Lexus 2 år 3 månader

 
I veckan blev våran Lexus 2 år och 3 månader, och just nu händer det så himla mycket i hans utveckling. Han har blivit väldigt envis och ska klara allt själv, och då menar jag verkligen allt. Han överraskar oss med nya ord och meningar varje dag och här hemma är han för det mesta utan blöja och går istället på pottan eller toaletten! :)
 
I torsdags sa han för första gången: Älskar dig! Då blev jag väldigt glad kan jag lova!  
/ S.
 

- Färgglatt till håret -

 
Är sugen på lite snygga accesoarer till håret nu i sommar och kikade in på Kappahls hemsida och fick syn på att dom hade en massa fint (allt i kollaget ovanför) såg även att dom hade ta 3 betala för 2 på hela sortimentet! Så det blir garanterat en tur dit idag, är mest sugen på den i gult sammet :)
 
/ S.

Jordgubbar x2

Redan fredag igen och jag kom nyss till jobbet, vilket betyder att jag och barnen har haft en ledig dag tillsamans. Efter frukost imorse så bestämde vi oss för att baka på dom sista jordgubbarna jag och Lexus var och plockade i tisdags, såg ett recept på jordgubbskaka i långpanna så det testade vi att göra. Enkelt var det och jösses så gott det luktade när den var inne i ugnen, och god blev det när den var klar också. Så ett bra tips om ni har jordgubbar hemma som ni vil baka något gott på :)
 
 
I vårat lila land på baksidan har vi några jordgubbsplantor och idag plockade Tuva den första klara jordgubben, syns i bilden att hon var ganska nöjd över det :) 
 
 
/ S.

Till lilla toaletten

 
Fick syn på denna fina tallrik i en butik i stan och tänkte direkt att den skulle få en plats på ena hyllplanet i hyllan på lilla toaletten, och titta så fint det blev. Sakerna som fick hamna på den letade jag fram snabbt ur en låda med lite pynt :) 
 
-
 
Nu ska jag och barnen springa över till grannarna och äta jordgubbar och glass, mums! 
 
/ S.
 

i jordgubbslandet

Tisdag och jag och barnen har haft ytterligare en ledig dag tillsammans, började med en morgonpromenad och sen vid lunch åkte Tuva med sin faster för lunch och lek på campingen. Lexus sov sin middagsvila och efter det cyklade vi iväg till Råda Bär för att plocka jordgubbar. Så mysigt med tid bara jag och Lexus :)
 
 
Sambon och barnen har precis åkt för att hälsa på deras farfar en liten stund och jag ska alldeles strax åka iväg på ett skivstångspass på gymmet!
 
/ S.

S P I K E N

Igår eftermiddag åkte vi för att handla med lite för grillning och sedan åkte vi ut till Spiken där min mormor och morfar har sommarstuga. Barnen lekte medans vi satt bredvid i solen :)
 
 
Sen avslutade vi med grillning innan vi åkte hem igen, mysig eftermiddag ochn kväll :)
 
 
Nu är det söndag och dagen började faktiskt med en liten sovmorgon här hemma! Nu är sambon och tränar och ikväll ska jag iväg på ett skivstångspass, ska bli kul. Sen får vi se vad vi gör idag, det enda som är bestämt är att vi ska storhandla.
 
/ S.

GLAD MIDSOMMAR!

 
Ville bara kika in och önska er en trevlig midsommar! 
 
Jag är just nu på jobbet och ska spendera resten av midsommarafton just här. Men jag har haft en mysig dag med familjen innan det var dags att åka hit, vi började nämligen dagen med jordgubbsplockning och fika hemma hos oss med närmsta familjen :) Sen grillade vi lite till lunch och myste hemma :)
 
/ S.

L & T

 
När jag fyllde 30 år i vintras hade jag ingen aning om vad jag skulle önska mig av familjen, kom sedan på att jag gärna ville ha en halsband med barnens initialer på så önskade mig presentkort för att kunna kolla efter hur jag ville ha halsbandet. Och förra veckan bestämde jag mig och beställde så idag hämtade jag ut detta fina halsband, tyckte det blev så fint! :)
 
/ S.
 

T R E

 
Ampeln i glas tänker jag mig på lilla toaletten, kul att köpa lite fina detaljer dit nu när vi precis renoverat den. Den långa ljusslingan hade mer än gärna fått lysa upp våran uteplats på baksidan, och knopplisten vill jag ha till barnens jackor i hallen. 
Allt är från Lagerhaus, så synd att vi inte har en butik i närheten bara..
 
/ S.
 

Midsommarveckan

Midsommarveckan har precis startats men tyvärr blir det ingen kortvecka på jobbet för mig, utan tvärtom, mer jobb än vanligt! Men men, jag räknar ner till semstern som börjar om tre veckor så det känns bra ändå! :) 
 
Just nu har jag precis gått på ett jobbpass, så jag och barnen har haft dagen ledig tills för en stund sedan och vi har tagit en långpromenad i solen och sedan njutit av en lugn start på veckan. 
 
-
 
Jag och barnen överraskade sambon med en rabarberpaj igår när han kom hem från sin resa! :)
 
/ S.

Syrener och söndag!

 
Hann njuta av vackra syrener en liten stund iallafall, nu verkar det som dom har blommat över här i stan redan.. Tur jag hann ta in någon bukett och föreviga det med telefonen! 
 
Nu är det söndag och jag har precis nu gått av ett dygnpass på jobbet, och nu ska jag iväg direkt och hämta barnen som har häng med deras farmor och farfar medans jag jobbat då sambon är iväg på resa med ett par vänner. Kul för barnen att få egentid med farmor och farfar! Får se vad jag och barnen hittar på idag tills sambon kommer hem :)
 
/ S.

International food festival

 
International food festival är i stan några dagar denna vecka så igår passade vi på att inta kvällsmaten där hela familjen, och även ikväll blev det kvällsmat där faktiskt, men då gick jag och barnen dit med min pappa och bror som inte hade besökt den än. Så rolig grej som lockar ut folket att komma fram på stan och äta massa goda rätter från många olika länder! :) 
 
Nu har äntligen barnen somnat här hemma och jag ska äta glass i soffan framför nyaste avsnittet av Younger, fantastisk avslut på dagen! 
 
/ S.
 

Man ska aldrig säga så..

Sedan jag skrev i måndags om att sömnen hade varit lite bättre det sista så fick vi en katastrofal natt, en av dom sämsta någonsin faktiskt. Men var bara att ställa klockan och gå upp tidigt för en dag på jobb och förskolan, framåt eftermiddagen kände jag mig helt överkörd med en jobbig huvudvärk. Fick ställa in kvällens träning och lägga sig tidigt istället och hoppas på en bättre natt! 
 
 
Onsdag och som tur är var natten tills idag bättre så idag har man fått sova lite mer iallafall, tur det för jag och barnen var iväg på jobbmöte imorse, sen blev det lunch på favorit pizzerian och sen i eftermiddag grejade vi hemma. Tog mig iväg på ett träningspass tidigare ikväll också vilket var skönt för då släppte äntligen huvudvärken jag haft i två dagar, men det blir att lägga sig tidigt idag också och försöka ta igen lite sömn. 
 
Hoppas ni har en mysig onsdagkväll! 
 
/ S.

Helgen och måndagen

Måndag igen och en bra ledig helg har sprungit förbi, vi har bland annat haft familjehäng, lördagsgäster och tränat! 
 
 
Som sagt måndag och jag och barnen har haft ytterligare en ledig dag tillsammans, vi har gjort lite ärenden på stan, ätit glass hos barnens farmor och nu ikväll har barnens mormor varit här och lekt en stund så jag och Niclas åkte iväg till campingen för lite mat och egentid tillsammans. Det är otroligt viktigt i småbarnslivet tycker vi, speciellt för oss som har en son som knappt sovit på två år.. Men nu har det börjat gå åt rätt håll tror jag, vi håller iallafall alla tummar och tår för det iaf :) 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

.

 
Sommar-rean har dragit igång och dessa nedsatta varor från Åhlens hade gärna fått flytta hem till oss! 
 
/ S.

F R E D A G

Helt fantastiskt kök!
 
-
 
Hej fredag! Just nu är jag på jobbet och har någon timma kvar här innan jag får gå hem och ta ledig helg med resten av familjen. Har en ganska oplanerad helg faktiskt vilket känns riktigt skönt! Blir iallafall träning och vi får besök av vänner imorgon :)
 
Hoppas ni har en fin fredag och att ni får en bra start på helgen! 
 
/ S.
 

Nationaldagen 2019

GLAD NATIONALDAG PÅ ER! 
Idag har hela familjen haft en ledig dag tillsammans i värmen, vi har kalasat hos grannarna, grillat korv, tränat och avslutade med att fira min bror som fyller år idag! 
 
Vi körde träning i pappas trädgård..
 
sedan hem och duscha och hoppa i kalas kläderna igen..
 
för att sedan fira min bror som fyller idag, han bjöd på grillade hamburgare! 
 
/ S.

Tillbakablick - studenten

Idag är det student här i Lidköping, tänk att det är 11 år sedan det var jag som stod där, tiden går minst sagt fort :)
 
Så tänkte idag bjuda på några bilder på hur det såg ut när jag tog just studenten! 
 
En otroligt rolig dag med min härliga klass, fick massa uppvaktan! 
 
Och senare den veckan blev det bal och såhär såg jag ut då :) 
 
-
 
Men nu tills idag, det visar att det ska vara 30 grader varmt i eftermiddag så det gäller att hitta något svalt plagg då vi ska iväg sen och kolla på när dom tar sig fram på lastbilsflaken och sedan åker hela familjen hem till min kusin för att gratta honom så tar studenten idag! :)
 
/ S.
 

L i s e b e r g

Igår morse direkt efter jag slutat jobbet så packade vi in oss i bilen och mötte upp vännerna för en dag på Liseberg! Och vilken dag vi fick, perfekt väder, glada barn och jätte lite folk! Helt perfekt! :) 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det måndag och jag och barnen har precis kommih hem efter att ha varit hos barnens morbror som är ledig denna vecka och vi har hjälpt honom med lite fix i hans lägenhet och sedan åt vi lunch på favoritpizzerian. Sen ska barnen iväg och leka lite med just morbror igen och även min mormor och morfar så kan jag åka och träna en halvtimma. Kul för barnen att leka med dom och superbra att jag kan träna under tiden, tummen upp för båda! 
 
Hoppas ni har en bra måndag! 
 
/ S.
 

Dagens vill ha!

Jag hade gärna bytt ut en av våra röda brandsläckare här hemma mot denna snygga från solstickan, den hade gjort sig perfekt i våran gröna hall! 
 
/ S.
 

RSS 2.0