Från den senaste veckan:

I onsdags var det som sagt sonens 5-årsdag! Vi hade planerat in roliga saker på dagen och på eftermiddagen så överraskade vi honom med ett besök på brandstationen! Han fick bland annat sitta i en brandbil, snacka om nöjd kille :) 
 
 
Vi har även hängt på lekplats! 
 
 
Sen i lördags var det äntligen dags för hans kalas, först ut var det kompisarna som kom. Oj vad han var lycklig! :)
 
 
Han hade önskat marsipantårta så det fick det såklart bli! 
 
 
Och igår var jag i blomsteraffären och köpte med mig vårblommor att plantera i krukorna på fram- och baksidan av huset! 
 
 
Och idag medans Tuva var i skolan så byggde vi ihop lite av allt lego som Lexus fått i present!
 
 
-
Nu sitter jag en stund i soffan medans barnen leker lite, men snart är det dags att skjutsa till akrobatiken och sen när sambon slutar ska jag ta mig till gymmet! 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.

Lexus 5 år ♥

 
Som han har längtat, idag fyller han äntligen en hel hand! 
Världens finaste kille 
 
/ S.

Solig helg och nya veckan:

Vilken fin och solig helg vi haft! Så fort Tuva slutat skolan i fredags åkte vi mot Kinnekulle för en utflykt, vi stannade till på ett cafe påvägen för att köpa bullar och tog oss sen upp hit för att mumsa på dom. 
 
 
Lexus var minst sagt sugen på att få smaka! :) 
 
 
Sen väl hemma igen tog jag med mig Tuva fram på stan för att köpa dom sista födelsedagspresenterna till just killen ovan, han fyller nämligen år nu i veckan. Sen avslutade vi dagen med fredagsmys i soffan. 
 
Lördagmorgon gick jag till jobbet för ett dygnspass där och sen när jag var hemma igen på söndagmorgon forsatte solen lysa så vi passade på att städa lite på altanen och tog fram dom sista utemöblerna. Mycket härligt med en solig helg! 
 
-
 
Måndag idag och efter vi varit lite snoriga i början på förra veckan så var vi alla tillbaka på jobb/skola och förskola idag. Blir jobb även imorgon för min del, men sen är jag ledig resten av veckan. Ska bli otroligt skönt :) 
 
Hoppas ni fått en bra start på nya veckan :)
KRAM! 
 
/ S.

Livet är skört!

Var flera veckor sedan jag kikade in här senast, är så otroligt berörd och rädd för vad som händer ute i världen just nu..
 
 
---
 
Sen hände tyvärr en väldigt trist sak för två veckor sedan, min mormor gick hastigt bort. Vi hade en väldigt nära relation så det har varit lite tuffa veckor det sista. 
 
 
Förra veckan var jag och tatuerade in ett hjärta på baksidan av armen, till ett minne av min fina mormor 
 
 
Hoppas ni mår bra! 
STOR KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0