Sista veckan i mars:

Det blev visst en veckas uppehåll här igen, men skyller på att det då blev vab igen då Tuva vaknade upp med hosta så jag har lagt all tid på barnen. Men det har ändå varit en bra vecka tycker jag, ska sammanfatta den lite snabbt här nedan:
 
 
Lexus fyllde som sagt 4 år förra tisdagen och vilken mysig dag vi hade, solen lyste på oss hela dagen och vi spenderade den mesta tiden utomhus. Vi besökte två nya lekplatser, var ute och cyklade, åkte till "Pumptracken" så barnen fick åka springcykel och kickbike. Sen avslutade vi dagen med hambugare från favorit-stället i stan. 
 
 
Vi har även planterat massa vårblommor i krukorna och tagit fram alla utemöbler, vi hade som mål i helgen att måla balkongen men det regnade vi vi bestämde oss snabbt för att vänta med det.  
 
 
Sen har det blivit många härliga promenader i skogen, både hela familjen, bara jag själv och endel med grannen. 
 
 
Idag är jag tillbaka på jobbet efter en veckas vab. Barnen är dock helt lediga från skola och förskola denna vecka då det är påsklov! Så mysigt att vi har några mer lediga dagar tillsammans framför oss :)
 
Hoppas ni har en fin vecka!
 
/ S.

Lexus 4 år ♥

Idag är ingen vanlig idag för idag fyller våran underbara Lexus 4 år! 
 
 
Idag är hela familjen lediga för att fira dig (förutom Tuva när hon måste vara en stund i skolan)! Vi älskar dig massor 
 
/ S.

Vecka 12:

Inspiration från pinterest
 
Måndag och ny vecka, jag är just nu på jobbet och har varit här sedan tidigt igår och har några timmar kvar så blev ett riktigt långt jobbpass. Men sen har jag ledigt tills torsdag, och sen är jag ledig i helgen så det känns skönt :) 
 
Denna veckan hoppas jag vi börjar greja lite på baksidan, ställer ut lite utemöbler och planterar lite mer vårblommor i krukorna. Sen ska vi såklart fira sonen som fyller år imorgon, blir ett utomhuskalas för honom till helgen sen för våra familjer! 
 
Hoppas ni får en härlig start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Vaccin, vab och snödroppar.

 lev ett litet uppehåll här igen, men nu är jag tillbaka på jobbet här igen efter två veckor vab med Lexus. I och med att han har varit sjuk så har det inte hänt så mycket i våran vardag under tiden..
 
 
.. men den största händelsen förra veckan var att jag äntligen fick första dosen med vaccin mot covid-19. Efter det kändes det som i ett dygn att någon slagit med i huvudet med en stekpanna, men efter 24 timmar gick det över så det var en biverking av vaccinet bara. 
 
 
Och i början på denna vecka var vi ute och plockade in årets första blommor, nämligen dessa snödroppar! Dom ger hopp om våren, även om vi vaknade upp till ett litet täcke av snö imorse. Men visar tio grader och sol imorgon så det lilla som ligger kvar nu lär ju försvinna helt då iallafalll :)
 
Ha en mysig fredagkväll, KRAM! 
 
/ S.

En helg i mars:

Lexus vaknade upp med hosta i slutet på förra veckan så vi har bara hållt oss hemma senaste dagarna, han är fortfarande lite krasslig så jag får fortsätta vabbandet några dagar till. 
 
 
Men det blev en mysig helg ändå, jag tog en härlig skogs-promenad i eftermiddagssolen innan det blev fredagsmys hemma med tacos! 
 
 
Och det bästa av allt, vi har snickrat ihop en grind till baksidan. Alltså äntligen! Nu ska den bara målas svart, men det ska jag nog hinna med i veckan. 
 
 
Sen var jag och barnen och lekte på den skolan som jag gick i när jag var barn, vi spelade basket, smasch-boll, åkte rutchkana och åt mellis.
 
 
-
Idag är det måndag, det har varit stängningsdag i skolan och solen har lyst på oss så vi har spenderat nästan hela dagen utomhus, så skönt med frisk luft :)
 
Hoppas ni också haft en fin helg!
 
/ S. 

Sol i mitt vardagsrum

Alltså detta soliga väder som vi blivit bortskämde med det sista just nu, så himla underbart.
 
Jag och Lexus hade ledig dag igår, och medans Tuva var i skolan åt vi mellis i solen på baksidan, lekte på lekplatsen och spelade fotboll på gräset. Riktigt vårigt och härligt! 
 
 
Hela hemmet badade i sol igår! :) Tyvärr vaknade vi upp till kallare väder och gått men idag kör vi alla jobb/förskola och skola så det känns ändå okej. Jag och Lexus är sedan lediga imorgon och fredag så då hoppas jag vi får sol igen :)
 
/ S.

Marabou - Popcorn

Ingen av er har väl missat marabous nya smak, popcorn? 
 
 
Jag gillade den! Har du smakat? Isåfall vad tyckte du om den? :)
 
/ S.

Senaste dagarna:

Vilken bra helg jag haft, väldigt lugt, mysig och solig! Började med att jag fyllde år i fredags, och då önskade jag mig sol och franska tulpaner. Och både och fick jag faktiskt :)
 
 
I fredags när Tuva slutat skolan och sambon jobbet så packade vi picknick-korgen och åkte iväg på utflykt, vi åkte till Lasses grotta och njöt av vädret! 
 
 
I lördags efter lunch åkte barnen iväg och sov över hos sin mormor (första gången vi hade barnvakt på över ett halvår) så det var otroligt behövligt! Vi tog en utflykt till Läckö och njöt av lugnet och sov länge! 
 
 
Sen igår när vi hämtat barnen så packade vi med oss fika och mötte upp barnens sysslingar för fika och utelek! 
 
 
Hoppas ni också haft en solig och härlig helg! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0