Vykort från semestern

Blir dåligt med inlägg här nu under semestern, men här kommer ett snabbt inlägg om några saker vi gjort hittills. Nästa vecka är sista veckan på årets semester så vi ska försöka njuta för fullt!
 
Vi har bott i denna stuga precis vid vattnet.
 
Vi har cyklat längst Göta kanal!
 
Besökt smögen! 
 
Jag och min vän har varit på konsert, mer info och bilder kommer såklart om det framöver :)
 
-
Nu ska jag ner till resten av familjen och äta tacos i kvällssolen! 
Ha en fortsatt fin sommar så hörs vi snart igen! 
Stor kram! 
 
/ S.

SKAM

Vet ni en sak? Igår kom alla avsitt av skam tillbaka på svtplay, perfekt att titta på regniga dagar på semestern! 
 
 
Tror dom flesta av er sett serien och tror dom flesta älskat den! Har du sett den? Isåfall vad tyckte du? :) 
 
Jag älskar den!! 
 
/ S.

Vecka 28:

Inspiration från Pinterest!
 
 
Måndag och semesterns första dag, underbart! Jag började dagen i frisörstolen, men ingen vanlig klippning idag utan idag satte jag i hairtalk som förtjockning för mitt egna väldigt tunna hår. Och jag blev otroligt nöjd, ska bli kul att ha mer hår att göra frisyrer på :) 
 
Annars så har vi varit hemma, barnen har haft deras bästisar här på lek. Sen har vi ätit glass, planterat lite blommor, jag har gått en promenad i skogen och snart ska vi gå över till grannarna som bjuder på kvällsmat! 
 
Hoppas ni haft en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Firade med fika och raggarbilar

Barnen har redan varit lediga i 2,5 vecka, och igår gick sambon på semester. Det firade vi in med en god fika tillsammans, sambon fick även en sommarpresent av mig och barnen. Men som tyvärr var för stor så den åker tillbaka. 
 
 
Power meet med en massa raggarbilar håller till i våran stad denna helgen så jag och barnen gick med grannarna fram för att äta pizza i parken och kolla på bilar igårkväll. Kul att komma ut och se lite folk. 
 
Nu lördag och jag har precis startat ett jobbpass, och inte vilket jobbpass som helst utan det sista innan det sedan är dags för mig att få semester! :)
 
Ha en fin lördag! 
KRAM! 
 
/ S.

Picknick i parken och torsdagsregn.

I tisdagskväll spelade Moneybrother i stadsträdgården här i våran stad, så jag packade popcornpåsar till barnen och mötte upp deras bästisar för en kväll i parken. 
 
 
Idag är det torsdag och jag och barnen har en ledig dag tillsammans, eller ja barnen gick på ledigt redan för två veckor sedan. Vi hade planer på att åka till Skara sommarland igen idag men det regnar så tror det får bli lek med kompisar istället, och kanske åka och plocka jordgubbar om det slutar regna.  
 
Hoppas ni har en fin torsdag! 
 
/ S.

Vecka 27:

 
Måndagsinspiration från Pinterest!
 
 
Vecka 27 är här och denna veckan har man länge sett fram emot, för att detta är våran sista jobbvecka innan det är dags för fyra veckors semester tillsammans. Ska bli underbart! :) 
 
Har ni gått på semester än? :)
 
/ S.

Covid och solros

Det visade sig vara covid som sambon fick lagom till midsommar och då tog även jag ett test och jag var med positiv. Utan symtom, eller enda jag har är lkite täppt i näsan till och från men det har jag ju varit sedan maj så det var lite konstigt. Så fick väldigt lindrigt iaf. Vi klarade oss i drygt 2,5 år men sedan var det tydligen våran tur också. Har ni klarat er eller har ni också haft covid? 
 
 
Nu är vi friska igen och jag är just nu inne på jobbet några timmar och täcker upp för en som ville vara ledig, nästa söndag är det äntligen dags för mig att ta semester. Ska bli så skönt!
 
Igår firade vi svärmor som fyllde år, hennes favoritblomma är solros så det var ju givet att hon skulle få en tillsammans med lite chokladhjärtan som Tuva valde. 
 
Hoppas ni haft en fin vecka! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0