Dagens vill ha!

 
Är riktigt sugen på dessa snygga korgar till badrummet, så idag tänkte jag gå och spana in dom i butik och om dom är lika fina som dom ser ut på bild så kommer dom definitivt hamna på önskelistan till jul. Du hittar dom bla här
 
Hoppas ni får en mysig lördag!
 
/ S.

F R E D A G

 
Bilder från Alvhem Mäkleri
 
Godmorgon fredag! 
Nu på dagen är det jobb på schemat, senare blir det träning med syster och ikväll blir det fredagsmys med mina två älsklingar här hemma! :) Bästa avslutet på dagen! :)
 
Hoppas ni får en bra fredag! KRAM! 
 
/ S.

Barnrums favoriter från h&m home!

 
Är så otroligt sugen på att inreda klart Tuvas rum, men det får vänta då hon ändå inte bor där inne än. Men hur fina är inte dessa inredningsdetaljer från h&m home, så tre av dessa fyra saker fick faktiskt följa med hem från stockholmsresan. En av sakerna fick hon redan nu och dom andra två får bli julklappar! :)
 
/ S.

En helg i stockholm!

 
 
 
Nu mina kära vänner lovar jag mer uppdatering här från och med nu! 
 
Kan börja med att berätta att jag var på långhelg i stockholm och jobbade, bodde på hotell, gick på musikalen Livet är en schlager och hann även med lite shopping! Så en riktigt bra jobbhelg blev det med andra ord! :)
 
Och desutom är vårat badrum äntligen klart så nu har vi flyttat hem till huset igen, bodde nämnligen i våran lägenhet under tiden då det inte går att bo utan toalett i två veckor! Så skönt att vara hemma på plats igen, lovar att visa er bilder men är lite småfix kvar så kanske väntar med bilder tills dess eller så får ni se lite smygbilder sålänge.. 
 
Hoppas ni också haft en bra helg och att ni även fått en bra start på veckan,
STOR KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Hoppas ni haft en bra vecka och att ni får en bra start på helgen idag! Lovar er bättre uppdatering här snart framöver! :)
 
Ha en fin fredag, KRAM!
 
/ S.

5 favoriter från h&m home

 
5 snygga inredningsdetaljer som gärna hade fått flytta hem till mig, du hittar dom här! 
 
/ S.

Badrumsrenovering = kaos!

 
Just nu är det kaos hemma hos oss, vi har snickare, rörmockare och elektriker hos oss då vi nu har påbörjat våran badrumsrenovering! Men det ska bli så skönt med ett nytt och fräscht badrum så det är bara att stå ut! Mitt i allt så här även våran Tuva fått försig att man inte ska sova på kvällen, så kvälls-läggningen håller på i flera timmar.. pust! Men det blir nog bättre snart får vi hoppas! Så med detta sagt så förstår ni kanske varför det inte blivit så flitig uppdatering här, men det kommer snart igen! Jag lovar! 
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan och att ni fick en mysig helg! :)
KRAM! 
 
/ S.
 

Röd spets till jul

Hur fin var inte denna röda spetsklänning, just nu är det den som står övest på listan till att bli Tuvas julklänning. Visst var den fin? Du hittar den här
 
/ S.

F R E D A G

 
Fredag igen och jag gör just nu mitt sista jobbpass för denna vecka, ska bli skönt med en ledig helg med min familj! Förövrigt så blev våran lilla tjej redan 9 månader igår ♥ 
 
Senare idag blir det träning med pappa och lillasyster och sedan avslutar vi dagen med familjemiddag! Bra fredag! :)
 
Hoppas ni får en fin fredag, KRAM! 
 
/ S.

Triss i överdelar

Tre snygga överdelar som jag ska spana in nämre i butik, du hittar dom även här
 
 
Annars då? Jo tisdag och jag har precis gått av ett dygns-pass på jobbet. Så resten av dagen kommer spenderas med min lilla familj♥, ska även försöka komma iväg på lite träning! Det har det blivit mindre av det sista så det vore väldigt kul! :)
 
/ S.

B r o o k l y n

 
 
Hur snygg är inte denna baseball-jacka som Fanny har, finns att beställa här!
Den hade mer än gärna fått uppdatera min jack-garderob. Så jäkla snygg! 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Fars-dag ♥

 
Idag firar vi min fina sambo som är världens bästa pappa till våran dotter! ♥
Även såklart min fina pappa och alla andra pappor, grattis till er! 
 
Hoppas ni får en mysig söndag med era nära och kära! 
 
/ S.

F R E D A G

Läckert vardagsrum!
 
Godmorgon fredag och helg! 
Började denna dag med att ligga kvar en härlig stund i sängen innan vi steg upp för frukost framför tv:en, nu är sambon och dottern ute på promenad och jag ska möta upp min syster för ett jogging-varv i spåret! Sen idag ska det göras lite ärenden, bla köpa duschväggar och leta efter en läcker spegel till badrummet. Sen ikväll är det äntligen dags för fredagsmys med tacos och annat gott, underbart! :)
 
Happy fredag på er! 
 
/ S.

Svart blandare, ett T och dekorplast!

 
Idag har jag och min lilla familj varit iväg på en dagsutflykt i Uddevalla, det blev en snabb sväng på ikea för att köpa en täckskiva till köket, sprang även in på panduro för att köpa dekorplast i marmor och det blev även en bokstav i T! Och sen blev det Bauhaus där vi köpte dom sista sakerna till badrummet som vi ska renovera! 
 
Nu blir det fika hos mina föräldrar!
Ha en mysig onsdagskväll! 
 
KRAM! 
 
/ S.

Harleguinmönster och ananaser

 
Två riktigt snygga påslakarn i svart/vit från ellos, om inte vi hade haft mönstrad tapet i sovrummet så hade det defenitivt blivit ett köp av någon av dessa! :)
 
Ha en fortsatt fin tisdag! 
 
/ S.

Matchande rosa denna gråa måndag!

Ljusrosa ljung som pryter vårat hem ute som inne just nu och matchar finaste och mysigaste höst-koftan som Tuva fått av sin farmor. 
 
 
Idag är det en regnig och trist måndag, sambon har gått på pappa-ledigt och jag börjar inte jobba förrän på lördag så vi har hela veckan tills dess ledigt ihop. Och det är ju så mysigt att vakna upp ihop och kunna ligga kvar och gosa med våran Tuva i sängen en bra stund innan vi beslutar oss för att stiga upp. UNDERBART!
 
På dagens schema står storhandling, sätta upp dom sista gardinerna och besöka sambons kusin, och ikväll blir det träning! Perfekta sysslor en grå och regnig dag som denna! 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, KRAM! 
 
/ S.

Med blommor och paket!

 
Godmorgon Lördag! 
Igår gick pappan i huset på pappaledighet, så då stod ett paket och väntade på honom när han kom hem från jobbet. Det var han värd! ♥
 
Just nu är han i affären och köper hem färska frallor till frukost, sedan väntas lite ärenden på stan och sedan får vi lite besök här hemma. Och ikväll väntas det lite fest, jag som inte har varit på det och inte druckit en droppe alkolhol på över 1,5 år.. undra hur det ska gå! Har lite ångest över det så kanske får dricka min pepsi istället.. 
 
Ha en fin lördag, KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0