Vecka 5

 
 
Att se fram emot denna vecka:
 
Att jag bara har ett pass kvar på jobbet innan jag går hem på graviditetspenning
En tripp till Göteborg med min lilla familj
Ytterligare en vecka närmre bebis ankomst
Biomys med en vän
 
/ S.
 

Tre bilder från veckan som gick - och nu ny vecka

 
Fick lite egentid vid lunch så då blev det godaste hämtmaten i soffan, mums! 
 
 
Tog en tripp till ullared för att fynda lite på gekås. 
Soffmys med min favorit tjej ♥ 
 
Hej måndag och ny vecka! 
Jag har nyss gått av jobbet där jag spenderat dom flesta timmarna denna helg, strax ska jag få hämta hem min lilla tjej som är och leker på sitt favoritställe, nämnligen dagis. Känns så skönt att hon älskar att vara där, tror det beror på att hon är där max 15 timmar/veckan. Men så skönt att hon trivs så otroligt bra :)
 
Idag har vi inte så mycket planer förtom att vi i eftermiddag ska iväg och kolla på cykel till Tuva. Hennes 3-årdag närmar sig med stormsteg och vi tänkte ge henne just en cykel i present i år.
 
Hoppas ni haft en fin helg, KRAM!
 
/ S. 
 

F R E D A G

En veckas ledighet är slut och i eftermiddag är det dags att starta långhelgen på jobbet, trist men sant. Men vet ni vad? Om en vecka så gör jag mitt sista pass på jobbet på väldigt länge, för då går jag nämnligen hem på gravititetspenning. Det ska bli underbart! :) 
 
Hoppas ni får en fin fredag! 
 
/ S.
 

Längtan efter våren

Lite vårfint på byrån i vardagsrummet! 
 
Finns det någon som inte drömmer om våren nu? Ge mig sol och många plusgrader tack :)
 
/ S.

Dagens vill ha!

 
Vi är fortfarande på jakt efter två nya taklampor till vardagsrummet, och fick se denna bland nyheterna hos Ellos. Visst såg den snygg ut? Den tål att ha i åtankte.. 
 
/ S.

Tre från veckan som gick:

Var på stan och spanade in dessa skor, men dom fick stå kvar på hyllan..
 
Hade Tuvas bästis och hennes familj över på lek och massa god mat i fredagskväll :)
 
Hade en hemmadag med Tuva som hade jobbig krupp-hosta, då passade vi på att testa denna färdiga kakmix från ica. 
 
En ledig helg har sprungit förbi som vanligt! Vi firade in den med gäster här hemma i fredagskväll, sen i lördags blev det fika och en sväng på stan för att avsluta lördagen med examensfirande för min syster. Sen igår blev det en väldigt kort och trist sväng på gymmet, sen gympa för Tuva och sedan avslutade jag och sambon kvällen med pizza och två bron-avsnitt i soffan medans liten sov gott.
 
Måndag idag och vi har börjat veckan lugnt här hemma, vi har besökt farmor/svärmor och så har jag varit hos sjukgymnasten för att kolla mitt ben som inte ger med sig.. Vill bara iväg på alla roliga pass på friskis, men det får jag nog vänta med tills i vår när bebis tittat ut för än tillåter inte benet det tyvärr.. 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
 
/ S.

F R E D A G

Godmorgon fredag! 
Jag har inte bara en ledig fredag och helg framför mig, nej utan ledigt i en hel vecka! Wiho! :)
 
Idag tänkte vi ta en stund på bibliotket, sen ikväll kommer Tuvas bästis och hennes familj över på kvällsmat och lek, sen ska vi även fira min lillasyster i helgen som precis tagit examen :)
 
Happy friday! 
 
/ S.

Vårfint från h&m

Fick syn på denna blus förra veckan när jag sprang in på h&m en sväng, hade jag inte haft en växande mage just nu så hade den fått följa med hem direkt! Så fin var den! Och dom andra sakerna, så vårfina dom också. Speciellt klockan, den måste jag spana in i butik i veckan :)
 
/ S.
 

Aqua Vitalis

 
Av sambon i julklapp fick jag att vi skulle ha en dag på spaa i grannstaden bara vi två, så i fredags åkte vi dit. Och vad behövligt det var, vi var otroligt avslappnade (och trötta) när vi sedan styrde bilen hem igen för att forsätta myset i soffan med massa gott att äta. Riktigt mysig fredag 
 
/ S.

Vårfärger på bordet.

 
Veckan fick ingen bra början då min farfar blev riktigt dålig och sjuk, och senare i veckan gick han tyvärr bort Men nu är han äntligen återförenad med min farmor igen! 
Så det har varit jobbig vecka! Så nu ser jag fram emot en ny vecka som gärna får bjuda på massa roliga saker isället! 
 
Hoppas ni får en fin söndag! 
 
/ S.

Tre från det senaste

 
Tuva fick bestämma helt vad vi skulle göra en eftermiddag, det blev fika på stan och lek på biblioteket! 
 
 
Kvällsmat och lek med fina vänner en fredagkväll :)
 
Tuva blev överlycklig över att det kom lite snö förra veckan, men det låg inte många dagar innan det smälte bort! 
 
Onsdag idag och det är riktigt ruskigt och blåsigt väder så det blir nog mest att hålla sig inomhus idag, men tror även vi ska ta oss in till stan för en stund på biblioteket! Det tycker Tuva är så mysigt! :) 
 
/ S.

Årets första tulpanbukett.

 
Ytterligare en ledig helg har sprungit förbi, vi har bla träffat vänner, varit på kalas och städat ut julen. Och igår när vi var och handlade kunde jag inte motstå att köpa med mig årets första tulpanbukett hem, älskar att tulpansäsongen drar igång nu! :) 
 
Annars här hemma så har jag och sambon börjat kolla säsong 5 av Suits som äntligen kommit ut med svensk text, så det blir minst ett avsnitt varje kväll här hemma. Och igår var inget undantag för då avnjöts även det på bilden ovan ihop med några avsnitt i sängen! :)
 
Hoppas ni också haft en fin helg! 
 
/ S.

F R E D A G

Hur sugen på vår blir man inte av denna bild? :) Såå vårig färg på soffan! 
 
 
Fredag, och en röd sådan t.om. men jag är på jobbet, som sagt nackdelen med att jobba inom vården.. 
 
Men jag har några timmar kvar bara innan jag kan gå hem och ta helg med familjen :) Än så länge har vi inte så mycket planerat förutom att vi ska iväg på 2-årskalas för Tuvas kusin och mat och lekdejt med vänner. Får se mer vad vi hittar på :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

a i m´n

Är riktigt sugen på att klicka hem och testa dessa träningsbyxor från Aimn, men nu med en kanonkula mitt på kroppen känns det otroligt onödigt.. Men till våren, när det är dags att komma i form igen ja då ska jag klicka hem minst ett par av dom ovan! Tycker dom är så snygga! :)
 
/ S.

B I O P R E M I Ä R

 
 
I söndags var det dags för första biobesöket för Tuva, och vilken nöjd tjej vi hade. Hon var jätte redig och var så nöjd över att man fick äta chips och festis och samtidigt kolla på bamse. Dock tyckte vi inte att det var en så bra lämpad film för dom minsta, plus att hon blev väldigt trött dom sista tjugo minutrarna. Men annars gick det jätte bra och hon tyckte det var så mysigt :)
 
/ S.

Lite av mitt 2016 - Välkommen 2017

 
2016 var ett bra år: Tuva fyllde 2 år, vi har fått vara friska och må bra, det har renoverats lite här hemma, vi hade en solig vecka på Alcudia och det största, vi fick reda på att Tuva skulle bli storasyster! 
 
Vi firade in det nya året med tre-rätters ihop med vänner, och startade det nya året med sovmorgon och biopremiär för våran Tuva. Mysig start på nya året! :)
 
Hoppas ni också fått en bra start på 2017!
 
/ S.

RSS 2.0