Tre från dagen:

I onsdags förra veckan hade jag och Lexus redan gått på helg, och den dagen gjorde vi bland annat detta: 
 
 
Tog en promenad in till stan! 
 
 
Där köpte vi fina blommor och en pumpa att ha på trappan! 
 
 
Sen avslutade jag dagen med denna nattmask, har hört så mycket gott om den så var tvungen att prova den. Och jag gillar den jag med :) 
 
-
 
Idag är det onsdag igen men idag är det jobb, skola och förskola som gäller, har några timmar kvar här innan jag får gå och hämta hem barnen! 
 
Ha en fin onsdag! 
 
/ S.

Sista helgen i september.

Varit dålig uppdatering här senaste dagarna men jag har haft den mysigaste helgen på länge! I fredags var Tuvas skola stängd så hon var ledig med mig och Lexus, vi hade en mysig lugn start på dagen. Sedan kom deras morbror och tog med dom till lekplats och under tiden tränade jag en sväng på gymmet. Sen vid lunch när sambon slutade åkte vi iväg och gjorde lite ärenden och handlade fredagstacos. Sen startade vi lejonkungen och åt popcorn i soffan! :)
 
 
Sen i lördags förmiddag så lämnade vi av barnen hos min mamma där dom skulle tillbringa ett dygn, för jag och sambon åkte nämligen till Göteborg och bodde på hotell. Så välbehövligt att kunna prata till punkt utan två små barn, och kunnna sova! Vi åt gott, och jag köpte ett par nya träningsbyxor. Annars var vi mest på hotellrummet, även lördagkvällen då vi kände för att ta med mat upp på rummet och kolla på film istället! Väldigt mysig och välbehövligt dygn! 
 
 
Nu har veckan redan kickat igång och denna vecka består mest av jobb, men lite ledig får jag också vara iaf! Hoppas eran vecka startat bra :) 
 
/ S.
 

Marabou - cookie dough

Näst ut att testa bland marabous nyheter blev denna, cookie dough! 
 
 
Och jag måste säga att den var inte alls vad jag förväntat mig, den smakade väldigt lite så tyckte inte den var rolig alls. Så den kommer jag nog inte köpa igen. 
 
Någon mer som testat den och håller med mig? :)
 
/ S.

F R E D A G

 
Godmorgon fredag! 
Jag och Lexus gick på helg redan i onsdags, men Tuva som går i skolan varje dag fick ta helg igår. För idag är skolan stängd. Vi kör en lugn morgon innan vi ska starta dagen :) 
 
Ha en fin helg! 
KRAM! 
 
/ S.



Manchester x 2

 
Måste åka in till h&m för att försöska få tag i denna klänning till Tuva, och hur söt är skjortan till Lexus? Jag har en liknande faktiskt och det hade ju varit sött att han kan matcha med mig så får nog spana in den med :)
 
/ S.

Vecka 39 lista:

Veckans planer: Jobb måndag och tisdag, sedan massa ledig tid med barnen. Och i helgen blir det massa härlig familjetid 
 
 
Hoppas på: att få svaret från magnetröntgen jag gjorde förra veckan
 
Träning: Eftsom min höft endast klarar av gymmet så får det blir det, blir nog att besöka det tre gånger denna veckan. 
 
 
Längtar efter: Egentid med sambon och miljöombyte
 
Projekt i huset: Ja vet ni, just nu håller vi på att greja med ett spabad vi ska ha på baksidan. Och vi ska snart även börja  med glasväggen som ska göras i sovrummet!
 
 
Att se på: Tipsar om att kolla på filmen "After" och sedan gå och se forsättningen "After we collied" som går på bio just nu. Jag var och såg den i fredags :)
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! 
 
/ S.
 
 
 
 

Nya matsalsmöbler

På semestern tog vi äntligen tag i att köpa nya matsalsmöbler, valet föll på dessa och vi är så nöjda! 
 
 
 
Här ser ni även nya lampan, visst blev det snyggt? :)
 
 
Hoppas ni har en fin lördag! 
/ S.

Marabou oreo sandwich

Jag gillar att testa nyheter och som ni vet älskar jag ju godis, så när marabou nu släppt lite nyheter är det ju självklart att jag måste testa dom! Och först ut var denna, oreo sandwich!
 
 
Den var suuper god och hela familjen gav den tummen upp! Den kommer jag garanterat köpa många flera gånger, säkert redan till helgen! 
 
Har ni också testat den? Isåfall vad tyckte ni? :)
 
/ S.

Från senaste dagarna:

I fredags blev Lexus lite hängig så vi har hållt oss hemma, men det blev aldrig något mer av det! 
 
Vi körde fredagsmys i soffan och åt grillat! 
 
Skruvade ihop en möbel vi köpte förra helgen
 
Åt glass i soffan framför en film!
 
Och idag har jag äntligen varit och röntgat min höft som jag har ont  varje dag och hämmar mig så mycket i min vardag, nu väntar jag bara på svaret från den! 
 
 
Det var lite bilder från min helg lite kortfattat :)
Hoppas ni också haft en fin helg!
 
/ S.

Höstfint från h&m

Finns så himla mycket fint i butikerna/nätet just nu, allt detta nedan kommer från h&m och jag skulle verkligen vilja ha allt!
 
 
Favoriten är dock den första i bild, den jackan! Ser så himla mysig och skön ut, men tyvärr är den slutsåld på hemsidan. Måste ta mig fram på stan för att se om den finns att få tag i butik :)
 
Ha en fin torsdag! 
 
/ S.

Lite bilder från senaste tiden:

Hej på er!
Nu är jag tillbaka igen, eller jag för en stund iaf för tjejen som skulle fixa min dator löste det inte så får lämna in den hos en datatekniker nu tror jag.. Men men, tänkte nu visa er lite av vad vi har haft för oss under tiden jag inte uppdaterat er:
 
Varit och shoppat på stan 
 
Barnen har tagit sista sprutan mot vattenkoppor! 
 
Vi har bakat snickerskaka! 
 
Tagit kort på barnen på ett solrosfält.
 
Lexus har hjälp mig att plantera höstblommor på framsidan. 
 
Njutit av varma sensommardagar, här påväg till skolan! 
 
Fått fina blommor av sambon! 
 
-
Hoppas ni fått en bra start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0