lämnar sverige för en vecka i grekland!



Imorgon tidigt på morgonen lyfter planet till Grekland för mig och syster, gud så skönt det ska bli!

Ha en härlig vecka så hörs vi när jag kommit hem! :)

/ S.

packning pågår..


I
dag på förmiddagen har jag gjort dom sista ärenden för imorgon, nu är det sista i packningsväg kvar bara.. inte packa med för mycket nu som man alltid lyckas göra!

Härligt att veta att imorgon vid den här tiden så ligger jag förhoppningsvis vid stranden/poolen i Grekland! :):)


/ S.


en söndag i soffan!



Idag har vi haft en slöarsöndag i soffan under duntäcket, otroligt skönt och mysigt!

Men klockan fem var jag lite rastlös och åka iväg på gympa, efter ett 75 minuterspass var mina armar så trötta att jag inte kunde shampoonera mig i duschen..

Nu blir det hembakad pizza, kladdkaka och godis! Ha en fin kväll!

/ S.

jc everest!


pics

Så snygg är jc:s nya sko Everest, frågan är bara om jag ens kommer kunna gå i dom?


/ S.


gårdagen och dagen!

Började dagen med att äta frukost på 3B med min kära Fanny som var hemma på besök, alltid lika mysigt och vi blir som sjutton år igen ihop! Hann med en tripp på stan och även en glass hos mig efter det.
På eftermiddagen packade jag, N, min mamma och svärmor ihop oss och åkte mot Göteborg för att gå på Ikea, bilder kommer senare på inköp! :)

Idag har det åskat som tusan och eftersom jag är livrädd så har inte så mycket nytta blivit gjort. Blev en fika med mamma på förmiddagen och sedan en mysig fika i Mellby med tända ljus då strömmen gått.

Nu slöar vi i soffan innan det är dags att klä om sig för kalas på Spiken, mysigt nu när solen kommit fram igen :)


Jag igår med våran Ikea shopping, ursäkta bildkvaliten!

/ S.


pannkaksbakarn



Idag gjorde jag min sista dag på mitt tioveckors-sommarjobb på behandlingshemmet, tråkigt att det är slut men det har verkligen varit lärorikt och något jag ska ta med mig vidare i livet. Dagen bestod till del av att steka drygt 98 pannkakor och jag har även fått fina blommor, ett fint kort och biobiljetter av mina två arbetskamrater som jag haft under dessa veckor. Tusen tack! :)

Ikväll blir det finmat på Pråmen som gäller, Puss till er!

/ S.

rutiga skjortan!

Här får ni en bättre bild på min nya skjorta som jag hade på mig på bilden nedan, den är fynad på Lindex barnavdelning :)

Hoppas ni har en fin kväll, själv har jag soffmys med tända ljus! Stor kram till er!

/ S.


härlig kvällspromenad!

Är precis hemkommen från en kort promenad vid vattnet med fin musik i öronen, bra avslut på dagen! :)


Passar på att säga God Natt med! :)


/ S.


med blommor på ryggen!




H
ar har ni en ny fin tunika som jag har fått många kommentarer om, riktigt fin är den. Gillar verkligen materialblandningen på den, "virkat" tjockt tyg på framsidan och blommigt transparent i ryggen :)


Gillar ni den? :)


/ S.

 


resa äntligen bokad!!



Nu är det bokat, jag och syster åker till Grekland nästa vecka! :):)

/ S.

ännu en helg har passerat!

Började helgen med att möta upp Jenny och gå till Stadsträdgården där September uppträdde, riktigt bra var hon allt! Resten av helgen har spenderats med N, vi har ätit en massa god mat och annat gott. Tog även en tur till Stadsträdgården i lördags då Roger Pontare och Sanna Nilsen uppträdde, dock fick vi gå hem medans Pontare var för han var riktigt tråkig.. Igårkväll blev det riktigt god hemmagjord pizza framför en film med tända ljus och handen i godispåsen, myskväll :)



Hoppas ni med haft en bra helg och att ni fått en bra start på veckan! :)

/ S.

september ikväll!



Sitter just nu i soffan och äter våra hembakta bullar, precis så man ska spendera tiden när det regnar utanför fönstret. Snart ska jag dock bege mig ut och möta upp Jenny för att kika på September som har uppträder i stadsträdgården ikväll, hoppas det håller upp så man slipper paraply.
Efter det ska jag hämta min N som är på väg hem från att ha jobbat i Kiruna i två dagar, så senare ikväll blir det mys för våran del :)

Hoppas ni får en fin kväll! :)

/ S.

we are day dreamers!



Detta snygga linne köpte jag i lördags när jag sprang lite ärenden på stan, köpte även en väst och två tröjor men dom visar jag någon annan dag! :)

Idag efter jobbet så var jag och syster på Resia och letade resa men fanns ingen som passade, så vi får leta runt igen på nätet. Har även varit och tränat nu på kvällen, var drygt fem veckor sedan så det var verkligen behövligt. Och nu efter en dusch sitter jag i soffan i N´s tröja och uppdragna leoparsockar (dock inte N´s ;) ) och här ska jag sitta hela kvällen tills det är dags att sova!

Stor kram till er!

/ S.

en blöt promenad och köttfärssås!

Mötte upp Jenny G direkt efter jobbet för en liten promenad, men efter drygt tio meter så öppnade himlen sig helt. Herregud vad det regnade och det slutade aldrig heller så vi fick springa hem till mig för att fly undan regnet.. Helt dygnsura vad vi, till och med min bh var pissevåt.. Men sen efter en varmdusch var jag mig själv igen, uppkrypen i soffan under en filt. Betydligt mysigare! :)



Bilden är tagen precis innan regnet kom, visst är det fin färg på vattnet vi har i Lidan?

Förrsten så har jag gjort min första egengjorda köttfärssås idag, klapp på axeln till mig! Men nu tänkte jag lägga mig i sängen och sova snart, dock utan N som jobbar borta idag tills fredag :( GOD NATT!

/ S.

letar resor..

Har spenderat eftermiddagen med N såklart, ätit god mat och nu letat sista minuten resor. Jag och syster funderar på att ta en resa till Grekland snart, men är så nojig av att boka på nätet så får gå in på resia och kolla istället! :)

Nu ska jag ta fram lite bullar och mjölk till oss här hemma, ha en fin kväll!

/ S.

 


crystal bullet!


D
etta halsbandet blev äntligen mitt för någon vecka sen, så jäkla snyggt!


Hoppas ni fått en bra start på veckan, Puss! :)


/ S.


the edge of glory



Medans jag ligger i soffan och slöar med datan på magen så får ni en bra låt att lyssna på sålänge!

Hoppas ni hade en fin lördag förresten, det hade verkligen vi! :)

/ S.

rosa rosor!

Fick dessa underbara rosor av min kärlek idag när jag kom hem från jobbet, han är allt bra han :) Ikväll ska vi ut och käka och fira lite. Har nämnligen 5 ½ år idag ♥

/ S.


perfekta höstskorna!

I helgen hittade jag de perfekta höstskorna, snygga och sköna. Kommer nog börja smyganvända dom snart till en klänning innan hösten är här på riktigt! :)

Hoppas ni har en mysig kväll, det har vi :) Hörs imorgon, Puss!

/ S.


den här bruden får mig att vilja kapa mitt hår!

my

/ S.


bridesmaids!



Har glömt att tipsa er om Bridesmaids som går på bio, vi var och såg den för snart två veckor sedan. Vi satt och skrattade ikapp med hela salongen, riktigt rolig.
Den måste ni se!! :)

Passar på att säga God Natt nu med, hörs imorgon :)

/ S.

strandpromenad i solen!



Hoppade i träningskläderna direkt efter jobbet idag och begav mig ut på en timmas promenad längst strandpromenaden. Så skönt i det soliga vädret :)

Hoppas ni också har en solig kväll :)

/ S.


måndag igen!

Blev en liten bloggpaus där kände jag, men så blir det ibland.
Var ju som sagt barnkalas som gällde i lördags och sen på kvällen åkte vi på kräftskiva i vinniga, en trevlig kväll med god mat! Dock inga kräftor för min del..
Sen igår hade en en riktig slappardag här hemma framför tv:en, eller just det vi åkte ju en liten sväng till golfbanan och svinga lite med mina syskon med :)



Och nu var det måndag igen, sjukt vad fort tiden går! Men nu ska jag kika lite utomlandsresor, det är dags för mig att åka snart känner jag :)

Hoppas ni får en mysig måndagkväll :)

/ S.


dags gör barnkalas

Vi ska göra lite ärenden nu innan vi strax ska åka iväg och fira N´s systerdotter som fyller år! :) Ha en fin lördag så hörs vi nog senare!



/ S.


en helt underbar kväll igår!

Igår efter jobbet så slängde vi oss i bilen ner till kusten och ramsvik, och spenderade natten där. Vi hade utsiktsplats från campingplatsen så vi hade det helt underbart där i kvällssolen! :) Tyvärr så kom inte solen tillbaka idag då vi vaknade av spöregn, så vi bestämde oss för att åka hem och stanna på två shoppingcenter i stället på vägen hem. Så nu är vi hemma redan igen, tråkigt men så blir det när vädret inte tillåter sol och bad. Men vi hade som sagt en helt underbar kväll igår så den kan vi leva på länge :)





/ S.


packar..

Imorgon efter jobbet beger vi oss mot kusten igen, så nu är packningen i fullgång. Går dock inte så bra, men lite bättre går det allt när man kan ägna sig åt detta med..



/ S.


nya klackar!

Har äntligen hittat ett par nya snygga kilklackar, jag är otroligt kräsen men dessa älskar jag verkligen. Så jäkla snygga! :)

/ S.


en underbar söndag!









Igår så tog vi bilen till smögen eftersom det visade att det skulle vara kanon väder hela dagen! Men vi hann bara sitta i solstolen i en timma innan det började åska och regna, så då fick vi packa ihop och gå smögenbryggan istället. Sen framåt eftermiddagen kom solen fram igen och det blev kanon väder, men en väldigt mysig dag hade vi ändå! :) Måste dit snart igen! :)

/ S.

RSS 2.0