Vecka 22:

Inspiration från Pinterest! 
 
 
En ny vecka har startat och denna veckan ser jag fram emot:
 
° Jobbar endast ett pass till innan jag tar helg! 
° Vi ska på en rolig utflykt på torsdag om vädret tillåter. 
° Hela familjen är lediga tillsammans i helgen och även på måndag.
° Troligtvis åka till Skara sommarland i helgen. 
 
Hoppas ni alla fått en bra start på nya veckan! 
KRAM! 
/ S.

Morsdag- utflykt!

Igår efter frukost packade vi in oss i bilen för en morsdags-utflykt! 
 
 
Vi hade riktigt tur med vädret och så skönt att hänga ute i naturen! 
 
 
Vårat mål var att ha oss till detta vattenfall, där stannade vi och fikade.

 
En mycket lyckad och mysig utflykt! :) 
 
 
-
 

Gårdagens utflykt och en dag med klassfotboll.

 
Igår lyste solen på förmiddagen så vi köpte med oss lunch och åkte på en utflykt hela familjen, vi åkte till en strand för att se lite nytt och även för att..
 
 
Lexus skulle få köra sin radiostyrda båt i vattnet, vilket såklart blev en succé! 
 
 
Sen tog jag en sväng inne på h&m, där fick bland annat denna kortärmade skjorta följa med hem. Fanns shorts till men gillade dom inte så får se om en storlek mindre och att vika upp benen kan hjälpa. 
 
 
Sen blev det en promenad för att plocka liljekonvaljer, det var min mormors favoritblomma så dom var vi och ställde vid graven.
 
 
Sen idag lördag så har Tuva spelat sin första klassfotboll, rolig dag med matcher hela dagen. 
 
 
Sen avslutade vi med lördagsmys framför en film, och god hämtmat. Det gjorde Lexus tummen upp för :) 
 
GOD NATT, KRAM! 
 
/ S.
 

Med syrener på bordet

Här hemma gick jag på långledigt imorse, och vi har mest myst hemma, kollat film, bakat bröd men även tagit frisk luft ute på en lekplats. Snart är det dags att hoppa i regnjackan för Tuva har lite träning inför klassfotbollen med sin klass om en stund, men hoppas det klarnar upp tills dess! 
 
 
 
Ville bara kika in och önska er en fin fortsatt kristihimmelfärd, hoppas ni får njuta av ledighet! 
 
KRAM PÅ ER! 
 
/ S.

Vecka 21:

Inspriration från Pinterest! 
 
 
Vecka 21 är här och detta ser jag fram emot denna veckan:
 
° Att syrenerna äntligen slagit ut så man kan plocka in buketter av det! 
° Tuva ska spela sin första klassfotboll i helgen
° Tagit ledig i helgen pga klassfotbollen
° Sen en helt oplanerad söndag med familjen, hoppas på en utflykt!
° Att det är kortvecka så sambon jobbar bara måndag-onsdag.
 
 
Hoppas ni också har saker att se fram emot i veckan! 
KRAM! 


/ S.

F R E D A G

Fredagsinspiration från Pinterest
 
 
Godkväll! 
Ville bara kika in och önska er en fin helg! 
 
Sambon har varit borta ikväll så jag och barnen har ätit med pappa/morfar och sen kollade jag och barnen finalen av "masked singer" nu sover dom gott och nu ska jag med göra detsamma. 
 
Ser fram emot en ledig helg med familjen! 
GOD NATT! :)
 
/ S.

Mellan hamburgare och popcornkärnor.

I måndags hade vi som sagt lyckats få tag i tid för pass i uddevalla, så vi packade in oss alla i bilen för en kvällsutflykt. Efteråt passade vi på att äta en god kvällsmat på Bastard burgers, den kedjan har vi inte i våran stad så det var kul att testa. Och gud så gott det var, och Lexus gav även han tummen upp som ni ser! :) 
 
 
Sen i tisdags hade båda barnen tid hos frisören och efter fick dom en glass i solen, sen cyklade vi förbi mataffären för att köpa bland annat dessa popcornkärnor. Men inte för att vi skulle äta popcorn, utan för att vi skulle prova att plantera det omskrivna popcorngräset. Ska bli spännande att se det växa :) 
 
 
Hoppas ni också har en fin vecka, ska bli så skönt med fredag och ledig helg med familjen! 
KRAM! 
 
/ S.

Vecka 20:

Inspiration från Pinterest!
 
 
Måndag igen och efter en helg där den mesta tiden spenderats på jobbet så ska det nu bli skönt med några dagars ledighet! Väderrapporten visar sol så jag håller alla tummar för att det stämmer dessa dagar så man kan vara utomhus och njuta. Annars så har vi fått tag på tid för pass, men inte här i stan så vi behöver åka till en grannstad för att fixa det. Än så länge har vi ingen resa planerad men vi känner att vi vill ha pass ifall vi hittar någon bra resa nu i sommar :)
 
Hoppas ni har en fin måndag! 
KRAM! 
 
/ S.

En lördag i maj:

Igår hade vi minst sagt en fullspäckad lördag, slutade jobba på morgonen och då var det direkt hem med jobbväskan och byta om för att sedan åka iväg med Lexus till hans första fotbollsträning. Otroligt lycklig kille som äntligen kunde börja spela fotboll :) 
 
 
Under tiden var Tuva på danstävling på dansskolan och sen hemma efter danstävling och fotbollsträning blev det en snabb lunch för att sedan åka till samling då Tuva hade fotbollsmatch, som tur var här hemma i stan. 
 
 
Sen tog jag med barnen för ett besök i blomsteraffären, blev inköpt en ny blomma till framsidan och en kleamatis till rabatten. Sen efter en stund kom sambon hem som varit borta på golftävling hela dagen, sen avslutade vi lördagen med soffhäng och hämtmat! 
 
Hoppas ni hade en fin lördag igår, och att ni får en mysig söndag idag! 
 
/ S.

F R E D A G

Fredagsinspiration från Pinterest!
 
 
Godmorgon fredag!
Jag och Lexus har precis lämnat av Tuva i skolan och nu ska vi sätta oss hemma i soffan och mysa en stund. Om några timmar slutar både hon och sambon och då blir det några timmars familjehäng innan det sedan är dags för mig att gå till jobbet. Jobbar mycket i helgen så där kommer dom flesta timmarna spenderas, men på lördag får jag lite ledigt med familjen iaf men då är det fullt upp med massa aktiviteter för barnen. Men hoppas även hinna med något annat mysigt också :) 
 
Ha en fin fredag! 
KRAM! 
 
/ S.

Sommarkläder till barnen:

Har börjat spana in butikerna efter lite nya sommarkläder till barnen, båda barnen har rätt mycket kläder men något nytt får det bli också :)
 
 
Dom två översta bilderna tänkte jag till Tuva, ett fint och klassiskt set och ett par lite tuffaste jeansshorts. Och dom två nedersta seten till Lexus. Älskar verkligen set och letar överallt efter snygga till både mig och barnen. 
Allt ovan i kollaget är ifrån h&m! 
 
/ S.

Senaste veckan har jag:

 
Lekt och cyklat i skogen!
 
 
Hängt på lekplats i strålande sol! 
 
 
Gått härliga promenader i skogen! 
 
 
Och i söndags planterade jag dessa frön i våran rabatt, hoppas det ska komma upp fint prydnadsgräs av det! 
 
-
 
Lite av det som jag gjort under senaste veckan, ja förutom lite vab också då. Men nu är jag tillbaka på jobbet idag, och Lexus var tillbaka på förskolan idag efter att ha varit hemma i två veckor så nu håller jag tummarna att jag ska slippa vab många månader framöver :) 
 
Hoppas ni fått en fin start på veckan! 
KRAM! 
 
/ S.

Det blir oftast inte som planerat..

I söndagskväll när jag la mig så såg jag fram emot en ny vecka med jobb endast måndag-onsdag, men vaknade upp i måndagsmorse av att Lexus kräktes. Så det var bara att ställa in alla planer och det blev vab istället för jobb. Men nu räknas han som frisk igen och han är pigg och glad! 
 
 
Vi fortsätter hålla tummarna för att vi andra klarar oss så resten av veckan blir mer som planerat, till helgen har Lexus sin första fotbollsträning, vi ska fira min syster som fyllt år och jag ska iväg till en ny klinik för att få hjälp med min höft!
 
Hoppas ni fick en bättre start på eran vecka! 
KRAM! 
 
/ S.
 

RSS 2.0