Höstfint i butikerna

 
Finns så himla mycket höstfint i butikerna just nu, detta ovan från h&m gillade jag lite extra! 
 
/ S.

Sista helgen i september!

Vilken härlig helg vi haft! Har varit så skönt att få vara helt ledig, och det har bjudits på riktigt härligt väder! Ska sammanfatta helgen lite snabbt till er:
 
 
I fredags var vi hundvakt åt denna fina tjej, så mysigt! Sen gjorde vi lite ärenden på stan och sen blev det fredagsmys hemma i soffan.
 
 
I lördags var det helt underbart väder så vi var ute i princip hela dagen, bland annat var vi i råda där det finns en cykelbana i skogen för barn. Så kul för barnen och extra härligt blev det när solen sken, vi hade även köpt med bullar från favoritbageriet som vi picknickade. 
 
 
Sen igår började dagen med fotbollsmatch för Tuva, sedan blev det hinderbana-träning för barnen och jag passade på att gymma under tiden. Sen väntade denna skålen med kladdkaka hemma sen. Sen har det även blivit mycket promenader i det fina vädret och massa god mat. 
 
 
Hoppas ni också haft en fin helg och att veckan börjat bra! 
KRAM!
 
/ S.

F R E D A G

Inspiration från pinterest
 
Hej fredag! 
Idag är det stängningdag på skola/fritids och förskolan, så jag och barnen tog en lugn morgon här hemma. Och nu är barnens bästisar här och leker, och om en stund ska vi även vara hundvakt så det är full rulle kan man säga.
 
Annars då? Jo jag gick på helg redan i onsdagseftermiddag, otroligt behövligt med flera lediga dagar i stäck efter aldeles för mycket på jobbet. Så i helgen ska jag njuta av ledig tid med familjen, ska bli underbart! 
 
Ha en fin fredag och start på helgen!
KRAM!
 
/ S. 

Nyheter i rosa

Kikade in på Åhlens hemsida och fick se denna soffa och fotölj bland nyheterna, alltså var dom inte otroligt fina? :) 
 
 
 
Gillar ni rosa möbler i hemmet? :)
 
/ S.

Måndag och dags för en ny vecka

Inspiration från Pinterest.
 
 
Hej måndag och ny vecka! Ytterligare en helg har sprungit förbi och har innehållt bland annat fredagsmys i soffan med barnen, ett dygnspass på jobbet, träning och promenader i skogen. 
 
Nu sitter jag på jobbet idag, och jag hoppas innerligt att det endast blir jobb måndag till onsdag som planerat denna vecka. Har varit så mycket på jobbet det sista och jag är i stort behov av lite ledighet. Och förutom att jag ska jobba lite mindre denna vecka ser jag även fram emot: promenader i skogen, kolla på Tuva när hon spelar match, få sovmorgon och ledig helg med familjen! 
 
Hoppas ni får en mysig start på veckan, KRAM! 
 
/ S.
 

VECKANS LISTA:

VECKANS BÄSTA: Att våran nya glasvägg in till sovrummet snart är helt klar, mer och mer saker blir klara för varje dag känns det som nu. Bjuder på en liten smygtitt här! 
 
 
VECKANS SÄMSTA: Lite för mycket jobb, och för lite ledig tid med familjen. 
 
VECKANS GODASTE: Bullarna från favoritbageriet som vi köpte med oss hem i fredags, så otroligt goda. 
 
 
 
VECKANS LYSSNAR PÅ: Eld & lågor med Victor Leksell, spelar den om och om igen.  
 
  
VECKANS TITTA PÅ: Just nu kollar jag och sambon på Zebrarummet, en spännande ny serie som finns på viaplay!  
 
 
VECKANS VILL GÖRA: Längtar efter en hel ledig helg med familjen, det får jag äntligen nästa vecka och jag längtar redan!  
 
 
 
Nu har jag precis bockat av ett dygn på jobbet, så nu ska jag promenera bort till gymmet och träna en sväng. Sedan blir det attfamiljehäng resten av söndagen! 
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S. 

F R E D A G

Rosa drömmig hall från Pinterest
 
 
Godmorgon fredag! 
Jag och Lexus har en ledig dag så vi var och lämnade av Tuva i skolan imorse, efteråt tog vi en lugn promenad i spåret med en ny vän. Nu ska vi mysa inomhus, sedan vid lunch är det dags att hämta hem Tuva igen och sambon går på helg. Jag ska ta mig iväg till gymmet senare och sen ikväll ska jag och barnen ha myskväll medans sambon ska ut och äta med några vänner. Sen imorgon startar jobbhelgen.
 
 
Ha en fin fredag och start på helgen! 
KRAM! 
 
/ S.

Spanat in på stan:

Hade ett snabbt ärende inne på Jysk tidigare i veckan och då passade jag på att spana in lite snygga höstnyheter!
 
 
Snygg, stor grön vas till ett kanonpris! Hade absolut blivit ett köp om det inte var så att jag redan har aldeles för många.. 
 
 
Tvinnade ljus i fina färger, för en billig peng! 
 
 
Dessa förvaringlådor i papp som man ser lite överallt nu. Summan man ser på skylten är alltså för två stycken, så bra pris! 
 
 
Gillar ni något av det jag spanade in? :) 
 
/ S.

Måndag och ny vecka

Inspiration från Pinterest
 
Godmorgon måndag! 
Fick hoppa in och jobba igårkväll så jag vaknade här på jobbet imorse, och har några timmar kvar här innan jag får gå hem.
Ikväll blir det tacos och sen ska vi skruva ihop nya skåpen till tvättstugan, så hoppas jag vi snart kan börja fixa där inne. 
 
Annars så har jag haft en mysig helg med familjen, hoppas ni också haft det! :)
 
KRAM! 
 
/ S.

F R E D A G

Bild från Pinterest! 
 
Hej fredag! 
Jag har nu jobbat klart för veckan och sitter i detta nu och slänger i mig lite lunch, sedan ska jag till skolan och hämta hem barnen. Då tar vi alla helg tillsammans 
 
GLAD FREDAG PÅ ER!  
 
/ S.

Marabou - Lakrits, hallon & caramel

 
Som ni säkert redan vet så gillar jag att prova nyheter så i helgen provsmakade jag denna nyhet från Marabou, och den var verkligen god tyckte jag. Kommer jag absolut köpa igen! 
 
Någon av er som smakat på den? :)
 
/ S.

Dags för höstblommor

Idag är sista dagen hemma innan det är dags för jobb/skola och förskola igen efter lite mer än en vecka hemma sjuka, ska bli skönt att vardagen kommer igång igen. 
 
 
I förmiddags cyklade vi fram till torget för att köpa lite höstblommor att plantera på framsidan, visst är nog höstblommorna dom allra finaste? 
 
KRAM! 
 
/ S.

Måndag och ny vecka.

Bilder från Pinterest!
 
Godkväll! 
Fullt upp här hemma med att ta hand om hostiga barn, men nu är vi snart helt på banan igen efter en vecka hemma. 
 
Idag har vi lekt lite utomhus, kollat på tv och imorse kom stommarna till tvättstugan så dom har jag börjat skruva ihop idag också. 
 
Men nu blir det nog inget mer gjort ikväll, jag vill bara hänga i soffan och förhoppningsvis kunna se sista avsnittet av Huss! 
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan! :)
 
/ S.

VECKANS LISTA:

VECKANS BÄSTA: Vädret! Underbart att solen lyst skönt på oss varje dag denna veckan. Idag var det så varmt så barnen hoppade i spapadet i eftermiddags. 
 
 
VECKANS SÄMSTA: Att vi alla är lite snuviga här hemma, men har iallafall fått tillbaka provsvaret att det inte var covid idag utan det verkar vara en vanlig förkylning. 
 
VECKANS GODASTE: Kladdaka från Frödinge (finns ingen som slår den), vanilj glass och varma hallon som jag och barnen åt till eftermiddagsfika idag.
 
 
VECKANS HÖJDPUNKT: Att snickaren har varit här i veckan och fått upp våra glasdörrar in till sovrummet, bilder kommer så fort allt är klart. 
 
VECKANS TITTA PÅ: Huss! Ny serie på netflix, men tror den går på tv just nu också. Spännade polis-serie att se när barnen somnat här hemma. 
 
VECKANS VILL GÖRA: Vill ut och shoppa höstnytt, både till hemmet och garderoben! 
 
 
Nu har barnen lagt sig och vi ska starta ett avsnitt av Huss! 
KRAM! 
 
/ S.

Soligt avslut på augusti.

Blev lite ändrade planer även nu i veckan då jag blev förkyld i måndagskväll, har varit och lämnat covid-test så hoppas jag får svaret idag. Imorse lät även Tuva lite rosslig så vi håller hemma henne så hoppas vi det inte blir något mer med det. 
 
 
Vilka fina dagar vi haft det sista nu, igår satt jag ute på baksidan en stund medans barnen hoppade studsmatta. Och idag visar sig solen också även fast det är lite moln idag också. Det får bli en mysdag här hemma idag, men tror vi tar oss ute  skogen här bredvid och ser om man kan plocka lite blåbär iallafall. 
 
Ha en fin onsdag! 
KRAM! 
 
/ S.

RSS 2.0