull, så otroligt mjuka! 
 
 
Såg att detta set med jordgubbar på hade kommit in, men är tyvärr slutsålt just nu. Får se om jag hinner springa in i butiken här i stan och kolla om dom finns kvar.
 
Visst var det somrigt och fint? :)
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från pinterest.
 
 
Hej fredag! 
Nu har hela familjen gått på ledig helg tillsammans, ska bli så mysigt! Hade tänkt börja helgen med en utflykt till grannstaden och massa utelek där, men känner nog att vi alla är lite för trötta för det. Får se om det blir fint väder senare i helgen istället så vi åker då :)
 
Ha en fin fredag och helg! 
KRAM! 
 
/ S.

I våran gröna hall och grått väder.

Sedan i måndags har vi haft grått och trist väder, det har regnat nästan konstant i två dygn och det var ju inte direkt det vädret man hoppades att maj skulle bjuda på. Men som tur är visar det lite bättre redan till fredag så det håller jag tummarna för.
 
 
När jag och Lexus var i blomsteraffären för några månader sedan fick han välja vad vi skulle köpa för blomma till hallen, och titta vilket bra val han gjorde. En fin zebra-blomma!
 
Hoppas ni har en fin onsdag! 
KRAM! 
 
/ S.

Vecka 18:

 
Ny vecka och vi är nu inne i maj månad, nu hoppas jag att vi ska få en fin månad med mycket värme och sol!
 
Denna veckan består bara av ett dygns-pass på jobbet, vilket är senare i veckan och sedan tar jag ledig helg med familjen! 
 
Vi har som mål att måla poolen i veckan, och även förhoppningvis hinna börja bygga ihop altanen med själva poolen. Och sen till helgen ska Tuva vara med på sin första danstävling på dansskolan, hon är så taggad. Sen blir det trolivis utomhuskalas för min syster till helgen också. Så blir nog en bra vecka :) 
 
/ S.

Första maj utflykten!

 
Så fort jag slutat jobba igår morse så packade vi picknick-korgen och hoppade in i bilen mot Skövde och åkte upp till billingen, som är ett friluftsområde uppe vid bergen. 
 
 
Fanns rolig lekplats och inte nudda marken banor, barnen älskar sådant! 
 
 
Sen efter picknick-lunchen så gick vi till ett skogsmulle-område där dom byggd upp små hus man kunde kika in.
 
 
Sen väl hemma så lekte barnen ute och vi tvättade ur poolen och sen blev det massa gott grillat till kvällsmat innan vi kollade på "masked singer" i soffan. 
 
Hoppas ni hade en mysig 1:a maj och att ni får en fin söndag idag! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0