F R E D A G

 
Fredag igen och den börjar jag som vanligt med att visa er två härligt inspirerande bilder från tumblr, hade gärna velat ha plats för ett snyggt matsalsbord här hemma och hur läckert ser inte badrummet ut att vara?!
 
På dagens schema står först lite handling, sen ska jag och sambon luncha med ett annat par och sedan ska jag antligen träffa en vän. Och sen ikväll kör vi på fredagsmys, såklart! :)
 
Ha en mysig start på helgen raringar, KRAM!
 
/ S.

Detaljer till pojkrummet!

 
 
 
Och här ovan kommer mina detalj-favoriter till pojkrummet från ellos, ska bli spännande att snart få veta om man i framtiden kommer få göra ett pojk- eller flickrum i nästa boende! :) 
 
Hoppas ni har en fin torsdag! 
 
/ S.

Triss i snygga överdelar!

 
Något jag helst bär är ett par jeans och en snygg skjorta, tycker det passar lika bra till vardags som till lite finare tillfällen. Hittade dessa två enkla men snygga skjortor från h&m och då trillade jag även över den snygga svart/vita blusen, dom alla tre hade gärna fått utöka min garderob. Men jag får vänta med att shoppa nytt känner jag, bäst att se hur kroppen ser ut efter graviditeten först! :) 
 
Här hemma kör jag förövrigt en tvätt- och städdag! Inte det roligaste men väldigt behövligt..
 
/ S.

Do What You Love

 
Har helt glömt av att visa er en bättre bild på mina nya kuddar från h&m home, så här har ni dom! Jag är riktigt nöjd :)
 
Strax blir det lunch här hemma och senare blir det fika på stan med Jenny och guddotter Wilda, ska bli mysigt! :)
 
Ha en fin tisdag! 
 
/ S.

måndag

 
Välkommen måndag och ny vecka, dagen började som vanligt med sovmorgon och frukost i soffan. Sedan blev det en kort och sakta promenad runt älven, så skönt att komma ut lite. Nu har jag precis ätit en lax-lunch och ska nu ta tag i dagen, tänkte bocka av lite på veckans to do-lista som har en tendens att växa sig bara längre och längre.. 
 
Hoppas ni har fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Detaljer till flickrummet!

Jag tycker Ellos har fått in så himla mycket snygg inredning det sista så jag slängde ihop ett litet kollage med mina detalj-favoriter till flickrummet! Nästa vecka får ni även se mina favoriter till killrummet! :)
 
Vad tycker ni om kollaget? Gillar ni sakerna? :)
 
/ S.
 

F R E D A G

 
Veckans bästa dag är här igen och den börjar jag med genom att bjuda er på lite snygg inspiration från tumblr! 
 
För oss här hemma är endast kvällen planerat, så vi får se vad vi hittar på resten av dagen eftersom sambon slutar tidigt. Men jag tänkte iallafall slöa lite i soffan en stund till innan jag tänkte ge mig ut och kika en sväng på stan :)
 
Hoppas ni får en fin fredag, KRAM! 
 
/ S.

Mitt i veckan mys!

 
Jag och sambon åt nyss lite tacos framför tv:en och nu när han åkte iväg på lite innebandy så ska jag mysa mig upp i soffan med en film, hembakta kladdkaksmuffins och tända ljus! :)
 
Hoppas haft en bra onsdag och att ni får en mysig kväll, KRAM! 
 
/ S.
 

3 favoriter bland nyheterna

Just nu fylls butikerna med snygga vårnyheter och dessa tre ovan är mina favoriter hos Lindex, dock inte så färgglatt och vårigt men ack så snyggt!
 
Du hittar dom i butik eller på nätet här
 
/ S.
 

Söndag

 
Söndagen började med en härlig sovmorgon och sedan lite städ här i lägenheten, och medans sambon är iväg på innebandy så har jag ätit lunch med släkten. Nu myser jag och Svea i soffan och väntar på att sambon ska komma hem så vi kan ha en mysig söndagkväll ihop :)
 
Hoppas ni får en mysig söndagkväll! 
 
/ S.

Vårjacka till lillen/lillan i magen!

Någon av dessa ursöta jackor kommer definetivt lillen/lillan i magen bära i vår, du hittar bägge på h&m och finns att klicka hem här
 
Är dom inte för söta? :)
 
/ S.

F R E D A G

Godmorgon fredag och helg! 
Idag började jag dagen som vanligt med lite sovmorgon och frukost i soffan under favoritfilten med tända ljus, perfekt start på dagen! Det enda som står på dagens schema är ett besök hos barnmorskan för att se så allt ser bra ut med våran bebis! ♥ 
Sen får vi se hur resten av dagen spenderas :)
 
Happy fredag på er raringar! 
 
/ S.

Att försöka sy ett babynest!

 
Idag har jag spenderat några timmar med att försöka sy ett babynest, tyvärr tog det betydligt längre tid än vad jag trodde så jag får helt enkelt sy klart det i helgen. Eller kanske ska säga så att OM jag lyckas göra klart det, för det är inte helt säkert! Sen om jag lyckas och det inte ser helt förjäkligt ut så kanske jag tom visar er en bild och beskrivning jag följt! 
 
Brukar ni sy? Eller är ni som jag att jag egentligen inte har tålamodet till det? ;) 
 
/ S.

Årets första tulpaner!

 
Idag är det tuplanens-dag och det firade jag genom att köpa hem årets första bukett, älskar dom och vill fylla hela lägenheten med dom i vitt och rosa! :) Ni ser även våra nya kuddar från h&m home som pryder soffan, supernöjd över dom! :)
 
Hoppas ni har en fin onsdag, KRAM!
 
/ S.

Nyheterna trillar in

 
Här ovan ser ni mina tre favoriter bland nyheterna hos Åhlens, mest sugen blev jag på jackan så den måste jag kika närmre på! :) Du hittar allt här
 
/ S.

Och så kom snön..

 
Igårmorse vaknade vi upp till ett vitt och snöigt landskap utanför fönstren, får väl se hur länge det får ligga kvar den här gången. Sist snön kom så stannade den ju bara över helgen, vilket jag tycker räcker då jag inte är något stor fantast av just snö! 
 
Välkommen måndag och ny vecka förresten! Jisses vad tiden går, idag ska jag bocka av lite saker på to do-listan som har en tendens att bara växa sig längre och längre..
 
Ha en bra måndag, KRAM!
 
/ S.

Mina lagerhaus- favoriter till köket!

 
Dessa fyra saker till köket hade jag inte tackat nej till, du hittar dom på Lagerhaus och finns att klicka hem här
 
Idag är det söndag och på dagens schema står bland annat två lägenhetsvisningar att gå och kika på, känner att det är dags för oss att lägga i en extra växel nu med att leta efter större boende! Hoppas det dyker upp något bra snart! :)
 
Hoppas ni får en bra söndag och ett mysigt avslut på veckan!
 
/ S.
 

Ut med julen - in med våren!

 
Igår åkte julen ut här hemma, eller ja om man bortser från våran lilla mini gran som skymtar i bakgrunden. Den åker ut imorgon! Nu vill jag fylla lägenheten med tulpaner och att våren ska komma, men den lär ju dröja då dom visar minusgrader och att snön kan komma imorgon.. Men vi har ju en bebis att se fram emot och som vi kommer få träffa innan våren är här! ♥
 
Ha en mysig lördagkväll, KRAM! 
 
/ S.
 

F R E D A G

Välkommen fredag och helg! 
Dagen har spenderats på stan med att göra olika ärenden, men nu är jag tillbaka i soffan och strax kommer sambon hem från jobbet och då blir det lunch. Resten av dagen är oplanerat förutom kvällen så vi får se hur vi spenderad dagen! :) 
 
Hoppas ni har en bra fredag och start på helgen, KRAM!
 
/ S.

Mönstrat till träningen!

 
 
Jag tycker det är roligt att liva upp träningen med snygga och färgglada träningskläder, så dessa mönstrade hade gärna fått flytta hem till min träningsgarderob. Allt kommer från GinaTricot och finns att klicka hem här
 
Vad tränar du i? Färgglatt eller kanske helsvart? :)
 
KRAM! 

/ S.
 

Åttonde Januari

 
Nu på eftermiddagen har jag haft en vän här på fika, orkade inte ställa mig att baka något så fick bli frödinges kladdkaka med grädde. Det funkar alltid! Mums! :)
 
Och just nu håller jag på att tvätta alla bebiskläder och allt som hör det till, allt är så sött och mysigt! :) Och nu strax kommer sambon hem från jobbet och då får vi se hur vi spenderar kvällen :) 
 
Ha en fin onsdagkväll, KRAM!
 
/ S.

Dom senaste dagarna

 
Fredagsmys iform av tacos framför tv:en! 
 
 
Massa gos med en väldkigt mysig Svea!
 
 
I söndags blev det Ikea med mamma och mormor!
 
Men nu idag är det tillbaka till rutinerna igen, sambon är tillbaka på jobbet och jag ska iväg och jobba några timmar på extrajobbet. Ska bli riktigt skönt att komma igång med lite rutiner igen, dock nya för min del eftersom jag går på havenskapspenning från mitt ordinariejobb! :) 
 
Hoppas ni får en bra tisdag! KRAM! 
 
/ S.

SERIE- TIPS!

 
Tänkte passa på att tipsa er om två bra serier såhär denna regniga söndagskväll! :)
 
Blacklist:
En amerikansk acitonfylld tv-serie som blev en stor succé i USA! Den avhoppande spionen "Red" är en av världens mest efterlyste man går en dag in på FBI och lämnar in sig frivilligt, varför? Spana in serien så får ni veta! Riktigt bra och spännande serie, första säsongen går just nu på tv3! 
 
Orange is the new black:
En amerikansk tv-serie som handlar om Piper Chapman en ung kvinna som i ungdommen smugglat knarkpengar åt sin dåvanrande flickvän, hamnar i fängelse tio år senare för sitt brott. Spännande och oansade saker sker! Hela första säsongen finns att se på Netflix! :)
 
Någon av er som sett dessa serier? Eller som kanske blev sugen på att börja kolla? :)
 
/ S.

H&M HOME BESTÄLLNING!

 
Igår gjorde jag en liten beställning från h&m home, klickade bland annat hem detta snygga kuddfodral och även lite saker till bebis. Ni får se mer vad det innehöll så fort jag får hem det :)
 
Här hemma går jag fortfarande i mjukiskläder men tänkte nu ta tag i mig själv och fixa mig lite. Ikväll ska sambon laga något riktigt gott till mig har han lovat :)
Ha en mysig lördagskväll! :)
 
/ S.

Mojitos and Manolos

Måste bara tipsa er om dessa snygga skal till iphonen, du hittar dom (och några andra varianter) här! Förövrigt så har dom även läckra tavlor och lite annat så ni måste spana in deras hemsida pronto! 
 
Happy fredag och helg förresten! KRAM! :)
 
/ S.

MITT 2013

 
JANUARI började med promenader ute i snön, spenderade timmar på det nyrenoverade gymmet på Frikis & Svettis. Och i mitten på månaden bokade vi våran resa till Miami! :)
 
 
FEBRUARI- månad då spenderade vi dom två första veckorna i Miami, där bestod dagarna mest av att ligga vid poolen, shoppa och jag uppfyllde även en av mina högst drömmar, att simma med delfiner! :) När vi kom hem var vi i Vara konserthus och kollade på Petter och någon dag senare fyllde jag 24 år! 
 
 
I MARS fyllde jag lägenheten med mina favoritblommor, tulpaner! Åkte till Ullared i dagarna två med sambon, mamma och pappa. Tyckte synd om Svea som fick jobbiga sår i ansiktet, som nu tack och lov är borta! :) Sen blev det påsk, men det blev inget firande då jag jobbade!
 
I APRIL blev det en utflyckt till Kinnekulle i vårsolen, skämde bort sambon på hans födelsedag med frukost på sängen. Åt första glassen för i år på Birgers med Jenny och Wilda! Och hade en mycket trevlig utekväll med Fanny :) 
 
I MAJ kom det underbara sommarvädret så jag satt ute mycket i solen, vi grillade och jag fyllde garderoben med nya vår/sommarkläder! 
 
I början av JUNI forsatte solen att skina så jag passade på att njuta av den, vi fick reda på att det grodde en liten bebis i min mage ♥ Sen åkte jag till Turkiet med min bror där vi njöt av massor av sol och lata dagar vid poolen! 
 
 
I JULI gick jag på semester, dock blev den betydligt kortare än planerat. Plockade goda jordgubbar i Råda, spelade minigolf och hade många grillkvällar i solen. Åkte till Lysekil för hotellmys, god mat och trevligt sällskap! 
 
 
I AUGUSTI unnade jag mig en snyggg (och dyr) lampa då jag knappt fick någon semester, åkte till Fiskebäckskil för att fira en 90 åring! Hade fikamys med Fanny och hennes Doris! Började att uppdatera garderoben inför hösten! 
 
I SEPTEMBER höll sig sommarvädret i och vi passade på att grilla och njuta av solen, gick på loppisrundor, fick se våran bebis på ultraljudet igen och bestämde oss nu för att berätta för våra familjen och vänner! ♥ Mat på Pitchers med två fina vänner! :)
 
 
I OKTOBER fick vi en mycket fin höst så det blev många promenader ute bland alla härliga färger, firade mormor och morfar, åkte till Ullared för att fylla på inför bebis ankomst. Och hade många mysmornar med Svea! 
 
 
I NOVEMBER höll sig höstvädret i så det blev en hel del promenader även då, hade trevligt fikabesök. Sen så blev det många myskvällar hemma i soffan och även restaurangbesök med våra familjer! 
 
 
I DECEMBER blev det traditionellt pepparkaksbak med mormor och morfar, plockade fram julpyntet. Fotade magen och njöt av julens alla mysiga dagar! :)

Så jag har haft en riktigt bra år och det bästa var helt klart att vi fick reda på att vi skulle bli tre, och nu är ju året här då du kommer ut till oss så jag tror 2014 kommer bli ett helt fantastiskt år ♥
 
Hoppas ni också haft ett bra år och att 2014 också blir det, KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0