Två från fredagen:

Sambon åkte ut tidigt till golfbanan imorse medans jag och barnen tog sovmorgon och hade en lugn morgon här hemma. Sedan tog vi bilen för att åka till bageriet och köpa fredagsfika! 
 
 
Sen när vi alla var hemma igen blev det lunch innan vi åkte ut igen för lite ärende, hämtade bland annat ut denna matta jag beställt till Tuvas rum. Jag tyckte den var så fin, men tyvärr höll minitonåringen här hemma inte med. Som med allt annat, hihi! 
 
 
Nu har Tuva bästisen här hemma, hon ska nämligen sova över här i natt. Och så fort dom har lagt sig tänkte jag och sambon kolla serien vi började se på nu i veckan. Eller ja om vi orkar vara vakna så att säga för vi har varit oerhört trötta idag! 
 
Hoppas ni haft en mysig fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

Dagsutflykt till Hjo!

I måndags visade det gråa moln och lite regn så vi packade in oss i bilen för en dagsutflykt! 
 
 
Vi åkte till Hjo för att besöka "Moster Elins" som är kända för all sin glass, kolla bara in glassmeny i bild här ovanför! 
 
 
Blev en rocky road glass för min del! 
 
 
Sen stannade vi i skövde på vägen hem så barnen fick leka på en rolig lekplats, och sedan avslutade vi med en sen lunch på Brödernas. Så himla gott! 
 
Hoppas ni har en fin sommar! 
KRAM! 
 
/ S.

Bruket i Wiared!

 
Kul att ni ville ser mer av när vi var och sov i detta tält, så här kommer lite info och massa bilder från dessa fantastiska plats! :) 
 
Så här såg det ut, åtta tält fanns att hyra och jag och min lilla familj var snabba på att boka ett när det fanns ledigt förra helgen! 
 
 
Så detta var vårat tält över en natt, så otroligt mysigt! 
 
 
Kolla så fint, och jätte sköna riktiga sängar! 
 
 
Ni kanske undrar hur jag lyckades hitta detta ställe, jo men det är egentligen pga det fina ladhuset på bilden ovan. Jag snubblade in på deras instragam (bruketiwiared) och började följa för jag tyckte det verkade vara ett sådant mysigt ställe. Men kunde aldrig tro att jag skulle få en chock för hur mysigt och inspirerande det var i verkligenheten. Kolla bara här.. 
 
 
I det fina ladhuset fanns bland annat en såå fin inredningsbutik, skulle vilja ha allt. Kolla bara på denna lilla hörna i butiken jag tog kort på!
 
 
Sen i en annan del av huset fanns detta söta lilla bageri, där man även kunde köpa stenungsbakade pizzor! 
 
 
Sen fanns en vit gammal villa även på tomten, där på övervåningen kunde man hyra rum och jösses vad inspirerande detta hus var.
 
 
Alla rum hade egen toalett och detta var ett av rummen man kunde hyra. Kan lov att alla rummen var magiska och detta är den mest inspierande plats jag besökt på länge. Helt fantastisk! 
 
Kolla in deras instagram för mer info som sagt, och man kan även åka dit bara för att fika eller äta mat och få en stor dos inspiration! 
 
/ S.

S e m e s t e r

Nu är det glest mellan inläggen och jag tror det kommer fortsätta så nu under semestern, men ska försöka kika in här emellanåt och uppdatera er lite om vad vi gör! Här kommer iaf lite bilder från denna veckan :)
 
 
Vi har plockat jordgubbar!
 
 
Vi har varit på kusten där vi spenderade ett dygn i Hamburgsund, där barnen fiskade krabbor. 
 
 
Barnen sov med sin mormor en natt i sommarstugan på Spiken, då passade jag och sambon på att åka upp till kinnekulle och promendera lite i skogen. 
 
 
Vi har haft väldigt varmt så vi har hängt endel vid stranden för att svalka oss i hettan. 
 
 
Jag har börjat träna på gymmet igen, och där har det varit olidligt varmt och svettigt dessa dagar.. 
 
 
Och idag kom vi hem från detta fantastiska ställe där vi testade på glamping, har så mycket bilder därifrån så det kräver ett helt eget inlägg som kommer om några dagar! 
 
 
Hoppas ni har fantastiska sommardagar och att ni också får njuta av semester med era nära och kära! 
PUSS! 
 
/ S.

Första dagen på semestern

Igår var första dagen på semestern för min del (sambon jobbar denna veckan innan han sen tar semester) och jag och barnen bestämde oss för en lugn dag. Tuva var över hos grannen och lekte och deras minsta dotter var över här och lekte med Lexus, perfekt att barnen hade varin kompis att leka med. Men vilken galen värme vi hade, jag satt ute i en solstol en stund men det var till och med för varmt för det så kunde inte sitta alls länge. På eftermiddagen svalkade vi oss med en glass iallafall. 
 
 
När sambon slutat jobbet blev det lite ärenden på stan, och sedan tacos tillkvällsmat. Sen kom en rejäl åskskur och massor av regn, det var behövligt. Tillslut trotsade jag regnet och tog mig ut på en kvällspromenad.
 
 
Tisdag idag och vi har startat dagen lugnt här hemma, för sen efter lunch ska vi nämligen åka till Skara Sommarland med barnens bästisar. Gissa om dom är taggade :) 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Senaste dagarna:

 
I torsdags hämtade jag och barnen upp deras mormor och åkte till Skara sommarland, och det blev en mycket lyckad dag trotts grått och trist väder. 
 
 
Igår hoppade vi i finkläderna och firade svärmor som fyllde 60 år! 
 
 
Imorse var jag ute i trädgråden och såg att dessa fina Astillbe som jag planterade ute i rabatten för någon vecka sedan, ser ut att bli så fina i ljusrosa! 
 
 
Nu är jag på jobbet och ska vara här tills imorgon förmiddag, men vet ni? Sedan går jag på fem veckors semester! Ska bli sååå härligt! 
 
Hoppas ni har en mysig lördag! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0