Trettioförsta mars!



Goddag!

Onsdag idag och den började med lite simning med Sandra på badhuset. Skönt att ha gjort det på förmiddagen, för ikväll jobbar nämnligen vi ihop! :) Just nu sitter jag och väntar på Lollo och SandraJ, så ska vi gå och köpa present till fredag då vi ska på födelsedagsmiddag. Sen efter det blir det antagligen lunch/fika med Malin! :) Kul dag helt enkelt! Hoppas ni med får en bra dag!

/ S.

2 ½ men!



E
fter en liten joggingrunda med Sandra, sen matlagning och disk med N så blir det nu tv, så nu kikar vi 2 ½ men. Så roligt! Sen blir det att se senare avsnittet av solsidan som vi missade i fredags, också så roligt! :) Ha en härlig kväll! :)

/ S.


trettionde mars!

Godmorgon!
Sitter just nu under massa filtar i soffan och vill inget annat än att kunna gå in och lägga sig i sängen och få somna om igen, men icke, nu vankas det jobb. Jobbar kort-dag som vanligt! :( Sen när jag slutat ska jag hem till familjen, för mamma ska nämnligen klippa och slänga i en färg i håret. Min utväxt är hemsk just nu, sen så tror jag även att jag ska klippa lugg (?) Kan inte bestämma hur jag ska göra men tänkte att det kan vara värt ett försök. Sen när N kommer hem blir det matlagning, och sen får vi se vad kvällen gör med oss.
Men nu måste jag fixa lite innan jobbet, ha en fin dag! Kiss!

/ S.

dags för lite träning!

Strax kommer Lollo och hämtar mig, då blir det lite träning!
Ha en mysig kväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.

tjugonionde mars!

Goddag!
Hemkommen för en timma sen från jobbet, och sedan dess har jag ätit lite mat och knökat i mig en daimstrut! Så god verkligen! :) Och just nu sitter jag och väntar på att N ska komma hem från jobbet, får se vad vi hittar på idag. Det blir iallafall träning för mig ikväll, kanske kikar lite utomlandsresor med för är sjukt sugen att åka iväg. Men det får vänta till sommaren iaf, Hörs senare!


Bulgarien 2009!

/ S.

kvällens film:


T
ill filmen blir det godis, chips och dipp! Gött! :) Ha en fin kväll!


/ S.


Tjugoåttonde mars!

Nu är jag och N precis hemkomna från en förmiddag på ikea, så nu är vi helt slut så nu blir det att slöa i soffan. Idag hittade vi äntligen en fönsterlampa till hallen, men tyvärr ingen till taket i vardagsrummet. Sen så blev det lite små plock, bla tyg så det ska bli intressant att se hur det går när jag ska sy en gardin av det tyget! :P Men nu orkar jag inte skriva mer, så vi hörs senare!

      

/ S.

Tjugosjunde mars!

Goddag!
Gick upp för två timmar sen, och sen dess har vi legat under täcket i soffan och myst! :) Blir nog att göra det en stund till innan det är dags att ta tag i dagen! Förresten så var gårdagen väldigt trevlig, här kommer två bilder:



/ S.


Tjugosjätte mars!

Fredag idag, äntligen! Har längtat efter denna dagen, för idag är sista dagen på mina tolv dagar i sträck på jobbet! Och det firas med brudarna på jobbet ikväll, bowling och utgång! Underbart!! :) Ha en fin dag!



/ S.


God natt, dröm sött!

Nu är torsdagen snart över, har hunnit med mycket idag. Dock inte dammsugning, så det får jag göra imorrn bitti. Imorrn gör jag min tolfte dag i rad på jobbet, sen är jag äntligen lite ledig! :) Ska bli så skönt! Sov gott era sötingar där ute!

/ S.


Tjugofemte mars - våffeldagen!



Godmorgon!

Sitter just nu framför tv:en och har ätit lite frukost, ska strax bege fixa mig lite inför jobbet för idag blir det jobb på dagen igen! :) Sen nästan direkt efter träningen så ska jag möta upp Sandra för lite gympa. Sen ikväll är jag och N bortbjudna på våfflor! Ha en bra dag, och ät massa våfflor nu! :)

/ S.

Tjugofjärde mars!

Goddag!
Idag blev det verkligen sovmorgon, gick upp kvart i tolv (!!?). Shit det var länge sen jag sov så länge, men det kan väl bero på att jag inte kunde sova i natt när jag kom hem från jobbet. Aja, men nu är jag upp och har ätit frulle och ska strax hoppa in i duschen tänkte jag. Idag är det lite småsaker som behövs göras, städa lite, ringa ett samtal, handla lite och även sy upp en av mina nya klänningar. Sen i kväll är det dags för jobb igen, så jag känner mig nästan lite stressad. Men om jag lägger upp timmarna smart så kommer jag lätt hinna allt ändå. Ha en fin onsdag så hörs vi senare!



/ S.

twilight - New moon



Nu är även denna min! Så nu blir det spagetti och köttfärssås framför filmen! Underbart! :)

/ S.

Tjugotredje mars!

Goddag kära läsare!
Tisdag idag och dagen började med sovmorgon för mig och Viggo, men han tyckte dock att jag skulle gå upp när Niclas gick upp halv sex imorse. Men tillslut gav han med sig och somnade om och väckte mig sedan vid nio istället, då blev det frukost och nu har jag precis kollat Bella&Tyra Show. Tänkte att jag strax ska göra iordning mig lite och traska fram till stan i regnet, tänkte att jag skulle köpa Twilight-New Moon! :) Sen tänkte jag att jag skulle kika på den till Niclas kommer hem strax efter tre, sen ska jag kramas med han. Sen ikväll blir det jobb för min del! Hoppas ni har fått en bra start på dagen raringar!

/ S.

svart jordglob!



Denna skulle jag mer än gärna vilja ha här hemma, tyvärr så är den inte i så bra prisklass så därför är den inte köpt än. Men jag tror jag kommer ha den här hemma inom en snar framtid iallafall! :)

Ha en mysig kväll!

/ S.

tjugoandra mars - liten nystart!

Godmorgon!
Ny vecka redan och nu ska jag ta tag i mitt snart sockerberonde igen, just nu äter jag ju glass två gånger om dagen plus godis nästan varje dag, plus fika med. Och känner att det är dags att dra ner på det nu, för annars kommer det bli som förra året, jag blev tillslut nästan beoende och mådde skit när jag försökte sluta.

Så från och med idag, blir det godis bara på helgerna och vid speciella tillfällen. Fika och glass får det bli lite när som helst men inte två gånger om dagen och mer, en gång får räcka. Herregud, kommer jag klara detta? Tveksamt faktiskt! Men nu ska jag fixa mig för lite jobb, åttonde dagen i rad idag. Bara fyra kvar efter det. Ha en fin dag så hörs vi senare! :)

/ S.

ögongodis!

Just nu kikar vi Johan Falk på 4:an, tur att vi fick se Frank Wagner (Joel Kinnaman) en lite snutt i alla fall. Shit säger jag bara! ;)



/ S.


Tjugoförsta mars!



Goddag!
I
dag blev det jobb 11-17, lagom mycket folk och mycket skratt på jobbet idag! Det gillar vi! :) Nu har jag och Niclas precis vart och handlat lite mat. Om en stund blir det matlagning, sen ikväll blir det att kika Johan Falk- filmen klockan nio. Så det blir ett bra slut på en jobbig vecka. Ha en mysig kväll! :)

/ S.

tjugonde mars!

Goddag!
Redan lördag idag och den började med en lång sovmorgon för våran del. Sen begav vi oss fram på stan och kikade lite, sen blev det en god lunch på ett nyöppnat matställe. Efter det blev det promenad i det soliga vädret och nu slöar vi i soffan. Sen om drygt en timma blir det jobb för oss båda faktiskt. Men nu ska jag kramas! Ha en fin dag! :)



/ S.

Nu blir det bio!



Ha en fin kväll raringar! :)

/ S.

Nittonde mars!

Goddag!
N
u har jag kommit hem från en mycket hektiskt dag på jobbet. Har hunnit knökat i mig god mat och strax blir det duschen. Ikväll blir det nämnligen bio med Sandra, ska se Alice i underlandet. Så hoppas verkligen att det är lika bra som alla säger. Men innan bion blir det mys med Niclas och även hämta ut en paket som kommit och såklart köpa godis till bion! :) Härlig fredag! :)



/ S.


en full dag!

Började dagen med jobb till tre, sen hem och krama Niclas och slänga in tvätt. Sen blev det gympa, sen åt vi en god kvällsmat (Dock för tidigt, för jag är skit hungrig nu igen). Sen blev det en promenad för våran del, först hem till mina föräldrar sen hämtade ut biobiljetter tills imorrn. Och nu sitter vi här i soffan och kikar 2 ½ men, funderar även på om jag ska knöka i mig den sista av dom fyra chokladkakorna vi fick härromdagen! Mumms! ;)
Ha en fin kväll så hörs vi imorrn! :)

/ S.

Artonde mars!



Godmorgon!
S
itter just nu framför mtv och såg att New Moon-filmen kommer ut om två dagar, den måste inköpas. Annars så ska jag strax ska jag fixa och ta på mig inför lite jobb. Sen hem och tvätta, och efter det blir det lite träning och vara med Niclas såklart! Hoppas ni får en fin dag!

/ S.

Sjuttonde mars!

Godkväll!
Onsdag idag och den har vart välfyllt hittills. Började med jobb, sen gympa, sen blev det promenad med Jenny och sen lagade jätte god mat! Nu är jag nyduschad och ska iväg till Niclas föräldrar och kanske en sväng förbi mina och övertala pappa att vi ska köpa deras andra kylskåp! Nu sticker vi, later babes! :)

/ S.

nu är allt klart inför konserten! :)



Nu är allt klart inför Lady Gaga, boende och tåg klart! :) Åh, vad kul! :)

NÅGON AV ER DÄR UTE SOM OCKSÅ SKA PÅ LADY GAGA? :)

/ S.

Sextonde mars!

Goddag!
I
dag var egentligen min lediga dag, men fick samtal imorse att jag fick hoppa in och jobba. Perfekt med lite extra pengar! :) Så nu är jag nyduschad och kollar på film med Niclas, ska snart åka hem till min familj och umgås lite med dom. Och även skriva ut mina biljetter till Lady Gaga!!!! :) 
Ha en bra kväll så hörs vi senare! Kiss!



/ S.


ben & jerry´s peanut butter cookie dough - ny gb-glass!

 
Denna testade jag precis, helt okej tyckte jag men inget mera. Chokladen utanför tyckte jag inte särskilt mycket om, smakar nästan lite bränt? Men innehållet var gott, smakade jordnöttssmör. Så för er som älskar det så är nog detta en glass för er. Men själv så jag kommer aldrig köpa denna igen!

/ S.

Femtonde mars!



Godmorgon!
G
ick upp för en halvtimma sen, men Viggo har vart på mig och velat att jag ska gå upp i över en timma nu. Men sängen var så skön imorse så jag låg kvar. Synd bara att Niclas började jobba idag igen efter sex veckors sjukskrivning, så jag fick ju somna om själv när han gick upp och gick till jobbet. :( Men men, nu ska jag käka lite frulle, sen om en timma blr det jobb. Hörs senare, Kiss!

/ S.

börjar med två bilder från resan:



/ S.


fjortonde mars!

Goddag!
Nu är vi hemma efter en mysig skidresa! :) Tyvärr så krånglar min dator här hemma just nu så jag sitter vi en gammal så tyvärr kommer inga kort från resan just nu, men fixar det så fort den andra kommer igång. Resten av denna dag kommer spenderas framför tv:en med god hämtmat och glass, så en söndag ska avslutas! :) Men nu ska jag packa upp min väska från resan. Hörs senare, Kiss!



/ S.

trettonde mars!

Godkväll!
Lördag idag vilket betydde resans sista skidåkningsdag. Har nu åkt skidor i tre dagar, och jag som fortfarande är amatör på det området är mycket nöjd med min resa detta år. Har blivit några vulpor men inga skador! :)

Idag så började dagen tidigt i backen, åkte till lunch sen hem och vila lite och sen ge sig ut igen. Efter det blev det afterski, samma band som igår som spelade och shit alltså, har aldrig varit med om någon roligare afterski. "Frontsångaren" var helt sjuk och galen, och det blev allt från strippning till dans på bord. Efter det så gitck jag och Niclas och badade bubbelpool, bastade och hade det gött. Nu har vi precis käkat pizza här i lägenheten. Snart så blir det melodifestivalen och förhoppningsvis massa gott godis! ;) Ha en fin kväll!





/ S.

afterskii!

Efter en hel dag i backen så blev det dags för Afterski, och bandet var helt sjuukt. Haha, så kul! Nu blir det lite gott att smaska på, sen en god kvällmat!
Hoppas ni har det bra där hemma! :)



/ S.

för jag ska se lady gaga live!

 

Vet ni vad, jag ska åka på LadyGaga i maj! Kuuuuul! :)

/ S.

elfte mars!

Goddag!
J
ust nu sitter vi i våran lägenheten och käkar lite chips och godis! :) Kom hit till Stöten vid tolvtiden, köpte skipass och sen så har vi åkt skidor! Mycket kul! :) Tyärr blev det inga bilder tagna idag men kameran ska med i backen imorrn! Ikväll blir det läggdags tidigt, blev ju som sagt väldigt tidigt imorse. Ha en fin dag så hörs vi senare eller imorrn! :) Pussis!

/ S.

två bilder på det snart klara kaklet!





Här kommer två efterfrågade bilder på nya kaklet! Dock är inte allt klart, behövs lite lister och så, men snart är allt klart! :) Vi är skit nöjda! Bättre bilder kommer när det är helt klart sen!

Nu är allt färdig packat inför morgondagen. Nu ska vi diska berget, sen hoppa in i duschen. Imorrn bitti klockan sex (!!!) börjar resan mot Stöten! Förresten så följer en data med så lite uppdatering ska jag nog hinna med för eran skull! :)
Ha en fin kväll, GOD NATT! ♥

/ S.

Inspiration på hög nivå!

/ S.


tionde mars - packning pågår!

Goddagens!
Dagen började med simning med Sandra, sen var jag och Niclas (läs jag) så sugen på pizza så det fick bli det till lunch. Efter det stensomnade vi i soffan och vaknade lagom till vi skulle ut och tvätta, gjorde det och sedan lite ärenden på stan. Och nu, är det packning som gäller. Vi åker ju som sagt till Stöten imorrn för en skidweekend! :) Ska bli såå skönt att komma bort från stan ett tag och får njuta av lite ledighet! :) Men nu måste jag fortsätta med packningen!
Hoppas ni har en fin dag!


Skidklädseln! :)

/ S.

tio dagar i rad!

ÄNTLIGEN! Nu har jag jobbat tio dagar i rad, och nu är jag ledig i några dagar! :) Imorrn är det lite träning och packning, för sen på torsdag drar vi till stöten och åker skidor över helgen! Underbart! :) Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen fira ledigheten med sista biten av prinsesstårtan! ;) GOD NATT!

/ S.


nionde mars!

Goddag i solskenet! :)
Idag tog vi en härlig sovmorgon, sen grejade lite i köket. Nu är det bara lite lister och finputs kvar! :) Idag har vi även ätit en god lax till middag, och gjort lite ärenden. Just nu sitter vi och väntar på att mormor och morfar ska komma hit på fika, lyxar till det med prinsesstårta! ;) Ha en fortsatt fin dag så hörs vi senare!



/ S.

shopping på H&M!



N
u har jag vart och shoppat lite på H&M. Behövde ett nytt svart bas-linne och svarta strumpbyxor, så det fick jag med mig hem! Men fick även med ett par solglasögon och en svart klänning med puff-ärmar! :) Jätte sööt! :)

/ S.

Åttonde mars!

Godförmiddag!
B
örjade dagen med en hårt gympapass, sen hem och duscha och nu ska jag och Niclas iväg och slänga lite skräp och fixa lite saker. Sen blir det att fixa det sista med kaklet och så med.

Förresten skiner solen underbart idag! :) Ha en bra dag så hörs vi lite senare!

/ S.


marabou och solsidan!



E
ftersom jag jobbade i fredagskväll så missade jag Solsidan, så det avsnitten måste jag se nu. Har även vart och köpt marabou och Coca Cola så det blir det till det, mumms! :)

/ S.


Sjunde mars!

Godmorgon!
Igår hade jag fullt upp därav den kassa uppdateringen, först jobb 9-17. Sen hem och duscha och fixa sig för sen blev det god mat på Harrys med Niclas, mamma, pappa, mormor, morfar och moster med del av familj. Efter det blev det bowlinghallen för lite musik och lite mer alkohol. Så jag och Niclas var hemma vid halv ett, så det blev inte så värst sent.

Nu till idag, för just nu grejas det för fullt i köket. Niclas och far fogar kaklet medans jag och Viggo kollar på om dom sköter sig! ;) Tror det kommer bli riktigt snyggt när det är klart, gött! :)
Annars idag blir det lite städning här hemma, sen ikväll blir det jobb för min del. Har nu jobbat sju dagar i rad, så nu har jag bara tre kvar. Sen är jag ledig! :) Hörs senare idag!



/ S.

viggo dricker ur sugrör!



Våran superkatt! ;)

/ S.


Femte mars!

Godmorgon!
N
u har vi vart uppe i två timmar och hållt på i köket, idag tar vi bort allt cement som sitter på väggen.. och det är inte kul kan jag lova, plus att det är riktigt jobbigt! Men det måste ju bort så det måste ju göras. Men nu ska gå tillbaka och hjälpa Niclas, hörs senare!



/ S.


heels!

 


  

Ge mig!
A
lla från Nelly.com!

/ S.

 


fjärde mars - projekt ta ner gammalt kakel!



Nu har vi hämtat ut vårt nya kakel, så nu är vi i fullgång med att riva ner det gamla! Så här har vi fullt upp! :)

/ S.

Tredje mars!

Godmorgon!
I
dag blev det sovmorgon till nio, sen gjorde Viggo allt för att få upp mig. Så då fick jag pallra mig upp, käkade lite frukost och kolla på tv:en. Nu är klockan tio och ska strax hoppa i träningskläderna och möta upp Sandra för en sväng på gymmet. Sen efter det ska vi sola (sjukt behövligt), sen ska vi luncha på stan.
Sen hem och slänga i tvätt i tvättstugan och sen träffa min vän Fanny. Sen så i eftermiddag kommer Niclas hem igen efter två dagar i Visby. Så i eftermiddag innan jobbet ska jag kramas med han.
Men nu måste jag klä på mig! Ha en fin onsdag!

/ S.


cupcakes!


S
å nu har jag och Sandra vart och simmat och bastat, så gott att basta alltså! Sen blev det lite kvällsmacka med mamma och just nu sitter jag och äter marsipan och kollar på nya programmet "dating in the dark".

Dessa söta burkar köpte jag förrut förresten, kommer bli bra sen när nya kaklet kommer upp! :) Ha en mysig tisdag kväll! :)

/ S.


Andra mars!

Härlig dag idag, solen skiner som aldrig förr och gud vilka vår-känslor jag får av det. Synd bara att vi fortfarande har sjukt mycket snö kvar och att det är minus grader ute. Vill bara slänga på mig en av mina (sju!!) vårjackor som vill ut ur garderoben. Vill även inviga mina nya skor som jag fick av mannen i födelsedagspresent i fredags! Vita converce, perfekta i vår och sommar! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen gå fram och kika lite på stan i det fina vädet tänkte jag. Sen blir det badhuset med Sandra, härligt! :)
Hoppas ni också får en solig dag! :)


Nya pjuksen! :)

/ S.


här ska firas rejält!

Så här efter träning och en god kvällsmat ska jag nämligen plocka fram: Marsipan, choklad, chips och CocaCola och fira. Ja fira tänker ni, vad firar man på en måndagskväll som denna? Jo att OS ÄR ÖVER såklart! ;) Tacka gud, inte en dag förtidigt! Har fått kika alldels för mycket på det, men så är det när man är sambo med en sportnörd! ;) Men nu ska det firas, blir även film. SOV GOTT!

/ S.


smoothie!



För någon vecka sedan så köpte vi oss en sådan här, och det visade sig vara ett kanon-köp! Skit smart med kran så jag slipper hälla ut hälften bredvid! ;) Har precis druckit en och självklart fick även Viggo smaka, gott! Nu ska jag byta om till träningskläder och sen bege mig till Lollo, sen träning! Ha en fin kväll!

/ S.


första mars!

Goddag fina vänner!
R
edan mars månad och den började med mera snö? Jag blev så arg när jag gick upp imorse och fick se att det hade börjat snöa igen, har vi inte fått tillräckligt nu? Usch! Tog min stålhingst till jobbet, och det var inte det lättaste kan jag säga. Jag svärde och var vansinnig! Tur så kom jag både till och hem från jobbet levande.

S
itter just nu framför tv:en och myser med Viggo, det är bara han nu jag kan mysa med på två dagar eftersom Niclas är på väg till Visby för innebandy. Kul för han, han gillar ju det så. Jag själv ska jobba, jobba och jobba! Har avklarat två dagar i sträck på jobbet nu, bara åtta (!!) i sträck kvar. Klirr i kassan det! ;)

M
en nu ska jag kolla om det finns något bättre på tv:en än massa program från 80-talet? Sen ska jag nog kila fram på stan och köpa lite cupcakes-burkar till köket! Hörs senare, Hugs! :)

/ S.

RSS 2.0