F R E D A G

Välkommen fredag och helg! 
Älskar verkligen att börja dagarna med sovmorgon och mys i sängen med hela min lilla familj, tänk att alltid få börja dagarna så! Nu, fredag och det enda på dagens agenda är träning. Och ikväll så gissar jag på fredagsmys i soffan med massa gott som är en vinnande trend här hemma hos oss! :)
 
Happy friday! 
 
/ S.

Fur ball

Fick syn på dessa läckra pälsbollar för någon dag sedan och jag som har letat efter något liknande blev riktigt sugen på dom. Eller åtminstonde en iallafall, har en på väskan just nu men den har en annan form så någon av dessa hade varit perfekt att byta med! 
 
Tänkte ta en sväng på stan idag så måste nog slinka in på Gina Tricot och spana in dom närme, annars finns dom att klicka hem här
 
Gillar du dom? Något du skulle vilja ha på väskan eller till nyckelknipan? :)
 
/ S.
 

Borås Djurpark

 
Förra veckan startade vi min semester med att spendera dagen på Borås Djurpark. Det blev en härlig dag med min lilla familj och vänner, tur med vädret hade vi också för en gång skull! 
 
Annars då så har vi precis haft vänner över på våffel-lunch och lek! Och det spöregnar kan jag meddela, som typ alla dagar hittills på våran semester! Usch så trist! Men det ryktas om att solen ska komma tillbaka i helgen eller nästa vecka så det håller vi tummarna för! :)
 
Hoppas ni har en fin onsdag! 
 
/ S.

Senaste dagarna

Blir lite dålig uppdatering här inne nu när man har semster, men ska försöka kika in lite oftare till er här nu i veckan! :)
 
 
I lördags mötte jag upp en vän för mat och bio, riktigt mysig kväll! 
 
 
Igår hade vi Tuvas bästis och hennes föräldrar här hemma på lek och mat! Alltid lika trevligt! 
 
 
Idag har vi plockat jordgubbar för sista gången denna säsong, jag har varit en sväng på gymmet, grillat korv och vi har även hunnit med att baka kladdkaksmuffins. Och nu sover äntligen våran Tuva så nu blir det att mumsa muffins och kolla suits! :)
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
 
/ S.
 

H e l s i n g b o r g

 
Igår kom vi hem från några dagar som spenderats i Helsinoborg, där strosade vi mest runt, tog färjan över till Helsingör, shoppade och åt gott! :) Lovar att visa er mer bilder men nu måste jag få lunch i magen så vi får höras igen imorgon med det. 
 
Ha en fortsatt trevlig lördag!
 
/ S.

Wiho Design

 
Wiho Design som har så fina posters har nu släppt kort i A5 storlek, och jag blir genast sugen på att klicka hem några. Spana in alla posters och kort på Wiho.se 
 
/ S.
 

V ä s t e r v i k

 
 
 
Måste tipsa er om Västervik, en riktigt mysig liten sommarstad. Mysiga lunch/fikaställen och allt ligger fint vid vattnet, för oss blev det en riktig lyxlunch på harrys och sedan var jag ju tvungen att besöka Boligheter när vi var där och dom hade farligt mycket fint!
 
Bodde gjorde vi på Lysningsbadet camping och den hade allt och lite till, perfekt camping för alla, stora som små! :)
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.
 

SEMESTER!!

Nu är det äntligen min tur att gå på semester! Ska bli underbart med tre lediga veckor ihop med min lilla familj 
 
Har ni läsare semester? Eller kanske redan har haft? :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Idag väntas en ledig dag med soligt väder så jag hoppas kunna sitta ute i en solstol och njuta lite, ska även försöka ta mig en sväng till gymmet och funderar även på lite jordgubbsplockning.
 
Förövrigt här hemma så började sambon sin semester i måndags och jag har bara ett jobb-pass kvar i helgen innan det äntligen är min tur också! Men jag har ioförsig varit ledig sedan i söndags så denna vecka kan man ju nästan säga att jag haft semester jag också :) 
 
Men nu dags att starta dagen, hoppas ni också får en solig fredag! 
 
/ S.

Mini-semester i Västervik

 
Idag är vi hemkommna efter några dagar i Västervik ihop med trevligt sällskap! :) 
 
 
Men nu måste jag hoppa i säng här hemma, så vi får höras mera imorgon! 
 
GOD NATT! 
 
/ S.

f y r a

Fyra prylar härifrån som mer än gärna hade fått flytta hem till vårat hus! 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! 
 
/ S.

Fredag, lördag och söndag!

 
 
I fredagskväll blev det egentid för mig i soffan med Ben & Jerry när Tuva somnat och sambon var iväg med vänner. Sedan var det jobb hela lördagen och jag gick inte av jobbet förrän imorse. Och idag har vi haft vänner och barn över på pizza-lunch, och nu vilar mina två favoriter lite i soffan här bredvid och jag funderar på att åka och köra en halvtimma på gymmet för sen ikväll blir det glass och film i soffan. 
 
Hoppas ni får ett mysigt avslut på veckan :) 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Ville bara kika in och önska er en trevlig dag ochn start på helgen! :)
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.
 

Shoppingtripp en grå onsdag!

 
 
Igår vaknade vi upp till ytterligare en grå och regnig dag, så då packade jag, Tuva och mamma/mormor in oss i bilen och styrde den mot Uddevalla. Där blev det shopping inne på Torp och sedan blev det lunch och lite mera shopping inne på Ikea innan vi sedan styrde bilen hemmåt igen. Trevlig dag en grå dag! 
 
Hittade äntligen bra sandaler till Tuva, och hatten har jag velat ha till henne ett bra tag men inte hittat i rätt storlek. Hon är så otroligt söt i den :)
 
Ha en fortsatt fin torsdag! 
 
/ S.
 

4 önskningar till Tuvas rum

Tavla - Girlang - Svankudde - Tavla 
 
Fyra fina ting som gärna hade fått flytta in i Tuvas rum, tror iallafall det blir klick-klick på någon av tavlorna. Måste bara kika så jag hittar några fina ramar till :)
 
Hoppas ni får en fin onsdag! :)
 
/ S.

Helgen vecka tjugosju!

 
 
Vi startde helgen i fredags med grillat och när Tuva somnat kröt vi upp i soffan och kikade ett avsnitt av Orange is the new black, skrapade triss och åt macarons. I lördags var det jobb hela dagen lång och igår var vänner över på grillade hamburgare och glass till lunch. Kvällen avslutades ute på Spiken där vi firade min mormor som fyllde 70 år! :) 
 
Ha en fin start på veckan nu, KRAM!
 
/ S.
 
 
 

Önske- outfit!

 
 
Nu är denna veckas jobb-pass över och idag kommer lite vänner över på lunch och fika i solen, trevligt! :) Och jag hade mer än gärna gått klädd i detta ovan (setet är tyvärr slutsålt). Men ack så läckert! Du hittar allt här!
 
Hoppas ni får en soligt och trevligt avslut på helgen! 
 
/ S.

F R E D A G

Välkommen fredag! 
Idag har jag en ledig dag och här hemma väntas ytterligare en dag med riktig sommarvärme så tror vi får svalka oss i Tuvas pool idag också för att klara av denna otroliga värme. Annars idag så har vi inget planerat förutom att det blir grillning och fredagsmys i soffan. 
 
Happy friday! 
 
/ S.

Rosa och triangel

 
Alltså hur läcker är inte denna rosa byrå? Hade inte priset varit så saftigt så hade jag genast försökt övertala sambon om att vi behöver en rosa möbel hemma! Och spegeln, visst är den också läcket? Finns på lagerhaus för ett bra pris! 
 
 
Annars då? Jo redan torsdag igen och idag utlovas ytterligare en riktig sommardag med sol och hög värme, så vi tänkte hänga i solen och skuggan och Tuva ska få inviga poolen vi köpte till henne i helgen. Tror det kommer göra succe för våran badtokiga tjej! :)
 
Hoppas ni också får en solig och varm sommardag! 
 
/ S.
 
 

RSS 2.0