Från helgen som varit:

Swich sa det så var dom fyra dagarnas ledighet över och idag var vi tillbaka på jobb och förskola igen. 
 
 
Lite bilder på vad vi sysslat med under dom lediga dagarna: ja alltifrån ärenden på stan, lekplatshäng och ätit årets första glass på Birgers. Sen har vi även spenderat mycket tid utomhus, vi har grejat på våran baksida och även hjälpt ett par grannar med deras altan. 
 
Men nu är jag så trött så nu ska jag stänga av här och sova, GOD NATT! 
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jag och barnen har gått på helg och har nu fyra lediga dagar framför oss! Idag tänkte vi började dagen med lekplatshäng i solen och sen efter lunch ska jag iväg på ansiktsbehanding! Sen ska vi även passa på att njuta ute i solen, och barnen önskade att få sova hos sin mormor ikväll så det får vi se om dom kanske dom får göra :)
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

Från i måndags

I måndags var alltså Lexus födelsedag, hela familjen var lediga tillsammans och han hade önskat vad vi skulle göra och äta denna dag :)
Först var det frukost på sängen och öppna paket! 
 
 
Sen på förmiddagen ville ha åka och köpa med fika hem och sen grejade vi ute i trädgården, hängde på lekplats och avslutade dagen med att köpa med pizza hem och ha en mysig kväll! :)
 
/ S.

-

 
 
Jag är inte så mycket för massa påskpynt så som massa färgade fjädrar, kycklingar och allt det som hör påsken till. Men det sista har det ju kommit in en massa fint påskpynt, sakerna i bilden ovan är mina favoriter ifrån h&m och allt hade mer än gärna fått flytta hem till mig :) 
 
Brukar ni påskpynta mycket? :)
 
/ S.


3 år idag ♥

 
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller våran älskade Lexus 3 år! ♥
 
/ S.

Just nu i radhuset:

Det vi håller på med just nu hemma är altanen, som ni vet så dränerades det i höstas så nu håller vi på att bygga en ny altan. En nära vän är med och hjälper till och jag roddar alla barn under tiden. 
 
 
Lördag och jag är äntligen tillbaka på jobbet efter varit hemma i tio dagar, blev snorig i måndags så då får jag absolut inte vara på jobbet då min brukare är i riskgrupp. Men nu är jag frisk igen och känns skönt att vara tillbaka på jobbet :) 
 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från Alexandra Brings hem!
 
 
Heej fredag! 
Här hemma är vi inne på dag tio hemma, jag och Lexus blev snoriga i måndags så vi fick ställa in veckans planer och vi har istället hållt oss hemma. Men nu är vi friska igen och har precis varit ute på en promenad i solen! 
 
Nu blir det dusch och om en stund blir det kyckling till lunch, sen slutar sambon, då kommer en vän till oss och hjälper oss på baksidan där den nya altanen ska byggas upp. Funderar på att beställa hem fika från grannens fik tills i eftermiddag också, gäller att stödja dom lokala små företagen nu i dessa oroliga coronatider.. 
 
Hoppas ni har en fin fredag! 
 
/ S.
 

Från senaste veckan:

Köpte mig en gul kruka till hallen som matchar lampan!
 
Tuva var på barnkalas hos en kompis från förskolan i lördags, hon har slått in paketen helt själv! 
 
Vågar inte besöka gymmet i dessa corona-tider men jag har tur som har en pappa som har ett eget litet gym hemma hos honom :)
 
Måndag, och barnen och jag är lediga idag också efter en väldigt lugn och mysig hemma-helg! Imorse var sambon med Lexus hos tandläkaren medans jag och Tuva fixade frukost. Nu skrotar vi runt i pyjamas här hemma  men ska snart göra oss klara för vi ska nämligen till frisören. Sen mer idag blir det lite fix här hemma och sen ska jag till pappas gym i eftermiddag, träningvärken från i lördags hänger fortfarande i men lika bra att åka iväg för träning brukar ju vara det bästa mot just träningsvärken! :) 
 
HA EN FIN VECKA! 
 
/ S.

Lördag och sooool!

Lördagmorgon och underbart att vakna av att solen lyser in! Hela familjen är ledig och vi har en lugn dag framför oss, tänkte besöka blomsterhandeln och köpa vårblommor för att plantera på framsidan.
 
 
Känner att jag måste nämna det här med Corona-viruset, tycker det känns så skrämmande att det sprider sig och att det bara ökar. Hoppas det inte blir så mycket större detta och att det försvinner lika fort som det kom.. Håller alla tummar och tår för det! 
 
TA HAND OM ER! 
 
/ S.

Vecka elva:

 
Godmorgon måndag! 
Här hemma pratar vi mycket altan just nu då det strax är dags att bygga en ny då våran baksida dränerades i höstas. Just nu kollar vi olika alternativ för vilket virke vi vill bygga just altanen i, svåra val men snart kommer vi nog fram till något bra! 
 
Annars i veckan så jobbar jag två dygnspass innan jag sedan tar ledig helg med familjen ♥
 
Hoppas eran vecka börjar bra idag! 
 
/ S.

Sista kalaset

Igår hade vi tre grannfamiljer här hemma för det sista kalaset för våra barn! 
Tusen tack all familj och alla vänner som uppvaktat och firat våra barn! ♥
 
 
 
Nu söndag och vi har en lugn morgon, eller sambon är och spelar padel men jag och barnen har iallfall en lugn morgon här hemma. Vid lunch ska Tuva iväg till bästisen på 6-årskalas och Lexus får ha egentid med mig och sabmbon. Mysigt! Sen ikväll tänkte jag testa att gå på ett skivstångpass, har inte vågat gå på pass på några månader pga min inflammerade höft men tänkte testa hur det känns nu när jag börjat behandla den :) 
 
Ha en mysig söndag! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godkväll fredag! Jag och barnen har haft en helt ledig dag, och den började med lekplatshäng med vänner och efter det åt vi lunch på stan. Sen följde Tuva med bästisen hem för mera lek så jag och Lexus mötte upp sambon som slutade vi lunch, då åkte vi iväg på en massa ärenden som vi hade på att göra listan idag. Bland annat, kollat vägg till sovrum, hur vi vill ha nya altanen som ska byggas och letat nytt golv till övervåningen.
Hann med en eftermiddagspromenad innan det var dags för mig att åka och lasra min höft igen, och när jag kom hem igen stod god mat på bordet! Sen avslutade jag och sambon precis dagen framför programmet "Bäst i test" det måste ni se om ni inte redan gjort det, så roligt program. 
 
Hoppas eran helg fått en mysig start :)
 
/ S.
 

Före och efter- lilla badrummet!

Såhär såg vårat lilla badrum ut innan vi renoverade det! 
 
 
Vi lade nytt golv i marmor, och dom färgade kakelplattorna på väggen knackades bort. Sedan blev nytt handfat, lampa och spegel! 
 
 
Visst blev det en väldig skillnad? :) 
 
/ S.

Från dom senaste dagarna:

Förra veckan fyllde jag år och blev bortskämd av dom närmaste! 
 
 
I ena paketet låg denna fina ljusstake som jag önksat mig! 
 
I fredags kom min gamla klasskompis och hennes barn hit för mellis och massa lek! 
 
Sen i söndags hade vi vänner över på lunch och lek, och jag fick då dessa fina tulpaner! 
 
-
Tisdag och idag var det dags för jobb och förskolan igen efter att ha varit lediga några dagar. Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
 
/ S.

RSS 2.0