GLAD HALLOWEEN!

Bjuder på en bild från vårat halloween-fika som vi åt igår! Hoppas ni får en trevlig halloween! :)
 
 
KRAM! 
 
/ S.

Serie- tips!

Eftersom serie/film-tips är uppskattat här så fortsätter jag att dela lite av det jag sett det sista. Idag måste jag tipsa om denna polis-serien, Huss! 
 
 
HUSS: 
När Katarina Huss börjar som polis får hon snabbt lära sig att klara av den hårda vardagen på Göteborgs gator. Samtidigt som hennes kollegor verkar dölja något och snart dras hon in i en härva av korruption och svek! 
 
 
Tyckte den var riktigt bra, så den rekomderar jag er verkligen att se! 
 
 
/ S.

Från dom senaste dagarna:

Jag har varit ledig sedan i fredags och det har varit mysiga och lugna dagar, det har varit väldigt välbehövligt! Och den mesta tiden har spenderats utomhus, vilket jag älskar! Här kommer lite bilder från senaste dagarna: 
 
 
Lexus hjälpte mig plantera ner lite växter i rabatten här hemma.
 
 
I lördags besökte vi två olika lekplatser, och hade köpt med oss godaste bullarna.
 
 
I söndags startade vi renoveringen i tvättstugan (bilder kommer när det är klart) och Lexus gick iväg på 4-årskalas hos grannen. 
 
 
Har även gått endel promenader i skogen, så skönt i luften just nu. 
 
 
Och igår startade vi halloween-pysslet här hemma, vi gjorde spöken och även lejon av lite löv. 
 
-
 
Tisdag och nu är det Lexus som är lite hostig här hemma, Tuva känns helt frisk men vi har inte fått provsvaret på testet hon lämnade i fredags så vi får invänta det tills hon får gå tillbaka till skolan. Så vi har hemmamys här hemma, kollar halloween-filmer, leker utomhus, pysslar och målar. 
 
Hoppas eran vecka börjat bra! 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från Pinterest!
 
 
Godmorgon fredag! 
Här hemma gick jag på helg igårkväll, och är även ledig i början på nästa vecka så ska bli så skönt med flera dagars ledighet! Tyvärr vaknade Tuva upp lite hes idag så hon får vara hemma från skolan för att se så det inte bryter ut i något. Så jag och barnen ska ha mysmorgon här hemma och ta det lugnt. Sen i eftermidddag ska jag iväg på ett möte och måste även göra lite ärenden, sedan ska vi bara vara hemma resten av dagen och ha fredagmys hemma i soffan. Det har jag längtat efter hela veckan :) 
 
Ha en fin fredag! 
 
/ S.

Serie- tips!

Ni brukar uppskatta serie-tips och några var nyfikna på vilken serie jag följde när jag skrev om det härromdagen så tänkte jag kan dela med mig av den här nu! 
 
 
DEG:
Malous liv håller går mot katastrof när hennes företag går i konkurs och kronofogden är efter henne. Men en dag vänder det när hon hittar en nedgrävd väska med massor av pengar, problemet är bara att pengarna är stulna och det är fler som letar efter dom.
Finns på svt-play.
 
 
Spännade och helt klart sevärd serie tycker jag! 
Någon av er som sett den? 
 
/ S.

Måndag och ny vecka:

Inspiration ifrån Pinterest! 
 
 
Hej ifrån mig här på jobbet, har jobbat sedan igår morse och har några timmar kvar innan jag kan gå hem. Då blir det hem och mysa med familjen, och förhoppningsvis gymmet en sväng om jag orkar. Sen tror jag det blir halloumi-tacos till kvällsmat! :) 
 
Ha en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Veckan i en lista:

VECKANS BÄSTA: Tipspromenad i skogen igår, vill spendera varje ledig minut utomhus och njuta av det fina höstvädret med familjen! 
 
 
VECKANS SÄMSTA: Tyvärr alldeles för mycket tid på jobbet, och för lite ledig tid hemma med familjen! 
 
VECKANS GODASTE: Dessa vaniljbullar från favorit konditioriet! Tryckte i mig tre stycken igår, hihi! 
 
 
VECKANS LYSSNA PÅ: Adele släppte ju en ny låt för någon dag sedan, den har spelats på repeat i öronen. 

VECKANS LÄNGTAN:
Efter mer ledig tid, och längtar verkligen till nästa helg då ska vi vara lediga hela familjen tillsammans! 
 
 
Ha en fin söndag, KRAM
 
/ S.

Datorn är fixat och den gröna tröjan invigd.

Hej vänner!
Nu är datorn hemma igen så nu hoppas jag den ska funka som den ska igen. 
 
 
Kul att ni gillade den gröna tröjan i förra inlägget, jag älskar den och den invigde jag faktiskt idag! Jag har nämligen haft min enda lediga dag idag för denna vecka, är egentligen aldeles för mycket jobb just nu men hoppas det blir bättre efter nästa vecka då vi får in en personal till.
 
Men nu ska jag stänga av här och bara slöa i soffan, kanske kolla ett avsnitt av serien jag kollar just nu. 
 
GOD NATT! 
 
/ S.

Problem med datorn..

Hej vänner! 
Kikar in snabbt för att säga att jag tyvärr har problem med min dator, så kan inte uppdatera er genom den! Men lovar att återkomma så fort vi fått ordning på problemet!

Så länge bjuder jag på en bild från gårdagens shopping, var i stort behov av nya byxor så tog en sväng på stan och hittade några som passade. Köpte även den fina gröna tröjan ni ser på bilden :) 

(null)


Ha en fin helg så hoppas jag vi hörs snart igen! :)

/ S. 

RSS 2.0