Äntligen på bordet igen

Som jag längtat efter att kunna plocka in syrener igen, nu är tiden äntligen här! 
 
 
Ha en fin söndag! 
KRAM! 
 
/ S. 

Från veckan:

Jobbade hemifrån i början på veckan och passade på att ta en lunchpromenad i skogen!
 
Efter ett frisörbesök i tisdags så blev det ärendet på stan, klämde på denna hatt men blev då inget köp. Men tror jag ska gå tillbaka i veckan och köpa, kommer vara skönt med hatt på kommande utlandsresa tror jag! 
 
I torsdags när vi var lediga åkte vi till Silverfallen för en utflykt! 
 
Väldigt rofyllt och fint! 
 
I fredagskväll hade Tuva fotbollsmatch och passade på att ge min vän som är min dotters bästis mamma, en present då hon fyllde år dagen till ära. 
 
 
-----
Annars i helgen nu så har det varit så härligt väder, så den mesta tiden har spenderats utomhus. Hoppas verkligen nästa vecka bjuder på värme och sol igen! 
 
KRAM! 
 
/ S.

En sommardröm från Adoore

 Ni vet Petra Tungårdens mäska Adoore, alltså klänningarna är så vackra! 
 
 
Väldigt sugen på att klicka hem denna otroligt vackra klänning, men frågan är bara när man ska ha den på sig? Den är ju väldigt uppklädd så känns så det verkligen är få dagar man kan klä sig i den! 
 
Vad tycker ni om klänningen, visst är den såå fin? :) 
 
/ S.

Första maj utflykt

Den riktiga våren kom lagom till slutet av april, och hur underbart att vara ledig en dag mitt i veckan med anledning av första maj? 
 
 
Vi vaknade tidigt även utan att väkarklockan ringde så vi tog en tidig första maj utflykt till Kinnekulle innan dom flesta orkar starta dagen, så vi var i princip själva vilket var väldit härligt! 
 
 
Det blev en fika i solen och bara njöt av den vackra naturen, och minstingen i familjen tyckte det var en okej utflykt om fotbollen fick följa med :) 
 
Hoppas ni fått en fin start på maj! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0